Könnyű ezt mondani, de a hozzászólásaid nem erről árulkodnak. Mindenki szeret indulatok és személyeskedés nélkül beszélgetni, vitázni, ha erre te is vevő vagy, figyelj a hsz-eid stílusára.teszler írta:Szerintem a hozzászólásaimból nem az jön le, hogy indulatkeltés miatt jövök át.
Tényleg nem.
Barça vs. Real - El Clásico
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Mert mi van az arányokkal? Nem vezetek statokat ( Volt odaát egy tag aki mindent excelben vezet
), sokkal többet kapunk, mint Ti? Nem hinném.

Madridista
Szerintem a hozzászólásaimból nem az jön le, hogy indulatkeltés miatt jövök át.
Tényleg nem.
Tényleg nem.
Persze, köztudott, hogy a bírok minket tolnak, uefalona, dopping, övrebö, blabla.teszler írta: Oké, hogy jót mosolyogsz, de amúgy meg igaza van, nem?
Ami ma is tényszerű volt, hogy kaptatok egy ordas kamutizit, mint oly sokszor már.
palesz77 írta:Nem akarok megmondóskodni, de nem kéne átmenni gyerekes szurkálódásokba szerintem - egyik részről se..
Jogos. Kamutizi, homorítás mindkét ( meg még egy csomó más ) csapatnál is előfordul. Igazam van, vagy igazam van?
Kérdéses ne legyen, a Celta mindenképp meglett volna. A Barcának is nem egy ilyen meccse volt, ahol nem egy "pozitív" bírói bakin múlott a 3 pont sorsa. Max. egy picit könnyebbé tette.

Madridista
Igazad van, de én azt látom, hogy mostanában erre az oldalra a madridisták csak indulatkeltés céljából járkálnak át. Biztos velünk is gond van, amiért ezt zokon vesszük, valószínűleg idegbetegek vagyunk.palesz77 írta:Nem akarok megmondóskodni, de nem kéne átmenni gyerekes szurkálódásokba szerintem - egyik részről se..

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
Végre egy felnőttként gondolkodópalesz77 írta:Nem akarok megmondóskodni, de nem kéne átmenni gyerekes szurkálódásokba szerintem - egyik részről se..

Az csak a fórum színvonalát csökkenti ha elkezdünk gyerekesen vitatkozni.
Ha Barcás lennék, befognám a számat homorítások terén. Nem felejtünk.
Mindkét oldal meghúzza az ilyeneket, kár ezen pörögni.
Mindkét oldal meghúzza az ilyeneket, kár ezen pörögni.
Madridista
CR kamutizi, ez az igazi berögzült séma
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk azért ezt se mondanám, CR-nek van vagy 2-szer annyi gólja ebben a szezonban, és már gólpasszokban is megelőzte Leot - ligában legalábbis.MessiNeymarSuarez írta:Hát igen, szegény Messi sajnos nagyon gyengül, így rossz formában is csak olyan statokat tud hozni mint Ronaldo amikor jól megy neki![]()
Más. Jól hallottam a meccs alatt, hogy CR-nek több mesterhármasa van a ligában, mint Leonak? Messi mennyivel van lemaradva?

szerk2.:
Sokra ment vele, főlé lőtte..ferninho írta:A játékban semmi az ürge, meg gépies... ma is megmutatta, hogy nagyon az, pl itt is:
https://www.youtube.com/watch?v=JyKfAb2_LkE" target="_blank

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2014.12.06. 22:50:54-kor.
MNS: őszintén szólva én nem nagyon foglalkozom a statokkal, nem nagyon érdekel, hogy ki hány perc alatt hány meccsen hány 100 gólt rúg vagy gp-t ad.
Az ellenfelek taktikái pedig abszolút nem az én dolgom. Nem rég még a Barca is 3-4-5-öket vert meccsenként ezeknek a csapatoknak..
hank1ee: sajnos a monitort nem látom, de telefonról így is próbálok minél gyorsabban pötyögni. Elnézést kérek mindekitől a hibákért!
Az ellenfelek taktikái pedig abszolút nem az én dolgom. Nem rég még a Barca is 3-4-5-öket vert meccsenként ezeknek a csapatoknak..
hank1ee: sajnos a monitort nem látom, de telefonról így is próbálok minél gyorsabban pötyögni. Elnézést kérek mindekitől a hibákért!

Miben kell otthon lenni, hogy épp láttam Céronáldót egy hatalmasat homorítani? Ne nevettesd már ki magad papa. A helytelenül leírt szavadnál meg ajánlom figyelni a monitort, legtöbbször aláhúzza neked pirossal.teszler írta: Ja bocsi, azt hittem egy olyan szurkolóval váltok véleményt aki otthon van a témában és nem csak szórja a blödséget.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hát igen, szegény Messi sajnos nagyon gyengül, így rossz formában is csak olyan statokat tud hozni mint Ronaldo amikor jól megy nekiteszler írta:A mondandód első részére annyit mondok, hogy oké.Rivaldo11 írta:Pedig rendesen dobálja. A fájdalmas nézést meg gondolom otthon gyakorolja. Messze nem olyan játékos ő, akit csak szabálytalanul lehet megállítani. Főleg ha nincs terület.
A második része meg majd kiderül 2-3 éven belül.
Nem Őt látjuk gyengülni mostanság.

Amúgy azért a valósághoz a meccs képe is nagyon hozzátartozik.
Míg a kontrakirály Real ellen nyíltan játszanak a csapatok, rengeteg helyet hagyva, addig ellenünk a csapatok 85-90%-a folyamatosan csak buszozik, és felállt fal ellen sokkal nehezebb gólt szerezni.
Felállt fal ellen a Real is szenved, Ronaldoval az élen, elég megnézni az utolsó Atletico elleni meccseiket
A mondandód első részére annyit mondok, hogy oké.Rivaldo11 írta:Pedig rendesen dobálja. A fájdalmas nézést meg gondolom otthon gyakorolja. Messze nem olyan játékos ő, akit csak szabálytalanul lehet megállítani. Főleg ha nincs terület.
A második része meg majd kiderül 2-3 éven belül.
Nem Őt látjuk gyengülni mostanság.
Kösz, inkább nem.teszler írta: ha rendszeresen néznéd a mi meccseinket
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Pedig rendesen dobálja. A fájdalmas nézést meg gondolom otthon gyakorolja. Messze nem olyan játékos ő, akit csak szabálytalanul lehet megállítani. Főleg ha nincs terület.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hank1ee írta:Uhh. Megszakad a szívem.teszler írta: Szívesen nézek Barca meccseket is, mert érdekel mi a helyzet nálatok, mint legnagyobb rivális, de azért na..azt az időszakot megélni...Egyébként lehet Ronaldo akármekkora ász és bármennyire a világ legjobbja, ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy ettől még nyugodt szívvel feldobálja magát, ha kedve támad, hogy tovább tudjon futni a rekordokért.
Ez valóban egy szép színészi teljesitmény volt, nem is értettem. :/
De azzal nem értek egyet, hogy sokat dobálná magát, bár ha rendszeresen néznéd a mi meccseinket akkor leszűrhetted volna, mint ahogy én is Neymart, már ő sem dobálja magát úgy, mint régen.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára teszler 2014.12.06. 22:21:07-kor.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Abban szerintem kiegyezhetünk, hogy az a Barca nem a bírói hibák miatt volt olyan sikeres.teszler írta:...

Sorozatban 18. győzelmük volt.startland írta:Milyen barca - rekord lett meg? Le vagyok maradva :/
Milyen barca - rekord lett meg? Le vagyok maradva :/
Uhh. Megszakad a szívem.teszler írta: Szívesen nézek Barca meccseket is, mert érdekel mi a helyzet nálatok, mint legnagyobb rivális, de azért na..azt az időszakot megélni...

Pedig azt lehet a legnehezebb megemészteni.teszler írta:és nem a rengetek kupátok miatt!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hank1ee 2014.12.06. 22:09:37-kor.
hank1ee írta:Szegény, hatalmas sokkhatások érhettek. Ha teheted, fordulj egy szakemberhez, aki segít túltenni magad az eseményeken, mert láthatóan mély nyomot hagyott benned a szemét Uefalona.teszler írta: Az sajnos csak egy az 14346246-ból.![]()
Na jó, kicsit kevesebb.
Ha tudnád miket éltem akkor meg...

Szívesen nézek Barca meccseket is, mert érdekel mi a helyzet nálatok, mint legnagyobb rivális, de azért na..azt az időszakot megélni...

Szegény, hatalmas sokkhatások érhettek. Ha teheted, fordulj egy szakemberhez, aki segít túltenni magad az eseményeken, mert láthatóan mély nyomot hagyott benned a szemét Uefalona.teszler írta: Az sajnos csak egy az 14346246-ból.![]()
Na jó, kicsit kevesebb.

Főleg nem lett volna akkor szükség rá, nemigaz?Real Madrid 5 írta:Úgy emlékszem pont akkor volt 10-0 a lövések statisztikája.Motaro írta:
Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreNe erőlködj.
Nem éppen úgy nézett ki hogy pontot fognak rabolni ma.
- Real Madrid 5
- Jugador del Barça
Úgy emlékszem pont akkor volt 10-0 a lövések statisztikája.Motaro írta:Ettől még ordas kamu volt az a tizi és nyilván semmi hatása nem volt a meccsreDecima írta:Azóta meg vert kettőt...rá se rántsatok.Beállítva a Barca rekord. Jövő héten rekorddöntés.
Ne erőlködj.
Nem éppen úgy nézett ki hogy pontot fognak rabolni ma.