Ezért nem értettem, hogy kerül Vini egyáltalán az aranylabda esélyesek közé, függetlenül attól, milyen alak. A válogatottjának egyik leggyengébb embere stabilan, nem is jutottak semeddig és nemzetközi tornás év volt. És még a klubbeli statjai se voltak túl veretesek, extra meg semmiképp sem, sokat sérült is volt. Semmilyen szinten nem értettem az egészet, ha már Madridi, akkor Bellingham legalább akkora húzóember volt a madridban, és azért angolokat is húzta félig-meddig egy ezüstért, azaz eredmény is volt. Kroos is hasonló, mindketten mérföldekkel voltak előtte szerintem. Eredményekben nyilván Carvajal, de az nagyon vicces lett volna. Vini sehogy se illett az egész képbe, top5-be se szabadott volna kerülnie akkor se, ha nem vesszük figyelembe, milyen a viselkedése, pedig azt is figyelembe kell venni.Troym írta: ↑2025.03.24. 10:14:02Csak úgy itt hagyom.
Career International goal contributions:
Lamine Yamal - 12 G/A
Vinicius Jr - 11 G/A
Amikor Vini kapcsán ment a hiszti az aranylabdáért, ez azért beszédes adat, egy érettségire készülő kölyök is eredményesebb nála nemzeti szinten.
Amúgy az mennyire groteszk, hogy a 3 rendezőn túl Új Zéland máris kijutott a VB-re? Itt még a selejtezők se kezdődtek el szinte és Japán meg ők már végeztek is![]()
Szó szerint pár BL meccsre kapta volna meg egy EB-Copa évben, szégyen lett volna. 7.-8. helyre futhatott volna be nálam ez alapján kb, és nem madridi okok miatt, Kroosnak kifejezetten örültem volna, Bellinghamet meg simán elismertem volna, ha nem is örülök neki.