Na, akkor röviden vázolom a Fradi jelenlegi helyzetét, annak az egy-két embernek, akit érdekel
Ma utaztunk el Belekbe, a csapat érkezése estére várható.
Egyes információk szerint néhány nagyobb nevű játékos csatlakozhat a csapathoz.
Sno, aki az Ajaxban, a Celticben és a Bristolban is megfordult, első két csapatnál bajnokságot nyert, jelenleg ha jól emlékszem a Feyenoord játékosa. Elméletileg kölcsönbe jönne, 25 éves támadó középpályás, tipikus robotoló, nagyszerű fizikummal, illetve elég gyors is. Egyetlen problémája, hogy 2szer is volt szívrohama, mindkétszer a pályán, de ha minden igaz a második esetnél már saját lábán hagyta el a játékteret. Decemberben túlesett egy műtéten, miután az orvosok szabad utat adtak neki a játékhoz. Az edzőjével nincs jó viszonyban, így még nagyobb esély van, hogy hozzánk csatlakozzon. Ha minden igaz csak kölcsönbe jönne.
Leonardoról komolyabban szerintem nem kell beszélni, stabil Ajax játékos volt. Már szeptemberben is próbálta csábítani Moniz, akkor még nem adta be a derekát, most viszont egyre valószínűbb, hogy nálunk folytatja. Valószínűleg kicsit lejjebb kell vinnie az igényeit, hogy megszerezhessük.
Aborah szintén ex-Ajax játékos, ő már játszott nálunk felkészüli mérkőzésen, ahol gólt is szerzett. Moniz sokat dicsérte, és azt mondta, hogy komoly erősítése a csapatnak, így elég nagy esély van rá, hogy őt leigazoljuk. Tipikus osztogató középpályás, nagyszerű látása van a pályán, illetve nagyszerű labdákat ad.
Juhász Rolandnak két csapat maradt a kalapban az nso forrásai szerint, az egyik egy orosz klub, a másik a Fradi. Őt sem kell bemutatnom, valószínűleg erősítés lenne nekünk, de nem örülnék neki, pár hónapja még azt nyilatkozta, hogy nem jönne a Fradi, most viszont ha úgy van ugródeszkának használna minket.
Illetve volt
Szabics Iminek egy sokadik elszólása a válogatott meccs után, ami így hangzott:
-Mi a véleményed az első válogatott meccsét játszó Bödéről, milyen duót alkotsz vele?
-Hát majd a Fradiban is...összeszokik ez a duó
Valószínűleg nem most fog ideigazolni, mivel szerződése van, de már sokadszor utal rá, hangoztatja, hogy itt szeretné befejezni a pályafutását. Egyesek már most dobálóznak a nevével, de komolyabban csak nyáron kerülhet szóba szerintem.
Van már egy biztos igazolásunk,
Junior Fell, brazil középső hátvéd. A Marbellai edzőtábor minden meccsét végigjátszotta. 21 éves, egész ügyes játékos, illetve az információk szerint Somalia után ő a leggyorsabb a csapatban. Moniz ilyen embert keresett Besic mellé, aki gyors és magas. Klein nem volt jó mert lassú. Egész jól lehozta a meccseket, főleg ha megnézzük, hogy kik ellen játszottunk-Steau,Basel,Dynamo. A meccsek alapján amiket láttam, nem tartom olyan hatalmas fogásnak, inkább üzletinek tűnik, miszerint Moniz kicsit kupál rajta, és később egy kis pénzért továbbadjuk. Persze csak én gondolom így, lehet erősítés lesz, de én Ottennek jobban örülnék középen.
Továbbá nemrég látott napvilágot a hír, miszerint Moniz a Hereenven kötelékeihez tartozó
Martinusban is gondolkodik. A srác gyors, fürge, ügyes. Olyan mint Somália, csak nem fél a labdától. Talán rá van a legkevesebb esély, hogy elhozzuk.
Elnézést az untatásért