Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyébként miért?salas9 írta:Hivatalos, hogy a Napoli csapatától 2 pontot levontak-így az 5. helyre esnek vissza-, és hetvenezer eurot kell fizetniük. Ezen felül P.Cannavaro és G.Grava féléves eltiltást kapott![]()
Rajtuk kívül a klub nélküli Gianello 3 év 3 hónapos eltiltást kapott.

Juventus fanok: Verhetetlenek vagyunk!miihii írta:Hopsz, közben szép csendben a Milan megfirkálta a Juvét 1:0-ra
13 bajnokiGame90 írta:Inter csak x-re volt jó a Cagliari ellen. Pedig most jól jött volna a 3 pont (mondjuk mikor jön rosszul a 3 pont?), a Juve és a Napoli is csak döntetlent játszott. Na mindegy, továbbra is tartják a 2. helyet, az a lényeg.
El Shaarawy meg ismét pontot mentett a Milan-nak, az ő 2 góljával egyenlítettek a Napoli ellen. Ezzel már 10 gólos a bajnokságban Il Faraone, szerintem nem fog sokáig a Milan-ban maradni.
Plusz gyök2-0,4142Game90 írta:Na, végre megszakadt a Juve nagy sorozataKülön öröm, hogy pont az Inter-nek sikerült megverni őket
![]()

nah, végre kipukkadt a lufiL.Messi 10 írta:Szerintem csak egy újabb löket lenne nekik. Néha látszik egy-két ember játékán a "görcsös győzelmi kényszer". Ha kikapnánk, talán sikerülne azoknak a játékosoknak is felszabadultan játszani. Szép dolog az a 48 meccs, de lassan már csak egy fölösleges teher.LG írta:A Juventus egyelőre megfoghatatlannak tűnik, talán ha megtörne végre a veretlenségi sorozat, talán egy kicsit visszavetné őket.

Szerintem csak egy újabb löket lenne nekik. Néha látszik egy-két ember játékán a "görcsös győzelmi kényszer". Ha kikapnánk, talán sikerülne azoknak a játékosoknak is felszabadultan játszani. Szép dolog az a 48 meccs, de lassan már csak egy fölösleges teher.LG írta:A Juventus egyelőre megfoghatatlannak tűnik, talán ha megtörne végre a veretlenségi sorozat, talán egy kicsit visszavetné őket.

Habár a filmet nem láttam, sejtem mire gondolsz. Igazából tök mindegy, hogy bent van, vagy kint, semmi sem fogja megakadályozni abban, ha valamilyen célt véghez akar vinni. Csak valahogy a gondolat, az tetszik, bár gyermekded álmok, hogy tényleg szívjon...kurdt írta:Szerintem az is kb. olyan szinten lenne börtön, mint a Nagymenőkben...
Szerintem az is kb. olyan szinten lenne börtön, mint a Nagymenőkben...Rinku írta:Bár azt mondjuk szívesen megnézném, ha végre bezárnák...

Na igen, de ez normális esetben nem kéne, hogy földhöz vágjon egy csapatot.Livia Drusilla írta:Nem csupán generációváltásról szól ez a történet. Thiago Silva eladása semmiképpen nem nevezhető annak.

És kik fognak jönni helyettük, akik jobbak?Subinho írta: januárban megválhat a klub Mexestől, Didac Vilától, Traorétól, Mesbah-tól, Robinhótól és Boatengtől.
pont ma olvastam én is,és hivatkoztam rá a BL es topicbanSubinho írta:ezt olvastátok?
januárban megválhat a klub Mexestől, Didac Vilától, Traorétól, Mesbah-tól, Robinhótól és Boatengtől. Ezekért a játékosokért nagyjából 45 millió euro bevételt lehetne besöpörni. A lap szerzői úgy vélik, egy 35 milliós kiadás elfogadható lenne a szurkolók számára és szakmailag is indokolható. A változások célja egyértelmű: a csapatnak biztosan bent kell maradnia a Serie A-ban
forrás: http://www.acmilan.hu/2012/10/23/pletyk ... mercatora/
hihetetlen, mi folyik Milánóban!néhány éve a világ élmezőnyébe tartoztak! most meg... komolyan elképesztő!