Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

"Csak" 22 ez érdekes.daffy írta: a poolos első szezonja volt jó. a másodikban már csak 22-t lőtt,pedig több meccsen szerepelt,mint az első 30gólos szezonjában. utána 23 és 12gól. torresre eléggé ráépült a pool,míg rooney-t cé erősen lecsapolta. amint elment a portugál,közel dupla annyi gólt lőtt rooney. torres az ostobaságának is köszönheti,hogy ott tart,ahol. egyébként tegyük gyorsan hozzá,hogy az atm-ban se szharta a gólokat. nálam egy átlagosnál jobb,de nem kiemelkedő képességű csatár. top10be tán belefér.
a poolos első szezonja volt jó. a másodikban már csak 22-t lőtt,pedig több meccsen szerepelt,mint az első 30gólos szezonjában. utána 23 és 12gól. torresre eléggé ráépült a pool,míg rooney-t cé erősen lecsapolta. amint elment a portugál,közel dupla annyi gólt lőtt rooney. torres az ostobaságának is köszönheti,hogy ott tart,ahol. egyébként tegyük gyorsan hozzá,hogy az atm-ban se szharta a gólokat. nálam egy átlagosnál jobb,de nem kiemelkedő képességű csatár. top10be tán belefér.kanty írta:
Képességeit.![]()
Szerintem egy nagyon komplett játékos. Most egyszerű szidni és teljesen jogos is. De amikor nagyon ment neki nem hiszem, h azt mondtad volna, h egy benzema, pato, rvp előtte van. Az előbb említett három játékossal azért nem egy kategória a spanyol, persze, ha a legjobbjukat nézzük. Rooneyt eléggé túl értékelt játékosnak tartom, Torres is tett le bőven annyit az asztalra, mint az angol. Villa hasznosabb, de Torres jobb képességű, magyarán tehetségesebb. Eto'oval és Ibrahimovic-al egyetértek.
nem kell egyetértened vele. nálam benzema játékban lényegesen többet tesz le az asztalra,mint torres. most,hogy kapja a meccseken sorba a lehetőséget,bizonyítgat is(ráfér). az viszont fontos,hogy benzema elé kell egy ember még,torres elé nem.Benzema Laughing Laughing daffy ma összekeverted az esti italod vmi mással...
Torres klasszis, csak most nincs olyan formában, főleg a sérülései miatt. Benzema mikor volt klasszis formában? Mondjuk 2 meccsnél hosszabb ideig? Very Happy Torres a Poolban hosszú hónapokig, az Eb-n, Atmában is meghatározó volt.
mai nevetés adagom meg volt.
ozsimiki írta:Benzemadaffy írta:top3? na neee!
ha se messit,se cé-t nem csatárnak vesszük,akkor is... akiket elé sorolok:
eto'o,ibra,villa,pato,drogba,rooney,benzema,rvp és akkor még nem is nagyon gondolkodtam. torres nagyon jó játékos,de bőven elég lett volna neki az atm. egy lehetősége lett volna a kiugrásra,az pedig a barca.![]()
daffy ma összekeverted az esti italod vmi mással...
Torres klasszis, csak most nincs olyan formában, főleg a sérülései miatt. Benzema mikor volt klasszis formában? Mondjuk 2 meccsnél hosszabb ideig?Torres a Poolban hosszú hónapokig, az Eb-n, Atmában is meghatározó volt.
mai nevetés adagom meg volt.
Benzemadaffy írta:top3? na neee!kanty írta:
Nincs formában, volt még hasonlóra példa a történelembe.Képességeit tekintve szerintem benne van a top3ba. Csak nem neki való Anglia, a sok sérülés a játékára is kihat.
eto'o,ibra,villa,pato,drogba,rooney,benzema,rvp és akkor még nem is nagyon gondolkodtam. torres nagyon jó játékos,de bőven elég lett volna neki az atm. egy lehetősége lett volna a kiugrásra,az pedig a barca.
Képességeit.daffy írta:top3? na neee!kanty írta:
Nincs formában, volt még hasonlóra példa a történelembe.Képességeit tekintve szerintem benne van a top3ba. Csak nem neki való Anglia, a sok sérülés a játékára is kihat.
eto'o,ibra,villa,pato,drogba,rooney,benzema,rvp és akkor még nem is nagyon gondolkodtam. torres nagyon jó játékos,de bőven elég lett volna neki az atm. egy lehetősége lett volna a kiugrásra,az pedig a barca.
Vagy Tévez.daffy írta:top3? na neee!
Azért 'pookban első idénye nem sikerült rosszra...daffy írta:. egy lehetősége lett volna a kiugrásra,az pedig a barca.
top3? na neee!kanty írta:
Nincs formában, volt még hasonlóra példa a történelembe.haszi írta:Okos gyerek BenayounCsak a világ legjobb csatára lehet arra képes, hogy agyba főbe nyomassák a kezdőbe mittom már hány meccs óta és még csak egy értelmeset se tud a kapu felé lőni
![]()
Szerintem meg az hülyeség, h bekiabálja a kamerába...Game90 írta:Mit szóltok Rooney esetleges eltiltásához?
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... k-2071647/
Szerintem hülyeség...
ozsimiki írta:Nah kezd alakulni, az én jóslatom is(de hagyom,hiszen megkértek,h hagyjuk)
Ennyire kiszámítható egy csapatot..Game90 írta:
2-3, kösz WestHam, sajnos megint bejött a tippem. És már látom a szemeim előtt: Arsenal - Blackburn 0-0...