Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
hank1ee
Director del Fútbol

2015.01.07. 23:19:50

Az Atletinek azért valahogy vissza kellett vágni a BL-döntőért. :D Szuperkupa behúzva, és jó esélyük van, hogy továbbmenjenek most a Copában is. Ha találkozunk velük, remélem mi is visszavágunk a tavalyiakért nagyon csúnyán. :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
mess2009
Director del Fútbol

2015.01.07. 23:15:46

ferninho írta:annyira abszurd volt a meccs, hogy komolyan venni se bírom és csak kínomban mosolygok...
az Atleticonál én komolyabb veszélyt jelentettem Keylor kapujára, erre Ramos odaajándékoz nekik egy gólt, majd jön a szokásos szöglet bazzeg... :lol: a bíró meg a lapjaival... mintha feldobott volna egy érmét minden egyes szabálytalanság után és úgy döntötte volna el, hogy mi ér sárgát és mi nem :lol:
nagyon homályba volt szegényke.
szerencsére magát a meccset nem befolyásolta, max a játékosokat húzta fel agyilag a bénázásával.
nem volt ez annyira abszurd! egy erős csapat és egy ép eszű taktika kell(ett) hozzá.. avagy: kontra nélkül nem megy!
ferninho
Madridista

2015.01.07. 22:58:36

annyira abszurd volt a meccs, hogy komolyan venni se bírom és csak kínomban mosolygok...
az Atleticonál én komolyabb veszélyt jelentettem Keylor kapujára, erre Ramos odaajándékoz nekik egy gólt, majd jön a szokásos szöglet bazzeg... :lol: a bíró meg a lapjaival... mintha feldobott volna egy érmét minden egyes szabálytalanság után és úgy döntötte volna el, hogy mi ér sárgát és mi nem :lol:
nagyon homályba volt szegényke.
szerencsére magát a meccset nem befolyásolta, max a játékosokat húzta fel agyilag a bénázásával.
madridista
Leon
Director del Fútbol

2015.01.07. 22:44:39

Azért a Realnal sincs minden rendben mostanában: 4 nap alatt 2 vereség,ráadásul ezzel a mai 2-0 eredménnyel gyakorlatilag bukták a kupát is! :D
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
nagyi1244
Barça B

2015.01.05. 22:17:21

Rendben,figyelni fogok.
És köszönöm :mrgreen:

Használd a szerkeszt gombot!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.01.05. 22:14:43

nagyi1244 írta:De mivel van egy zseni edzőnk megoldja ezt is,ráküldi Pepét az egyik tréningen és fél év pihi :mrgreen:
Mondjuk én tök komolyan mondom, hogy szerintem jobban járnátok úgy.. :lol:

Egy jó tanács, 2 hsz-t ne írj egymás után, mert itt azt nem lehet. EB-n lehet még évekkel később is szerkeszteni hsz-t, szóval ha van valami extra gondolat amit kihagytál, akkor szerkeszd az elküldött hsz-ed, és úgy írd be, mert még a végén ilyen miatt gyűlik össze az 5 törölt.. :)
nagyi1244
Barça B

2015.01.05. 21:53:47

Na jó de visszaolvastam amit írtam és rájöttem,hogy nagyon értek hozzá és tudom a megoldást mindenre :mrgreen:

Nem ilyen egyszerű a helyzet de tök jó "okosnak" lenni a géptől :D
palesz77

2015.01.05. 21:47:17

Na, azért nem csak nálunk van buli:
Mindenki utálja Balet! :mrgreen:

Mondjuk tök jogos reakciók szerintem, ha Realos lennék sírva nézném azt a kezdőt, amiben ő szerepel.. Az se véletlen szerintem, hogy akkor volt böszme erős idén a Real, amikor ő sérült volt.. De hál istennek a vételára miatt játszatnia kell Carlonak! [-o< :D
nagyi1244 írta:A másik észrevételem kapnak sokan hideget meleget de akit kevesen említenek az Iniesta aki nagyon eltűnt. Talán az egyetlen játékos akit igazán tisztelek a jelenlegi keretből ezért tűnhetett fel a dolog.
Japp, egész szezonban volt eddig 3-4 jó meccse, és tavaly is az elvárt szint alatt teljesített már. Páran azért már említettük a dolgot.. :D
nagyi1244
Barça B

2015.01.05. 21:41:30

Csak azért írtam ide vesztes mecsetek után mert mi is elhasaltunk és így azért egy kicsit más "íze" van a dolognak.

Baj van nálatok ez tény,de szerintem közel se akkora mint azt páran gondolják.

Csak gondoljunk bele ha hozzátok ezt a mecset már sokan a bajnokság megnyeréséről beszélnének.

Amit edzőbá csinált az számomra is hatalmas :?: (de persze hatalmas köszi :mrgreen: )

Én még most is azt gondolom,hogy hatalmas hiba volt eladni Fabregast szerintem pont az ő labdái hiányoznak nektek.

Ezzel nem azt mondom,hogy egy játékos megoldaná a gondokat de sokat jelentene.

A másik észrevételem kapnak sokan hideget meleget de akit kevesen említenek az Iniesta aki nagyon eltűnt. Talán az egyetlen játékos akit igazán tisztelek a jelenlegi keretből ezért tűnhetett fel a dolog.
MateLona
Barça B

2015.01.05. 16:50:36

nagyi1244 írta:Nem okoskodni jöttem,csak egy meglátás kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Valamiért az az érzésem,hogy itt nem a 3 pont a fájó ami elment hanem az a lökés amit kaptatok volna egy esetleges győzelemmel.(helycsere)

Várható volt ez a vereség a Valenciától bár hozható lett volna.

Ami rátok is igaz,de ez egyértelműen edzői hiba....
Szia!
Én azt gondolom, hogy ahány ember, annyi vélemény és mindenki mást érez ebben a meccsben fájónak, csalódást keltőnek...
Nyilván zavar a 3 pont is, mert tök jó lett volna a tabella élén állni - ha csak rövidebb időre is talán - de ami igazán elszomorít, az a csapat és az edző teljesítménye volt. Valamint, hogy annyira látszik, hogy nem képes LE kezdeni bármit is a helyzettel és ez még csak az összetett hiba egyetlen egy aspektusa...
Annyira sok minden zavar, hogy le se tudnám írni, de annyiban igazad van, hogy nem a 3 pont elvesztése a fő fájó ok - számomra legalábbis. :)
Mindenesetre nagyon rossz érzés látni a tanácstalanságot a szemekben...
"A Barça egy kultúra, egy vallás, valami más. " - Thierry Henry
nagyi1244
Barça B

2015.01.05. 15:16:08

Nem okoskodni jöttem,csak egy meglátás kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Valamiért az az érzésem,hogy itt nem a 3 pont a fájó ami elment hanem az a lökés amit kaptatok volna egy esetleges győzelemmel.(helycsere)

Várható volt ez a vereség a Valenciától bár hozható lett volna.

Ami rátok is igaz,de ez egyértelműen edzői hiba....
danianevem
Entrenador del Barça

2015.01.04. 19:59:07

Nervo írta:Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától. :roll: Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről :idea: .
Cserecsatár lenne, biztosan nem a francia elé igazolnák. Magára a transzferre nem tennék túl nagy összeget, mivel a Daily Mail hozta le a cikket először, ők meg 1000-ből ha egyszer találják el, hogy ki hova igazol...
palesz77

2015.01.04. 19:54:03

visca el barca írta:hát én sajnos nbem látom azt a fene nagy leépülést.. amugy ha néha ránézek a kezdőre mindig mindig 4-3-3 van... legtöbbször ua. a felállás, ua. a 11 kezdő...
Béla sérülése alatt 4-4-2-be tolták, úgy tényleg jól ment nekik. Ellenünk se voltak rosszak, ha úgy játszottak volna akkor, mint ma, simán csapjuk őket! :mrgreen:
Nervo írta:Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától. :roll: Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről :idea: .
Őt nem Chicharito helyére akarják hozni? :-k
visca el barca
Presidente del Barça

2015.01.04. 19:51:50

teszler írta:Én azt látom, hogy folyamatosan épül le a csapat és ez annak köszönhető, hogy 4-3-3-as felállásba játszunk Bale-el.
hát én sajnos nbem látom azt a fene nagy leépülést.. amugy ha néha ránézek a kezdőre mindig mindig 4-3-3 van... legtöbbször ua. a felállás, ua. a 11 kezdő...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2015.01.04. 19:36:46

Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától. :roll: Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről :idea: .
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
palesz77

2015.01.04. 19:33:07

teszler írta:...
Ezzel amúgy én is egyet értek - kivéve a döntetlenes részt :mrgreen: -, elég frusztráló lehet a Madrid drukkereknek azt nézni, ahogy egy 90 milliós játékos szétcsesz egy eszméletlenül jónak ígérkező koncepciót.. Mondjuk ebbe Carlo is ludas, hogy folyamatosan nyomatja Balet - gondolom az elnök úr noszogatására -, pedig az tényleg egészen durva volt, ahogy a Real tolta a 4-4-2-ben. És még arra se lehet fogni ezt a 4-3-3-at, hogy Modric lesérült, és csak ezért ilyen, mert volt átfedés Bale visszatérése, és a horvát kiesése között, és akkor is már Balet nyomatta Carlo inkább.

Mondjuk mint Barca drukker ez annyira nem zavar, nyomassák csak a walesit, de azért vicces belegondolni, hogy egy ilyen csillagászati összegekért hozott játékos ennyire ne passzoljon a Spanyol fociba - bár ezt már akkor is lehetett tudni, amikor megvették..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.01.04. 19:38:33-kor.
teszler
Barça C

2015.01.04. 19:25:12

Igazságosabb lett volna a döntetlen, de örülök neki, hogy így alakult. Nagyon megérdemelte ezt a csapat. A mai produkció az utolsó 15 percet kivéve egy nagy 0 volt.

Én azt látom, hogy folyamatosan épül le a csapat és ez annak köszönhető, hogy 4-3-3-as felállásba játszunk Bale-el. Ameddig sérült volt élmény volt nézni a játékot és a csapatot, mostanába nem élmény. Nyerünk több góllal általában, de akkor sem az.

A számomra tökéletes felállás ez volt.

lehet ezt 4-4-2-nek hívni vagy 4-2-2-2-nek, tök mindegy.

-----------------Casillas-----------------
--------------Pepe-----Ramos-----------
Carvajal------------------------Marcelo
------------Modric----Kroos-------------
-------------------------------Isco--------
-----James-------------------------------
--------------Benzema-------------------
---------------------------Ronaldo-------

Ez tökéletesen passzolt a csapathoz, Isco és James folyamatosan játékban volt, jöttek vissza Kroosékhoz, főleg Isco. A 4 középpályás együtt mozgott, volt területe Ronaldonak és Benzemának.

Most mit látok, hogy Bale visszatért. Össze - visszaság a kp-n és elől meg statikusság. Benzema középen, CR balon, Bale jobbon, de ez még nem is lenne baj, ha Bale illene a játékunkba, de sajnos nem. Azért félek, mert amikor még Modric nem sérült le, de Bale már felépült, akkor is ezt játszottuk, mert ugye "100m" nem ülhet a padon..

Nagyon remélem, hogy ha felépül Modric és újra formába lendül, mert kb. ő a motor a csapatban, vissza kerül az egész a 4-2-2-2-be Bale nélkül. Ha jönne egy jó ajánlat simán megválnék tőle nyáron, még ha a rengetek statisztika másról árulkodik..
Feast4
Director del Fútbol

2015.01.04. 19:17:54

roby122 írta:Azért nincs Modric , észrevehető mennyivel gyengébb a középpályás védekezésük , főleg , hogy nem egy Elche szintű ellenfél ellen játszanak.
Az egyik barátom aki ős Madrid fan azt mondta majd nézd meg ha lesz egy csapat ami nagyjából meg tudja fogni a támadást és még támadni is tud a középpáylával gond lesz Modric nélkül mert alapból az egész csapat másképp mozog nélküle.
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2015.01.04. 19:16:12

ferninho írta:
Tobias88 írta:Ez a Kroos nem egy Alonso az biztos. Még rendesen a szögleteket se tudja beadni, Alonso-nak meg minden 3. szögletéből volt kapura fejelés
nézd is néha a meccseket kicsit rendszeresebben, ne egy meccs alapján állj neki okoskodni sztem, elég hülye kommentek születnek ilyenkor, mint pl ez is.
Ne viccelj, nemrég szereztük meg az első szögletgólunkat a 135. szögletünkből, még szép hogy nektek csitu van most =D> Meg Kroost is mindenki rühellné nézegetni a középpályánkon (ami ugye mind mélységében, mind minőségében az utóbbi évek legjobb Barca kp-ja)

Viccet félretéve, kicsit el van kényeztetve a Barca és a Real szurkolótábor. Minden egyes vereség után sz@rozzák a játékosokat, edzőt, taktikát, ellenfél stílust stb... Én spec. örülök hogy végre a spanyol bajnokságban vannak olyan csapatok, akik reális eséllyel léphetnek pályára legnagyobbak ellen.

Mi meg húzzuk be Moyesék ellen a meccset valahogy-bárhogy-akárhogy. Van egy olyan érzésem, hogy a Sociedad ma vért ivott, mi meg vért fogunk izzadni...
MateLona
Barça B

2015.01.04. 19:14:37

Daweed írta:
Normandia írta:Ha most ez nem doppingolja a fiúkat, akkor semmi sem. Mehetnénk 2-vel. [-o<
De azt is vedd/vegyétek figyelembe, hogy a Realnak egyel kevesebb lejátszott meccse lesz, ha ma vége a Barca meccsnek. Tehát 2-vel megyünk ha nyerünk, de 1el több meccsünk lesz, szóval ha a Real behúzza az elmaradt meccsét, akkor ők mennek 1-el.
Valóban, de az a Sevilla elleni meccs sem lesz sétagalopp, legalábbis remélem. Ettől függetlenül jó lesz az élre állni. (Bár ezt még lekopogom..) :)
"A Barça egy kultúra, egy vallás, valami más. " - Thierry Henry
Daweed
Jugador del Barça

2015.01.04. 19:07:23

Normandia írta:Ha most ez nem doppingolja a fiúkat, akkor semmi sem. Mehetnénk 2-vel. [-o<
De azt is vedd/vegyétek figyelembe, hogy a Realnak egyel kevesebb lejátszott meccse lesz, ha ma vége a Barca meccsnek. Tehát 2-vel megyünk ha nyerünk, de 1el több meccsünk lesz, szóval ha a Real behúzza az elmaradt meccsét, akkor ők mennek 1-el.
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.04. 19:05:48

ferninho írta:
Tobias88 írta:Ez a Kroos nem egy Alonso az biztos. Még rendesen a szögleteket se tudja beadni, Alonso-nak meg minden 3. szögletéből volt kapura fejelés
nézd is néha a meccseket kicsit rendszeresebben, ne egy meccs alapján állj neki okoskodni sztem, elég hülye kommentek születnek ilyenkor, mint pl ez is.
Ha megosztanád velünk, hogy mi volt a probléma a mérkőzésen szerinted, azt lehet, hogy megköszönnénk.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Alfa
Entrenador del Barça

2015.01.04. 19:04:58

visca el barca írta:megérdemelte a valencia, bár az azért az x jóval reálisabb lett volna. várom decimát, meg dzsit elemzésre, mikor mi taknyolunk ki, akkor nagyon megy nekik az osztás.
őt már asszem kibannolták :( pedig jókat szórakoztam rajta :D
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Normandia
Director del Fútbol

2015.01.04. 19:03:59

Ha most ez nem doppingolja a fiúkat, akkor semmi sem. Mehetnénk 2-vel. [-o<
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
ferninho
Madridista

2015.01.04. 19:01:29

madridista
Válasz küldése