Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A te mellényed se dagadna,ha a 25. percben Ramost 2. sárgával kiállítják és megkapjuk a jogos tizenegyest,kétlem,hogy 65 perc emberhátrányból forditottatok volna.daffy írta:Nem az erejét vitatom. De láttál már sok klasszikust ahhoz,hogy tudhasd,lényegtelen az összeállítás és az aktuális forma. Azok a meccsek mindig 3 esélyesek.LG írta: Nagyképűnek hangzik, de tényleg igy gondolom. Erősebbnek érzem a csapatot, mint amikor 14/15-ben tripláztunk. Az MSN-ben az utolsó meccseken nagyobb volt az összhang, mint előtte bármikor.
Igen,mivel megtörtént. Nem rég történt. És okot ad arra,hogy kisebb mellényt próbálj fel. Erős Barca ide vagy oda,kevésen múlott a bl kiesés,a kupa és a bajnoki győzelem egyaránt. Ez a Barca már nem érinthetetlen.Persze, ez előző Klasszikus, ebbe bele tudtok kapaszkodni.
Nem az erejét vitatom. De láttál már sok klasszikust ahhoz,hogy tudhasd,lényegtelen az összeállítás és az aktuális forma. Azok a meccsek mindig 3 esélyesek.LG írta: Nagyképűnek hangzik, de tényleg igy gondolom. Erősebbnek érzem a csapatot, mint amikor 14/15-ben tripláztunk. Az MSN-ben az utolsó meccseken nagyobb volt az összhang, mint előtte bármikor.
Igen,mivel megtörtént. Nem rég történt. És okot ad arra,hogy kisebb mellényt próbálj fel. Erős Barca ide vagy oda,kevésen múlott a bl kiesés,a kupa és a bajnoki győzelem egyaránt. Ez a Barca már nem érinthetetlen.Persze, ez előző Klasszikus, ebbe bele tudtok kapaszkodni.
Persze, ez előző Klasszikus, ebbe bele tudtok kapaszkodni. Én nem tenném, pont abban az időszakban volt a meccs, mikor a csapat komoly hullámvölgybe volt. A szezon 80 százalékában viszont nagyon erősnek tűnt számomra a csapat, szinte már-már érinthetetlennek. És az utolsó meccsek arról győztek meg engem, hogy ez az erő még mindig megvan a csapatban, és nincs kitől félni. Amikor igazán megy, sem ti, sem az Atletico, sem más nem okozhat gondot.daffy írta:Mint ez előzőn? Mire ez a nagy arc?LG írta: Én jó esélyt lárok rá, hogy oda menjen, Perez bele is betegedne, ha nem vehetne nyáron vmi nagy nevet jó drágán. Én szrurkolok, hogy összejöjjön, ahogy De Gea is. Ezek után sokan a Barcások közül is becsokiznának tőlök (néhányan már most is be vannak), de annál nagyobb élvezet lesz őket szétcsapni a Klasszikuson.
De Gea üzletet állítólag megvétózta Zidane,mert ő kitart Navas mellett.
Pogbáról meg kialakult egy kép az emberekben,ami a nyilatkozatai,a mutatott játéka és a hozzáállása szöges ellentéte.
Mint ez előzőn? Mire ez a nagy arc?LG írta: Én jó esélyt lárok rá, hogy oda menjen, Perez bele is betegedne, ha nem vehetne nyáron vmi nagy nevet jó drágán. Én szrurkolok, hogy összejöjjön, ahogy De Gea is. Ezek után sokan a Barcások közül is becsokiznának tőlök (néhányan már most is be vannak), de annál nagyobb élvezet lesz őket szétcsapni a Klasszikuson.
Irigység...csababarca írta:Alaba balhátvéd, akit néha kényszerből játszottak középen. Az ilyeneket sosem támogattam.
Matuidi abszolút numberone lenne nekünk is, alázatos, iszonyat munkabírású, gyors, kapu elé is odaér...most a jelenlegi piacról választhatnék középpályást, szerintem őt választanám. (vagy Thiagot, Verratti)
De Pogba is abszolút beválhat, irigységből nyomják itt sokan hogy minek nekik, megint 100milliós igazolás, bezzeg Casemiro...hagyjuk már ezeket.
Én máshogy emlékszem,de ezen nem fogunk összeveszniVeidt_madridista írta:Ezt rosszul tudod, kozeppalyasnak lett nevelve mivel vegig ott jatszott a Bayern elott. Bayern akademiajan is jatszott ott sokat, viszont a felnottcsapatban nagyreszt balhatvedkent szerepelt. De o maga is lenyilatkozta hogy o kozeppalyas es szeretne is ott jatszani.Initom írta:Alaba balbekként kezdte ,ez 100%. Univerzális,biztos jó kp-n is,de alapból balbunkó.
Ezt rosszul tudod, kozeppalyasnak lett nevelve mivel vegig ott jatszott a Bayern elott. Bayern akademiajan is jatszott ott sokat, viszont a felnottcsapatban nagyreszt balhatvedkent szerepelt. De o maga is lenyilatkozta hogy o kozeppalyas es szeretne is ott jatszani.Initom írta:Alaba balbekként kezdte ,ez 100%. Univerzális,biztos jó kp-n is,de alapból balbunkó.
daffy írta:Alaba eredetileg középpályás,aki nyilatkozatai szerint is ott szeret a legjobban játszani.csababarca írta:Alaba balhátvéd, akit néha kényszerből játszottak középen. Az ilyeneket sosem támogattam.
Alaba eredetileg középpályás,aki nyilatkozatai szerint is ott szeret a legjobban játszani.csababarca írta:Alaba balhátvéd, akit néha kényszerből játszottak középen. Az ilyeneket sosem támogattam.
Matuidi szerintem is az egyik leginkább alulértékelt játékos. Én is imádom, s tartom, hogy ezen az EB-n kulcsszereplő lesz.daffy írta:Az én sorrendem: Matuidi>Alaba>Pogba>Verratti.
Ez nem képességek alapján került felállításra. Egyszerűen számomra Matuidi a tökéletes kirakós darab Luka-Toni mögé. Nem került szóba. Alabát nem engedü a Bayern. Marad Pogba. Nem féltem tőle a Madridot,viszont 2 éven belül gondolni kell Modric pótlására is és nagyon úgy tűni,hogy az nem Isco lesz. (Verratti). A játék nem szép,nem jó. De hiába várnánk el,ha az állomány nem megfelelő. Se CR,se Bale erősségei között sem szerepel a rövid passzos játék. Nyomnék mellé egy Auba-James cserét és jöhet a transferban.
Tényleg jó.Alfa írta:Legújabb Nike reklám
Enyhén szólva egy Ronaldo istenítő alkotás, de baromi vicces. Érdemes megnézni, marha jó
.
Nekem úgy rémlik nagyon akarták Neymart és Suarezt is mégis minket vállasztották!Kovbal88 írta:ÉN jövöre a Realra fogandék, valahogy most jóval összeszedettebnek érzem őket mint minket, Pogba, ha szóbakerült megy is hozzájuk, általában viszik azt, akikt szeretnének talán De Gea a kivétel.
Nálunk meg szétesett a védelem, előre se tudjuk kit hozzunk cseretámadónak, hogy mit lehet várni Ardatól, Iniesta se lesz már fiatalabb.
Bár idén is olyan megérzésem volt, az igazolási tilalom, Messi sérülése miatt, hogy ez most nem lesz meg, erre egész jó szezon lett. Na majd meglátjuk.
Azt nem Laporta mondta?Ráadásul a hőn szeretett elnök urunk azzal kampányolt,hogy megszerzi Pogbát!
Hámez abszolút, igen a fent említett kategória. 1 jó VB ennyit láttam eddig a sráctól.Veidt_madridista írta:Mivel jobb ha ott ül egy 40 milliós Isco meg egy 70 milliós James es értékelhetetlen idiota mindketto?
Szerintem tul van ez dramatizalva. A Juveban is kihagy 12 meccset szezononkent. Mivel jobb ha ott ül egy 40 milliós Isco meg egy 70 milliós James es értékelhetetlen idiota mindketto?Varatrix írta: 100 millás rotáció.![]()
Édes elképzelés. Ha megy minden meccsen kezdő, csak a kupába nem meg ha leszakadt a lába.