Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor most min vitatkozol már tegnap este óta?Veidt_madridista írta:Messi.geridoss írta: Jó, utolsó kérdés. Akkor szerinted ki a világ legjobbja jelenleg?
Jó, utolsó kérdés. Akkor szerinted ki a világ legjobbja jelenleg?Veidt_madridista írta:Nevetseges vagy. Legalabb harom kommentbel irtam mar le eddig hogy Messit jobbnak tartom mint Ronaldot. Viszlat.geridoss írta: Most komolyan azt hiszed, hogy Ronaldo (gondolom akkor szerinted meg ő a legjobb) ki tudna úgy tűnni egy angol negyedosztályban? Még ebből a nem kis nevekből álló portugál válogatottból sem tud úgy, mint a Madridból. Ha nincs kivel játszani, a világ legjobbja sem lesz több egy nagy ígéretnél.
Jó jó tudom, Messi sem nyert semmit Argentínával.
Legalabb harom kommentbel irtam mar le eddig hogy Messit jobbnak tartom mint Ronaldot. Ja varjunk, akinek mas a velemenye, az erolkodik.geridoss írta: Most komolyan azt hiszed, hogy Ronaldo (gondolom akkor szerinted meg ő a legjobb) ki tudna úgy tűnni egy angol negyedosztályban? Még ebből a nem kis nevekből álló portugál válogatottból sem tud úgy, mint a Madridból. Ha nincs kivel játszani, a világ legjobbja sem lesz több egy nagy ígéretnél.
Jó jó tudom, Messi sem nyert semmit Argentínával.
Most komolyan azt hiszed, hogy Ronaldo (gondolom akkor szerinted meg ő a legjobb) ki tudna úgy tűnni egy angol negyedosztályban? Még ebből a nem kis nevekből álló portugál válogatottból sem tud úgy, mint a Madridból. Ha nincs kivel játszani, a világ legjobbja sem lesz több egy nagy ígéretnél.Veidt_madridista írta: Az ervelesem lenyege pedig csupan annyi volt, hogy szerintem egy nem ra epulo rendszerben, nem klasszis tarsakkal korulveve kozel sem emelkedne ki ennyire. Szerintem ezzel semmi gond, maximum nem ertesz egyet vele. De hat ez egy forum, nem?
Érvek?Veidt_madridista írta:Mert gerrisson (bocsi ha rosszul irom) kérdezte. Próbáltam érvekkel reagálni ra, nem ment tul jol
Elfogult itt mindenki, én is.
Nem pont erre gondoltam. Ti itt Barcelona szurkolok vagytok,termeszetes hogy Messi lesz a vilag legjobbja. De ha egy Inter rajongot kerdezel meg, o biztos nem Messit fogja mondani, hanem Zanettit. Eppen ezert irtam, hogy sokkal tobbet szamit az hogy kihez kotnek erzelmek, mint hogy statisztikailag ki a legjobb. Eppen ezert nem is lehet ezt eldonteni.geridoss írta: Gyanítom nem nézted meg minden meccsét Messinek. Úgy pedig nem alakulhat ki reális kép benned róla. Hidd el, itt a többség hétről hétre nézi, és ámul azon, mit művel a pályán. Lehet itt elfogultságról beszélni, de szerintem nem nálunk jön ez elő. Van, aki annyira görcsösen nem akarja elismerni, hogy abból ilyen mondvacsinált érvek születnek, mint amikkel te próbáltál érvelni, de nem sikerült.
Rosszul írtad, semmi gond. De ha már előkerültVeidt_madridista írta:Mert gerrisson (bocsi ha rosszul irom) kérdezte. Próbáltam érvekkel reagálni ra, nem ment tul jol
Én nem személyeskedtem,semmilyen jelzővel nem illettelek,veled szemben!Szóval leszállhatsz a magas lóról!Van véleményem amit nem tartok magamban,ugyan is olvastam a madridomon a te írásodat is!Azért mert itt játszód a sértődött szurkolót én még nem fogom a mondandómat dísz papírra csomagolni,hogy meg ne sértsem az érzéseidet!Veidt_madridista írta:Mert gerrisson (bocsi ha rosszul irom) kérdezte. Próbáltam érvekkel reagálni ra, nem ment tul jol
Ezt el tudom fogadni, viszont ha visszaolvasol láthatod hogy mégis pont te próbálkoztál ezzel itt leginkább.Veidt_madridista írta: Felesleges errol beszelni tovabb objektíven lehetetlen megítélni.