Daweed írta:Mire megírtam Decimának a válaszomat, nem volt mire válaszolni
Na nem baj, röviden:
Nem fogok neked statokat keresgetni, kbra tudom mi hol merre hány méter, a fórumot is olvasom rendesen attól hogy nem írkálok. De ha neked nem tűnik fel hogy ez az ember mennyi büntetőt rúg/rúgatnak vele, az már nem az én dolgom.
A viszonylagot úgy gondoltam, hogy sokkal több kamu tizit kap mint amennyi elfogadható lenne (mert benne van h néha befújnak 1-2-t). Persze ez nem CR hibája, de nem is írtam hogy milyen buta, mert belövi a kamu tiziket is. Viszont amikor 140 métert repül a 16oson belül úgy hogy 0.0001 newton erővel érnek hozzá, attól hányok. Ezért nem csípem Busit sem pl., bár ő nem repül hanem fetreng(ett) de teljesen mindegy

idén 8 gólt rúgott 11esből (ha jól néztem), 7et a bajnokságban, visszanéztem az összeset, ebből 1 volt a múltkori, ami kamu volt meg még egy, ahol Marcelo volt a főszereplő...
ez aztán a rengeteg kamu tizi... tényleg rohadt sok, komolyan.
és 100% volt olyan eset is, ami meg 11es lett volna, csak nem fújták be, na bumm.
most is gólvonalról kiüti az ellen... ez 11es, ne rúgja be vagy mi?
vagy amikor Piqué kézizett?
igen, kapott a Real mostanában pár tizit, de úgy vannak ezek beállítva, mintha a 80%a kamu lenne...
ami meg itt megy CRrel az meg már pöppet nevetséges, nem sokára már egy noname senki lesz.
elhiszem, hogy rossz volt, hogy majdnem egész évben szenvedett Messi, még egy bajnoki meg egy VB döntő se volt neki elegendő motiváció, de ez, hogy magára talált megint egy kis időre (ami nagyban köszönhető annak, hogy pont egyszerre ért be 2 rekordot is.) és most megint ő az atyaúristen, mindenki hozzá képest meg a labdát nem bírja eltalálni...
én úgy látom, hogy csak a 2 rekord miatt talált még egy kis motivációt (mert ha belegondolunk a megdöntésük előtt se brillírozott) és ez vinni fogja még egy rövid ideig, de aztán ne lepődjön meg senki, hogy majd megint sétálgatni fog.
Messinél fejben vannak gondok, képességeket illetően nincs, ezt most is bizonyítja, a kérdés, hogy meddig lesz kedve focizni...
Lehet, hogy holnap eltesz egy hármast a PSGnek, lazán benne van, de meglepődnék, ha tudná tartania ezt a formáját hosszabb távon.
Aztán cáfoljon rám és tegye rendbe magát teljesen, egy kiélezett Messi vs CR csata sose rossz.