Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.17. 06:57:06

daffy írta:Akinek gond Cr hétvégi viselkedése,attól azért megkérdezném,hogy eddig mit nézett? Az ember mindig is ilyen volt és ilyen is marad,ez ő. Aki férfi sportot szeretne nézni,annak javaslom az mma-t. Annyiból megértem őt,hogy az év 350 napjában fényezik a seggét,mert százasával lövi a gólokat és ha rossz formában van,akkor már fütyülik.
Én nem kedvelem,sőt... De nem véltem felfedezni semmi olyat,ami eddig ne lett volna meg.
Ugyanazt tudom írni, mint előttem a kolléga. Unszimpatikus nekem CR sok megnyilvánulása, de Messit is szidnám órákig, ha azt látom, hogy egy vezető gólnál fel van háborodva, hogy pl Neymar lőtte. És aki ezt a másik oldalon nem így látja, az CR fan, és nem Madrid. A hisztiket, az önzőséget el lehet neki nézni, sokat tett a csapatáért, de van egy határ.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Fabregasfan
Barça B

2015.03.16. 23:25:38

daffy írta:Akinek gond Cr hétvégi viselkedése,attól azért megkérdezném,hogy eddig mit nézett? Az ember mindig is ilyen volt és ilyen is marad,ez ő. Aki férfi sportot szeretne nézni,annak javaslom az mma-t. Annyiból megértem őt,hogy az év 350 napjában fényezik a seggét,mert százasával lövi a gólokat és ha rossz formában van,akkor már fütyülik.
Én nem kedvelem,sőt... De nem véltem felfedezni semmi olyat,ami eddig ne lett volna meg.
.
Megmondom őszintén, hogy észrevettem már, hogy Ronaldo annyira nem szokta ünnepelni ha nem ő lő gólt - vagy ha ő még nem lőtt gólt- de ennél a jelentnél tisztán látszik az a felháborodó mozdulat hogy "nehogymár" és nekem ez még tőle is erős volt. :roll: aztán persze lehet mondani hogy Messi milyen gonosz mert továbbhajtott egy autógramm osztásnál, bezzeg CR mindig megáll a legutolsó árva kiskölyöknek is, de szerintem ez is ugyan úgy mutatja egy ember személyiségét hogy csak a saját sikereinek tud örülni .

(de tudom ő ezért a mentalitásért tart ott ahol.............)
daffy
Madridista

2015.03.16. 21:15:25

Akinek gond Cr hétvégi viselkedése,attól azért megkérdezném,hogy eddig mit nézett? Az ember mindig is ilyen volt és ilyen is marad,ez ő. Aki férfi sportot szeretne nézni,annak javaslom az mma-t. Annyiból megértem őt,hogy az év 350 napjában fényezik a seggét,mert százasával lövi a gólokat és ha rossz formában van,akkor már fütyülik.
védik ronaldot ahogy tudják, bezzeg mikor vmikor messi rászólt vkire h miért nem passzolt, akkor 3 hónapig ezen lovagoltak, meg feszt kiskirályoznak most is.
őőőő,ugye olvasod ezt és a Messi topikot,nem csak írsz bele? :mrgreen: :mrgreen:
sajnos nem elhanyagolható ez a "sebzett oroszlán" jelző! ok. tény az tény volt néhány gyengébb meccsük, de az is tény, hogy bármelyik pillanatban megfordulhat a trend és jön a győztes széria újra.
Ez így van. Viszont látni kell,hogy az oroszlán nem sebzett,hanem rohad. Ha Flo papa sokat pofázik bele olyan dolgokba,amikbe nem kéne,akkor sok kupát nem nyer a csapat. Ha nem,akkor még bármi is lehet,akár tényleg fordulhatnak a dolgok. De egyelőre a Barcának áll a zászló a hétvégén.
Chino
Llegenda del Barça

2015.03.16. 15:57:48

mess2009 írta: csak egy kérdés van és az nagyon nem mindegy, hogy ez velünk kezdődik e?! engem inkább az idegesít, hogy számos olyan helyzeten vannak túl, ami egy kis szerencsével gól is lehetett volna és ez a szerencse bizony forgandó, tehát igencsak várható, hogy velünk már nem járnak így, hanem éppenséggel minden (na jó: majdnem minden) befelé megy.
mindegy, úgyis az MSN aznapi formája lesz a döntő, két gólra jó a Madrid, tehát hármat kell lőni, pontosabban csak egy-egyet mind a háromnak =P~
Ez a szerencsefaktor nem racionális érv. Erre nem lehet fogni a pontvesztést vagy hasonlót. Most náluk ez feltűnőbb, mert nem jöttek úgy az eredmények, de a Schalke ellen például inkább velük volt a szerencse. Tegnap is folyamatosan egy, hogy nekik sosincs szerencséjük, mert tegnap is voltak helyzeteik, amik nem mentek be. De meg is fordíthatjuk, mert mindkét góljukhoz kellett a mák. Ha Cr nem találja telibe Bale lábát a labda a kaput se találja el. Ha a védő felszabadításként nem fejeli pont oda a 6 méterre egyedül álldogáló walesihez a bogyót, szintén semmi nem lesz belőle.
De minden csapat fel tud hozni olyan meccseket amikor semmi sem sikerült. A legtöbb pontvesztésünknél nekünk is volt egy rakás helyzetünk, ami nem ment be. A legjobb példa a Celta, ahol szinte minden támadásunkkal a kapuig jutottunk, de nem akart semmi beakadni. El is buktunk 3 pontot, pedig nem játszottunk rosszul.

A tegnapi meccs számomra nem változtat semmin. Sőt, én inkább egy 5-6 gólos gálára számítottam. Nekem ne mondja senki, hogy a második félidőre tudatosan visszavettek, mikor pont az lett volna a cél, hogy jól kitömjék ezt a hullánál is gyengébb Levante-t hazai közönség előtt, hogy valamit javítsanak a renoméjukon és kiengeszteljék a szurkolókat.

Én személy szerint ugyanannyira tartok a Real-tól, mint eddig, mert nem lesz sétagalopp az a meccs, és ha nem is dönt a bajnokságról, de nagyban fogja befolyásolni. Egy x-el sem lennék igazán bánatos, a lényeg, hogy előttük maradjunk a tabellán.
Forca Barca!!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2015.03.16. 12:06:16

visca el barca írta: védik ronaldot ahogy tudják, bezzeg mikor vmikor messi rászólt vkire h miért nem passzolt, akkor 3 hónapig ezen lovagoltak, meg feszt kiskirályoznak most is. :D
Bázeg, ez ki is ment a fejemből... :lol:
Már megint ez a fránya kettős mérce... :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.16. 11:33:37

a két zselé megint nagy volt tegnap :lol:

de az egészben amugy megint a szurkolok a legszánalmasabbak, védik ronaldot ahogy tudják, bezzeg mikor vmikor messi rászólt vkire h miért nem passzolt, akkor 3 hónapig ezen lovagoltak, meg feszt kiskirályoznak most is. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2015.03.16. 10:32:50

mess2009 írta:sajnos nem elhanyagolható ez a "sebzett oroszlán" jelző! ok. tény az tény volt néhány gyengébb meccsük, de az is tény, hogy bármelyik pillanatban megfordulhat a trend és jön a győztes széria újra. csak egy kérdés van és az nagyon nem mindegy, hogy ez velünk kezdődik e?! engem inkább az idegesít, hogy számos olyan helyzeten vannak túl, ami egy kis szerencsével gól is lehetett volna és ez a szerencse bizony forgandó, tehát igencsak várható, hogy velünk már nem járnak így, hanem éppenséggel minden (na jó: majdnem minden) befelé megy.
mindegy, úgyis az MSN aznapi formája lesz a döntő, két gólra jó a Madrid, tehát hármat kell lőni, pontosabban csak egy-egyet mind a háromnak =P~
Azért gyerekek álljunk már meg egy pillanatra. :shock: :D

Ok, elviseltem azt, h ősszel, mindenki kb kővel dobált meg, h mit hiszek én magamról, h azt mondom, h a végül a csoportunkból simán előzzük a PSG-t.

Jó után inkább nem is írtam semmit, h a City ellen jó az 1-0ás vereség, egy xnek nagyon kell örülni stb. #-o :shock:

De ez, h végén úgy, h végre vezetjük a bajnokság a támadó trió nagyon összeállt, Messi best of formában, Suarez mostmár vállalja a cseleket, Neymar ficánkol. És ekkor itt elkezdeni sebzett vadozni, meg nyomásról beszélni. Aki profi focista 0-24 nyomás van rajtuk.

És nincs mese ki kell menni és egy 4essel hazaküldeni őket, h végképp összetörjenek, nem itt anyámasszony katonájában azt tovább folytatni, mint nyártól. Mi a Barcelona vagyunk és nyerni fogunk, így kell hozzáállni. 8) :lol: :twisted:
Kép
Fabregasfan
Barça B

2015.03.16. 00:30:40

mess2009 írta:sajnos nem elhanyagolható ez a "sebzett oroszlán" jelző! ok. tény az tény volt néhány gyengébb meccsük, de az is tény, hogy bármelyik pillanatban megfordulhat a trend és jön a győztes széria újra. csak egy kérdés van és az nagyon nem mindegy, hogy ez velünk kezdődik e?! engem inkább az idegesít, hogy számos olyan helyzeten vannak túl, ami egy kis szerencsével gól is lehetett volna és ez a szerencse bizony forgandó, tehát igencsak várható, hogy velünk már nem járnak így, hanem éppenséggel minden (na jó: majdnem minden) befelé megy.
igen én is végig így voltam a meccsen, főleg Benzema sarkazásnál ( az hagyjuk meg szép volt :) ), hogyha most nem jön be nekik semmi nehogy jövőhéten.... Ronaldonal ugyan ez, a bajnokságban mostanában nagyon gyenge, semmi se sikerül neki, előbb utóbb ez megfog törni, ha más nem egy lepattanó 2 méterről de bevágja.. látszik hogy iszonyat görcsös, szerintem ha jövőhéten mi szereznénk az első gólt ráadásul Messi jóvoltából az nagyon rányomná a bélyeget a játékára, azonban ha az ő góljával szerezné meg a vezetést a Real biztos nagyon bepörögne..

Érdekes meccs lesz, én egyébként egy X-el se lennék feltétlen elégedetlen, nyilván jó lenne győzni, de azért nem szabad lebecsülni ezt a Realt sem!
mess2009
Director del Fútbol

2015.03.16. 00:16:52

sajnos nem elhanyagolható ez a "sebzett oroszlán" jelző! ok. tény az tény volt néhány gyengébb meccsük, de az is tény, hogy bármelyik pillanatban megfordulhat a trend és jön a győztes széria újra. csak egy kérdés van és az nagyon nem mindegy, hogy ez velünk kezdődik e?! engem inkább az idegesít, hogy számos olyan helyzeten vannak túl, ami egy kis szerencsével gól is lehetett volna és ez a szerencse bizony forgandó, tehát igencsak várható, hogy velünk már nem járnak így, hanem éppenséggel minden (na jó: majdnem minden) befelé megy.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.15. 23:21:13

Kash írta:
Náluk ez normális.
Nem tudom, hogy pontosan melyik meccs után készült az a felvétel, amikor a Madrid játékosok hagyták el a stadiont az autójaikkal, és a kint álló Madridisták szídták őket sorba, küldték el őket az anyukájukba, és kívánták halálukat...Ennyire egy játékost sem tudok útálni a csapatomban.
Gondolom akkor arra is emlékszel mikor a Boixos Nois megkereste edzésre érkező játékosainkat. Nem biztos, hogy jól emlékszem, de Pique volt talán az egyik "fő áldozat".

Egyik kutya másik eb, ezért is felesleges linkelgetni, hogy ki mit ír egy másik fórumon. A pályán dőlnek el a dolgok nem a klaviatúrán....Mellesleg gondolom az nem háborít fel senkit, meg a nagy igazságérzetét nem zavarja, amikor ugyanazt eljátssza mint amin most kiakad. :D
Kép
Kép
Kép
Fabregasfan
Barça B

2015.03.15. 23:07:19

már többször megakartam kérdezni, neked mért reálos képek vannak kinn, ha nem nekik szurkolsz? :oops: még a Pepét iróniából megis tudnám érteni, na de a kupagyőzteset? :D vagy ez netán valami fogadás? :lol:
Kash
Entrenador del Barça

2015.03.15. 23:04:19

érdekes egyébként, hogy néha azaz érzése az embernek, hogy egyes játékosokat utálnak. ilyen pl Bale, Khedira (bár ez még talán érthető :lol: ) vagy Illara. Nem az hogy nem szimpatizálnak velük vagy rossz forma miatt padra tennék, hanem fröcsög a kommentekből a merő gyűlölet.

Sose tudnék egy játékosunkról se így beszélni, pedig van aki nem áll annyira közel hozzám, pl Pedro vagy Sergi Roberto, de azért mégis csak a csapat játékosa....
Náluk ez normális.
Nem tudom, hogy pontosan melyik meccs után készült az a felvétel, amikor a Madrid játékosok hagyták el a stadiont az autójaikkal, és a kint álló Madridisták szídták őket sorba, küldték el őket az anyukájukba, és kívánták halálukat...Ennyire egy játékost sem tudok útálni a csapatomban.
Kép
Fabregasfan
Barça B

2015.03.15. 22:43:00

MessiNeymarSuarez írta:
Fabregasfan írta:Átnéztem a túloldalra, és számomra a legmegdöbbentőbb , hogy 1-2 figurán kívül ez senkinek sem szúrja a szemét, sőt megmagyarázzák, hogy CR utálja Balet... Még ha egy alapjátékosról és egy 3. számú cseréről lenne is gáz lenne, de hogy a két alapcsatár "utálja" egymást ... :shock: és csodálkoznak hogy nincs meg az összhang a csapatban, milyen hangulat lehet az öltőzben ha még a góloknak se tudnak örülni?
A mégdurvább, hogy néhányan még egyet is értenek Ronaldoval és Balet hibáztatják...
Amúgy nem tudom hogy az nagyon különleges ami nálunk van az MSN-nél hogy egymásért és a csapatnak játszanak, vagy pedig a Realnál szégyen hogy ennyire őnzőek egymással szemben a BBC-ék ( de főleg Ronaldo)...
Nem láttam még Messit idegeskedni azért mert Neymar/Suarez rúgta a gólt, sőt még tömi is őket jobbnál jobb labdákkal, és ez oda-vissza is igaz.
Ennyi erővel Suarez is hisztizhetne hogy idén nem lesz így Aranycipós, sőt a saját csapattársa lesz ha Messi így halad, de nem teszi, és örül Neymar-Messi góljának.

SZERK:
HAHA, kicsit osztja Ronaldot a kommentátor..
"Ronaldo most egy sértett fickó benyomását mutatja"
"Most aztán megint megsértődhet Ronaldo mert leszerelték" :lol: :lol:
érdekes egyébként, hogy néha azaz érzése az embernek, hogy egyes játékosokat utálnak. ilyen pl Bale, Khedira (bár ez még talán érthető :lol: ) vagy Illara. Nem az hogy nem szimpatizálnak velük vagy rossz forma miatt padra tennék, hanem fröcsög a kommentekből a merő gyűlölet.

Sose tudnék egy játékosunkról se így beszélni, pedig van aki nem áll annyira közel hozzám, pl Pedro vagy Sergi Roberto, de azért mégis csak a csapat játékosa....
PCsabi
aka Game90

2015.03.15. 22:32:09

A csapatjátékos:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 22:16:26

Fabregasfan írta:Átnéztem a túloldalra, és számomra a legmegdöbbentőbb , hogy 1-2 figurán kívül ez senkinek sem szúrja a szemét, sőt megmagyarázzák, hogy CR utálja Balet... Még ha egy alapjátékosról és egy 3. számú cseréről lenne is gáz lenne, de hogy a két alapcsatár "utálja" egymást ... :shock: és csodálkoznak hogy nincs meg az összhang a csapatban, milyen hangulat lehet az öltőzben ha még a góloknak se tudnak örülni?
A mégdurvább, hogy néhányan még egyet is értenek Ronaldoval és Balet hibáztatják...
Amúgy nem tudom hogy az nagyon különleges ami nálunk van az MSN-nél hogy egymásért és a csapatnak játszanak, vagy pedig a Realnál szégyen hogy ennyire őnzőek egymással szemben a BBC-ék ( de főleg Ronaldo)...
Nem láttam még Messit idegeskedni azért mert Neymar/Suarez rúgta a gólt, sőt még tömi is őket jobbnál jobb labdákkal, és ez oda-vissza is igaz.
Ennyi erővel Suarez is hisztizhetne hogy idén nem lesz így Aranycipós, sőt a saját csapattársa lesz ha Messi így halad, de nem teszi, és örül Neymar-Messi góljának.

SZERK:
HAHA, kicsit osztja Ronaldot a kommentátor..
"Ronaldo most egy sértett fickó benyomását mutatja"
"Most aztán megint megsértődhet Ronaldo mert leszerelték" :lol: :lol:
Fabregasfan
Barça B

2015.03.15. 22:07:01

Átnéztem a túloldalra, és számomra a legmegdöbbentőbb , hogy 1-2 figurán kívül ez senkinek sem szúrja a szemét, sőt megmagyarázzák, hogy CR utálja Balet... Még ha egy alapjátékosról és egy 3. számú cseréről lenne is gáz lenne, de hogy a két alapcsatár "utálja" egymást ... :shock: és csodálkoznak hogy nincs meg az összhang a csapatban, milyen hangulat lehet az öltőzben ha még a góloknak se tudnak örülni?
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.15. 22:02:16

Egy dolog, ha nem örül más góljának, az sem sportszerű a saját csapatoddal szemben, de hogy konkrétan hisztizik. =D> A Bale-en megpattanó után szerintem CR agyában is elpattanhatott valami. Mikor majd a szövetség hivatalosan is a walesinek adja meccs után is, akkor fog CR igazán sírni.

Nem szoktam ilyen rosszindulatú lenni se CR-rel, se a Real-al, de ez már tényleg a legalja.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Fabregasfan
Barça B

2015.03.15. 21:59:34

Petr írta:Nem nézem a meccset, mesélje el valaki részletesen, hogy mi történt, kérlek :). Alapvetően még nem is érdekelne, de mindenhonnan ez folyik.
https://www.youtube.com/watch?v=_-8pWpD6508" target="_blank

itt az eset. jól látszik, hogy miután Bale berúgja CR még felvan háborodva :D

na meg Bale gólörömre is roppant szimpatikus.. lehet elfogult vagyok de a mi játékosainktól ilyet nem szoktam látni, Suareztől se miután nagy nehezen betalált.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 21:56:44

Realosok egy része már most azért szídja Balet mert " elvette Ronaldo gólját" :mrgreen: Most ezek Ronaldo fanboyok vagy Madridisták?
Eddig az volt a bajuk hogy nem szerzett gólt... [-X
Szerintem amúgy az kapufa lett volna, vagy mellé ment volna.

StickyFingaz: ez nagyon igaz...Messiék összeölelkeznek, örülnek egymás góljainak, sőt le is passzolják egymásnak akár kapu előtt is, még az a "gonosz álszent kertitörpe" is hogy tud örülni Suarez és Neymar góljainak... #-o
Komolyan, a saját csapata gólt szerez, ennek hogy nem tud örülni? Csak mutogat...
Ha kicsi együttérzés lenne benne akkor kicsit jobban is örülne hogy Bale rúgott gólt mert régóta nem rúgott gólt és "megtört az átok".
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.03.15. 21:54:21

Hisztiánó in da house. :D Az a pofa amit Bale góljánál vágottt..pricelesss...

Érdemes megfigyelni,hogy az MSN hogyan örül egymás góljainak,a BBC meg le se tojja a másikat. :D
danianevem
Entrenador del Barça

2015.03.15. 21:51:50

Petr írta:Nem nézem a meccset, mesélje el valaki részletesen, hogy mi történt, kérlek :). Alapvetően még nem is érdekelne, de mindenhonnan ez folyik.
Játszik a Madrid, nagyon beakarják darálni a Levantét. CR meg nagyon hajt a gólra, de eddig egy kapufa, az ollózását kivágták a gólvonalról... Sőt, a második gólt is elvették tőle, mert Bale lábán megpattant a labda.
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.15. 21:47:42

Nem nézem a meccset, mesélje el valaki részletesen, hogy mi történt, kérlek :). Alapvetően még nem is érdekelne, de mindenhonnan ez folyik.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.03.15. 21:30:26

Ronaldo hihetetlen :lol: Ilyen hisztis, s.ggfej focista tényleg nem volt még egy se. =D> Bale góljánál amit művelt...
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.15. 21:30:02

Hát CR most még mélyebbre süllyedt nálam. Ollózik, kifejelik, hisztizik, integet (ezt még meg is értem), majd 3 mp múlva Bale gólt lő, és ugyanazt csinálja... :mrgreen: =D> Igazi csapatjátékos. Mint a BL döntőn is. És próbálják magyarázni, hogy sokszor ezért meg azért nem örül a csapattársak góljainak. Na akkor ez mi volt? :^o
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.15. 20:38:26

Chino írta:
MessiNeymarSuarez írta: Amúgy szerintem Navas fog most védeni, mert volt csapata ellen fognak játszani, meg ahogy a madridos honlapokon mondták: Meg akarják Casillast óvni a saját szurkolóik füttykoncertjétől.
Ez amúgy nem igazán jogos szerintem. A Schalke ellen lehet hogy benne volt két gólban, de a védelem legalább háromban. Amellett fogott nagyokat, a meccs végén is ha nem fogja azt a két lövést, most koncentrálhatnának csak a bajnokságra.
Az utóbbi meccseik sem azon mentek el, hogy Casillas rosszul védett volna. Inkább a támadósorukat lehetne szidni. A Villarreal és a Bilbao ellen (főleg idegenben) lehet kapni egy-egy gólt, de hogy a csatárok csak egy büntetőig jussanak az már meredek.

Vasárnap meg nem nagyon kéne LE-nek semmit húzni. Van most egy jó kezdő, ami működik, maradjon is így. Kár, hogy kiesett Busi, két poszt is megsínyli. Az a Piqué-Masch páros kifogástalanul működött végig. Az MSN szívja fel magát, remélem Neymar is elkapja a fonalat.

A Realt sem értem. Leigazolják Danilot egy olyan posztra, ahol van egy stabil kezdőjük, most meg Marcelo mögé/mellé el akarják hozni Alaba-t.
És mondja még valaki azt, hogy nem Perez dönt az igazolásokról.
Tudod ez olyan, mint amikor a PSG elleni meccsen pár Chelsea szurkoló Courtoist szídta hogy az utolsó percekben amikor szögletből hatalmasat védett egy kézzel, hogy akkor miért nem fogta meg a labdát ahelyett h kiüti szögletre :mrgreen: :mrgreen:

Amúgy szerintem ma gálázni fog a Real, és elhiszik hogy visszajöttek a helyes útra...
Ez jó is lehet számunkra, meg rossz is...
Rossz, mert lehet hogy tényleg formába lendülnek nem is akárhogy, illetve jó is, mert ha esetleg győznénk a Clasicon akkor mégnagyobb lenne a csalódottság a részükről.
Válasz küldése