Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem szeretem ezt felhozni Messi ellen, mert nem érzem fairnek,de a született adottságaival kb argentín első osztályú jâtékos lett volna belőle, valszeg mêg az se.recrea írta:Bármiben lefogadom, h 40 év múlva Ronaldo, Maradona, Zidane, Cruyff féle magasságokban lesz emlegetve.
Sztem ilyen tehetséggel és adottsággal focista még nem született.
Ugyanerről beszélek.geridoss írta:Itt most felsoroltál két elemét ennek a roppant összetett játéknak. És ha már ezeket leírtad, mi alapján? Mondj konkrét dolgokat, hogy miért technikásabb pl. Maradona vagy R9? Mert ideböfögni ezt, nem túl hiteles. Ronaldinhot meg ne vegyük ide, nála technikásabb ember nem született, és nem is fog születni ezen a bolygón, nekem ő az örök kedvencem, viszont a mentalitása miatt SOSEM lesz legenda. Fáj leírni, de így van. Egy legenda ne csak a pályán legyen példakép, hanem azon kívül is.Veidt_madridista írta:
Ott van a tortenelmi elitben, ez egyertelmu. Es szuletett. Maradona, Ronaldinho, R9 mind tehetsegesebbek voltak a jatek tobb elemeben is (cselezes, technika).
Messinél a játék ÖSSZES elemét figyelembe véve mi az, ami miatt szerinted nem elég jó ahhoz, hogy ne legyen olyan tehetséges, mint az általad említett 3 úriember? Komolyan érdekel, mert én nem tudok olyat mondani (a már általam említett Ronaldinhos technikán kívül).
Itt most felsoroltál két elemét ennek a roppant összetett játéknak. És ha már ezeket leírtad, mi alapján? Mondj konkrét dolgokat, hogy miért technikásabb pl. Maradona vagy R9? Mert ideböfögni ezt, nem túl hiteles. Ronaldinhot meg ne vegyük ide, nála technikásabb ember nem született, és nem is fog születni ezen a bolygón, nekem ő az örök kedvencem, viszont a mentalitása miatt SOSEM lesz legenda. Fáj leírni, de így van. Egy legenda ne csak a pályán legyen példakép, hanem azon kívül is.Veidt_madridista írta:
Ott van a tortenelmi elitben, ez egyertelmu. Es szuletett. Maradona, Ronaldinho, R9 mind tehetsegesebbek voltak a jatek tobb elemeben is (cselezes, technika).
Ott van a tortenelmi elitben, ez egyertelmu. Es szuletett. Maradona, Ronaldinho, R9 mind tehetsegesebbek voltak a jatek tobb elemeben is (cselezes, technika).recrea írta:
Felesleges idejönni megmagyarázni, h Messi miért nincs a törtenelmi top elitben, egyrészt meg kell nézni a játékát, másrészt igény sincs erre itt.
Bármiben lefogadom, h 40 év múlva Ronaldo, Maradona, Zidane, Cruyff féle magasságokban lesz emlegetve. Sztem ilyen tehetséggel és adottsággal focista még nem született.
Ilyen osszehasonlitasokat meg ertelmetlen csinalni. Regen teljesen mas cipoben, mas labdaval jatszottak. Midenkit aszerint kell megitelni hogy a sajat koraban mekorra hatassal volt a futballra.Kash írta:Látom még mindig téma tud lenni, hogy Messi vagy Ronaldo-e a jobb, de ez sztem már ciki Messire nézve, és úgy általánosságban is, a rég-múlt idők focistáit meg hagyjuk is inkább, régen mindenki úgy vezette/kezelte a labdát mint ma Thomas Müller, amire mi mostanság aztmondjuk, hogy ügyetlen, esetlen.
Jaja, pl Cruyff, Hidegkuti vagy Maradona hogy esett-kelt a labdával...mint ma MüllerKash írta:Látom még mindig téma tud lenni, hogy Messi vagy Ronaldo-e a jobb, de ez sztem már ciki Messire nézve, és úgy általánosságban is, a rég-múlt idők focistáit meg hagyjuk is inkább, régen mindenki úgy vezette/kezelte a labdát mint ma Thomas Müller, amire mi mostanság aztmondjuk, hogy ügyetlen, esetlen.

Akkor végre ezt is megtudtuk, sehol nem találtam.Veidt_madridista írta:Maldini a valaha volt legjobb es legkomplettebb vedo, es a Milan legnagyobb legendaja.Nero. írta: Akiket felsororoltál mind mind hatalmas géniuszok (kivéve Maldini őt nem értem mire fel soroltad)
Ha csak a spanyol részét nézzük:ntibi67 írta:Nem tudom c r milyen rekordot döntött meg a spanyol bajnokságban.A realban,ott igen.De az nem a spanyol bajnokság.A BL csoport körben csak a Malmőnek mennyi gólt rúgott abból a 16-ból?
Az ilyen írások meg ugyanolyan totális hülyeségek, mint amiatt felháborodik az illető, ami elég vicces...
És ezt tényleg nem elfogultságból mondom. Ha valakivel cserélhetnék a világon lehet hogy ez a bolond lenne az. Már a Unitedbe is csíptem, de nincs olyan edző a világon aki elöbb válogatna be a csapatába egy CRt mint mondjuk egy Neymart, Iniestát, Balet, Modricot vagy Messit. Milyen aranylabdáról beszélnek ezek, amikor csak a Realba volt 3-4 olyan játékos, akinek több köze volt a BL győzelemhez mint neki?
Ez annyira nevetseges, hogy meg reagalni is nehez ra. CR huszonevesen az akkor kokemeny es joval erosebb PL-t ultette seggre, a spanyol bajnoksagban meg evek ota dontogeti a rekordokat (Messivel egyutt persze). Guardiola is megmondta hogy a Bayernbol pont egy CR/Messi hianyzik. erdekes, nem Neymart meg Modricot mondott. akkor ezek szerint egy ilyen edzo meg is van a vilagon. lehet hogy tobb is.Nero. írta: Már a Unitedbe is csíptem, de nincs olyan edző a világon aki elöbb válogatna be a csapatába egy CRt mint mondjuk egy Neymart, Iniestát, Balet, Modricot vagy Messit.
Ez ugyanolyan nevetseges. Ronaldo 12 meccsen 16 golt es 4 asszisztot termelt, egymaga megverte a Romat, megmentette a csapatot a Wolfsburg ellen. osszessen ket meccs volt ahol nem jatszott jol, ebbol egyen serult volt (donto).Nero. írta: Milyen aranylabdáról beszélnek ezek, amikor csak a Realba volt 3-4 olyan játékos, akinek több köze volt a BL győzelemhez mint neki?
Jól hangzik ez, de egy kicsit sokan lennétek. 4-4 ekkora név a középpályán és támadósorban nem hiszem, hogy megférne. Tudom, rotáció, hosszú a szezon, meg a többi sablon, de nekünk sok volt anno Fabregas Xavi-Ini mellé, és a az MSN mögé sem véletlenül nem hozunk nagyobb nevet.ferninho írta:Komoly hírek jelentek meg Kantéról, hogy a Realba igazol vêgül, vélemények?
Én jelenleg talán fontosabbnak tartanám Pogbánál is, mert az kicsit Modric utáni időkre is szól, de egy Pogba-Kanté duó nagyon komoly lenne sztem.
Casemiro/Kante- Pogba, Kroos, Modric, Isco KPba én sehogy se tudnék belekötni... sajna a sok mikiegér kupa miatt pluszban hosszú lesz a szezon és a BL címvédés a cél meg a bajnokság is vicc lenne, ha nem tudná végre behúzni a Real... Ilyen szezonra kellenek ilyen plusz emberek is, ha ezt megértik a játékosok és rendesen forgatva lennének nagyot lépne előlre a Real.
Plusz előre kérek egy Aubameyangot, Coentrao vissza azt elég is lesz
Morata James duót meg el lehet egy 100asért passzolni azt kész is.
Tedd a szívedre a kezed, vegyük ki a Barcát, apukát, adócsalást, stb, és aztán mond, h nem "dobnád ki" CR-t Neymarért. Mondjad, ha meredferninho írta:Az meg, hogy titokban elcserélnénk Neymarra... Neymar jelenleg CR közelében sincs, ahogy kb senki Messi kivételével, lehet itt mondani, hogy CR semmit nem ér kb, ez csak szimpla gyűlölködés.
Ott lesz a valaha volt legnagyobbak között Messivel együtt, lehet mondani, hogy Messi jobb nála, ezt had ne én döntsem, de attól még CR is oda fog tartozni. Mindenkinek el kell ismernie Messi teljesítményét klub hova tartozástól függetlenül, viszont ez CRre is igaz, aki ezt nem tudja megtenni felesleges is ilyen vitába belemenni vele.
Neymarra visszatérve összetenném a két kezem, ha egyszer a Realba kerülne vhogy, akár a legeslegmeghatározóbb alakja lehet a CR - Messi korszak után, de jelenleg nem ér fel hozzájuk közel sem, de talán neki van erre a legnagyobb sansza.

Ne fogadd, attól én még külön veszem..Bob_Marley írta:Védőknél még elfogadom mert nagyon felértékelődtek a szerepek a szélső hátvédeknél támadásban, de középpályán nem, ott nem tudom elfogadni.