recrea írta:LG írta:Remek játékos Neymar és Alves, de az ilyen cirkuszokat elnézve nem bánom, hogy nincsenek itt. Bár tény, hogy nálunk azért valamellyest meghúzták magukat olyan klubikonok mellett, mint Messi, Xavi vagy Iniesta, de azért itt is olykor átjött vmi ebből a mentalitásból, Xavi visszavonulásával, és Ini háttérbeszorulásával pedig egyre inkább elő is jött volt.
Az a durva, h a személyiségével (tudásával) Messi szavak nélkül túlnő mindenkin, beleértve a klubot is. Nekem senki nem magyarázza meg, h ott volt a lehetőség Neymarnak...nem, nem volt ott.
Na ne már. Ha kb olyan %al használta volna ki a ziccereit mint Messi, vagy CR ( neki az egész évét bevéve a kb 15%os őszt és a 90-es ápr,májust), bőven aranycipős lett volna, és kb minden meccs - főleg a kicsik ellen - arról szólt volna hogy épp 2 vagy 3 gólt lőtt, és hogy ennyi góllal a csapat első számú vezére. Ott van a példa túloldalt, aki a legtöbb gólt lövi az a csapat első számú vezére.
PSG ellen ő villant, egyből minden arról szólt hogy ő a vezér, Messi hanyatlik átadja neki a stafétát stb. A marketing is folyamatosan át lett tolva rá, Ő volt a Gilette reklámban, Ő ment a csapatot képviselni kínába, mindenhova, a PES címlapján kitolták Messit a szélre, Ő ment ott is középre, egyértelműen Ő rá lett kialakítva, Ő lett a csapat arca szép lassan.
Tavaly a Malaga elleni első meccs, Messi sérült, megkapja a szerepét azt csinál amit akar. Kihagy 3 100%-os ziccert, szabadok mellé mennek, 0-0, ott volt neki az esély 1 szros Malaga ellen csináljon amit akar és nem tudja megcsinálni mert fejben piszkosul távol van tőle, és lesz is.
Bőven megvolt a lehetősége tavaly is, arról nem is beszélve hogy 1-2 éven belül szó szerint mindenhonnan az folyt volna hogy ő a csapat elsőszámú vezére, egyszerűen sokkal egyszerűbb volt neki a francia ligában bohóckodni sokkal több pénzért, és úgy hogy a helyi bika címet nem kellett kivívnia hanem alanyi jogon jár neki. (Vagy nem, mert MRI sztem jogosan nem ad oda neki mindent, 1 olyan játékossal szemben aki az adott klubban már bizonyított)
( azt csak mellékesen jegyzem meg hogy ha nem tetszik neked az hogy Messi évi 2-3 meccsen nem hoz 100%ot azaz "nincs kedve", akkor mit gondolsz arról hogy 1 idegenbeli fontos bajnoki helyett elmegy a hugival szülinapozni egyet, szerintem erre jobban illik a nincs kedve kifejezés )