Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez pro vagy kontra?visca el barca írta: ronaldo kezdő lesz, nem értem miről beszélsz-
ronaldo kezdő lesz, nem értem miről beszélsz-Alfa írta:A Real a nagy esélyese ennek a párharcnak, de Casemiro Benzema és Ronaldo hiányával már meleg lehet a pite.

Nem nem,távolról sem erre gondoltam,sőt,egyet is értek jellemzően az általad előbb leírtakkal. Csak arra próbáltam célozni,hogy nem véletlenül vannak itt a gyengének titulált csapatok.Chino írta:Ha ez neked nagyképűség, akkor nem tudok mit mondani.

Nem egyáltalán nem irigység. Csupán egy megállapítás. A 2. helyezettek? Tavaly. Jelenleg 3. a Roma, a gyakorlatilag egycsapatos olasz bajnokságban jelenleg.daffy írta:Szerintem de,pont ez az irigység. Ha a Barca jutott volna tovább,akkor itt olvasnám(ahogy már korábban is volt) a letojom,meg a senkit nem érdekel szöveget. Az olasz,a német és az angol bajnokság 2. helyezett csapatai voltak az ellenfelek. vagyis az elméletileg 5 legerősebb bajnokságban top csapatnak számítók. Jobb lett volna egy hulla gyenge MU vagy egy Chelsea,esetleg Dortmund? Ha igen,akkor miért nem ők voltak ott,miért a lúzer banda? Vagy akár ti? Jutott egy örök vesztes Arsenal,majd egy Atletico,akik ellen hatalmas volt az arc(akár csak a klasszikuson). Ez nem kifejezetten neked szól,de már-már bicskanyitogató a nagyképűség a semmire. Valóban,lehetett volna nehezebb,de a legjobb 4-8 között ne nézzünk már le csapatokat. Ma a city is nagyon simán ejtheti ki a Realt. Messze nem olyan rosszak ők és a Real messze nem olyan jó. Arról nem is beszélve,hogy egy esetleges Real - ATM döntőben nem a fehéreket fogadnám meg tippmixen.Chino írta: Nem irigység vagy hasonló, de a Real például egy Roma, Wolfsburg, MC vonalon juthat a döntőbe, ami sokkal kisebb bravúr, mint bajnokságot nyerni.
A hétvégén tartalékosak voltak. Mi baj az egy kapuralövéssel? Elég az,ugye Simeone?visca el barca írta:daffy írta:Messze nem olyan rosszak ők![]()
láttad a 7végi meccsüket, vagy a real elleni 0:0-t, ahol 1 kapuralövésük volt 90 perc alatt?
daffy írta:Messze nem olyan rosszak ők

Szerintem de,pont ez az irigység. Ha a Barca jutott volna tovább,akkor itt olvasnám(ahogy már korábban is volt) a letojom,meg a senkit nem érdekel szöveget. Az olasz,a német és az angol bajnokság 2. helyezett csapatai voltak az ellenfelek. vagyis az elméletileg 5 legerősebb bajnokságban top csapatnak számítók. Jobb lett volna egy hulla gyenge MU vagy egy Chelsea,esetleg Dortmund? Ha igen,akkor miért nem ők voltak ott,miért a lúzer banda? Vagy akár ti? Jutott egy örök vesztes Arsenal,majd egy Atletico,akik ellen hatalmas volt az arc(akár csak a klasszikuson). Ez nem kifejezetten neked szól,de már-már bicskanyitogató a nagyképűség a semmire. Valóban,lehetett volna nehezebb,de a legjobb 4-8 között ne nézzünk már le csapatokat. Ma a city is nagyon simán ejtheti ki a Realt. Messze nem olyan rosszak ők és a Real messze nem olyan jó. Arról nem is beszélve,hogy egy esetleges Real - ATM döntőben nem a fehéreket fogadnám meg tippmixen.Chino írta: Nem irigység vagy hasonló, de a Real például egy Roma, Wolfsburg, MC vonalon juthat a döntőbe, ami sokkal kisebb bravúr, mint bajnokságot nyerni.
Azért a BL-ben is van különbség. Nem irigység vagy hasonló, de a Real például egy Roma, Wolfsburg, MC vonalon juthat a döntőbe, ami sokkal kisebb bravúr, mint bajnokságot nyerni. Arról nem beszélve, hogy azt is megköszönhetik Fortunának, meg a PSG-nek, hogy első helyen jutottak tovább. Persze az általánosságot nézve több erős csapattal találkoznak a BL-ben.Kovbal88 írta: Szerintem a BL-t megnyerni sokkal nagyobb siker, mint a bajnokságot. Azért spanyolban három csapat, de inkább kettő esélyes mostanában a bajnoki címre, ez a Real és a Barca, bár úgy néz ki az Atletico is felnőtt hozzájuk. De a BL-re idén is legalább 5 csapatnak komoly esélye volt, és van legalább másik olyan három, amelynek reális. Meg lehet nézni, hány BL címet nyertek a csapatok és hány bajnokit az utóbbi években.
Bayern, Juventus, Real, Chelsea, Barcelona mind többször lett bajnok, mint ahányszor BL-t nyert. Szóval a BL-t sokkal nehezebb nyerni, mint bajnokságot. Illetve sokkal több a nézője, mint a bajnokságoknak.

De amúgy kvára bírnám, ha valaki tényleg megmondaná, hogy ebben a párharcban mi volt olyan undorító, féreg, patkány meg hasonlók? Mert a fórum nagyobb része amúgy semmi értelmeset nem mond, csak egymás alá adják a lovat az érvek nélküli vagdalkozással, de pl., hogy ma mit csináltak, azt senki nem írta.Bob_Marley írta:És még annyit hogy ez szerintem egyáltalán nem egy olyan párharc volt, ahol a bírókat kellene elővenni, mert a tizi az nem volt az, oké. A lest meg még technikával is vitázunk rajta.Ennél sokkal erősebb tévedések is vannak. Itt a Bayernnek megvolt a sansz, nem éltek vele egy Atletico ellen ilyen "ziccert" kihagyni hogy megpattanó gól és tizi nem lehet. Aztán a pályán az igazi ziccert meg ők be is verték egyből higgadtan. Egy Bayern-Barcelona kettősön meg túl menni meg akármilyen szemszögből meg így meg úgy az nálam nem kérdés hogy elég nagy feladat és nem akármilyen teljesítmény.
Szerintem Lacika ennél százszor meredekebb dolgokat lát a magyar futball közegbenhajnesz írta:Viszont, Simeone átlépett egy bizonyos szintet, mint anno Mourinho is. Nekik a szerepkörük a saját csapatukra terjed ki, és nem szabadna beleavatkozni a játékba.
Vicc, hogy 3 meccset kapott az a szerencsétlen. Most, hogy ellökte a 4. játékvezetőt, mit fog kapni? 10.000 forintos büntetést, meg 2 hét kötelező önkénteskedést a vöröskeresztben?
Leül a 7 éves Lacika focit nézni (mert a válogatott kijutott az EB-re, és megszerette a sportágat), és ezt kell, hogy lássa? Netalántán ha véletlenül megnyernék, ez a foci csúcsa?
Jahhaj, mindjárt elsírom magam...Nero. írta:Eltiltás nem lesz akkor, viszont így még undorítóbb. Képzeljétek el, hogy Lucho ráver egyet a nálunk hasonló poszton lévő kopaszodó ősz kisöregre. Botrány
Eltiltás nem lesz akkor, viszont így még undorítóbb. Képzeljétek el, hogy Lucho ráver egyet a nálunk hasonló poszton lévő kopaszodó ősz kisöregre. BotrányBob_Marley írta:Pedro Pablo Matesanz volt az áldozat és nem a spori.

Én úgy emlékszem, hogy a bírót lökte el.Bob_Marley írta:Azt se tagadom, hogy nem lesz szentté avatva se Mourinho se Simeone.Az életben azért rájuk is igaz, hogy vége a meccsnek akkor más világ van. Ez persze nem menti fel se őt se a másikat. Ez a határkérdés érdekes, s abszolút vérmérséklet függő szerintem. Nem mondom hogy nem sok ez már, mert betudnak rendesen kattanni.
Saját stábtagot veregetett meg, azt meg úgy lehet.Valahol még felpofozni is szokták a játékosokat meccs előtt, hogy felvegyék a meccs ritmusát.
Itt a stábtagra kiakadt, hogy elbénázta a cserelehetőséget.
Én sem őt akarom követni vagy példakép lenne vagy ilyesmi, de elítélni meg nem tudom, mert mindent a győzelemért és megértem ezeket a viselkedési struktúrákat. Maximálisan meccsel együtt élt most is az argentin, apróságnak tűnik, hogy nem tud cserélni, de koránt sem az. Szöglet lett abból az akcióból. És ha cserélnek félpályánál a labda, minimum fél perc elmegy a cserével is.

Ezzel maximálisan egyet is értek, látható Simeone ki is játszotta az "eltiltást". Ez megint olyan, hogy belelehet menni erkölcsi dolgokba, de amit a szabályok engednek maximálisan megpróbálják súrolni, sőt át is lépik. Bizonyítsd rá, hogy kommunikáltak Gabival? Nem lehet, de akkor a szabályok rosszak. Ezt az előzőre is írom meg hogy hogy mentek tovább, de pl kiállítások már pályán vannak. És saját magunkkal szemben is így vélekedek hogy Isten ad Isten elvesz, bakker annyi pirosat meg tizitPetr írta:Ne haragudj, hogy ez emelem ki, de ma este már csak erre van kompetenciám és az esetleges reakciókra.Bob_Marley írta:Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.
Büntetik őket, utólag, miután megvan az eredmény. Akkor ki is jár jól? Egyébként fordított esetben is elítélem a színészkedéseket, de amit az Atletico művel lábdarálás, labdabedobálás (egyszer fordult elő, de remekül reprezentálja a csapat gerincét, vagyis annak hiányát) és reklamálás terén, az a legalja. Ezenfelül dobálják magukat és többet húzzák az időt, mint bárki más. Ez alól az én szememben nem menti fel őket semmi.
u.i.: Látom, korábban írtad, csak elrontottad a hozzászólásod, mindegy, tartom.

Ne haragudj, hogy ez emelem ki, de ma este már csak erre van kompetenciám és az esetleges reakciókra.Bob_Marley írta:Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.
Nincs ezzel gond, csak ne úgy állítsuk ezt be hogy antifoci meg patkányok meg tudom is én. Nem tetszik, szíved joga, de a lőtéri kutyát nem érdekli hogy te hátra fele futod le a 100 métert, vagy békaugrásban vagy bárhogy. Aki ott van a végén az nyeri meg. Ez nem szimpátiaverseny, meg xy megmondja hogy kéne játszani. Ugyanazt tudom mondani, tessenek az Atleticot leutánozni ha annyira egyszerű.mahitoo írta:[
Bob, értjük amit mondasz. Igen ott vannak. Igen, megdolgoztak érte. Tetszik nekünk? Nem. Ennyi.