csababarca írta: ↑2024.06.15. 22:17:19
Spanyol-horvátot nem láttam, szépen rám cáfoltak a spanyolok, kb ennyi gólt vártam tőlük az egész csoportkörben:D
Milyeink milyenek voltak?
Pedri: Nem jatszott tul latvanyosan, de hibajara se emlekszem. Tette a dolgat. Masodik felidoben egy kontranal magara huzott 2-3 horvatot kozepen a tizenhatosnal, aztan tokeletesen kipockolte a labdat jobbra, az erkezo Yamal ele, akinek a loveset bravurral vedte a kapus.
Yamal: Szerintem az egyik legjobb volt a meccsen. Az mar az elejen latszott, hogy egy az egyben a horvatok nem tudjak megfogni, ezert duplaztak mikor kozeledett a kapuhoz, de ekkor okosan megjatszott egy elerheto tarsat. Adott egy golpasszt, amit veszelyesen ivelt be a kapu ele(szerintem kapura is ment, tipikus olyan labda, hogy ha beleernek gol, de ha nem akkor is beakadhat), Carvahal remekul erkezett ra es bepasszolta 3 meterrol. Masodik felidoben, mikor Morata leult, hogy lecsereltesse magat, nem rugta ki a labdat, hanem durvan a felpalyatol megindult a horvat kapu fele egyedul, ket horvat volt elotte ketto szaladt utana, de nem birtak leszerelni(a ketto amelyik utana futott azokta effektive labdaval lefutotta), csak nem erkezett benn senki ezert valahol talan a tizenegyessel egymagassagban visszafordult aztan hatrapasszolta.Aztan odaadtak Moratanak(kozben felkelt), aki kibikazta a nezoterre, hogy legyen csere.

Talan egy "hibaja" volt, hogy a kontranal Pedri passzat nem verte be. A szokasos eltekerem a hosszuba loves volt, nagyot vedett a kapus, de azert lett volna hely a rovid saroknal, egyszer megprobalhatna oda loni.
Betomorulo vedelem megbontasaban a legjobb spanyol, sokkal jobb, mint Nico Williams.
Ferran: A vegen allt be, nem nagyon voltak labdaerintesei. Egy "helyzete" volt, amikor nehez szogbol vedovel a nyakan lott a tizenhatoson belulrol, de azt hiszem kicsit eltorte a labdat, lehet a vedo is beleblokkolt, szoval nem lett belole semmi. Talan lehetett volna vissza bepasszolni kozepre, bar nem emlekszem mar hanyan erkeztek a masodik hullamban.