Tényleg off, de nem hiszem hogy felkészülési meccsekből kellene megítélni.
Én azt írtam, hogy örülnénk ha ilyen cseretámadónk lenne, egész Nyáron kutakodunk és Pacoért megyünk aki előtt Morata előrébb tart. Szóval vegyük ezt, mi Munirral vagyunk és Pacoért megyünk, közben máshol Moratat a cserecsatár. Szóval azt hiszem a kijelentésem nem helytelen, ha nézzük a jelenlegi hierarchiát. Morata egy jó képességű befejező emberke, ilyet padra kívánni se lehet jobbat. Spanyol, ismeri a csapatotokat, fontos meccseket dönt el, kiváló EB-je volt. Mit akarhat még többet az ember a padra? Komolyan kérdezem, mert lehet szeretni vagy nem szeretni, de nagyon is minőség a padról. Luxus is, mert kb a világ 90-95%-ban kezdő lenne.
Pogba áránál meg én 105 milliónál ragadtam le plusz ugye a fizetése. Ennyit abszolút nem ért, örülök is hogy kiszálltunk ebből még tavaly. Nagyon jó kis embernek tartom, de ennyiért köszi nem. A Juventus viszont igazi tőzsdecápás kis üzletet csinált. Pár év alatt mekkora profitot hoztak ki belőle, le a kalappal. Háromért vették, 105-ért adták tovább, de legyen 70 vagy 80 amit írtatok, akkor is húsz- huszonötszörös pénz.

Parádés.