Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is így látom. Szerintem idén a Real rámegy a BL duplázásra, s ezért akár ilyen áldozatokat is hoznak. Most késznek érzik magukat a történelem írásra, úgyhogy azért fognak harcolni. Remélem összetalálkoznak a Chelseavelpalesz77 írta:Szerintem nem fognak megszakadni, így, hogy nincs Modric se, még szűkösebb a keret, nem kell nekik ez a plusz pár derbi szerintem.. Inkább pihennek, aztán nézik, ahogy mi az Atleticoval gyaluljuk egymást - már ha továbbjutunk..
Aztán lehet hülyeséget mondtam, és a jövő héten vérszemet kapva gáláznak
Ez amúgy igaz, ő sosem lesz olyan játékos, aki egymaga húzza a csapatát. Viszont láncszemnek/vízhordónak tökéletes lenne hozzánk is, a passzjátéka jó - egyre jobbak a kiugratásai is amúgy -, a teherbírása meg emberfeletti, csak ő egyedül nem jelentene nekünk megoldást, mellé még kéne egy olyan playa, akibe jobban benne van a váratlan.Rivaldo11 írta: Ezért nem támogatnám pl. Koke megszerzését, mert semmi olyat nem csinál, ami alapján egyéniségnek tűnne, munkásemberként viszont sztár lehet az atleticoban.
Szerintem nem fognak megszakadni, így, hogy nincs Modric se, még szűkösebb a keret, nem kell nekik ez a plusz pár derbi szerintem.. Inkább pihennek, aztán nézik, ahogy mi az Atleticoval gyaluljuk egymást - már ha továbbjutunk..Rivaldo11 írta: Ezzel nehéz helyzetbe került a real, kiváncsi vagyok erőltetik e a visszavágót...
Ez van, ha beállnak ellenetek bekkelni. Ellenünk a csapatok 80%-a így áll ki, ti meg átadjátok a területet, ők meg vérszemet kapnak, aztán kapják is a gólokat.ferninho írta:annyira abszurd volt a meccs, hogy komolyan venni se bírom és csak kínomban mosolygok...
az Atleticonál én komolyabb veszélyt jelentettem Keylor kapujára, erre Ramos odaajándékoz nekik egy gólt, majd jön a szokásos szöglet bazzeg...a bíró meg a lapjaival... mintha feldobott volna egy érmét minden egyes szabálytalanság után és úgy döntötte volna el, hogy mi ér sárgát és mi nem
nagyon homályba volt szegényke.
szerencsére magát a meccset nem befolyásolta, max a játékosokat húzta fel agyilag a bénázásával.
nem volt ez annyira abszurd! egy erős csapat és egy ép eszű taktika kell(ett) hozzá.. avagy: kontra nélkül nem megy!ferninho írta:annyira abszurd volt a meccs, hogy komolyan venni se bírom és csak kínomban mosolygok...
az Atleticonál én komolyabb veszélyt jelentettem Keylor kapujára, erre Ramos odaajándékoz nekik egy gólt, majd jön a szokásos szöglet bazzeg...a bíró meg a lapjaival... mintha feldobott volna egy érmét minden egyes szabálytalanság után és úgy döntötte volna el, hogy mi ér sárgát és mi nem
nagyon homályba volt szegényke.
szerencsére magát a meccset nem befolyásolta, max a játékosokat húzta fel agyilag a bénázásával.
Mondjuk én tök komolyan mondom, hogy szerintem jobban járnátok úgy..nagyi1244 írta:De mivel van egy zseni edzőnk megoldja ezt is,ráküldi Pepét az egyik tréningen és fél év pihi
Japp, egész szezonban volt eddig 3-4 jó meccse, és tavaly is az elvárt szint alatt teljesített már. Páran azért már említettük a dolgot..nagyi1244 írta:A másik észrevételem kapnak sokan hideget meleget de akit kevesen említenek az Iniesta aki nagyon eltűnt. Talán az egyetlen játékos akit igazán tisztelek a jelenlegi keretből ezért tűnhetett fel a dolog.
Szia!nagyi1244 írta:Nem okoskodni jöttem,csak egy meglátás kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Valamiért az az érzésem,hogy itt nem a 3 pont a fájó ami elment hanem az a lökés amit kaptatok volna egy esetleges győzelemmel.(helycsere)
Várható volt ez a vereség a Valenciától bár hozható lett volna.
Ami rátok is igaz,de ez egyértelműen edzői hiba....
Cserecsatár lenne, biztosan nem a francia elé igazolnák. Magára a transzferre nem tennék túl nagy összeget, mivel a Daily Mail hozta le a cikket először, ők meg 1000-ből ha egyszer találják el, hogy ki hova igazol...Nervo írta:Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától.Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről
.
Béla sérülése alatt 4-4-2-be tolták, úgy tényleg jól ment nekik. Ellenünk se voltak rosszak, ha úgy játszottak volna akkor, mint ma, simán csapjuk őket!visca el barca írta:hát én sajnos nbem látom azt a fene nagy leépülést.. amugy ha néha ránézek a kezdőre mindig mindig 4-3-3 van... legtöbbször ua. a felállás, ua. a 11 kezdő...
Őt nem Chicharito helyére akarják hozni?Nervo írta:Valahol olvastam hogy Benzema helyére akarja Ancelotti ezt a Bonyt vagy ki a nyavalyát. Én még nem láttam a tagot focizni, ezért nem tudom hogy miben lehetne jobb a franciától.Vagy ez is csak ilyen felesleges luxus kiadás lenne mint Bale a részükről
.
hát én sajnos nbem látom azt a fene nagy leépülést.. amugy ha néha ránézek a kezdőre mindig mindig 4-3-3 van... legtöbbször ua. a felállás, ua. a 11 kezdő...teszler írta:Én azt látom, hogy folyamatosan épül le a csapat és ez annak köszönhető, hogy 4-3-3-as felállásba játszunk Bale-el.
Ezzel amúgy én is egyet értek - kivéve a döntetlenes résztteszler írta:...
Az egyik barátom aki ős Madrid fan azt mondta majd nézd meg ha lesz egy csapat ami nagyjából meg tudja fogni a támadást és még támadni is tud a középpáylával gond lesz Modric nélkül mert alapból az egész csapat másképp mozog nélküle.roby122 írta:Azért nincs Modric , észrevehető mennyivel gyengébb a középpályás védekezésük , főleg , hogy nem egy Elche szintű ellenfél ellen játszanak.
Ne viccelj, nemrég szereztük meg az első szögletgólunkat a 135. szögletünkből, még szép hogy nektek csitu van mostferninho írta:nézd is néha a meccseket kicsit rendszeresebben, ne egy meccs alapján állj neki okoskodni sztem, elég hülye kommentek születnek ilyenkor, mint pl ez is.Tobias88 írta:Ez a Kroos nem egy Alonso az biztos. Még rendesen a szögleteket se tudja beadni, Alonso-nak meg minden 3. szögletéből volt kapura fejelés
Valóban, de az a Sevilla elleni meccs sem lesz sétagalopp, legalábbis remélem. Ettől függetlenül jó lesz az élre állni. (Bár ezt még lekopogom..)Daweed írta:De azt is vedd/vegyétek figyelembe, hogy a Realnak egyel kevesebb lejátszott meccse lesz, ha ma vége a Barca meccsnek. Tehát 2-vel megyünk ha nyerünk, de 1el több meccsünk lesz, szóval ha a Real behúzza az elmaradt meccsét, akkor ők mennek 1-el.Normandia írta:Ha most ez nem doppingolja a fiúkat, akkor semmi sem. Mehetnénk 2-vel.