Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Alfa
Entrenador del Barça

2016.08.09. 20:47:16

ferninho írta:Kezdődik a Real Madrid B - Sevilla
Ki mit vár?
Elnézve a kezdőtöket simán benne van egy vereség igaz a Sampaoli féle Sevilla még nagy kérdőjel nekem úgyhogy jó kérdés. Mondjuk most, hogy olimpia van teljesen hidegen hagy ez a meccs. Sztem meg se nézem , pedig mindig szívesen nézek meg egy Real vereséget :mrgreen: . Ez az olimpia szépsége, hogy ilyenkor vhogy teljesen hidegen hagy a foci :D.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.08.09. 20:45:43

Ki mit vár?
Real B - tavalyi Sevilla B. :D

Amúgy a kérdésedre válaszolva: elképzelésem sincs. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.09. 20:45:21

Ki mit vár?
morata tripla, amivel eléri h a büdös életben nem szabadultok meg tőle :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.09. 20:44:39

Ki mit vár?
Ilyen felállással Sevillát, nekik fontos ez a kupa, sztem nálatok nagyon szezon eleji lehet.
ferninho
Madridista

2016.08.09. 20:38:46

Kezdődik a Real Madrid B - Sevilla
Ki mit vár?
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.03. 13:24:11

Feast4 írta:Nem mintha sajnálnám ha történne. :D
na látod ebben egyetértünk :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.08.03. 13:02:46

visca el barca írta:várják h pogbával mi lesz.
Valószínűleg.De ha mondjuk Pogba nem megy sehova vagy teszem azt augusztus végén igazolják le akkor beesett az eső kapkodhatnak hogy mi legyen.

Nem mintha sajnálnám ha történne. :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.03. 12:00:15

várják h pogbával mi lesz.
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.08.03. 11:41:18

A meleg témán túlmutava nem értem ezt s nagy csendet.Máskor ilyenkor már nagy csindradatta és túl vagyunk a 199. igazoláson és mimdnki olyan hype hogy olyan nincs is.Most Morata vissza és azóta csend.Vagy valami ziccer van gondolok itt arra hogy Zidane és Perez nem tudnak dűlőre jutni meghatározott kérdésekben és ezen megy a harc, vagy valami nagy dobásra készülnek ami bedönti a piacot.Kíváncsi leszek...

Mindenesetre gyanúsan nagy a csend.
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2016.08.02. 13:51:19

Igen tudom. Bár nem tudom mennyire publikusak ezek az információk, de kicsit fura, hogy a Real minden megalomán játékosvásárlást úgy állít be, hogy azonnal visszahozza az árát. Más kluboknál ezt nem igazán tapasztalom.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.02. 12:54:01

zsoltfree írta:Erről van valami hivatalos forrása valakinek? Mert kicsit unalmas ez a holnap visszajön az ára duma. Valamiért a madridisták azt hiszik hogy a világon csak Real mezt adnak el, ráadásul annyit ami azonnal visszahozza a játékos árát a többi évben pedig a fizetését. A többi klub a világon pedig balek mert erre pénzt költ saját kasszából ugye...
Azt ugye tudod, hogy a marketing jogok nem a mezeladást jelentik, hanem a hivatalos szponzoroktól kapott lóvé.
zsoltfree
Capitá del Barça

2016.08.02. 12:38:14

Erről van valami hivatalos forrása valakinek? Mert kicsit unalmas ez a holnap visszajön az ára duma. Valamiért a madridisták azt hiszik hogy a világon csak Real mezt adnak el, ráadásul annyit ami azonnal visszahozza a játékos árát a többi évben pedig a fizetését. A többi klub a világon pedig balek mert erre pénzt költ saját kasszából ugye...
ferninho
Madridista

2016.08.02. 12:12:10

Viszont ez egy nagyon is jó koncepció a Real esetében, mert rengeteg pénz visszajön, hiába a magasabb fizetés.
És eddig tudtommal sikerült is megtartani ezt arányt, vagy max kis %kal csökkenhetett pár játékosnál.
Ezek nagyon súlyos milliók, főleg ott ahol van egy CR meg a többi emberke.

Ez sztem nagyon jól csinálja a klub, nektek se ártana az a sok millió, főleg, hogy nálatok is van majdnem kb ugyanolyan reklámérték összesen és biza nálatok is vannak ám rendesen fizetések.
madridista
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.02. 11:08:23

Részben egyébként jogosnak érzem azt, hogy a klub valamilyen szinten részesüljön a Marketing bevételekből, abban az esetben ha a klub intéz minden marketing munkát a játékossal kapcsolatban és az ő csapatuk talál ki olyan koncepciót, amitől mondjuk nem 10m hanem mondjuk 20m az évi Marketing bevétel. De abban az esetben ha ezt teljes mértékben a játékos megbízásából egy külsős csapat intézi, akkor gyakorlatilag a fülük botját nem mozdítják ennek érdekében (klub), ez esetben ne is akarják megsarcolni ezeket az összegeket, persze azt is érdemes figyelembe venni a marketing esetében, hogy valakinek már az odaigazolása előtt is volt X milla, vagy csak azért növekedett X százalékot, mert onnantól azon klub szurkolói termelik ki a játékosnak ezeket a pénzeket.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.08.02. 10:53:54

P.U.Y.O.L. írta: Amin szerintem bukni fog a történet, az a fizetés. A MU simán rá tud bólintani egy Messi, Ronaldo, Hulk :-D szintű fizetésre, míg a Madridnál ez neccesebb.
nem, nem a fizetés a necces, ha az, hogy perez lenyúlja a marketing pénz felét, mert ő azt hiszi, hogy valaki attól válik értékessé, h a realban focizik, így szerinte annak a pénznek a fele őket illeti. itt az ért évi szinten súlyos milliókról van szó. a realban is megkapná az évi kb 15 millió eurós fizut, csak mondjuk ehhez még hozzájön ue. marketing pénz és nagyon nem mindegy h ebből 7.5-et ott le kell adni...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.02. 10:50:46

Én úgy gondolom, hogy Pogba ha nem megy el fejben egy komplett nagyon jól felépített játékos lehet aki esélyessé fog válni az aranylasztira, miután Messi és Ronaldo kiesik a pixisből. Ne Inihez akarjuk hasonlítani, mert ő és Xavi az a 2 Spanyol kp-s aki egyszer volt szerintem ebben a ligában, és még 50 évig nem fog egy ilyen páros kijönni ebből a nemzetből. A srác mindennel rendelkezik amire szüksége lehet és a nyakamat rá, hogy sokan azért köpködnek rá mert 120-ért akarják eladni és magas a fizetése, de ha ezektől eltekintünk, mi azaz érv ami miatt ne lehetne ő korszakos játékos? Ott van pl Touré, ő se 23 évesen lett olyan szinten elismerve, hogy egy iszonyatosan jó kp-s, testfelépítéséhez képest jól cselez, ért a védekezéshez, a fejpárbajokat rendre megnyeri, nem sérülékeny, van érzéke a góllövéshez, és nem csak az 5ösön belülről, hiába tartja pár ember beképzeltnek, EB-n is látszott, hogy teljesen rendben van fejben, nem reklamált nem csapkodott, hanem csinálta a dolgát. Nincsenek a pályán kliséi, nem esik össze minden légyfingtól. Szerintem igenis megvan benne ahhoz minden, hogy a SAJÁT posztján az egyik legjobb lehessen a generációjából.
mess2009
Director del Fútbol

2016.08.02. 09:26:11

sokszor bedőltem már magam is az olyan szlogennek, hogy:....erre tart a futball...de aztán a kivételek sokasága rádöbbent, hogy talán mégsem [-X
az atléták dicsfényét letörik az intelligens labdazsonglőrök, az erőseket a villámgyorsan forduló törpék,....stb. a kulcs talán a jó edző!
a kiváló egyéni képességeket rátolni a megfelelő posztokra és az így kapott anyagból egy csapatot gyúrni.
sokat elő lehet venni de csak egy frisset: Higuain!? egyszer csak ott és akkor és úgy....mi lett belőle? de mondhatnám akár Ibra esetét nálunk....
szóval a foci azért marad csapatjáték, ahol se egy de még két vagy több fecske sem csinál nyarat.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.08.02. 07:09:57

ferninho írta:Pontosan ez a jó megfogalmazás, amit Bob írt, nagyon jó alapanyag.
Egyszerűen jelenleg erre fele tart a futball, amit Pogba képvisel, 23 éves bakker... Őszinte leszek az elején nem voltam benne biztos, hogy kell, de így hogy elúszott Kanté, más értelmes alternatíva meg nincs...
Meg ahogy már írtam, ahol egy Higuain 90 millió euró... Na azóta Pogba árát se sokkalom... :lol:

Én már egyértelműen Pogba mellett vagyok, minden adottsága meg van, ami kell és fejben is rendberakta magát nagyon úgy tűnik, korszaka meghatározó játékosa lehet, ezzel vitázni nem lehet, az hogy az lesz-e az itt a nagy kérdés, de ezt a ziccert, mint sok másikat nem hagyhatja ki a Real már... Had ne soroljam el az összeset...
Legutóbb ott volt a Neymar eset...

Persze, mint kiderült Gareth egyáltalán nem lett rossz igazolás, csak lett vele 2 BL és a rosszabb 2. Éve után most robbantott rendesen már amikor nem volt sérült, de Neymar is egy olyan kaliber, aki nagyon komoly játékos lehet és nagy kár volt érte, illetve pénzügyileg ha őszinte akarok lenni olyan egál körül lehet a vége, tehát spórolni se sikerült a 2. lehetőséggel.
Utólag nagyon jól jártunk a walesivel, de ott Neymar személyében elúszott egy komoly hajó, jelenleg Pogba a kövi ilyen és sajna a United pénzével versenyezni jelenleg elég nehéz, de bizonyos határokon belül kell sztem.
Az átigazolási díjjal még lehet versenyben is lenne a Real. Amin szerintem bukni fog a történet, az a fizetés. A MU simán rá tud bólintani egy Messi, Ronaldo, Hulk :-D szintű fizetésre, míg a Madridnál ez neccesebb. Leginkább azért, mert így Ronaldo (joggal) elkezdene nagyobb pénzért picsogni. (lehet nem csak ő)
A MU-be meg simán érkezhetne vezérbikának és kevésbé osztaná meg az öltözőt szerintem.
Persze mindez csak feltételezés a részemről és lehet, ha a Juve elfogadja mindkét klub ajánlatát akkor Pogba aláír akár mondjuk -10-ért is inkább a Realba.
ferninho
Madridista

2016.08.02. 01:39:25

Pontosan ez a jó megfogalmazás, amit Bob írt, nagyon jó alapanyag.
Egyszerűen jelenleg erre fele tart a futball, amit Pogba képvisel, 23 éves bakker... Őszinte leszek az elején nem voltam benne biztos, hogy kell, de így hogy elúszott Kanté, más értelmes alternatíva meg nincs...
Meg ahogy már írtam, ahol egy Higuain 90 millió euró... Na azóta Pogba árát se sokkalom... :lol:

Én már egyértelműen Pogba mellett vagyok, minden adottsága meg van, ami kell és fejben is rendberakta magát nagyon úgy tűnik, korszaka meghatározó játékosa lehet, ezzel vitázni nem lehet, az hogy az lesz-e az itt a nagy kérdés, de ezt a ziccert, mint sok másikat nem hagyhatja ki a Real már... Had ne soroljam el az összeset...
Legutóbb ott volt a Neymar eset...

Persze, mint kiderült Gareth egyáltalán nem lett rossz igazolás, csak lett vele 2 BL és a rosszabb 2. Éve után most robbantott rendesen már amikor nem volt sérült, de Neymar is egy olyan kaliber, aki nagyon komoly játékos lehet és nagy kár volt érte, illetve pénzügyileg ha őszinte akarok lenni olyan egál körül lehet a vége, tehát spórolni se sikerült a 2. lehetőséggel.
Utólag nagyon jól jártunk a walesivel, de ott Neymar személyében elúszott egy komoly hajó, jelenleg Pogba a kövi ilyen és sajna a United pénzével versenyezni jelenleg elég nehéz, de bizonyos határokon belül kell sztem.
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.01. 23:17:39

MQuCsabi írta:
Bob írta:Ahogy anno Hofi Kocsisra mondta viccesen, úgy Pogbára is lehetne, hogy van egy olyan trükkje, hogy két fejjel megy magasabbra mint a többiek egy beadásnál....
Pont ez jutott eszembe, miközben néztem Ronaldo góljait Lyonban ellenünk. Hogy egyszerűen mindenkinél magasabbra ugrik, lehetetlen tartani.
Hát igen, Ronaldo a másik, aki top atletikus főleg fénykorában volt az. Nagyon sokat számít ez a mai fociban és Pogba is technikailag tökéletesen képzett. Vannak még dolgai, de nekem az EB-n nagyon érettnek tűnt. Tudta mi a feladata, mi a helye, Griezmannék meglőtték a góljaikat ő meg a háttérből szépen aládolgozott a többieknek. Főleg annak tükrében, hogy vannak egyénieskedései, ez kifejezetten arra utal, hogy mentálisan fejlődik, s fejlődött már most is. Annyit nem ér senki, de jól jár az a csapat bárhova igazol, mert nagyon nagy lehetőségek vannak benne.

S nálam a Real elleni fejese ÁLLÓ helyzetből az olyan, hogy na az mi????És Ramos jön vele szembe futtából és úgy fejelte el, szó szerint mint egy lift felemelkedett. Félelmetes emelkedés volt. Ilyen képességekért ölnének edzők. :D Egy ilyennel meccset nyersz vagy mint láthattuk párharcot a Juventus. És ez csak egy szelet, hosszú lábak, hozzá nem lassú, nagyon jól használja a testét és fedezi, jól cselez, jók a hosszú labdái, jól lő, mit akar még valaki egy kp-tól? Nagyon jó alapanyag.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.08.01. 22:48:47

MQuCsabi írta:
Bob írta:Ahogy anno Hofi Kocsisra mondta viccesen, úgy Pogbára is lehetne, hogy van egy olyan trükkje, hogy két fejjel megy magasabbra mint a többiek egy beadásnál....
Pont ez jutott eszembe, miközben néztem Ronaldo góljait Lyonban ellenünk. Hogy egyszerűen mindenkinél magasabbra ugrik, lehetetlen tartani.
Ez még a kisebbik baj (volt pl itt is), a nagyobbik, h párosul az a két képesség nála, ami igen ritka manapság. Tudja, h hova érkezik a labda és be is tudja azt lőni :D Szóval lehet szidni Juhászt, de neki ezen a szinten sajnos előbbiről fogalma nem volt...így pedig nehéz :)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.01. 21:56:47

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.01. 20:04:57

hedora írta:Aki azt gondolja, Pogba a jövő, nah annak tényleg gond van a fejével:)
Akkor sok mindenkinek baj van. :D A csávó olyan atletikus képességekkel bír, ami már önmagában kuriózum, mellé a labdával is nagyon jól bánik és a kp-n mindenhol bevethető. Iszonyat jó a rugótechnikája, kiemelkedő. És láttuk az EB-n, hogy védekezésben is megállja bőven a helyét. Igen kérlek szépen ez a jövő játékosa, mert nagyon univerzális, s fizikailag top. Elég megnézni pl a Real elleni Morata egyenlítő gólt is ki csinálta meg, vagy most Izland ellen. Ahogy anno Hofi Kocsisra mondta viccesen, úgy Pogbára is lehetne, hogy van egy olyan trükkje, hogy két fejjel megy magasabbra mint a többiek egy beadásnál....
Kép
Kép
Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.08.01. 19:30:16

Aki azt gondolja, Pogba a jövő, nah annak tényleg gond van a fejével:)
Kubla9
Capitá del Barça

2016.08.01. 18:59:42

hedora írta:
ferninho írta:Oh hagyjatok már ezzel a fennkölt hülye dumával...

Nálatok minden csili vili, Messiék rózsaillatút finganak, nálunk meg maga a pokol van meg csalánnal vernek mindenkit...

Pl nálunk is ugyanúgy el vannak engedve apróért, illetve ingyen azok, akik rá is szolgáltak.

Egyik klub se sokkal különb a másiknál, de persze lehet mondani az esti meséket...

Pogba meg 23 éves és a mai foci bizony azt mutatja, hogy a jövő középpályásai ilyen irányba mennek majd el, láthatjuk, hogy Isco se tud kitűnni, pedig tud 1-2 dolgot, mert ez a stílus kezd nem túl hatékony lenni... Innen látszik pl Iniesta nagysága, hogy olyan magas szinten tolja ezt, hogy elképesztő, idén újra élmény volt nézni és nála nem érződik az amit írtam.

Illetve Pogba pont az EBn mutatta meg, hogy ha kell tud szervezetten, stabilab mezőnymunkát letenni az asztalra.
Ha Higu meg 90 millió volt Pogba ára megint nem néz ki soknak... :)
Pogba a kövi korszak komolyan meghatározó játékosa lehet, Realos szempontból csak az a kérdés mennyire lehetne betenni a mostani csapatba.

Casillas meg gyengén kezdett védeni és Iker se akarta ezt elfogadni, hogy neki teljesítmény alapján ennyi volt.
Mourinhonak volt egyedül töke ehhez és ezt meg kellett lépni bármennyire is fájt mindenkinek, mert Iker magától a mai napig itt védene, amiért hibáztatni meg nem lehet.
Mondom ezt úgy, hogy nekem amióta az eszemet tudom Casillas az abszolút kedvenc, de ettől még nem kell elvakultan nyilatkozni róla.
Jah Arturo bolem és 23 éves, igaz nincsen egy agyament ember a hátterében aki előadja a világ legnagyobb igazolását..... van akinek ok... a másik 13 millió ember elkezd kételkedni... mi van 120 millió?.. ki ez a tag. hogy a ferde [auto_cenzúra]..ba lehet, nem hallottunk róla:)Hiszen itt van yegy Bl ..itt van egy nem akármilyen olasz bajnokság, itt volt egy szenzációs eb,, pfff hát mindig a veszteseket erősítette és semmilyen igazi nagy mozdulata nincsen, hát ki ez az ember, miért lenne Ő Európa nagyja? ezen tényleg csak jó nagyokat röhögök... ne máááááár

Jah hogy önbizalma van::) az igen,aztán itt meg is halt a tudás és hatalom.... majd ha csak fele olyan tehetséget mondhat magáénak ini, vagy akárki a reálból nah akkor ok, de mondom a cipőfűzőjét sem:)
Azért azzal mindenki tisztában van hogy se a kefefejű se higany nem ér annyit mint fizetnek illetve fizettek érte. Egyszerűen túlárazott lett az egész piac.
Válasz küldése