Mi lenne ha még kapna tiziket is a MadridLeon írta:Ronaldo tizenegyeset a kapott Celta ellen,idén ősszel eddig a hetediket! 21 gól - 7 tiziből!A gólok 33%a!![]()
Egyébkén óriási homorítás volt!
de legalább csak rövid ideig tart, nem heteken keresztülhank1ee írta:Gyakran lehet ilyen kellemetlen érzésed...teszler írta: Amikor a másik oldalon fel bukkannak ilyen elmék én kellemetlenül szoktam érezni magam és fel merül bennem egy olyan kérdés, hogy "MIÉRT, NEKED MIÉRT KELL ENNEK A CSAPATNAK SZURKOLNOD?"![]()
Gyakran lehet ilyen kellemetlen érzésed...teszler írta: Amikor a másik oldalon fel bukkannak ilyen elmék én kellemetlenül szoktam érezni magam és fel merül bennem egy olyan kérdés, hogy "MIÉRT, NEKED MIÉRT KELL ENNEK A CSAPATNAK SZURKOLNOD?"![]()
én azért emlékszem olyanra, hogy modric kényszerből jobbszélsőt játszott. jesé még március közepén stabil 12. emberként lesérült egész idényre (a hírek szerint kedden lehet hogy játszhat), ronaldo is többször volt sérült (a BL döntőben látszott is hogy mennyire nem 100%-os), mint ahogy bale is nem egyszer volt sérült (volt hogy ronaldoval egymást váltották). benzema a szezon végét félig sérülten tolta végig. szóval nálunk is voltak azért sérülések, főleg a szezon végére. én még mindig tartom, hogy teljes kerettel nem 5 pontot szedünk össze az utolsó 4 meccsen, amivel meglehetett volna a bajnoksag is. persze az atletico is megérdemelte.visca el barca írta:a tavalyi sikerüknek ez volt az egyik kulcsa, hogy soha nem volt sérültjük. továbbra is tartom h van egy bitang erős kezdőjük, amiből ha kiesne 3 ember bajban lennének. ha folyamatosan tolnik kellene khedirát, illarát, chicaritot, nem menne így a szekér.nagyiibarca írta:ha nem is nagy mértékben, de szerintem tavaszra el fog fogyni a kp-juk, Kroos nem fogja bírni erővel Modric hiánya miatt és azért Khedira meg Illara nem a legjobb megoldás náluk.
a tavalyi sikerüknek ez volt az egyik kulcsa, hogy soha nem volt sérültjük. továbbra is tartom h van egy bitang erős kezdőjük, amiből ha kiesne 3 ember bajban lennének. ha folyamatosan tolnik kellene khedirát, illarát, chicaritot, nem menne így a szekér.nagyiibarca írta:ha nem is nagy mértékben, de szerintem tavaszra el fog fogyni a kp-juk, Kroos nem fogja bírni erővel Modric hiánya miatt és azért Khedira meg Illara nem a legjobb megoldás náluk.
Attól, hogy szólunk, ha olyat írsz egy Real játékosról, ami nem igaz, attól még nem lesz itt fanklub.. De van olyan, aki nem fikáz mindenféle indokkal kb mindenkit, aki habfehérbe bújt, remélem ez nem probléma.Leon írta:Elnézését kérek mindenkitől,sajnálom de én kimaradtam a 2B (Benzema-Bale) fanklub gyűléseiből,ígérem a hiányzásom és tudatlanságom mihamarabb pótolom!
De azért egy SR-től vagy egy pedrótól talán még ők is hasznosabb játékosok.nagyiibarca írta:Kroos nem fogja bírni erővel Modric hiánya miatt és azért Khedira meg Illara nem a legjobb megoldás náluk.
ferninho írta: szeptember 20 óta 12 gól 6 gólpassz és az összes meccsén volt minimum egy assistja vagy gólja és 13 meccsről van szó.
http://i.imgur.com/q3hpuhb.png" target="_blank
borzasztó formában van tényleg, véletlenül se tolja nagyon jól mostanában és minden madridista imádkozik azért, hogy tartsa ezt a formáját.
szeptember 20 óta 12 gól 6 gólpassz és az összes meccsén volt minimum egy assistja vagy gólja és 13 meccsről van szó.palesz77 írta:Az utóbbi 1-2 hónapban láttad is játszani, vagy ez csak olyan szöveg, mint hogy Kroos flop volt a Realnak? Nem klasszis a srác, az tény, de nem akkora szerencsétlen, mint amilyennek te beállítod.Leon írta:Benzema kb akkora a flop egy playa mint amilyen Mario Gomez volt a Bayernnél aki kb semmit nem csinált a meccseken és a labda a hátáról is bepattant vagy pedig a gólvonalról is fölé rúgta.![]()
Az utóbbi 1-2 hónapban láttad is játszani, vagy ez csak olyan szöveg, mint hogy Kroos flop volt a Realnak? Nem klasszis a srác, az tény, de nem akkora szerencsétlen, mint amilyennek te beállítod.Leon írta:Benzema kb akkora a flop egy playa mint amilyen Mario Gomez volt a Bayernnél aki kb semmit nem csinált a meccseken és a labda a hátáról is bepattant vagy pedig a gólvonalról is fölé rúgta.![]()
Mondja ezt egy "én ezentúl csak a .....dom.hu-ra fogok írni",az ellenfélhez átigazolt év fórumozója.Gareth Tello írta: Ezt nevezem én színvonalnak...
Nem úgy működik szerintem ez, hogy jó akkor leparkolom a buszt. Persze, meg lehet csinálni, de a legtöbb csapat ha azt látja, hogy szabad az út az ellenfél térfeléig vagy akár annak közepéig, akkor nem fog hátul labdázgatni 90 percig, meg akkor kapnak egy masszív letámadást, amiben valljuk be, elég jó a Madrid.Sanama írta:Ez azt még akkor sem magyarázza, hogy miért nincs esze legalább egy csapatnak, hogy szándékosan nem mennek "rá" a Real által felajánlott területre. Ergo parkolják le a buszt...MichaaBee írta:A Real nem szegezi oda a kapu elé az ellenfelet, hanem szándékosan hagyja kijönni egy kicsit, mivel kontrára játszanak. Az összes spanyol csapat közül pedig egyedül az Atlético van olyan fegyelmezett, hogy jól tud hátul zárni egy Real ellen is. A többi csapatnak csak akkor lehet esélye, ha mégis teljesen beparkol és Ronaldóék rossz napot fognak ki, vagy ha sikerül kihasználniuk, hogy a Real nem játszik klasszikus vkp-val.
Azt pedig be kell ismerni, hogy ez a Real támadógépezet nagyon össze van rakva, s alapvetően a védelmük sem olyan rossz, mint gondoltuk azt a szezon elején a vereségeik láttán, szóval nem sok pontvesztésre lehet tőlük számítani.
Leon írta:Mi lett volna ha a 2 jogos tiziből legalább egyet megkap a Malaga?
Ronaldo végre nem kapott tizit és így természetesen gólt sem lőtt!![]()
![]()
A La Liga október hónapi játékosa egyébként a fogalmatlan Benzema lett!![]()
Akkor Neymar vagy Ronaldo mi volt?
Ezt nevezem én színvonalnak...Decima írta:Nyert 2 meccset a Barca és kezd elszállni néhány emberrel a ló. Ez egy észrevétel, vissza kell olvasni az elmúlt 1-2 oldalt.
Ez azt még akkor sem magyarázza, hogy miért nincs esze legalább egy csapatnak, hogy szándékosan nem mennek "rá" a Real által felajánlott területre. Ergo parkolják le a buszt...MichaaBee írta:A Real nem szegezi oda a kapu elé az ellenfelet, hanem szándékosan hagyja kijönni egy kicsit, mivel kontrára játszanak. Az összes spanyol csapat közül pedig egyedül az Atlético van olyan fegyelmezett, hogy jól tud hátul zárni egy Real ellen is. A többi csapatnak csak akkor lehet esélye, ha mégis teljesen beparkol és Ronaldóék rossz napot fognak ki, vagy ha sikerül kihasználniuk, hogy a Real nem játszik klasszikus vkp-val.MessiNeymarSuarez írta:Számomra az a rejtély, hogy míg ellenünk szinte az összes csapat buszozik, a Real ellen (akik a világon a legjobbak kontrában) pedig nyiltan játszanak, és annyi helyet hagyva hogy akàr egy repülőt le lehetne oda parkolni, így szinte csak élniük kell a lehetőséggel. Felállt fal ellen viszont általában a Real is nagy bajban van, mint pl Atletico ellen.
Azt pedig be kell ismerni, hogy ez a Real támadógépezet nagyon össze van rakva, s alapvetően a védelmük sem olyan rossz, mint gondoltuk azt a szezon elején a vereségeik láttán, szóval nem sok pontvesztésre lehet tőlük számítani.