Minden szentnek maga felé hajlik a keze, ez erősebb az erősebb, én teszek rá legyen megint egy pont előnyünk a végén aztán elemezgethetik Madridban ki hol jobb meg miért nem sikerült, meg ihaj csuhaj csubakka.

Ennél nem sok szebbet olvastam eddig a fórumon..recrea írta:Páran talán hülyeségnek tartják, de nálam évek óta Iniesta a legjobb focista
Ezzel meg szintén egyetértek, és szerintem nincs ebbe semmi szentségtörés. Egy Clásicon nyilván nem nekik drukkolsz, ha a 93. percben győztes gólt lő, amivel mi rosszul járunk, nyilván nem örülsz, de alapból szerintem mindenki a focit szereti elsősorban, nem a Barcelonát mint intézményt, így klubtól függetlenül hülyék lennénk nem értékelni a szép dolgokat. Főleg manapság, amikor egyre kevesebb a hozzájuk hasonló "művész" a pályákon, és Modric még közülük is az egyik legjobb.Nero. írta:Modricot amúgy élmény nézni. Lehet hogy Barcásként szentségtörés ilyet mondani, de nekem nagyon adja a stílusa.
Sztem meg igen, szóval ez patt helyzet. Páran talán hülyeségnek tartják, de nálam évek óta Iniesta a legjobb focista (aki érti érti, aki nem, annak felesleges magyaráznom), de h a legokosabb, az biztos. Egyébként elismerem, mellé még kifejezetten kedvelem Modricot, az embert is és a játékát is. Nagyjából ketten szabják Benzemával a Real játékát, meg mondjuk Marcelo.Veidt_madridista írta:Iniesta semmivel sem jobb jelenleg mint Modric, persze a szerepkoruk mas. De pusztán abban a tekintetben hogy mit adnak a csapatnak, mindkettnen a legszűkebb elitben vannak.
Iniestanálpalesz77 írta:Mert az MSN-en kivul hol van komoly kulonbseg a keretek kozott?
Szerintem meg meg az elmúlt két szezonban is ez volt a helyzet, csak azért nem látszott, mert amikor az egyik csapatnak ment a szekér, a másiknak nem. Ancelotti második szezonjában nagyon jó volt ősszel a Real, tavaszra kipukkadtak, mi meg akkor táltosodtunk meg. Tavaly a Pincér miatt kaptunk fél szezont előnyt, hogy aztán kis híján az árpilisi hullámvölgyünkben leadjuk.nem sokszor volt ennyire azonos szinten a 2 csapat minőségileg szerintem
A keret náluk is nagyon bő, bár a középpálya kérdéses lesz azért, Isco és James ki tudja mennyire lesznek opciók. Kovacic idén sokal jobbnak tűnik, rá én számítanék Zidane helyében, de összességében a nagyobb nevek ellenére nem jobbak ott se szerintem, egy egált mondanék itt is - bár ők Casemirot nem tudják pótolni. A támadósor a padon baromi erős ott, Lucas, Asensio, Morata - még ha én nem is estem tőle hanyatt -, Mariano. Asensio ugye közben tud középpályán is játszani ha úgy van.. Védelem is elég jó náluk, de nálunk is, egyedül Vidal kérdéses, de ha SR-t tehermentesíti, már az is jó - mint a túloldalon Danilo. Kapus poszt meg szintén nézőpont kérdése, én MAtS-ot pl nem cserélném el Navasra, még ha kajlább is, hozzánk a német jobban passzol. Az edzőkön több fog múlni szerintem idén mint a keretek mélységén, mindkét csapatnak brutális merítési lehetőségei vannak, nem sokszor volt ennyire azonos szinten a 2 csapat minőségileg szerintem - és akkor még ott az Atma is, akik szintén jól erősítettek.hajnesz írta:Egy MSN-nel biztos jobbak vagyunk, meg úgy érzem bővebb a keretünk. Viszont az tény, hogy a kezdőtizenegyek között nincs nagy különbség idén, nagyon jól jártatok érzésem szerint, hogy nem vettétek meg az EB aktuális sztárját. Idén érdekesebb lesz a bajnokság, mint tavaly volt...
én azt mondanám, ez egy tipikus:..."sok lúd disznót győz..." meccs volt, megspékelve egy lesgóllal. túl sok poszton van a Realban jobb képességű ember , vagy ha úgy tetszik, jó pár kirívóan gyenge a Celtában.ferninho írta:Ez nem kislány bekkelés, át lett adva a Celtának a terület, láthattuk, hogy volt is helyzete a Realnak, illetve ezt amit a Celta játszik nem lehet bírni egész meccsen.Nero. írta:Lehet hogy elfogult vagyok de szerintem mi nem szoktunk igy bekkelni mint a kislanyok ahogy most is teszi a RealPlane nem egy ilyen nulla Celta ellen
Helyzetek meg voltak, nem sikerült értékesíteni őket, ennyi történt.
És hiába egyenlítettek a Realban maradt a több erő a meccs vêgére, jött is a nem akármilyen Kroos gól.
Kiesett elölről a két ember, CR meg Benzema, akik konkrétan megszabják a támadójáték egészét elől, nem is kell csodákra várni.
Morata se találta meg a góllövőcipőjét sajna, bár ma egyet nagy nehezen beszenvedett....
Egyáltalán nem érzem vészesnek a Real jàtêkát a fentiek tudatában, nyerni kell és kész, az meg eddig meg van.
Ez nem kislány bekkelés, át lett adva a Celtának a terület, láthattuk, hogy volt is helyzete a Realnak, illetve ezt amit a Celta játszik nem lehet bírni egész meccsen.Nero. írta:Lehet hogy elfogult vagyok de szerintem mi nem szoktunk igy bekkelni mint a kislanyok ahogy most is teszi a RealPlane nem egy ilyen nulla Celta ellen
S.Agüero írta:Mondjuk hozzá kell tenni, hogy az első Real-gól les volt.