Nero. írta:Mar huszonhétszer átragtuk ezt a témát es nem akarom ujra kezdeni, de érdekes es igaz amire MSN rávilágít; ilyen gyenge szezonja teljesítményben talán meg nem is volt max. az első Unitedes évek dehát ott meg kölyök volt.
Szürreális de én a helyében lehet visszavonultam volna az EB után, főleg annak tükrében hogy nem egyszer nem kétszer kijelentette hogy o nem fog elmenni Katarba vagy Amerikába bohockodni. Amugy o a legidősebb játékos a Real keretében Pepe után.
Én még nem temetném CR-t, a helyzetei most is megvannak, és az, hogy nem lövi be őket nem a kornak tudható be. Mezőnyben a múlt szezonban is nagyjából azt hozta, amit most.
Amúgy Benzema jóval gyengébb formában.
Ez a durva, hogy sérültekkel, formán kívüli játékosokkal is hozzák a pontokat. Szerintem ezt a lendületet azzal tudjuk csak megtörni, ha a Klasszikuson kiosztunk egy kiadóst verést nekik. Tavasszal nagyon jót tett a lelküknek a győzelem, azóta is tart a veretlenségi sorozatuk a bajnokságban, úgy illene, ha mi törnénk meg, ahogy ők a miénket akkor. Persze az sem lenne rossz, ha már az Atletico megcsapná őket.