http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2381311" target="_blank
Barça vs. Real - El Clásico
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
-
- Llegenda del Barça
Hogy egy kicsit szítsam az indulatokat!
CR bajnoki mesterhármasainál tizenöt esetben büntetőből is szerzett gólt, míg Messinél ez az arány három a 21-ből

CR bajnoki mesterhármasainál tizenöt esetben büntetőből is szerzett gólt, míg Messinél ez az arány három a 21-ből
Félreértés elkerülése végett: Ez nem általánosítás volt, az "el is hiszik" része pedig nem a többi drukkerre vonatkozott, hanem azokra, akik megint leírták az ökörségeket és komolyan is gondolták. Aktív túloldali fórumozókról van szó, ezért a "megint", sokakra nézve szerintem egyáltalán nem sértő. Túl nagy az önérzet némely esetben.Raul Madrid írta:ki lehetne cserélni a barcát fideszre a realt mszpre (vagy fordítva), a hívek viselkedése nagyon hasonló, "Érdemes átnézni a túloldalra, megint tombol a sötétség. " Igen? itt meg agysebészek vannak. ugye? nagyon primitív
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Azzal együtt, hogy van igazság a mondandódban én komolyan nem értem, hogy mi motivál egy ellendrukkert, hogy egy 3-0 illetve 5-1 után olvasgassa az ellentábor honlapját...Raul Madrid írta:ki lehetne cserélni a barcát fideszre a realt mszpre (vagy fordítva), a hívek viselkedése nagyon hasonló, "Érdemes átnézni a túloldalra, megint tombol a sötétség. " Igen? itt meg agysebészek vannak. ugye? nagyon primitív

És igen, mindkét oldalon vannak vastagon primitív emberek és sokan ezen emberek hozzászólásai alapján általánosítanak, aztán rohannak is "haza", hogy megosszák ezt a többiekkel...

Tényleg csak szerintem teljesen felesleges?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mi történik itt emberek?? A Classicok után még megértem, ha megy folyamatosan a szurka-piszka, de most sima mezei bajnoki forduló volt csak, erre 2 napja olyan ez a topic..
Vagy én lettem túl érzékeny ezekre a vizsgaidőszaki stressz miatt?

Vagy én lettem túl érzékeny ezekre a vizsgaidőszaki stressz miatt?

- Raul Madrid
- Barça B
ki lehetne cserélni a barcát fideszre a realt mszpre (vagy fordítva), a hívek viselkedése nagyon hasonló, "Érdemes átnézni a túloldalra, megint tombol a sötétség. " Igen? itt meg agysebészek vannak. ugye? nagyon primitív
Most éppen Ronaldo negyvenvalahány büntetőgólja (amivel 4. a spanyol élvonal vonatkozó rangsorában) a média agymosása.MessiNeymarSuarez írta:Például?hank1ee írta:Érdemes átnézni a túloldalra, megint tombol a sötétség.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Például?hank1ee írta:Érdemes átnézni a túloldalra, megint tombol a sötétség.

Érdemes átnézni a túloldalra, megint tombol a sötétség. 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A mai derbi is mutatta, ha akar Messi, még mindig, és vastagon ő a lagjobb. Az ő játéka valahogy nem a tolom-lövök kombóbol áll, ma is olyan labdákat kiosztott, hogy az eszméletlen. A portugál műrepülő játékban sehol nincs hozzá képest. Sehol.
Az aranylasztit így, ebben a formában bezsebelheti 2016 januárjában. Főleg ha hoz egy jó copát.
Az aranylasztit így, ebben a formában bezsebelheti 2016 januárjában. Főleg ha hoz egy jó copát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Nervo
- Capitá del Barça
http://barcanoticias.blog.hu/2014/12/07 ... ernabeuban" target="_blank
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Csak azt a statisztikát hiszem el amit én hamisítottam.MessiNeymarSuarez írta:"17 of Messi's 21 Liga hat-tricks are pure hat-tricks, not including any penalty or dive ,Cristiano Ronaldo: 9 pure ones of 23"
Amúgy ez a cím láttán nagyon fogtam a fejem :
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... ideo,79938

Azért az arányok megvannak

- Chino
- Llegenda del Barça
Hát igen. Csak azt a picurka tényt elfelejtik, hogy Messi 17 évesen kezdte el rugdosni a gólokat, kezdetben legtöbbször csereként, Cr pedig egy kész, pályafutása zenitjén álló focistaként érkezett Spanyolo.-ba.MessiNeymarSuarez írta:"17 of Messi's 21 Liga hat-tricks are pure hat-tricks, not including any penalty or dive ,Cristiano Ronaldo: 9 pure ones of 23"
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... ideo,79938" target="_blank
De a számok nem hazudnak, és ilyenkor az a lényeg.

Forca Barca!!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem úgy volt, hogy a média Messit isteníti, CR-t pedig lehúzza?MessiNeymarSuarez írta:"17 of Messi's 21 Liga hat-tricks are pure hat-tricks, not including any penalty or dive ,Cristiano Ronaldo: 9 pure ones of 23"

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
"17 of Messi's 21 Liga hat-tricks are pure hat-tricks, not including any penalty or dive ,Cristiano Ronaldo: 9 pure ones of 23"

Azert rossz lehet CR-nek lenni. Osszeszenved egy mesterharmast, egy jo nagy kamu tizivel, aztan egy napig se tudott orulni, mert Messi ma szebbnel szebb golokkal vert 3-at.
De hat tudjuk, a Vigo most klasszis csapatta notte magat a hetvegere, az Espanyol meg orulhetne egy MB2-nek. Amugy meg Messi doppingolt, meg novekedesi hormont adtak neki, meg amugy is torpe, stb. CR-nek meg jol allt a haja tegnap is, meg ez a sportemberi oszton, hogy dobalja magat, Messiben meg ez sincs meg, nem osztonos.
De hat tudjuk, a Vigo most klasszis csapatta notte magat a hetvegere, az Espanyol meg orulhetne egy MB2-nek. Amugy meg Messi doppingolt, meg novekedesi hormont adtak neki, meg amugy is torpe, stb. CR-nek meg jol allt a haja tegnap is, meg ez a sportemberi oszton, hogy dobalja magat, Messiben meg ez sincs meg, nem osztonos.
csak mert ment itt a vita, CR. produkcióiról: most csak annyit kell tenni,hogy a három tegnapit és a mait összevetni!
a különbséget meg megírni zongorára és máris kész Messi I zongoraversenye.
a különbséget meg megírni zongorára és máris kész Messi I zongoraversenye.

- Normandia
- Director del Fútbol
De pont a Celta ellen volt talán a szerzon legtöbb helyzete, amit kihagytunk. 11 gólhelyzetünk volt 3 kapufával. Az egy lehetetlen mérkőzés volt lehetetlen és igazságtalan eredménnyel. Igen a Madrid kihasználja a helyzeteit, mi meg elszórjuk, elszórakozzuk a nagyrészét. Azért mondom itt már hetek óta, hogy nem a védelemmel van a gond, hanem a helyzetkihasználással. Jóval több gólhelyzetet hagyunk ki, mint tavaly, vagy tavasszal, de nekünk akkor is a védelmünkkel van a legnagyobb bajunk. Szídhatjuk itt CR-t meg a Madridot a tizik miatt, de nagyságrenddel jobb a helyzetkihasználásuk, mint a mienk. Komolyan mondom, ha ebben javulnánk nem lenne akkora gond itt a fórumon sem a védelem.mess2009 írta:egy félidő elég volt nekem a kamu büntetővel, de sajnos az összevetés önkéntelenül adódik: az a Celta aki minket ver otthon, simán kap egy hármast náluk. ez itt a baj.na meg az, hogy nekem aztán most bárki bármit felhozhat, hogy így nem, meg úgy nem ez bizony egy jól körülírható markáns előny a Madridnál és csak akkor leszek meggyőzhető, ha tavasszal netán megmutatjuk...!? megmutatják..!? hogy tévedtem. de szép is lenne.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha már Michaa is kiakad, akkor ott már komoly indulatok vannak. 

-
- Barça C
ez így van, idén sokat változott Neymar.Neymart még lehet hozni ellenpldának, de ő se dobálja itt ennyit magát.
ha pedig ennyire tisztában vagy Ronaldoval, annak csak örülök, mert ez az jelenti nézel minden Madrid meccset.

akkor Xavi is féreg volt pár éve? illetve tavaly Neymar a klasszikuson? nem hiszem, legalábbis én nem gondolom[/quote]itt most arról van szó, hogy mekkora féreg ilyen helyzetben az istenetek.
Úgy érzed, hogy egy szinten van az, amikor valaki kéthetente dobálja magát és a csodás spanyol bírók meg is eszik, mint amikor valakinek 5 évvel ezelőtt befújtak egy kamut? A különbség az, hogy Ronaldo konzisztensen dobálja magát. Neymart még lehet hozni ellenpldának, de ő se dobálja itt ennyit magát.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Barça C
figyelj, nem kell kétféleképpen leírnod, hogy 5, nem vagyok kisegítős.Sikerült találni egy kereken ÖT (5) évvel ezelőtti videót
műesést nyilvánvalóan lehetne még találni a Barca oldalán, én kifejezetten ugyan olyan esetet mutattam, mint a tegnapi.
akkor Xavi is féreg volt pár éve? illetve tavaly Neymar a klasszikuson? nem hiszem, legalábbis én nem gondolomitt most arról van szó, hogy mekkora féreg ilyen helyzetben az istenetek.
Sikerült találni egy kereken ÖT (5) évvel ezelőtti videót, amin műesésre tizenegyest kapott a Barca, ehhez hadd gratuláljak!sojalakscimis írta:sziasztok,
nem tervezek sokszor ide írni, csak a kamu tizenegyes miatt úgy gondoltam, elfér ide ez a videó : link
mint láthatjátok, a Barcával is előfordult már, hogy ilyenre 11-est kapott, nem hiszem, hogy túl kell ezt a témát fújni. nem provokatív céllal kerestem elő ezt a videót, csak azt akarom ezzel mondani, hogy mindkét fél részére születnek rossz ítéletek.
üdv

A rossz ítélet meg egy dolog, itt most arról van szó, hogy mekkora féreg ilyen helyzetben az istenetek.
H a t t r i c k
Nem tudom eldönteni melyik a nyerő!

-
- Barça C
sziasztok,
nem tervezek sokszor ide írni, csak a kamu tizenegyes miatt úgy gondoltam, elfér ide ez a videó : link
mint láthatjátok, a Barcával is előfordult már, hogy ilyenre 11-est kapott, nem hiszem, hogy túl kell ezt a témát fújni. nem provokatív céllal kerestem elő ezt a videót, csak azt akarom ezzel mondani, hogy mindkét fél részére születnek rossz ítéletek.
üdv
üdv