Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Portugálok nem olyan rosszak, szerintem várható volt hogy megverik őket pláne ha a kijutás a tét.Cestus írta:Úgy néz ki, Svájcot jól bealtattuk az 5-2-vel, aztán lehet, hogy ők is TV-n fogják nézni a VB-t.
2:40-től. Szerintem 10-ből 9-szer ezt fújják, az az 1 meg a szokásos vakság. Előtte is volt amúgy ahol ha bunda, akkor befújhatták volna akár, nem hiszem, hogy ezt így előre eltervezték most. Még ha azt el is hiszem, hogy sok ott a bunda.Nero. írta:Ezt a Salah féle 11est is megnézném.
Közben:BarcafanTomee írta:
Egyiptom 1990 után először jutott ki VB-re, mi mással, mint egy 94.perces 11-essel. Nem kis eufória kerekedett.
Abszolut favoritok nálam nyárra. Persze lehet kifognak egy rossz napot ott és valaki megállítja őket de ebből címvédés lesz szerintem, nem tudom valaki megtudta-e már csinálni.LG írta:A németek berámoltak 43 gólt 10 meccsen. Ez még úgy is nagyon szép teljesítmény, hogy nem voltak erős ellenfeleik.
Még érdekesebb, hogy nem sérült meg. Bár válogatott meccseken jobban bírja.markionni írta:Azért az érdekes, hogy Vermaelent berakták a bosnyákok ellen és ráadásul végig is nyomta a meccset.
Nem tudom mitől látod gyengének. Végig néztem a meccsüket Peru ellen utólag és a topickban leírt hibákat figyeltem kimondottan. Végig irányították a meccset. Legalább 6-7 helyzetük volt, amiből egy kapufa + a távoli próbálkozások. Perunak egy helyzete volt + egy szabadrúgás. 3 olyan helyzete volt az argentínoknak, hogy a kapusba lőtték. Nem védte kézzel egyiket sem, egyszerűen belerúgták.hajnesz írta: Meg szegény Messi, milyen rossz neki, mindenki ellene van, szövetkezett ellene a világ, ezt kihagytad.
Hogy ne legyen teljesen Off, ilyen gyenge argentin válogatottat már régen láttam... Elég gyér a felhozatal majdnem minden poszton, ahol meg lenne minőség, ott meg el vannak szálva az emberek (Dybala, Agüero). Mindenesetre Perut a mezőkövesdi ifikkel is meg kellett volna verni Messinek, akármennyire is csapatjáték a foci. Egyszer kell villanni, és kész, 1-0, Machék meg hátul lepörgetik a meccset. Hálistennek semmi sincs veszve, nagyon remélem kijutnak...
Ezt nem kellene, van véleménye, elmondja...Stalkyard írta:Amúgy ezt a totál felesleges és idegesítő hangulatkeltést nem szüneteltetnéd kicsit? Minden egyes topikban, minden témában ezt csinálod. Lehet hogy csak nekem, de már rettenetesen fárasztó. Ráadásul az egész fórum veled van tele. A mennyiség helyett elkezdhetnél a minőségen dolgozni. Bármi van, egyből jön a bezzegezés, meg a Real, meg Ronaldo.MessiNeymarSuarez írta:...
Ez nagyon off, de már kikívánkozott belőlem.
biztos a stadonépítésnek lett meg a haszna, meg a tao pénzek irgalmatlan lenyúlásainak.Bob_Marley írta:Izlandról essen inkább szó, mert nem semmi milyen csoportban tudnak így szerepelni.
Meg szegény Messi, milyen rossz neki, mindenki ellene van, szövetkezett ellene a világ, ezt kihagytad.Stalkyard írta: Amúgy ezt a totál felesleges és idegesítő hangulatkeltést nem szüneteltetnéd kicsit? Minden egyes topikban, minden témában ezt csinálod. Lehet hogy csak nekem, de már rettenetesen fárasztó. Ráadásul az egész fórum veled van tele. A mennyiség helyett elkezdhetnél a minőségen dolgozni. Bármi van, egyből jön a bezzegezés, meg a Real, meg Ronaldo.
Ez nagyon off, de már kikívánkozott belőlem.
Amúgy ezt a totál felesleges és idegesítő hangulatkeltést nem szüneteltetnéd kicsit? Minden egyes topikban, minden témában ezt csinálod. Lehet hogy csak nekem, de már rettenetesen fárasztó. Ráadásul az egész fórum veled van tele. A mennyiség helyett elkezdhetnél a minőségen dolgozni. Bármi van, egyből jön a bezzegezés, meg a Real, meg Ronaldo.MessiNeymarSuarez írta:...
Új-Zelandot olvastam.BarcafanTomee írta:Most nézegetem a tabellát, és Argentína még vereséggel is odaérhet a pótselejtezőre, ha Peru legalább 2 góllal kikap Kolumbiától, illetve Paraguay nem győzi le Venezuelát. Már értem, erre gyúrnak Messiék.![]()
Egyébként a pótselejtezőn Usa, Panama és Honduras közül lehet az ellenfél majd. 2 forduló van vissza és 10 ponttal jelenleg Panama áll pótselejtezős helyen. Mögöttük jön Usa és Honduras 9-9-el.