Barça vs. Real - El Clásico
Ha kihullik a Real akkor ezt az idei kupát hozni kell, állítom sokkal jobb játékosaink vannak mint az Atletinek, ha akarunk és küzdünk csak feleannyira mint ők akkor meg kell verni őket.
Valóban homály volt a játékvezető, leginkább annál a szituációnál, amikor Arbeola szándékos, piros lapot érő belépőjét nagyvonalúan, szankcionálatlanul hagyta.ferninho írta:annyira abszurd volt a meccs, hogy komolyan venni se bírom és csak kínomban mosolygok...
az Atleticonál én komolyabb veszélyt jelentettem Keylor kapujára, erre Ramos odaajándékoz nekik egy gólt, majd jön a szokásos szöglet bazzeg...a bíró meg a lapjaival... mintha feldobott volna egy érmét minden egyes szabálytalanság után és úgy döntötte volna el, hogy mi ér sárgát és mi nem
nagyon homályba volt szegényke.
szerencsére magát a meccset nem befolyásolta, max a játékosokat húzta fel agyilag a bénázásával.

- visca el barca
- Presidente del Barça
örülök h újfent eltaknyoltak, ráadásul egy elég erősen tartalékos atkleticotol... ha jol látom nem volt se koke, se thiago, se mandzukic, se turan.
ronaldo, meg a 11-esei nélkül ott sem fut annyira a szekér...
ronaldo, meg a 11-esei nélkül ott sem fut annyira a szekér...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én is így látom. Szerintem idén a Real rámegy a BL duplázásra, s ezért akár ilyen áldozatokat is hoznak. Most késznek érzik magukat a történelem írásra, úgyhogy azért fognak harcolni. Remélem összetalálkoznak a Chelseavelpalesz77 írta:Szerintem nem fognak megszakadni, így, hogy nincs Modric se, még szűkösebb a keret, nem kell nekik ez a plusz pár derbi szerintem.. Inkább pihennek, aztán nézik, ahogy mi az Atleticoval gyaluljuk egymást - már ha továbbjutunk..
Aztán lehet hülyeséget mondtam, és a jövő héten vérszemet kapva gáláznak

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Isco..
Én amúgy alapesetben támogatom az ide hozatalát - ..
-, de úgy nem, hogy tőle várjuk csak a megváltást a középpálya bajaira, mert abból szerintem is besülés lenne. Mondjuk egy emberrel jelenleg nem is tudnánk pótolni azt, amit Xavi - és lassan Ini - kiválása okoz majd, egy jó formában levő Gündogan talán nagyjából tudta volna - TALÁN -, de ő ugye egyelőre kérdőjel még.. Na mindegy, kicsit eltértem a témától, nem offolok tovább. 
Aztán lehet hülyeséget mondtam, és a jövő héten vérszemet kapva gáláznak..

Ez amúgy igaz, ő sosem lesz olyan játékos, aki egymaga húzza a csapatát. Viszont láncszemnek/vízhordónak tökéletes lenne hozzánk is, a passzjátéka jó - egyre jobbak a kiugratásai is amúgy -, a teherbírása meg emberfeletti, csak ő egyedül nem jelentene nekünk megoldást, mellé még kéne egy olyan playa, akibe jobban benne van a váratlan.Rivaldo11 írta: Ezért nem támogatnám pl. Koke megszerzését, mert semmi olyat nem csinál, ami alapján egyéniségnek tűnne, munkásemberként viszont sztár lehet az atleticoban.
Én amúgy alapesetben támogatom az ide hozatalát - ..

Szerintem nem fognak megszakadni, így, hogy nincs Modric se, még szűkösebb a keret, nem kell nekik ez a plusz pár derbi szerintem.. Inkább pihennek, aztán nézik, ahogy mi az Atleticoval gyaluljuk egymást - már ha továbbjutunk..Rivaldo11 írta: Ezzel nehéz helyzetbe került a real, kiváncsi vagyok erőltetik e a visszavágót...

Aztán lehet hülyeséget mondtam, és a jövő héten vérszemet kapva gáláznak..

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az atletico akkor is tud meccset nyerni, ha nem focozik. Ez nem új. Iszonyat szervezett csapat, megkockáztatom azt is, hogy a húzóembereik máshol messze nem tudnák ezt a teljesítményt hozni. De így együtt...( hasonló a 2000, 2001-es Valenciához. Ott az akkori kulcsemberek, mint Gerard Lopez, Angulo, Claudio Lopez, Aimar, de főképp Mendieta, máshova szerződve egyszerűen meg sem tudták közelíteni a megszokott közegben mutatott teljesítményüket. Ezért nem támogatnám pl. Koke megszerzését, mert semmi olyat nem csinál, ami alapján egyéniségnek tűnne, munkásemberként viszont sztár lehet az atleticoban. Diego Costa esete azért más, mert ő egy góllövő csatár,olyan egyéni adottságokkal megáldva, ami érvényesülhet más csapatban is.)
Ezzel nehéz helyzetbe került a real, kiváncsi vagyok erőltetik e a visszavágót...
Ezzel nehéz helyzetbe került a real, kiváncsi vagyok erőltetik e a visszavágót...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez van, ha beállnak ellenetek bekkelni. Ellenünk a csapatok 80%-a így áll ki, ti meg átadjátok a területet, ők meg vérszemet kapnak, aztán kapják is a gólokat.ferninho írta:annyira abszurd volt a meccs, hogy komolyan venni se bírom és csak kínomban mosolygok...
az Atleticonál én komolyabb veszélyt jelentettem Keylor kapujára, erre Ramos odaajándékoz nekik egy gólt, majd jön a szokásos szöglet bazzeg...a bíró meg a lapjaival... mintha feldobott volna egy érmét minden egyes szabálytalanság után és úgy döntötte volna el, hogy mi ér sárgát és mi nem
szerencsére magát a meccset nem befolyásolta, max a játékosokat húzta fel agyilag a bénázásával.
Az Atletinek azért valahogy vissza kellett vágni a BL-döntőért.
Szuperkupa behúzva, és jó esélyük van, hogy továbbmenjenek most a Copában is. Ha találkozunk velük, remélem mi is visszavágunk a tavalyiakért nagyon csúnyán. 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
nem volt ez annyira abszurd! egy erős csapat és egy ép eszű taktika kell(ett) hozzá.. avagy: kontra nélkül nem megy!ferninho írta:annyira abszurd volt a meccs, hogy komolyan venni se bírom és csak kínomban mosolygok...
annyira abszurd volt a meccs, hogy komolyan venni se bírom és csak kínomban mosolygok...
az Atleticonál én komolyabb veszélyt jelentettem Keylor kapujára, erre Ramos odaajándékoz nekik egy gólt, majd jön a szokásos szöglet bazzeg...
a bíró meg a lapjaival... mintha feldobott volna egy érmét minden egyes szabálytalanság után és úgy döntötte volna el, hogy mi ér sárgát és mi nem 
az Atleticonál én komolyabb veszélyt jelentettem Keylor kapujára, erre Ramos odaajándékoz nekik egy gólt, majd jön a szokásos szöglet bazzeg...

madridista
- Leon
- Director del Fútbol
Azért a Realnal sincs minden rendben mostanában: 4 nap alatt 2 vereség,ráadásul ezzel a mai 2-0 eredménnyel gyakorlatilag bukták a kupát is! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Rendben,figyelni fogok.
És köszönöm
Használd a szerkeszt gombot!
És köszönöm

Használd a szerkeszt gombot!
- palesz77
Mondjuk én tök komolyan mondom, hogy szerintem jobban járnátok úgy..nagyi1244 írta:De mivel van egy zseni edzőnk megoldja ezt is,ráküldi Pepét az egyik tréningen és fél év pihi

Egy jó tanács, 2 hsz-t ne írj egymás után, mert itt azt nem lehet. EB-n lehet még évekkel később is szerkeszteni hsz-t, szóval ha van valami extra gondolat amit kihagytál, akkor szerkeszd az elküldött hsz-ed, és úgy írd be, mert még a végén ilyen miatt gyűlik össze az 5 törölt..

Na jó de visszaolvastam amit írtam és rájöttem,hogy nagyon értek hozzá és tudom a megoldást mindenre
Nem ilyen egyszerű a helyzet de tök jó "okosnak" lenni a géptől

Nem ilyen egyszerű a helyzet de tök jó "okosnak" lenni a géptől

- palesz77
Na, azért nem csak nálunk van buli:
Mindenki utálja Balet!
Mondjuk tök jogos reakciók szerintem, ha Realos lennék sírva nézném azt a kezdőt, amiben ő szerepel.. Az se véletlen szerintem, hogy akkor volt böszme erős idén a Real, amikor ő sérült volt.. De hál istennek a vételára miatt játszatnia kell Carlonak!

Mindenki utálja Balet!

Mondjuk tök jogos reakciók szerintem, ha Realos lennék sírva nézném azt a kezdőt, amiben ő szerepel.. Az se véletlen szerintem, hogy akkor volt böszme erős idén a Real, amikor ő sérült volt.. De hál istennek a vételára miatt játszatnia kell Carlonak!

Japp, egész szezonban volt eddig 3-4 jó meccse, és tavaly is az elvárt szint alatt teljesített már. Páran azért már említettük a dolgot..nagyi1244 írta:A másik észrevételem kapnak sokan hideget meleget de akit kevesen említenek az Iniesta aki nagyon eltűnt. Talán az egyetlen játékos akit igazán tisztelek a jelenlegi keretből ezért tűnhetett fel a dolog.

Csak azért írtam ide vesztes mecsetek után mert mi is elhasaltunk és így azért egy kicsit más "íze" van a dolognak.
Baj van nálatok ez tény,de szerintem közel se akkora mint azt páran gondolják.
Csak gondoljunk bele ha hozzátok ezt a mecset már sokan a bajnokság megnyeréséről beszélnének.
Amit edzőbá csinált az számomra is hatalmas
(de persze hatalmas köszi
)
Én még most is azt gondolom,hogy hatalmas hiba volt eladni Fabregast szerintem pont az ő labdái hiányoznak nektek.
Ezzel nem azt mondom,hogy egy játékos megoldaná a gondokat de sokat jelentene.
A másik észrevételem kapnak sokan hideget meleget de akit kevesen említenek az Iniesta aki nagyon eltűnt. Talán az egyetlen játékos akit igazán tisztelek a jelenlegi keretből ezért tűnhetett fel a dolog.
Baj van nálatok ez tény,de szerintem közel se akkora mint azt páran gondolják.
Csak gondoljunk bele ha hozzátok ezt a mecset már sokan a bajnokság megnyeréséről beszélnének.
Amit edzőbá csinált az számomra is hatalmas

Én még most is azt gondolom,hogy hatalmas hiba volt eladni Fabregast szerintem pont az ő labdái hiányoznak nektek.
Ezzel nem azt mondom,hogy egy játékos megoldaná a gondokat de sokat jelentene.
A másik észrevételem kapnak sokan hideget meleget de akit kevesen említenek az Iniesta aki nagyon eltűnt. Talán az egyetlen játékos akit igazán tisztelek a jelenlegi keretből ezért tűnhetett fel a dolog.
-
- Barça B
Szia!nagyi1244 írta:Nem okoskodni jöttem,csak egy meglátás kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Valamiért az az érzésem,hogy itt nem a 3 pont a fájó ami elment hanem az a lökés amit kaptatok volna egy esetleges győzelemmel.(helycsere)
Várható volt ez a vereség a Valenciától bár hozható lett volna.
Ami rátok is igaz,de ez egyértelműen edzői hiba....
Én azt gondolom, hogy ahány ember, annyi vélemény és mindenki mást érez ebben a meccsben fájónak, csalódást keltőnek...
Nyilván zavar a 3 pont is, mert tök jó lett volna a tabella élén állni - ha csak rövidebb időre is talán - de ami igazán elszomorít, az a csapat és az edző teljesítménye volt. Valamint, hogy annyira látszik, hogy nem képes LE kezdeni bármit is a helyzettel és ez még csak az összetett hiba egyetlen egy aspektusa...
Annyira sok minden zavar, hogy le se tudnám írni, de annyiban igazad van, hogy nem a 3 pont elvesztése a fő fájó ok - számomra legalábbis.

Mindenesetre nagyon rossz érzés látni a tanácstalanságot a szemekben...
"A Barça egy kultúra, egy vallás, valami más. " - Thierry Henry
Nem okoskodni jöttem,csak egy meglátás kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Valamiért az az érzésem,hogy itt nem a 3 pont a fájó ami elment hanem az a lökés amit kaptatok volna egy esetleges győzelemmel.(helycsere)
- danianevem
- Entrenador del Barça
Cserecsatár lenne, biztosan nem a francia elé igazolnák. Magára a transzferre nem tennék túl nagy összeget, mivel a Daily Mail hozta le a cikket először, ők meg 1000-ből ha egyszer találják el, hogy ki hova igazol...Nervo írta:Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától.Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről
.
- palesz77
Béla sérülése alatt 4-4-2-be tolták, úgy tényleg jól ment nekik. Ellenünk se voltak rosszak, ha úgy játszottak volna akkor, mint ma, simán csapjuk őket!visca el barca írta:hát én sajnos nbem látom azt a fene nagy leépülést.. amugy ha néha ránézek a kezdőre mindig mindig 4-3-3 van... legtöbbször ua. a felállás, ua. a 11 kezdő...

Őt nem Chicharito helyére akarják hozni?Nervo írta:Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától.Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről
.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát én sajnos nbem látom azt a fene nagy leépülést.. amugy ha néha ránézek a kezdőre mindig mindig 4-3-3 van... legtöbbször ua. a felállás, ua. a 11 kezdő...teszler írta:Én azt látom, hogy folyamatosan épül le a csapat és ez annak köszönhető, hogy 4-3-3-as felállásba játszunk Bale-el.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Nervo
- Capitá del Barça
Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától.
Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről
.

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

- palesz77
Ezzel amúgy én is egyet értek - kivéve a döntetlenes résztteszler írta:...

Mondjuk mint Barca drukker ez annyira nem zavar, nyomassák csak a walesit, de azért vicces belegondolni, hogy egy ilyen csillagászati összegekért hozott játékos ennyire ne passzoljon a Spanyol fociba - bár ezt már akkor is lehetett tudni, amikor megvették..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.01.04. 19:38:33-kor.
Igazságosabb lett volna a döntetlen, de örülök neki, hogy így alakult. Nagyon megérdemelte ezt a csapat. A mai produkció az utolsó 15 percet kivéve egy nagy 0 volt.
Én azt látom, hogy folyamatosan épül le a csapat és ez annak köszönhető, hogy 4-3-3-as felállásba játszunk Bale-el. Ameddig sérült volt élmény volt nézni a játékot és a csapatot, mostanába nem élmény. Nyerünk több góllal általában, de akkor sem az.
A számomra tökéletes felállás ez volt.
lehet ezt 4-4-2-nek hívni vagy 4-2-2-2-nek, tök mindegy.
-----------------Casillas-----------------
--------------Pepe-----Ramos-----------
Carvajal------------------------Marcelo
------------Modric----Kroos-------------
-------------------------------Isco--------
-----James-------------------------------
--------------Benzema-------------------
---------------------------Ronaldo-------
Ez tökéletesen passzolt a csapathoz, Isco és James folyamatosan játékban volt, jöttek vissza Kroosékhoz, főleg Isco. A 4 középpályás együtt mozgott, volt területe Ronaldonak és Benzemának.
Most mit látok, hogy Bale visszatért. Össze - visszaság a kp-n és elől meg statikusság. Benzema középen, CR balon, Bale jobbon, de ez még nem is lenne baj, ha Bale illene a játékunkba, de sajnos nem. Azért félek, mert amikor még Modric nem sérült le, de Bale már felépült, akkor is ezt játszottuk, mert ugye "100m" nem ülhet a padon..
Nagyon remélem, hogy ha felépül Modric és újra formába lendül, mert kb. ő a motor a csapatban, vissza kerül az egész a 4-2-2-2-be Bale nélkül. Ha jönne egy jó ajánlat simán megválnék tőle nyáron, még ha a rengetek statisztika másról árulkodik..
Én azt látom, hogy folyamatosan épül le a csapat és ez annak köszönhető, hogy 4-3-3-as felállásba játszunk Bale-el. Ameddig sérült volt élmény volt nézni a játékot és a csapatot, mostanába nem élmény. Nyerünk több góllal általában, de akkor sem az.
A számomra tökéletes felállás ez volt.
lehet ezt 4-4-2-nek hívni vagy 4-2-2-2-nek, tök mindegy.
-----------------Casillas-----------------
--------------Pepe-----Ramos-----------
Carvajal------------------------Marcelo
------------Modric----Kroos-------------
-------------------------------Isco--------
-----James-------------------------------
--------------Benzema-------------------
---------------------------Ronaldo-------
Ez tökéletesen passzolt a csapathoz, Isco és James folyamatosan játékban volt, jöttek vissza Kroosékhoz, főleg Isco. A 4 középpályás együtt mozgott, volt területe Ronaldonak és Benzemának.
Most mit látok, hogy Bale visszatért. Össze - visszaság a kp-n és elől meg statikusság. Benzema középen, CR balon, Bale jobbon, de ez még nem is lenne baj, ha Bale illene a játékunkba, de sajnos nem. Azért félek, mert amikor még Modric nem sérült le, de Bale már felépült, akkor is ezt játszottuk, mert ugye "100m" nem ülhet a padon..
Nagyon remélem, hogy ha felépül Modric és újra formába lendül, mert kb. ő a motor a csapatban, vissza kerül az egész a 4-2-2-2-be Bale nélkül. Ha jönne egy jó ajánlat simán megválnék tőle nyáron, még ha a rengetek statisztika másról árulkodik..
Az egyik barátom aki ős Madrid fan azt mondta majd nézd meg ha lesz egy csapat ami nagyjából meg tudja fogni a támadást és még támadni is tud a középpáylával gond lesz Modric nélkül mert alapból az egész csapat másképp mozog nélküle.roby122 írta:Azért nincs Modric , észrevehető mennyivel gyengébb a középpályás védekezésük , főleg , hogy nem egy Elche szintű ellenfél ellen játszanak.