Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Annyira mégsem ezek szerint mert 3-4 hónapja az összes hír arról szól hogy Zidane személyes kedvence Pogba, nyilatkozatban is mondta hogy kedveli a játékát, elismerte hogy érdeklődik iránta a klub.Veidt_madridista írta:hedora írta: Eszembe sem jutna egy Barcelonához leigazolni, sokkal jobb embereket találnék:) Drukkolok legyen A REAL A BEFUTÓ bár Zidane ennél ezerszer okosabb:)
Annyira mégsem ezek szerint mert 3-4 hónapja az összes hír arról szól hogy Zidane személyes kedvence Pogba, nyilatkozatban is mondta hogy kedveli a játékát, elismerte hogy érdeklődik iránta a klub.hedora írta: Eszembe sem jutna egy Barcelonához leigazolni, sokkal jobb embereket találnék:) Drukkolok legyen A REAL A BEFUTÓ bár Zidane ennél ezerszer okosabb:)
Casillas és Raúl valóban igazi ikonok voltak és csúnyán elbánt velük a vezetőség (bár Casillas pl erősen rászolgált..), de ehhez a leghalványabb köze sincs Ronaldónak.zsoltfree írta:Ronaldo pedig nem bomlasztó? Ez is egy vélemény, de szerintem akinek ott sokat tett a klubbért az a Casillas és a Raul voltak. Casillas az utóbbi 3 bajnoki címükből elég rendesen kivette a részét, és Raul is egy igazi ikon volt. Ezt megköszönvén a vezetőség max megmutatta, hol van a hátsó ajtó amin ki lehet fáradni... Jelenleg (bár nem nagyon kedvelem, mert mindig szétrúg mindenkit a Classicókon) Ramos az, aki egy ikonnak mondható ott, és aki a leghasznosabb a csapatnak. Ha nektek jó a Ronaldótok, akkor egészségetekre, nekem jó a Messi, és nem cserélném el soha senkire, és a véleményem a Realról továbbra is az, hogy 10 éve kb. csak lefelé megy a lejtőn.
visca el barca írta:nyugi, a realosok nagy része csak addig hypeolja, amíg nem írt alá sehova, aztán ha a mencseszternél köt ki, akkor lehet köpködni (lásd neymar)hedora írta:Rettegünk Pogbától... valaki mesélje már el... ki ez az isten király... rengetegszer látom játszani, nem egy ügyetlen ember az fix:) de mi is az a több? vagy vak vagyok vagy valaki nagyon túlértékeli a tudását:) Iniesta? menniyre van tőle egy Pogba? kb szaturnusz a tudás különbség...
Nem is értem mia fránya f.. beszélünk!
nyugi, a realosok nagy része csak addig hypeolja, amíg nem írt alá sehova, aztán ha a mencseszternél köt ki, akkor lehet köpködni (lásd neymar)hedora írta:Rettegünk Pogbától... valaki mesélje már el... ki ez az isten király... rengetegszer látom játszani, nem egy ügyetlen ember az fix:) de mi is az a több? vagy vak vagyok vagy valaki nagyon túlértékeli a tudását:) Iniesta? menniyre van tőle egy Pogba? kb szaturnusz a tudás különbség...
Nem is értem mia fránya f.. beszélünk!
Olyan 6 éve is jelentek meg pl ilyen képek róla.Nem akarom elrontani a viccelődest, de csak, hogy tudjatok ez egyfajta korom ápoló. Arra szolgál, h ha szét tapossák a lábad es a korom le jön ez gyorsítja es majd gyógyítja is. Nem tudom milyen néven fut nekem is kellett sajna mar.
Igaz en inkabb takargattam mert cink, nem pedig pacskerban nyomultam![]()
Egyem meg de trendi kicsi kancsó.Nero. írta:http://lebuzz.eurosport.co.uk/viral/pho ... /#uk-fb-po
EhhhLehet még ebben is igaza volt Zsoltnak.
![]()
Nem is nagyon értem azt a dolgot, az EB-n nagyon nyomták középpályán, de 1 kapufát lőtt kb nekünk, és ennyi volt. Nagyon gyengén tolta, nem való ő oda.Veidt_madridista írta: Én személy szerint sosem gondoltam erre az ügyletre komolyan, meg szerintem nem is ő lenne a megfelelő igazolás.
Ebben kb biztos vagyok...márhogy nem lesz. Mondjuk pont nem érdekel, sőt, örülök is neki.visca el barca írta:vagy nem lesz és ő már tudja jól, azért nem kapkod.recrea írta:Perez sokszor igazolt "sumákban", egyáltalán nem lepődnék meg, ha holnap bárki Real mezben virítana. Mondjuk számomra meglepő, h ekkora a csend, főleg, ha lesz igazolasi bünti.
Legtöbb spanyol lap cikkezik róla. Meg ha belegondolsz, ha nem akarna idejönni, akkor már rég MU mezben pózolna. Fizetés, a játékos ára, ügynök díja, gond nélkül kifizetnek mindent. Alabáért biztos hogy tettünk hivatalos ajánlatot, de a Bayernnek esze ágában sincs eladni, a játékos sem akar távozni. Én személy szerint sosem gondoltam erre az ügyletre komolyan, meg szerintem nem is ő lenne a megfelelő igazolás.visca el barca írta: amugy a madridi sportlapokon kívül írta egyáltalán vmi hogy oda akar menni? én a legtöbb általános sport oldalon mindehol csak a unitedről olvasok. alabát se érte mit hajtjátok, egy cikket nem láttam róla sehol, persze ez lehet az én hibám
vagy nem lesz és ő már tudja jól, azért nem kapkod.recrea írta:Perez sokszor igazolt "sumákban", egyáltalán nem lepődnék meg, ha holnap bárki Real mezben virítana. Mondjuk számomra meglepő, h ekkora a csend, főleg, ha lesz igazolasi bünti.
amugy a madridi sportlapokon kívül írta egyáltalán vmi hogy oda akar menni? én a legtöbb általános sport oldalon mindehol csak a unitedről olvasok. alabát se érte mit hajtjátok, egy cikket nem láttam róla sehol, persze ez lehet az én hibámVeidt_madridista írta:Pogbát nem igazoltuk le, még erősen hezitál. Coentrao kölcsönben volt csak a Monacónál, így most ismét visszajött a csapathoz.ntibi67 írta:Valamiről lemaradtam?
Leigazolta a real Pogbát és visszahozta Coentraot?