Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vagy Eto'o.Bob_Marley írta:Voltak azért olyan igazolások, amik nem váltották meg a világot. Schürrle vagy éppen most Cuadrado játszik alig-alig. Vagy Demba Ba például előtte. Ettől függetlenül Falcao jó lehet oda, s picit össze is szedheti magát, mert nem úgy jött össze neki Manchesterben, ahogy elképzelte.
Ez itt most egy Kovacic - Pogba összehasonlítás lenne, ebben a sorrendben? Mert akkor epiclui1698 írta: gólok: 5-8
assziszt: 3-3
helyzetkialakítás: 62-37
passzpontosság: 88-84 %
mindez az ellenfél térfelén: 85-80 %
megnyert párharcok: 211-206
elvesztett párharcok: 186-194
kettő különbsége: 25 - 12
sikeres szerelések: 48-46
sikertelen szerelések: 7-11
"lefülelt" átadások: 21-18
recoveries: 157-185
kiharcolt szabálytalanságok: 53-36
Mondjuk én komolyan tudom venni, mert Angliában non-stop undorító az idő és az ételek meg botrányosak.kanty írta:
Volt egy olyan pletyka, hogy a kaja és az időjárás nem fekszik neki.De ezt akármennyire akarom képtelen vagyok komolyan venni. Elég jó első szezont futott, Mourinho bízik benne, a szurkolók szeretik - indokolatlan lenne a távozása.
Voltak azért olyan igazolások, amik nem váltották meg a világot. Schürrle vagy éppen most Cuadrado játszik alig-alig. Vagy Demba Ba például előtte. Ettől függetlenül Falcao jó lehet oda, s picit össze is szedheti magát, mert nem úgy jött össze neki Manchesterben, ahogy elképzelte.kanty írta: Falcao témához visszatérve:
Nyilván a fizetése a padhoz sok lenne, de Mourinho csak úgy nem szokott igazolni, ha elviszik, akkor gondolom komoly szerepet is szánnak majd neki. Meglátjuk, egyelőre még nem hivatalos a transzfer sem, csak nagyon valószínű.
Volt egy olyan pletyka, hogy a kaja és az időjárás nem fekszik neki.Victor_Valdes írta:Megeshet, hogy Costa tavozik, azert koltozik Londonba Falcao.
Azt akartam írni, hogy eddig egy csatárral voltak, így emiatt ki fog kiszorulni a kezdőből?kanty írta:
Hát, ha két csatárral játszanak, akkor Costa-Falcao lesz elől.Petr írta:lui, feldobtad a napom.
Ez szép és jó, de ha nem a padra veszi, hanem a kezdőbe a kétcsatáros rendszerbe akkor ki fog kiszorulni a kezdőből? Padra szerintem elég magas a fizetése, akár a Chelsea-ről van szó, akár nem.kanty írta:Az Atletico után újra összeállhat a Costa-Falcao kettős.
Ez szép és jó, de ha nem a padra veszi, hanem a kezdőbe a kétcsatáros rendszerbe akkor ki fog kiszorulni a kezdőből? Padra szerintem elég magas a fizetése, akár a Chelsea-ről van szó, akár nem.kanty írta:Az Atletico után újra összeállhat a Costa-Falcao kettős.
Vagy egy PogbaStalkyard írta:Ja, Coutinho után Kovacic is.Mondjuk a horvát nem mutatott éppenséggel sokat, de biztosan jobb, mint egy Guarín...
Az Inter ezt jól elszúrta. Elvileg csapatépítés kéne ott folyjon, erre, eladják a legbiztatóbb játékosukat. Gratula! ennyit ér az olasz bajnokság jelenleg.lui1698 írta:Mateo Kovacic InterLiverpool 25 misi
Komolyan?! Nagyon jó üzlet, ha beválik annyira, mint Coutinho meg lesz oldva a középpálya. Ebben az esetben az Inter foghatná a fejét.lui1698 írta:Mateo Kovacic InterLiverpool 25 misi
Szerintem ő már egy ideje belátta, hogy amúgy se sok esélye lenne bekerülni a Senalba, úgyhogy inkább Guinness rekordra hajt.PCsabi írta:The most injury-prone player in the world, Abou Diaby, is finally expected to be released by Arsenal this summer. (Source: Eurosport)
Abou Diaby: Has played 16 minutes of a possible 6840 in the Premier League since August 2013.
Nem sérült, csak meccshiányos.bence-barca írta:Csabi!
Debuchy mindig sérült vagy Bellerín ennyire jó, h sikerült kiszorítania a franszoát?