Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
vagy carillo. uis most tették ki fehérvárrólMessiNeymarSuarez írta:Florentino Pérez: "Spanyol anyanyelvű edzőt keresünk"
Benitez-time

Jövőhéten jön a hivatalos bejelentés hogy Perez papa váltja Ancelottitroby122 írta:Nem változik Perez papa!![]()
Carlo vitte el a sarat , persze Perez megint tiszta.![]()
Ha maradt volna Carlo akkor azzal , az ő bukását eredményezte volna , szóval így érthető!![]()
Lazio-Roma meccsen is mondta a kommentátor , hogy a Sampdoria edzője jövőre átveszi a Napolit.
Vagy Benitez vagy Klopp fog érkezni a Realhoz.
"Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke: "Carlo Ancelottitól nehéz szívvel, de megváltunk. Eljött az ideje, hogy új szakasz kezdődjön a klub életében. Szeretném megköszönni Carlonak az elmúlt két évet. A következő héten bejelentjük az új edzőt.""Gali írta:Várj még!MessiNeymarSuarez írta:MENESZTETTÉK CARLO ANCELOTTIT!
Ez a Perez egy igazi csillámfaláma..
Ancelotti, emlékszel a pár heti nyilatkozatodra miszerint kitartasz Carlo mellett?
Meg amikor azt mondta hogy " Azt akarjuk hogy Ancelotti a mi Alex Fergusonunk legyen"
Perez még csak most fogja kezdeni a sajtótájékoztatót!

Várj még!MessiNeymarSuarez írta:MENESZTETTÉK CARLO ANCELOTTIT!
Ez a Perez egy igazi csillámfaláma..
Ancelotti, emlékszel a pár heti nyilatkozatodra miszerint kitartasz Carlo mellett?
Meg amikor azt mondta hogy " Azt akarjuk hogy Ancelotti a mi Alex Fergusonunk legyen"

Ha tényleg ő jönne, nekem van valami rossz előérzetem Benítezzel kapcsolatban. Ne legyen igazam.whitecule írta:A Marca, az AS és a Sport is lehozta, hogy Ancelottit menesztették.![]()
![]()
![]()
![]()
Üdv újra Spanyolországban Rafa Benítez, már várjuk a Clásicot!

szép szép, csak nekik nem ez a dolguk, meg kezdenek picit átesni a ló túloldalára. aztán ha meg kicsapjk, majd nekiállnak hisztizni. amugy persze h szeretik, nagy mutyis az öreg, meg amugy is bérelt helye van így mindegyiknek a kezdőben.roby122 írta:Modric: "Annyit mondhatok, hogy ő egy nagyszerű edző, és személy szerint én az ő kezei alatt hoztam a legjobb formám. Az első naptól kezdve bízott bennem."
Szép gesztus ismét , nagyon kiállnak Ancelotti-ért.

Ja bocs, mekkora baromságot írtam, véletlen volt, bocs. A távozására gondoltam. Amiről meg úgy beszéltek a Realos ismerőseim, mintha tény lenne. Eszembe se jutott, hogy ne lenne igaz, elnézve a viszonyokat. Mindenesetre csípem Ikert, és nagyon sajnáltam azzal a savanyú tekintettel az arcán. A madridisták meg sem érdemlik. 1 szezont védene náluk Enke-Bonano-Dutruel-Rüstü-Valdez kaliberű kapus, nem győznének bocsánatot kérni és kiengesztelniStalkyard írta:Most Casillas visszavonul? Vagy én értek félre valamit?
persze, bohócnak úgysem menne oda. ezzel együtt nem tudom mennyire építené az a tudat, h egy olyan csókát kellene váltania, aki megnyerte ezeknek a gyökereknek a többszáz éve várt tizedik vázát és most is jóformán az uccsó pillanatokban maradt le az igazán fontos dolgokról, vagy ha belegondol abba, h szórtak már ki onnan olyan helyi ikonedzőt csak azért, mert nem akart egy az elnök által a madridba "kitalált" reklám gyereket játszatni, vagy azután kellett mennie onnan a megnyert bajnoki címmel már olyannak is, aki egy összeomlott csapatot vett át, akiket aztán úgy összerakott, h még az utódja is abból a melóból nyert bajnokságot, amit ő végzett el. ja, és asszem, a felsorolt fazonok munkaadója perez volt.bence-barca írta:Nem tudom... szerintem nem úgy állna a munkához, h ő lesz itt a 'bohóc', h te kifejezéseddel éljek. Hanem, h élete újabb nagy kihívása és egy edzőnek nem is kell nagyobb, mint egy RM (jó, a BarcaBoixos írta: ...). Ha úgy áll hozzá az elején, h mi lesz ha kifütyülik... nyilván el sem kezdené, de profi emberről beszélünk, biztos tudná mit vállal és szerintem el is vállalná. Nyilván a végét sosem lehet tudni, de nem is a végén kell gondolkozni, ha épphogy elkezdheti a melót.
Ez mondjuk szerintem tök szép gesztus, hogy így kiállnak Carlo mellett. Perez a világ barma, ha tényleg meneszti - nekünk ez nem akkora gáz persze.Erxy írta:https://mobile.twitter.com/Cristiano/st ... 0016645122
Csak egy kicsit szivatta meg ezzel Perezt![]()