Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én lennék a legboldogabb, ha hozzátok menne. Szétcseszné a tavasszal jól működő középpályátokat elég keményen szvsz. Egyébként kinek a helyén játszana? Kroos vagy Casemiro?Veidt_madridista írta: Hétfőn bejelentik 150 millióért Pogbát, nyugi.
Hétfőn bejelentik 150 millióért Pogbát, nyugi.
nacho lehet h jó beugrónak, de ha mondjuk varane mellé pepe/ramos is kidőlne 2 hónapra, lehet izzadnál meccsek alattferninho írta:Nacho-s résszel borzasztó módon nem értek egyet, egyik legfontosabb dolog lenne, ha megtudná tartani a Real.visca el barca írta:
én annak örülök h védőjük nem lesz. varane 23 évesen roncs, nacho állítólag megy, de ha nem, akkor is egy színtelen-szagtalan középszer (sem), így marad nekik a két 30+-os középső védő egész szezonra. baloson meg coentrao állandóan sérült, úgyhogy marcelo egyedül fogja lenyomni az egész szezont...
Sose sérült kb, bármikor bedobod lehet rá számítani és jól is játszik és mindkét szélsőhátvéd posztot is lehozza.
Nála jobb 4. számú középhátvédet kívánhatni se kívánhatna a Real.
Coentraoban meg az a legviccesebb, hogy hiába volt mindig sérült, amikor kellett, akkor lehetett rá mindig számítani... Mai napig nem értem azt hogy csinálta anno
Illetve a Bayern elleni BL elődöntőkön olyan teljesítményt rakott le, hogy csak nah, én nyugodt lennék egy Marcelo Coentrao Nacho trióval baloldalra.
Nacho-s résszel borzasztó módon nem értek egyet, egyik legfontosabb dolog lenne, ha megtudná tartani a Real.visca el barca írta:
én annak örülök h védőjük nem lesz. varane 23 évesen roncs, nacho állítólag megy, de ha nem, akkor is egy színtelen-szagtalan középszer (sem), így marad nekik a két 30+-os középső védő egész szezonra. baloson meg coentrao állandóan sérült, úgyhogy marcelo egyedül fogja lenyomni az egész szezont...
impossibru. azt is ráerőltette zidanera h őőőődegardot vigye magával usávba, holott a francia megmondta h neki nem kell a gyerek.BarcafanTomee írta:Egyébként az is elképzelhető, hogy győzött Zidane akarta Perez felett és nem lesznek össze-vissza igazolások ?! Nehéz elképzelni mindenesetre.
én annak örülök h védőjük nem lesz. varane 23 évesen roncs, nacho állítólag megy, de ha nem, akkor is egy színtelen-szagtalan középszer (sem), így marad nekik a két 30+-os középső védő egész szezonra. baloson meg coentrao állandóan sérült, úgyhogy marcelo egyedül fogja lenyomni az egész szezont...recrea írta:Mi van odaát, h ekkora a csend? Perez nyaral? Nagy hiányposztjuk amúgy nincs, keret is elég mély...volna, ha nem lenne rendszeresen sérült egyszerre több játékosuk. Varane, CR, Bale, Bemzema, Marcelo...nincs olyan szezon, h valamelyik végigtolná.
A francba. Pedig reménykedtem, hogy újra szétcseszik a müködőképes csapatukat egy marketing igazolással. Így viszont csak erősödhetnek a tavalyi szezonhoz képest.PCsabi írta:Real Madrid have ended their interest in signing Paul Pogba. Your move, Manchester United. (Source: SkySports)
Akkor jövőre nem nyernek semmit.PCsabi írta:Real Madrid have ended their interest in signing Paul Pogba. Your move, Manchester United. (Source: SkySports)
fórumszabályzat.ntibi67 írta:Én idéztem onnan.De mi ez,hogy TILOS?Bob_Marley írta:Azért azt tegyük hozzá, hogy az egész onnan indult, hogy valaki idézett máshonnan, miközben A madridista.hu, madridom.hu oldalról tilos az idézés!
Én idéztem onnan.De mi ez,hogy TILOS?Bob_Marley írta:Azért azt tegyük hozzá, hogy az egész onnan indult, hogy valaki idézett máshonnan, miközben A madridista.hu, madridom.hu oldalról tilos az idézés!
És mi a hivatalos kommunikáció az aranylabdával kapcsolatban mióta nincs FIFA Év Játékosa?Veidt_madridista írta:Messi.geridoss írta: Jó, utolsó kérdés. Akkor szerinted ki a világ legjobbja jelenleg?
Veidt, tanulj meg abbahagyni egy eszmecserét, ha látod, hogy totálisan semmi értelme nincs már.Veidt_madridista írta:Kicsit vicces hogy te nem erted, mikor tegnap pont te kerdeztel ra. A vita azon megy, hogy szerintem nem Messi a VALAHA volt legjobb jatekos, irtam is peldakat, hogy kiket tartok nala nagyobbnak. Az hogy itt jonehany ember keptelen elfogadni mas velemenyt, az nem az en hibam. Mondjuk az kicsit gaz hogy nevettek itt a madridomosok beszukult lataskoren, de az a jonehany ember ugyanazt csinalja, csak a masik oldalrol.
Veidt_madridista írta:Nem az szamit hogy hany klubban nyert cimeket, irtam is hogy nem azon van a hangsuly hogy csak egy klubban jatszik egesz eleteben. Hanem azon hogy egy kore epult, vilagklasszis jatekosokbol allo rendszerben tundokol. de vajon az Arsenalban is ugyanigy tudna?
amugy reg nem a kepessegekrol van szo, hanem hogy ki mekkora jatekos.
ha meg mar belekotottel Maradonaba. o bizonyitott kozepszeru tarsak mellett is, igen.