Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
hedora
Jugador del Barça

2016.04.13. 13:16:28

Nem egy meccset néztünk? :D
Hát nem, amúgy én az M4 sport, hát te? :)
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.13. 12:58:13

Mehdi Benatia el sem utazott a Bayernnel Lisszabonba a Benfica elleni BL-negyeddöntőre, mivel otthon hagyta a személyes tárgyait – köztük az útlevelét is –, és emiatt nem szállhatott fel a repülőre :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.13. 12:57:46

hedora írta:...
Nem egy meccset néztünk? :D A Wolfsburg az első 20 percben a saját térfeléről is alig tudott kijönni. Után ma a Real látványosan megállt.Amire mondjuk rá is lehetett volna cseszni de kb. egy 15 perc volt a németeké. Draxler sérülése rögtön az elején negy érvágás volt Schürle már az 50. perctől a seggén vette a levegőt.Még ha be is találtak volna abban a 20 percben se hiszem hogy tovább mennek.A kapusuk egy csomót mentett rengetegszer épp csak elment a labda a láb előtt úgy hogy a második félidőben közel nem volt a Real olyan átütő mint az első 20 percben.Ennyit számit az hogy a Wolfsburg kezdőjében van 5 igazi klasszis a Realéban meg 11.Nem tudott a Wolfsburg egyszerűen partiba kerülni.A Real magához képest pörgött a meglepetés ereje a németekből elszállt ráadásul buta gólokat kaptak.Itt jön ki csapat és csapat közt a különbség.Kár erről beszélni ez a hajó sajnos elment.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2016.04.13. 12:59:41-kor.
Kép
20tek
Jugador del Barça

2016.04.13. 12:55:22

Sziasztok!
Nem láttam a meccset, de most olvastam, hogy tegnap volt a Realnak egy helyzete, ami vitatható, hogy átment-e a labda a gólvonalon.
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy mi van a gólbíróval? Nem használják? (Nyilván nem, mert akkor nem lennének ilyen vitás kérdések) Nekem valamiért az rémlik, hogy azt bevezették a nagy bajnokságokban. Amikor ment, akkor jól működött, és hasznos volt. Vagy éppen ez zavarta a FIFA-t?
hedora
Jugador del Barça

2016.04.13. 12:52:44

Akkor 5-0? :mrgreen:
Az is lehet :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.13. 12:50:09

LG írta:A másik meccset nem láttam, vki irna róla pár sort, ha szépen megkérem?
PSG megszenvedte a középpálya hiányát, voltak jó időszakaik, de felépített, tudatos játékuk nem. A Citybe meg volt egy De Bruyne, aki jelentette a különséget, nagyon jól játszott. Kiegyenlített meccs volt, kb ugyanannyira volt veszélyes mindkét csapat. A meccs színvonala meg egy gyengébb csoportmeccsét se nagyon ütötte meg.
hedora írta:Még így is azt mondom ha van még egy Dante kvalitású játékosuk középen, akkor más lett volna az ábra.
Akkor 5-0? :mrgreen:
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.13. 12:43:18

Dög unalmas meccs volt a másik.Most néztem meg (Lehet mert már tudtam az eredményt.) Kihagyott tizenegyes lesgól birkózás az előny kicsikarásáért.Meggyőző egyik csapat sem volt.A Cityt valamivel veszélyesebbek láttam de igazából hullámokban csak.Ennyi kb. :)
Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.04.13. 12:43:03

Szerintem ahhoz, hogy Wolfsburg fel tudott a 2 bekapott gól után javulni, kellett az is, hogy a Real visszavegyen. Nekem legalábbis úgy tűnt, 2-0 után nem erőltették annyira a támadásokat, elkezdtek inkább kivárásra játszani, ami akár a vesztüket is okozhatta volna, hisz a németeknek voltak lehetőségeik, ha egy beakad, akkor nem biztos, hogy a Real megint annyira fel tud pörögni, hogy még kettőt lőjjenek.
Szerintem nem a Real vett vissza hanem a Wolfsburg végre akart előre is játszani és nyilván így már nem volt annyi tere, lehetősége a hazaiaknak.
Ha ennyire lerohannak az elején, akkor a legjobb amit tehetsz hogy feladod a bunkerfocit és elkezdesz előre fele játszani, próbálod lassítani a dolgokat és rengeteg passz+ futás, amit meg is tettek 2:0 után, de az már elég késő volt.

Amúgy 100 ból száz ember tudta, ha beállnak "sünibe" akkor végük!

Még így is azt mondom ha van még egy Dante kvalitású játékosuk középen, akkor más lett volna az ábra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.04.13. 12:44:08-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.13. 12:23:49

hedora írta:
Nem nyomtak ők igazából bunkerfocit így rájuk volt borítva a pálya
Arra lehet ráborítani a pályát, aki ezt hagyja.

Érdekes volt nézni azt a pár percet amikor bátran próbáltak játszani, ordító helyzetük is volt amit a figura átaludt vagy nem tudom mit is akart ott igazán:)
Szerintem ahhoz, hogy Wolfsburg fel tudott a 2 bekapott gól után javulni, kellett az is, hogy a Real visszavegyen. Nekem legalábbis úgy tűnt, 2-0 után nem erőltették annyira a támadásokat, elkezdtek inkább kivárásra játszani, ami akár a vesztüket is okozhatta volna, hisz a németeknek voltak lehetőségeik, ha egy beakad, akkor nem biztos, hogy a Real megint annyira fel tud pörögni, hogy még kettőt lőjjenek. A másik dolog, ami nekem nem is tűnt fel korábban, de mióta néhány forumozó megemlitette, és figyelni kezdtem rá, én is hasonlóan látom: a Realnak minden meccsen van 15-20 perce, amit nagyon megnyomnak, és olyankor a legveszélyesebbek. Most ez rögtön az elején volt, és a németeknek nem sikerült túlélniük. Ellenünk viszont a végét húzták meg, minket is elkaptak. De visszaelmékszünk az őszi Klasszikusra, akkor is volt ilyen időszakuk, az második félidő elején, akkor többször komoly helyzetbe kerültek, szerencsére akkor mi túl tudtuk élni azt időszakot. De pl. az Atletico ellen mi is hasonlót húztuk a második félidő elején, és be is jött.

Ami a Wolfsburgot illeti, szerintem nem kell szégyenkezniük, nem sikerült a bravúr, de legalább izgalmassá tette a párharcot, amit nem nagyon gondoltunk volna.
Real: nem voltak meggyőzőek. Nagyon kellett, hogy Ronaldo kiméletlenül belőjje a helyzeteket, mert a másik két támadó tegnap sem mutatott túl sokat. Most a portugál kihúzta őket a ganéból. Ahhoz képest, hogy szezon elején sokan leirták őt, hogy már nem régi, stb, most megint rengeteg gólt termel, ellenünk is ő döntött, amivel maradt legalább egy kics esélyük a bajnokságban, a BL-ben meg 16 gól, 10 meccsen. Az ellendrukkerei persze megmagyarázhatják, hogy hát de milyen kis csapatoknak lőne, de 1,6-os gólátlagnál vkinek az érdemeit vitatni nem bölcs dolog.
Attól függetlenül, hogy a vártnál jobban megszenvedett a Real, nem irnám le őket, nem most kell csúcsformában lenni. De sok játékosuknak alaposan fel kéne javulnia a szezon végére, ha meg akarják ezt a trófeát nyerni.

A másik meccset nem láttam, vki irna róla pár sort, ha szépen megkérem?
ferninho
Madridista

2016.04.13. 12:22:47

Kovbal88 írta:
a kapus a 10 perc környékén nézi, hogy ráesik a labda a felsőlécre egy méterre volt tőle. Oké, hogy megpattant de akkor is.
Egy kapus színtisztán feltudja mérni, hogy az a labda hova pattan, Benaglio is tudta hogy gól nem lehet belőle.
madridista
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.04.13. 11:06:49

Érdekes volt nézni azt a pár percet amikor bátran próbáltak játszani, ordító helyzetük is volt amit a figura átaludt vagy nem tudom mit is akart ott igazán:)
Ha ezen a szinten lehetne bundázni, mondanám hogy az volt. a Real - Wolfburg meccs.

a kapus a 10 perc környékén nézi, hogy ráesik a labda a felsőlécre egy méterre volt tőle. Oké, hogy megpattant de akkor is.
Harmadik gólnál is úgy felugrani, hogy ott pont elfér a gyenge lövése.

Végülis a sorsolás előtt várható volt, hogy továbbmennek, de így. Most meg megint a Real a legnagyobb csapat a világon. Pedig ez a Wolfburg semmivel se jobb a Románál. Arra tudok csak gondolni, hogy a tévén keresztül nem jött át számomra az iram, mert más nem magyarázza ezeket a gyenge játékokat megoldásokat.

Vigasztalhatatlan vagyok egy hete arra várok, hogy vért izzad a Real a továbbjutásért, erre mint kés a vajba mennek.
hedora
Jugador del Barça

2016.04.13. 10:39:44

Nem nyomtak ők igazából bunkerfocit így rájuk volt borítva a pálya
Arra lehet ráborítani a pályát, aki ezt hagyja.

visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.13. 10:34:42

csababarca írta:Amúgy haljak meg bemegy a Benfica a 4 közé...if u know what I mean 8)
nagy só lenne. uefánál egyből megzavarodnának a sorsolással kapcsolatban
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ZolTano
Jugador d'estrella

2016.04.13. 09:46:46

Remélem ma este visszakapjuk a hullámvölgy elötti Barcát! Utána jöhet a Real Madrid, még sosem akartam ennyire, hogy összesorsoljanak velük!
Hajrá Barca!!
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.13. 09:43:55

Most jön egy ennél a meccsnél érdekesebb kérdés.A mi meccsünk.Szerintem szavakkal nehezen leírható trutyiban vagyunk.Ha nem szállnak vissza a földre és nem kezdünk el valamit megvillantanu a tényleges erőnkből nemhogy a BL eluszhat hanem a bajnokságot is bukhatjuk.Az Atlético a másik oldalon ugyanebben a cipőben jár.
Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.04.13. 09:28:32

Nem tudom én megérteni a Wolfburgot. Oké, hogy a Real az ellenfél, de életük meccsén így játszani. Tudják, hogy egy gólt kell lőni és semmi. Mindegy lett volna, ha meccs helyet szétnéznek Madridban.
Most meg a Realnál BL-győzelem hangulat van. Elment a kedvem az egésztől. Még csak meg se nehezítették a dolgukat.
Rossz volt nézni, a bunkerfoci taktikát, nem is értem mit akartak ezzel.
Amint kicsit fociztak, első félidőben volt pár percük, sokkal több lehetőségük adódott vagy a rossz passzok döntések miatt, inkább adódhatott volna.

A gólok, 3-at rúgtak saját maguknak, persze ehhez kellett CR, de mindhárom gólnál óriási hibák.
Cseri
Entrenador del Barça

2016.04.13. 09:10:27

A City meccset nem láttam. A Real megérdemelte a tegnapi produkciója után a továbbjutást. Semmi extrát nem láttam tőlük,de a motivációjuk jól láthatóan nagyobb,mint a Pincérrel. C.Ronaldo vezér volt-amúgy mikor hagyta el a C.-t?-, -10 meccsen 16 gól egészen elképesztő a BL-ben-,Benzema hihetetlen,hogy ellenünk betalált,annyira suta az az ipse-ez minket minősít-,most az emberi tulajdonságait hagyjuk.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.13. 09:05:43

Kovbal88 írta:Nem tudom én megérteni a Wolfburgot. Oké, hogy a Real az ellenfél, de életük meccsén így játszani. Tudják, hogy egy gólt kell lőni és semmi. Mindegy lett volna, ha meccs helyet szétnéznek Madridban.
Most meg a Realnál BL-győzelem hangulat van. Elment a kedvem az egésztől. Még csak meg se nehezítették a dolgukat.
Van egy mondás annyit játszik mindenki amennyit engednek neki.Sajnos azt kell mondjam ez volt a realitás.Az első meccsen a Realnál nagy volt sz arc fáradtak voltak beleszaladtak a késbe.Ennyi.Most kijöttek a valós erőviszonyok.
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.04.13. 08:42:26

Nem tudom én megérteni a Wolfburgot. Oké, hogy a Real az ellenfél, de életük meccsén így játszani. Tudják, hogy egy gólt kell lőni és semmi. Mindegy lett volna, ha meccs helyet szétnéznek Madridban.
Kash
Entrenador del Barça

2016.04.13. 00:31:08

palesz77 írta:
csababarca írta:nyilván van,csak kicsit nagy lett az arc.
Ez a két vereség ha másra nem is, arra talán jó lesz,hogy megemberelik magukat és visszaszállnak a földre.
Ideje lenne, mert a lényegi kérdések most dőlnek el.
Ezzel egyetertek, de en bizom benne, hogy ez ebresztokent hat a sracokra - mert voltak azert boven jo periodusaink az utobbi 2 meccsen is. Ha meg nem, akkor nagyon tanulsagos szezon lesz Luchonak az idei - bar mar igy is az -, es a hibaibol tanulva javithat jovore. Kezdve az MSN tultolasaval peldaul, csak ahhoz a 3 amigo is kene.. Neymar foleg, aki szerintem legkevesbe viselne el, ha annyit pihenne, amennyi raferne.
A következő szezon számunkra már am is óriási kérdőjel, mivel EB+COPA..Már most látszik, hogy nagyon fáradtak, és pihenni sem lesz nagyon idejük a nyáron, sztem ezért is nem megy a csapat túrázni Ázsiába vagy Amerikába. A támadó triót annyira nem is féltem, viszont Iniesta, Busquets, Piqué, Rakitic...Most még meg kell nyerni mindent és a kövi szezont teljesen eldobni, vagy csak félgőzzel tolni végig.
Nagyon kiélesedett a liga, BL-ben is rezeg a léc, nem vagyok túlságosan derülátó a jövőnket illetően...Ez a válogatott szünet olyan volt, mintha egy MMO játékban felbuffolod magad majd jön egy WP és kiolt a pár pontos skilljével és rohansz a célpontod felé de csak épp, hogy karcolod :S
Kép
messideco
Presidente del Barça

2016.04.12. 23:53:50

Na, holnap mi jövünk :)
Szerencsére, hogy melózni fogok, így lemaradok a meccsről :(
Kép
"And my heart will leave you never."
palesz77

2016.04.12. 23:50:08

csababarca írta:nyilván van,csak kicsit nagy lett az arc.
Ez a két vereség ha másra nem is, arra talán jó lesz,hogy megemberelik magukat és visszaszállnak a földre.
Ideje lenne, mert a lényegi kérdések most dőlnek el.
Ezzel egyetertek, de en bizom benne, hogy ez ebresztokent hat a sracokra - mert voltak azert boven jo periodusaink az utobbi 2 meccsen is. Ha meg nem, akkor nagyon tanulsagos szezon lesz Luchonak az idei - bar mar igy is az -, es a hibaibol tanulva javithat jovore. Kezdve az MSN tultolasaval peldaul, csak ahhoz a 3 amigo is kene.. Neymar foleg, aki szerintem legkevesbe viselne el, ha annyit pihenne, amennyi raferne.
gg86
Jugador d'estrella

2016.04.12. 23:41:58

Nem vagyok elájulva a Real továbbjutásától. Az Európa Ligában nehezebb bejutni az elődöntőbe, mint ahogy a Madrid beröppent a BL ugyanezen szakaszába.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.12. 23:40:27

palesz77 írta: szerintem meg boven van mindenhol eselyunk, meg ha most az utobbi 1 honap nem is sikerult olyan jol.
nyilván van,csak kicsit nagy lett az arc.
Ideje lenne,mert a lényegi kérdések most dőlnek el.

Real meg hiába nem játszott jól szerintetek, de első félidőt láttam, baromi szervezettek voltak, és okosan játszottak a 2-0 után pláne. Plusz van egy Ronaldo, aki üreskapura beteszi a bogyót 0-0nál.
Messi lehetne a kulcs a következő hetekre, elkezdhetne gólokat lőni,olyankor általában nyerünk, és magával ragadja a többieket is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77

2016.04.12. 23:31:35

Nem is kellek mar latom, megoldjatok nelkukem is..:D

Amugy nyilvan orulnek, ilyen elozmenyekkel elodontot.. Kezdve a kupakizarassal, jottek a balhek Benitezzel, stbstb. 1 honapja meg a negyedik helyhez kb kozelebb voltak mint a masodikhoz, az elmult hetekben meg megvertek minket otthon, megforditottak egy Bl parharcot, amire sok eve keptelenek voltak.. Lelkiekben sokat dobhat ez rajtuk.

Meg ugy is, ha szerintem egy oda-visszavagos parharcban legyurnenk oket. Ne feledjuk, az MSN a Clasicon a nevet kuldte csak fel, ha ugy felporgunk ismet, ahogy az Atma ellen a masodik felidore akkor megfognank oket szerintem. Sociedad ellen se volt mar olyan veszes a helyzet, csak Suarez, Ini es Rakitic baromira hianyzott - utobbi ketto beallitasa jot is tett a csapatnak -, es szerencsenk se volt. Lehet tulzottan optimista vagyok, majd holnap kiderul, de szerintem meg boven van mindenhol eselyunk, meg ha most az utobbi 1 honap nem is sikerult olyan jol.
Válasz küldése