Persze, engem sem érdekel különösebben, hogy miket posztolgat, nem is akarok belelátni többet, csak leírtam, hogy a megfogalmazás tényleg félreérthető azok számára, akik szeretik az összeesküvés-elméleteket.Bob_Marley írta:Én ebben továbbra sem látom a hibát. Bakker egy meccsen se azt mondják, hogy xy vezet és továbbjut (megemlítik persze, ahogy itt mit említsenek meg, szinte az elejétől kezdve vezetünk) hanem azt mondják hogy a másik csapatnak mennyi kell a továbbjutáshoz. Információként azt közlöd ami a jelent megváltoztatja nem? Vagy nem tudom ezt szebben megfogalmazni, de a lényeg az hogy abnormális lenne olyan információt közölni, ami most is jelen van és ismert. Az nem információ. Itt az a hír, hogy mi kell a VÁLTOZÁSHOZ. És ezért emelem ki, mert ez a hír alapja. Ebbe többet belelátni szerintem nagyon kicsinyes. Vagy akkor úgy jobb lenne, hogy a Barcelona úgy vesztheti el a bajnokságot ha ez és ez történik? Ez meg egy csapatnak lenne a negatív beállítása úgymond. Teljesen rendben van szerintem a megfogalmazás. Ahogy a kiesőnél se azt mondod, hogy xy bennmarad, hanem a másik csapat hogy maradHAT benn.
Azért a Barcelonának ez a Liga győzelem címvédés lenne, ami nagyobb szó annál, minthogy a Madrid bemakkolja ezt is mint a BL döntőt.