Bajnokok Ligája & Európa Liga
- davi10
- Llegenda del Barça
Sajnos szerintem sima Párizs lesz, fogadtam is rájuk. Eddig az Inter teljesen veszélytelen, nem is látom hogy tudnának akkorát kapcsolni, hogy kiegyenlítettebb legyen a meccs. Max ha a PSG összehoz egy tizit vagy pirosat.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Én az Internek szurkolok, vigaszdíj lenne nekik a peches bajnoki bukás után. A PSG-től sem sajnálnám, hiába nem kedvelem őket alapból, rohadt jó focit játszanak Luchonak.
Most is eddig simán lejátszák az Intert, megérdemelten vezetnek. Továbbra is hajrá Inter, de most már focizniuk is kellene, ha akarnak valamit.
Most is eddig simán lejátszák az Intert, megérdemelten vezetnek. Továbbra is hajrá Inter, de most már focizniuk is kellene, ha akarnak valamit.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ott is van, remélem megtömik őket.
Ha mi formán kívül megszórtuk őket, csak sikerül a psg-nek is.
Világ legjobb védelme
Ha mi formán kívül megszórtuk őket, csak sikerül a psg-nek is.
Világ legjobb védelme

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezt az amatőr védekezést...
Meggyőztetek! Akkor az Internek szurkolok. 

Én csak azért szurkolok az Internek, mert ha nyer a PSG, akkor még több tucat olajsejk új hobbija lesz valami focicsapatot venni Európában. abból meg sok van már most is.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ja, én is hasonlóan vagyok, egyiket se szeretem, Barcás aranylabda miatt szurkolok kicsit az Internek, meg ők azért egy szempontból szimpatikusak, ők tényleg egy csapat, akik szívvel-lélekkel mennek., egy igazi hadvezérrel. Még ha a focijuk a BL-ben nem is szép (otthon százszor szebb).
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nekem is ez a gondom: mindkettőt utálom, így tényleg semleges tudok lenni. Sajnos olyan opció nincs, hogy senki ne nyerjen.
- davi10
- Llegenda del Barça
Hát ezt most én se nagyon élem, de nincs olyan csapat, aki ellen tudnék szurkolni a PSG-nek, LE ide vagy oda. Hajrá Inter, aztán jövőre húzza be egy szerethetőbb csapat, mondjuk mi.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ez a Linkin Park nagyon erőltetett ebben a formában, biztos nem őket kértem volna felvezetésnek, bár egy Inter-PSG-re lehet kár jobbat 

Inter semmikor nem izlett nekunk,ha Messivel,ha barkivel mentunk ki.Nem a birot kell hibaztatni(egyebkent jogos) hanem Gerard Martinokat elfelejteni ,vagy,ha jatszik kepes legyen kirugni a stadionbol…jovore ugyanilyen “aprosagokon” fog mulni
Reszemrol hajra Inter! Ez a muanyag Psg ne nyerjen semmit,egyedul Enriquet sajnalnam
Reszemrol hajra Inter! Ez a muanyag Psg ne nyerjen semmit,egyedul Enriquet sajnalnam
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lehet hogy elfogultság/keserűség beszél belőlem, de valahogy seholsem látom azt a hatalmas BL döntő hájpot, szerintem általánosságban az utolsó évek legkevésbé érdekelt BL döntője lesz és annyi embert mozgathat meg a semlegesek közül mint egy Porto-Monaco. Az UEFA megköszönheti a félvak Marcinak és a VAR-nak a tevékenységét, remélem többet nem látjuk őket, mert ellenkező esetben egy PSG-Barca a foci örömünnepe lett volna.
(SZVSZ ha már az UEFA is belátja hogy mekkora hibát vétett akkor az ilyen esetekkel kellene valamit kezdeni mert az nem sokat segít ha suttyomban elveszik a döntőt a bírótól)
Részemről még ha nehéz is, de főleg Lucho miatt a PSG-nek szurkolok, remélem bepakolnak egy 3-mast az Internek, de Donnarumma is hatalmasat ment, ha nem ő áll a kapuba hanem egy simán jó kapus akkor ide nem jutottak volna el.
Internek az antifoci és a tény miatt hogy már 3-madjára esünk ki ellenük komoly bírói tévedések miatt nehéz lenne drukkolni.
(SZVSZ ha már az UEFA is belátja hogy mekkora hibát vétett akkor az ilyen esetekkel kellene valamit kezdeni mert az nem sokat segít ha suttyomban elveszik a döntőt a bírótól)
Részemről még ha nehéz is, de főleg Lucho miatt a PSG-nek szurkolok, remélem bepakolnak egy 3-mast az Internek, de Donnarumma is hatalmasat ment, ha nem ő áll a kapuba hanem egy simán jó kapus akkor ide nem jutottak volna el.
Internek az antifoci és a tény miatt hogy már 3-madjára esünk ki ellenük komoly bírói tévedések miatt nehéz lenne drukkolni.
- bence0330
Nekem ő a kedvenc madridi játékosom volt a 10-es évekből, szerintem is fura, hogy távozott, bár nem ismerem a hátterét.
Palmer tud focizni, két gólt is kreált nehéz helyzetből. Pep meg nála követte el a nagy hibát.
Az első félidő megérdemelten volt a Betisé, a 2. megérdemelten a CFC-é.
Na, el is dőlt. A CFC-ből meg még bármi lehet, azért alapvetően ők csupa nagyon fiatal játékost vettek nagy pénzért, inkább a jövőt építik 1-2 éve már, kicsit kezdenek összeállni. 1-2 tapasztaltabb játékos kellene nekik alighanem, ha gyorsabban előre akarnak ugrani.
Közben még egy. Megérdemelték a kékek, de nem ennyivel, így, 1 gól volt játékban inkább a két csapat között. Végül talán a fizikalitás ütközött ki nagyon.
Pellegrini előtt azért le a kalappal, a Betis nagyot futott a naptári évben. Sajnálom őket, a CFC-nek alighanem leesik az években 1-2 kupa, vagy ott lesznek legalább a közelében, ők ki tudja, mikor kerülnek ide megint.
Palmer tud focizni, két gólt is kreált nehéz helyzetből. Pep meg nála követte el a nagy hibát.

Na, el is dőlt. A CFC-ből meg még bármi lehet, azért alapvetően ők csupa nagyon fiatal játékost vettek nagy pénzért, inkább a jövőt építik 1-2 éve már, kicsit kezdenek összeállni. 1-2 tapasztaltabb játékos kellene nekik alighanem, ha gyorsabban előre akarnak ugrani.
Közben még egy. Megérdemelték a kékek, de nem ennyivel, így, 1 gól volt játékban inkább a két csapat között. Végül talán a fizikalitás ütközött ki nagyon.
Pellegrini előtt azért le a kalappal, a Betis nagyot futott a naptári évben. Sajnálom őket, a CFC-nek alighanem leesik az években 1-2 kupa, vagy ott lesznek legalább a közelében, ők ki tudja, mikor kerülnek ide megint.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ritka nagy hiba, hogy Iscot elengedte a Madrid, még mindig nagyon jó játékos, nemzetközi kupadöntőben simán a legjobb. Sajnálom, hogy anno nem mi szereztük meg. 22 meccsen 17 gólpont azért komoly Laligában és a Konferencia ligában is 2+3.
Baromi tiszteletlen, amikor a vesztes csapat tagjai szinte letépik magukról az ezüstérmet. Sok ezer sportoló összetenné a két kezét, ha akár eddig eljutnának és nem csalás miatt veszítettek, hanem mert nem tudtak gólt lőni.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Soha többet sehol angol házidöntőt.
Azt hittem a pool-tham bl döntő színvonaltalanságát nem lehet alulmúlni, de sikerült.
a city-chelseat nem is említve.
rettenetek ezek mindig.
Azt hittem a pool-tham bl döntő színvonaltalanságát nem lehet alulmúlni, de sikerült.
a city-chelseat nem is említve.
rettenetek ezek mindig.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
A Bilbao most azért focizni jött, kár, hogy máskor nem igazán ez a cél. Sok esélyük persze így sincs, de ha valahogy, akkor így legalább lehetséges.
A másik meccs azért a Thamet ismerve izgalmas lehet.
Na, szépített a Bilbao, gyönyörű góllal. Garnacho amit tiszta 1v1 ziccerekben ekben művel, az egészen elképesztő.
A spanyolok szezonját a Betis menthetné a a Konferenciában, de a Fior kiegyenlítette a párharcot.
Most jutott eszembe amúgy, hogy érdekes, hogy az őszi ligarendszer első 4 helyezettje közül 3 is az elődöntőbe került, a 4. pedig a későbbi (legalább) döntőstől kapott ki egy ki-ki meccsen. Szóval elég jól reflektálta az a szakasz az erőviszonyokat, ráadásul pont úgy alakult utána, hogy az érezhetően visszaeső Liverpool esett ki, és az érezhetően összeálló és berobbanó PSG vette át a helyét. Szerintem mindkettő stimmelt, akkor a Poolal kiegészülve volt ez a 4 legjobb csapat, most meg a PSG-vel kiegészülve.
Szerk:
Na, akkor eldőlt mindegyik találkozó, kivéve a Fior-Betist.
A másik meccs azért a Thamet ismerve izgalmas lehet.
Na, szépített a Bilbao, gyönyörű góllal. Garnacho amit tiszta 1v1 ziccerekben ekben művel, az egészen elképesztő.
A spanyolok szezonját a Betis menthetné a a Konferenciában, de a Fior kiegyenlítette a párharcot.
Most jutott eszembe amúgy, hogy érdekes, hogy az őszi ligarendszer első 4 helyezettje közül 3 is az elődöntőbe került, a 4. pedig a későbbi (legalább) döntőstől kapott ki egy ki-ki meccsen. Szóval elég jól reflektálta az a szakasz az erőviszonyokat, ráadásul pont úgy alakult utána, hogy az érezhetően visszaeső Liverpool esett ki, és az érezhetően összeálló és berobbanó PSG vette át a helyét. Szerintem mindkettő stimmelt, akkor a Poolal kiegészülve volt ez a 4 legjobb csapat, most meg a PSG-vel kiegészülve.
Szerk:
Na, akkor eldőlt mindegyik találkozó, kivéve a Fior-Betist.
Szamomra soha nem lesz szimpatikus,elkolthetik a vilag osszes penzet szankcio nelkul,bevasarolta magat az arab az uefahoz is..bukjanak csak! Egyedul Enriquet sajnalnambence0330 írta: ↑2025.05.08. 12:56:12Ez a PSG szimpatikus csapat lenne, ha nem a világ összes pénzéből lett volna összeállítva. De így nem. És brutál előny a farmerliga is a BL végjátékára, egy angol vagy egy spanyol csapattal szemben, én ezért gondoltam már a nyolcaddöntőben őket a favoritnak, 3-4 hasonlóan jó klub volt, de ők már kb a naptári évben csak lepörgetik a hazai meccseket. Szerintem ugyanígy ez volt a különbség, mint a covid évben.
Azért mi sem így állnánk hulla szélsőkkel, ha télen csak úgy hozhatunk volna egy Kvarát. Rohadtul idegesítő, hogy ekkora különbségek vannak abban, kinek mit szabad, pedig amúgy még mindig nagyobb bevételeink vannak, mint nekik. Szerintem az idei BL meglehetett volna nekünk, ha csak 2-3 plusz játékosunk lehetne.
- bence0330
Ez a PSG szimpatikus csapat lenne, ha nem a világ összes pénzéből lett volna összeállítva. De így nem. És brutál előny a farmerliga is a BL végjátékára, egy angol vagy egy spanyol csapattal szemben, én ezért gondoltam már a nyolcaddöntőben őket a favoritnak, 3-4 hasonlóan jó klub volt, de ők már kb a naptári évben csak lepörgetik a hazai meccseket. Szerintem ugyanígy ez volt a különbség, mint a covid évben.
Azért mi sem így állnánk hulla szélsőkkel, ha télen csak úgy hozhatunk volna egy Kvarát. Rohadtul idegesítő, hogy ekkora különbségek vannak abban, kinek mit szabad, pedig amúgy még mindig nagyobb bevételeink vannak, mint nekik. Szerintem az idei BL meglehetett volna nekünk, ha csak 2-3 plusz játékosunk lehetne.
Szerintem 100x rosszabb egy dontot bukni,az valoban beleegett volna a jatekosainkba,mint igy egy szoros parcharcban kiesni…azert az durva,h a psg vel elobb nyer(het) blt a buta dembele,nem gondoltam volna.
De,ha van igazsag a psg soha nem nyer blt!
De,ha van igazsag a psg soha nem nyer blt!
Nem vagyok miatta boldog, de ez van. Még mindig jobb, mintha a Real nyerné meg. Picit örülök is, hogy kiestünk ez a csapat még nem áll készen, BL-t nyerni. Döntőt elbukni nem rosszabb, mint egy elődöntőt