Jaja, ne is mond. Eddig ez a 10 perc jobb volt, min az egész szombati Clásico.csdewl írta:Nagy kár , hogy ma mi is játszunk. Szivesen nézném a londoni derbit, mert eddig nagyon jó
Simán megint benne van egy 4-4.
Gyönyörű gól, Nasri!

Jaja, ne is mond. Eddig ez a 10 perc jobb volt, min az egész szombati Clásico.csdewl írta:Nagy kár , hogy ma mi is játszunk. Szivesen nézném a londoni derbit, mert eddig nagyon jó
VDV, nem lesz rossz meccs,. 1-1levproff írta:0-1 Walcott. Gyors vot.
Fabregas kis zsugát adott..![]()
Egyébként elképezstően gyenge ez a Tottenham..nemcsoda, hogy még a Real is 4-et rúgott nekik.
Fabregas sztem idénre már bele is fásult, gyengén játszik, kicsit kedvetlenül. Az Arsenalnak meg egy edzőváltás kéne...LG írta:Ez a nyilatkozat Fabregastól úgy hangzik, mint aki menni akar, és sajnos teljesen meg lehet érteni. Eddig eléggé lojális volt az Arsenalhoz, de meg lehet érteni, ha évekig nem nyer semmit a csapatával, illetve a BL-re és a Bajnokságra nincs is reális esélyük, akkor megunja. Sztem jobban is tenné, ha menne, mert ebbe bele lehet fásulni. Wenger elkezdte építeni a jövő csapatát, 2007-ben még biztató is volt a dolog, de mér 2011 van, és kijelenthető: nem jött össze. Most már évek óta egy helyben állunk, az, h hányadikak leszünk, és hány ponttal maradunk le az elsőtől, az csak a riválisok formájától függ, mert mi évről évre ugyanazt nyújtjuk.
Minden csapat életében vannak ilyen időszakok. A két másik kedvenc csapatomnál is megvolt ez. És mind2 esetben nagy változás kellett a sikerhez. A Barcánál Laporta/Rossel/R10 hármas, az Inernél a bundabotrány hozta meg újra a trófeákat.
Fenébe, így még tovább reménykedhetekozsimiki írta:Newcastla U.- M.U.
0-0
Igazából nem az, h unom pl én, csak nem nyújtottak semmi meglepőt részemről, feleslegesnek éreztem,hogy szúrjak egyet még én is Nektek. Igazából ősszel meg lehetett mondani,h a végére az Arsenal ezt eljátssza megint, ahogy elég sok éve már. Szóval szerintem bőven elég az az Arsenal fanoknak,h a saját csapatuk folyamatosan bizonyítja az ellendrukkerek jóslatait, nem kellünk még mi is ide +banGame90 írta:Azért örülök, hogy nem jött 10-15 hsz., hogy ilyen-olyan béna a Senal. Vagy már unjátok beírni minden meccs után?![]()
PFA Év Játékosa: 1. Bale, 2. Nasri, 3. Tévez.
PFA Év Fiatal Játékosa: Wilshere.
A Premier League Év Csapata: Van Der Sar (Man. Utd.) – Sagna (Arsenal), Ash. Cole (Chelsea), Vidics (Man. Utd.), Kompany (Man. City) – Nani (Man. Utd.), Nasri (Arsenal), Wilshere (Arsenal), Bale (Tottenham) – Tévez (Man City), Berbatov (Man. Utd.).
Én nem Bale-nek adtam volna...
ez a meccs kísértetiesen hasonlította a tegnapi El Classicora. 1-1 lett, mind2 gól büntetőből, az egyenlítő gól az utolsó pillanatokban, és Barca-Arsenal oldalon is a jobbhátvéd hozta össze a büntetőtGame90 írta:Van Persieeee, 97. perc, 11-esbőőőől!!!
1-0!
Lucas, te szimulálós szaf. Eboué, te barom.
102. perc, 1-1...
Szerencsétlen, fostalicska banda
Ápolások miatt 8 perc hosszabbítás volt.csababarca írta:Mi az hogy 102. perc?![]()
Ez nem bajnoki?
az bazzeg.Game90 írta:Van Persieeee, 97. perc, 11-esbőőőől!!!
1-0!
Lucas, te szimulálós szaf. Eboué, te barom.
102. perc, 1-1...
Szerencsétlen, fostalicska banda
1-1.Game90 írta:Van Persieeee, 97. perc, 11-esbőőőől!!!
1-0!
Azt hiszem, ha már az Olasz történelmet nem, de a kajákat, konkrétan a vagdaltat megismerte volna Balo... A meccsért meg kár...Game90 írta:Egy Mario - Rio fájtot megnéztem volna...![]()
Nézed?sjay írta:Scholes épp most zuhanyzik
Scholes épp most zuhanyziklevproff írta:Cesc facebookon: "Paul Scholes is so much class. Legend."ozsimiki írta:Berbatov 1percen belül két darab 100%os helyzetet hagyott ki, egyiket 6méterről szembe a kapuval, másikat 1méterről D:
most meg lehet meg is sérült, Rooney a lelátón, hm.
Azért ezeket verni kell így is!
GO M.U.!![]()
A meccset nem nézem, egyik csapatot sem szívlelem.
Cesc facebookon: "Paul Scholes is so much class. Legend."ozsimiki írta:Berbatov 1percen belül két darab 100%os helyzetet hagyott ki, egyiket 6méterről szembe a kapuval, másikat 1méterről D:
most meg lehet meg is sérült, Rooney a lelátón, hm.
Azért ezeket verni kell így is!
GO M.U.!