Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.09. 11:51:39

Mondjuk tavasszal is ott csücsült a padon a 70 milliós James, szóval... :roll:

Mindegy, én örülnék, ha Pogba odamenne, nem vagyok tőle elájulva. Vegyenek meg jó sok sztárjátékost 100 millióért, aztán nyomassák.
Varatrix
Director del Fútbol

2016.06.09. 11:46:01

Veidt_madridista írta:Jol irja Csaba. Zidane nem hulye, a Kroos-Modric páros rotalasara érkezne Pogba (plane hogy Modricnam van meg kb 2 szezon ilyen szinten) , nem Casemiro helyére. Mondjuk szerintem akik azt mondjak hogy felhajpolt játékos, azok sose lattak. Egy zseni az ember.

100 millás rotáció. :mrgreen:

Édes elképzelés. Ha megy minden meccsen kezdő, csak a kupába nem meg ha leszakadt a lába.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.09. 11:39:08

Kovbal88 írta:ÉN jövöre a Realra fogandék, valahogy most jóval összeszedettebnek érzem őket mint minket, Pogba, ha szóbakerült megy is hozzájuk, általában viszik azt, akikt szeretnének talán De Gea a kivétel.
Ezeket jegyezzük meg, aztán térjünk vissza rá az őszi Klasszikus után. :wink: Vigyék nyugodtan Pogbát meg De Geát, egyikkel sem lesznek előrébb. De vigyenek nyugodtan bárkit. Amig nálunk MSN, nem hinném, hogy bárkitől félnünk kéne.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.09. 11:34:55

Jol irja Csaba. Zidane nem hulye, a Kroos-Modric páros rotalasara érkezne Pogba (plane hogy Modricnam van meg kb 2 szezon ilyen szinten) , nem Casemiro helyére. Mondjuk szerintem akik azt mondjak hogy felhajpolt játékos, azok sose lattak. Egy zseni az ember.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.09. 11:11:17

Miért borulna meg?
Zidane nem hülye, az olyan csapatok ellen mint mi, zokszó nélkül játszatja Casemirot majd továbbra is.
A szezon 80%ban viszont semmi szükség a brazil játékára, felesleges fent lennie,mert nélküle is jobbak a csapatoknál, nincs haszna olyankor. Egy Kroos-Modric-Pogba kp is megoldja a védekezést bőven, pláne ha Bale visszazár.

Itt akkor lenne bibi,ha Caset feladnák, és elküldenék, Pogba kárára, de nem ez a helyzet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.09. 10:56:03

Ha Pogba megy azonnal megborul a középpálya, ha csak nem Ronaldo kárára kerül be a kezdőbe de ez kizárt. Ez már önmagában elég indok arra, hogy jövőre ne nyerjenek, de amúgy idén se voltak olyan jók ezt mindenki tudja. Lesz nyári túrájuk, klub vb stb. Felejtős. Szerintem megint mi vagy az Ancelotti féle Bayern de erről még nagyon korai vitatkozni.

Amúgy nevetséges ami Pogba körül megy. Ha a pali fehér lenne és mondjuk Smithnek hívnák 60 se lenne a piaci értéke.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.06.09. 10:46:39

ÉN jövöre a Realra fogandék, valahogy most jóval összeszedettebnek érzem őket mint minket, Pogba, ha szóbakerült megy is hozzájuk, általában viszik azt, akikt szeretnének talán De Gea a kivétel.
Nálunk meg szétesett a védelem, előre se tudjuk kit hozzunk cseretámadónak, hogy mit lehet várni Ardatól, Iniesta se lesz már fiatalabb.

Bár idén is olyan megérzésem volt, az igazolási tilalom, Messi sérülése miatt, hogy ez most nem lesz meg, erre egész jó szezon lett. Na majd meglátjuk.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.09. 10:23:47

Nero. írta:Örömmel látom hogy egyszerűen nem bírnak magukkal odaát, és mindent megtesznek Pogbáért. Viszont valahol nehezen hiszem el, hogy ennyire buták lennének ehhez a sporthoz hogy megint VKP nélkül akarnak játszani. Szerintem itt arról van szó, ahogy anno Puzsér is mondta, hogy a Realnak nem elég ha csak nyernek, nekik ezt a legnagyobb sztárokkal kell megtenni.

Hála Istennek hogy nem lettem RM szurkoló, tuti agyvérzést kaptam volna már Pereztől.

A Real mint a jövő évi BL favoritja? Ez nagy :lol: :lol: :lol: Az Atleticot meg hova fikázzátok? Háromszor nagyobb történet az övék mint a Leicesteré.

Szerintem Pogbát akarják VKP-nak berakni, mert ugye Casemiro nem olyan jól csengő név.

Jellemzően a BL címvédésnek induló csapat mindig a fő esélyesnek beállítva, mert " ha most megnyerték akkor jövőre miértne nyerhetnék meg?!", aztán eddig nem volt egyszer sem címvédés, így inkább azt lehetne ebből megmondani, hogy ki az aki biztosan NEM fogja megnyerni a Bl-t... :lol:
Aztán ki tudja, lehet jövőre atomerősek lesznek, vagy pedig kapnak megint egy Napoli-Porto-Leverkusen ágat és úgy jutnak döntőbe és védenek címet [-X

Mondjuk az szerintem a foci egyik legnagyobb igazságtalansága lenne, ha egy ilyen csapat védene először BL címet, miközben nem akármilyen korszakos csapatok voltak az elmúlt pár évben, kezdve a 09-es, 11-es Barcával, nameg a tavalyi és idei Barcával...
Mégha a Galaktikusok érték volna el akkor azt mondom oké, nem semmi társaság volt, de ezek, pláne ilyen ágon... :roll:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.09. 09:34:48

Örömmel látom hogy egyszerűen nem bírnak magukkal odaát, és mindent megtesznek Pogbáért. Viszont valahol nehezen hiszem el, hogy ennyire buták lennének ehhez a sporthoz hogy megint VKP nélkül akarnak játszani. Szerintem itt arról van szó, ahogy anno Puzsér is mondta, hogy a Realnak nem elég ha csak nyernek, nekik ezt a legnagyobb sztárokkal kell megtenni.

Hála Istennek hogy nem lettem RM szurkoló, tuti agyvérzést kaptam volna már Pereztől.

A Real mint a jövő évi BL favoritja? Ez nagy :lol: :lol: :lol: Az Atleticot meg hova fikázzátok? Háromszor nagyobb történet az övék mint a Leicesteré.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.01. 17:37:49

ÉS , ha Lajos harap is egyet, akkor még a Málna is kiszökik. :twisted:
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.06.01. 17:21:33

LG írta: De azt is láttuk, hogy mi van akkor, ha mindhárom elkapja a fonalat, alvilág. :D
Ostor mindegyik lába, csattan, csss.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.01. 12:30:18

visca el barca írta:ugyan miért lennének a legnagyobb favoritok? vagy most már idény előtt megkezdjük a fel.......at? :D
Ezt én sem értem. Szerintem amig az MSN nálunk, addig mi vagyunk a favoritok mindenhol. Persze, velük is ki lehetne kapni, láttuk a szezonban. De azt is láttuk, hogy mi van akkor, ha mindhárom elkapja a fonalat, alvilág. :D
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.01. 12:27:10

ferninho írta:Sajnos ott tartunk, hogy megnêzték a City elleni meccset, ahol bár teljesen kézben tartotta mindkêt meccset a Real és több gól volt a csapatok között tényleg úgy tűnhetett, hogy gyengêk, majd lehoztak egy tényleg nem túl jó döntőt (bár egy döntőt megnyerni kell) és ott tartunk már, hogy az egêsz Real borzasztó volt egêsz êvben, nincs semmi stílusuk, játékuk és a többi baromság.

Kb olyan, mintha a Barcának a hullámvölgyben lêvő meccsei alapján jellemezném az egêsz szezonját, hogy milyen gyengêk voltak...
Ez a Real Zidane alatt igenis szépen, felszabadultan, mentàlisan rendberakva focizta végig itt a szezon vêgét, de a sok vérpistike megnézte a BL meccseket és rossz volt az egész Real egêsz êvben.

Zidane átvette a csapatot, a bajnokságban volt egy Betis elleni döntetlen, kicsit később egy Malaga elleni X, rá rögtön az Atletico elleni bukta és ennyi.
2 Döntetlen, 1 Vereség és összesen 20 bajnokija volt a Realnak, 17 győzelem, 1 vereség, az is egy Atletico ellen és 2 X.... és rossz volt a Real meg Zidane semmit nem tett hozzá meg semmi stílus meg a többi hülyesêg. Zidane alatt 72-17 a Real gólkülönbsége, 27 meccs alatt.

Február 27-én volt az Atletico elleni meccs, azóta nyert zsinórban 12 bajnoki meccset és továbbjutott mindkêt BL párharcból összesítve, majd a Döntő is lepottyant nagy nehezen.
Kêrdem ên, ha ennyire borzalmas lett volna a Real végig tudtak volna ilyen eredményeket produkálni? Mert én kétlem.
Amit Csaba ír, gyenge játékkal is tudtok nyerni, meg a sorsolás is kellett hozzá.

Összeségében nem pocsék a Real játéka, ők is elfáradtak a végére, tavasszal (győztes meccsek után is) sírva keltem fel a tv elöl Barca meccs után, annál rosszabbul játszva, mint tette a Real a döntőben.

Inkább hektikusnak mondanám, valamint (szigorúan magánvélemény) amikor két játékosnak nem megy a játék, akkor halott az egész támadórészleg. A két játékos pedig Modric és Marcelo (majomnak tartom, de én még hátvédet ekkora hatással lenni egy csapat támadójátékára nem láttam).

Ha nekik nem megy, akkor senkinek nem megy, akkor megy a kínlódás, de hátul erősek annyira, h gólt kevesebbet kapnak, mint amit elöl összekaparnak. Ha ez a két játékos nem juttatja el a labdát Benzemának, bekapcsolva őt is (sztem nagyon jó center, a plusz 15 gólt hiányolom tőle, meg h elharapja a kapufát), akkor vallatni lehetne a játékukkal, akkor van a nagy semmi, mint a City ellen.

Ahhoz, h ezt kiküszöböljék, sztem sokkkal többet kellene futni/mozogni/labdát kérni az elöl lévő hármasnak, viszont ezt nem teszik meg.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.01. 12:25:23

Jól van veb, te idén is röhögtél amikor ezt írtuk, aztán tessék, ki nyerte a BL-t?
Na ugye.
El kell fogadni,hogy az a lebonyolítási rendszer nekik fekszik, még a játékosaik is ezt a stílust képviselik,ezt most nehéz jól megfogalmazni, de szerintem érthető, plusz te is írod,hogy szerencséjük van, szerinted ez változni fog? Most komolyan 8 között kaphatnak jövőre is ellenfelet a Barca,BM,Juve,PSG,AtMa, Leverkusen csomagból, kit fognak kapni?

Idén is tartottam,most is tartom,ha egy odavisszában velünk nem mérkőznek meg, akkor övék a BL, egy esetleges döntőt meg nem vívnék velük, lásd spanyol kupadöntők pl.
De odavissza mi képesek vagyunk rá,hogy kiverjük őket, idén is képesek lettünk volna rá a 4 között is, ha nem égetjük be magunkat hogy egy Ticotól kapunk 3 gólt két meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.06.01. 12:34:36-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.01. 12:10:44

ugyan miért lennének a legnagyobb favoritok? vagy most már idény előtt megkezdjük a fel.......at? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.01. 11:50:11

Mondjuk a BL döntőn szerintem pont nem volt gond a játékukkal, sőt az első félidőben ha vezetnek 2-3 góllal az lett volna a reális.
Az AtMa vakon volt,ahogy várni is lehetett, örök lúzer banda, vesztes kicsinyes védekező mentalitással. Sose nyernek emiatt BL-t.

A city elleni párharc volt kínszenvedés, szerintem olyan gyenge színvonalúő elődöntő párharc még sohasem volt. És nem a gólok hiánya miatt.

Mindegy, megnyerték, elmúlt, jövőre is a legnagyobb favoritok lesznek a BL-ben ez tény.
ferninho
Madridista

2016.06.01. 11:40:00

recrea írta:
csababarca írta:ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.
Aztán hoppá, megnyerték a BL-t, tavasszal meg minket is lefújattak a Camp-ban.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Ezeket én is bírom, x éve nincs játékuk, de azért néhány kupa leesett, meg kerestük ellenük a labdát pár meccsen. Mi lenne, ha lenne nekik.

Azt aláírom, h sűrű lesz nekik a program, szükség volna a hosszabb kispadra, vagy a nagyobb rotációra, mert vannak náluk játékosok, akiket lehetne többet használni. Legalábbis kívülállóként úgy tűnik, nyilván ezt Zidane látja.
Sajnos ott tartunk, hogy megnêzték a City elleni meccset, ahol bár teljesen kézben tartotta mindkêt meccset a Real és több gól volt a csapatok között tényleg úgy tűnhetett, hogy gyengêk, majd lehoztak egy tényleg nem túl jó döntőt (bár egy döntőt megnyerni kell) és ott tartunk már, hogy az egêsz Real borzasztó volt egêsz êvben, nincs semmi stílusuk, játékuk és a többi baromság.

Kb olyan, mintha a Barcának a hullámvölgyben lêvő meccsei alapján jellemezném az egêsz szezonját, hogy milyen gyengêk voltak...
Ez a Real Zidane alatt igenis szépen, felszabadultan, mentàlisan rendberakva focizta végig itt a szezon vêgét, de a sok vérpistike megnézte a BL meccseket és rossz volt az egész Real egêsz êvben.

Zidane átvette a csapatot, a bajnokságban volt egy Betis elleni döntetlen, kicsit később egy Malaga elleni X, rá rögtön az Atletico elleni bukta és ennyi.
2 Döntetlen, 1 Vereség és összesen 20 bajnokija volt a Realnak, 17 győzelem, 1 vereség, az is egy Atletico ellen és 2 X.... és rossz volt a Real meg Zidane semmit nem tett hozzá meg semmi stílus meg a többi hülyesêg. Zidane alatt 72-17 a Real gólkülönbsége, 27 meccs alatt.

Február 27-én volt az Atletico elleni meccs, azóta nyert zsinórban 12 bajnoki meccset és továbbjutott mindkêt BL párharcból összesítve, majd a Döntő is lepottyant nagy nehezen.
Kêrdem ên, ha ennyire borzalmas lett volna a Real végig tudtak volna ilyen eredményeket produkálni? Mert én kétlem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2016.06.01. 11:54:12-kor.
madridista
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.01. 11:33:24

visca el barca írta:
Tromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.
https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blank

:D
Jó, megesik. :D De kapus sem lehet tiszta, odapasszolja neki, mikor 3-an vannak körülötte az ellenfél játékosai közül. Neki persze fel kellett volna néznie, mielőtt visszapasszolja, elég amatőr dolog volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.01. 10:55:03

Tromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.
https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blank

:D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.01. 10:07:33

csababarca írta:
Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Ezeket én is bírom, x éve nincs játékuk, de azért néhány kupa leesett, meg kerestük ellenük a labdát pár meccsen. Mi lenne, ha lenne nekik.

Azt aláírom, h sűrű lesz nekik a program, szükség volna a hosszabb kispadra, vagy a nagyobb rotációra, mert vannak náluk játékosok, akiket lehetne többet használni. Legalábbis kívülállóként úgy tűnik, nyilván ezt Zidane látja.
ferninho
Madridista

2016.05.31. 22:27:47

Ahol van egy CR, aki olyan szinten már-már túlzottan maximalista, hogy ha 5 gólt rúg, akkor már hisztizik, mert nem lett meg a 6. ott nem lesznek gondok a jól lakottsággal.

Mással lehetnek gondok, de ezzel fix hogy nem lesz.
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.31. 22:24:26

Nero. írta:
Nem akarom megmagyarázni a Real sikereit , mert akkor nagyon rossz vesztes lennék, de a mutatott játékuk az nagyon gyenge volt. A classico is egy óriási vicc volt. Első félidőbe amíg mi fociztunk ők addig csak buszoztak.

Pont emiatt veszélyesek, mert gyengének tűnő játékkal is tudnak nyerni,és ilyen sikert elérni,mint a BL győzelem.

Jóllakottság meg létezik,de a real azért nem nyerte agyon magát az utóbbi években, mint mi Pep alatt pl.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.31. 22:15:45

csababarca írta:
Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Én azt írtam az Atletico elleni vereségük után, hogy ha elkezdi játszatni Casemirot akkor veszélyesek lehetnek.

Nem akarom megmagyarázni a Real sikereit , mert akkor nagyon rossz vesztes lennék, de a mutatott játékuk az nagyon gyenge volt. A classico is egy óriási vicc volt. Első félidőbe amíg mi fociztunk ők addig csak buszoztak.

Szerintem meg igenis létezik hogy ha valaki nyer valamit, akkor utána kevésbé lesz motivált. Szerintem ez a mi csapatunkon is nagyon meglátszott,hogy kellett 2-3 év amíg újra ottvoltak fejben.
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.31. 21:56:25

Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak
Szóval ha te nyersz valamit, akkor jövőre nem fog annyira izgatni, ez ám a példamutató hozzáállás :D

Ezt a jóllakottságot a média találta ki, mert ez sokkal jobban hangzik, mint az, hogy: beképzeltség (Balotelli), vagy lustaság (Balotelli vagy Messi nem futásai), esetleg fizikai korlátoltság (gondolok itt a kisöregedésre) (Xavi tavaly, vagy 2 év múlva Iniesta).

Aki azért nem teszi oda magát teljes mértékben, mert már egyszer megnyerte, az nem igazi sportember és a profik között ilyen nincs.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.31. 21:46:15

Válasz küldése