Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Zsazsa Jr
Barça B

2014.12.06. 20:58:11

Mega LOOOOL...felmegyek eredmények pont comra, mondom megnézem mi a helyzet...látom real megy 1 nyúlra..(mondom magamba biztos cr 11-es)...rákattintok a meccs live-ra. látom 36' Ronaldo C. (Büntető)...egyből felnyerítettem :lol: :lol: :mrgreen:
Erxy
Entrenador del Barça

2014.12.06. 20:55:30

azt tudtátok, hogy a Real Madrid nem rövid történetében a legtöbb gólt CR lőtte tizenegyesből?
illetve, hogy a Real több tizenegy gólt rúgott már most, mint tavaly a Barcelona 38 forduló alatt?
mi lenne itt, ha a bírók nem a javunkra és ellenük fújnának? :oops:
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.12.06. 20:50:05

Nem azért mert Ronaldórol van szó de szerintem ez az év homorítása,gyönyörködjetek benne sokszor: :mrgreen:

Ronaldo vs Celta 2014. 12.06.
https://www.youtube.com/watch?v=buTn2lBhpNw" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.06. 20:46:01

Gyönyörű mutatvány volt istencsászár C. Ronaldótól... Leo 50 gólját még így se fogja megdönteni ez a színészpalánta.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
defender3
Entrenador del Barça

2014.12.06. 20:40:28

Leon írta:Ronaldo tizenegyeset a kapott Celta ellen,idén ősszel eddig a hetediket! 21 gól - 7 tiziből!A gólok 33%a! 8)
Egyébkén óriási homorítás volt! :lol:
Mi lenne ha még kapna tiziket is a Madrid :mrgreen:
Máris nem hangzik olyan jól a 14 gól ha a tiziket nem nézzük
roby122
Entrenador del Barça

2014.12.06. 20:38:07

Az megint milyen potya 11-es volt. =D> És ki más harcolja ki és rúgja be ?! :mrgreen:
Leon
Director del Fútbol

2014.12.06. 20:37:55

Ronaldo tizenegyeset a kapott Celta ellen,idén ősszel eddig a hetediket! 21 gól - 7 tiziből!A gólok 33%a! 8)
Egyébkén óriási homorítás volt! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leon 2014.12.06. 20:38:28-kor.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.12.06. 20:36:45

CR homorításával 1-0 a Realnak. :lol:
rwin
Barça B

2014.11.30. 15:39:37

hank1ee írta:
teszler írta: Amikor a másik oldalon fel bukkannak ilyen elmék én kellemetlenül szoktam érezni magam és fel merül bennem egy olyan kérdés, hogy "MIÉRT, NEKED MIÉRT KELL ENNEK A CSAPATNAK SZURKOLNOD?" :D :D
Gyakran lehet ilyen kellemetlen érzésed...
de legalább csak rövid ideig tart, nem heteken keresztül :lol:
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.30. 15:03:59

teszler írta: Amikor a másik oldalon fel bukkannak ilyen elmék én kellemetlenül szoktam érezni magam és fel merül bennem egy olyan kérdés, hogy "MIÉRT, NEKED MIÉRT KELL ENNEK A CSAPATNAK SZURKOLNOD?" :D :D
Gyakran lehet ilyen kellemetlen érzésed...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
rwin
Barça B

2014.11.30. 12:14:12

visca el barca írta:
nagyiibarca írta:ha nem is nagy mértékben, de szerintem tavaszra el fog fogyni a kp-juk, Kroos nem fogja bírni erővel Modric hiánya miatt és azért Khedira meg Illara nem a legjobb megoldás náluk.
a tavalyi sikerüknek ez volt az egyik kulcsa, hogy soha nem volt sérültjük. továbbra is tartom h van egy bitang erős kezdőjük, amiből ha kiesne 3 ember bajban lennének. ha folyamatosan tolnik kellene khedirát, illarát, chicaritot, nem menne így a szekér.
én azért emlékszem olyanra, hogy modric kényszerből jobbszélsőt játszott. jesé még március közepén stabil 12. emberként lesérült egész idényre (a hírek szerint kedden lehet hogy játszhat), ronaldo is többször volt sérült (a BL döntőben látszott is hogy mennyire nem 100%-os), mint ahogy bale is nem egyszer volt sérült (volt hogy ronaldoval egymást váltották). benzema a szezon végét félig sérülten tolta végig. szóval nálunk is voltak azért sérülések, főleg a szezon végére. én még mindig tartom, hogy teljes kerettel nem 5 pontot szedünk össze az utolsó 4 meccsen, amivel meglehetett volna a bajnoksag is. persze az atletico is megérdemelte.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.30. 11:43:11

nagyiibarca írta:ha nem is nagy mértékben, de szerintem tavaszra el fog fogyni a kp-juk, Kroos nem fogja bírni erővel Modric hiánya miatt és azért Khedira meg Illara nem a legjobb megoldás náluk.
a tavalyi sikerüknek ez volt az egyik kulcsa, hogy soha nem volt sérültjük. továbbra is tartom h van egy bitang erős kezdőjük, amiből ha kiesne 3 ember bajban lennének. ha folyamatosan tolnik kellene khedirát, illarát, chicaritot, nem menne így a szekér.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.30. 10:06:33

Leon írta:Elnézését kérek mindenkitől,sajnálom de én kimaradtam a 2B (Benzema-Bale) fanklub gyűléseiből,ígérem a hiányzásom és tudatlanságom mihamarabb pótolom! :oops:
Attól, hogy szólunk, ha olyat írsz egy Real játékosról, ami nem igaz, attól még nem lesz itt fanklub.. De van olyan, aki nem fikáz mindenféle indokkal kb mindenkit, aki habfehérbe bújt, remélem ez nem probléma. :roll: Bale lehúzásáért meg szerintem nem szólt senki, ő tényleg nagyon gyenge, a statokat hozza, de mást nem - a Real játéka is rosszabb lett hál istennek, mióta visszatért a sérülésből -, de Benzema pont hogy felfelé lóg ki mostanában a csapatukból.

Nem akarlak amúgy oktatni, meg bajom sincs veled, a Real topicon kívül néha még egyet is értek veled, de azért néminemű tiszteletet mutathatnál az ősi rivális felé néha - kezdve pl azzal, hogy csak olyat fikázol, aki tényleg rosszul játszik. :D Szerintem..
Nervo
Capitá del Barça

2014.11.30. 08:57:41

nagyiibarca írta:Kroos nem fogja bírni erővel Modric hiánya miatt és azért Khedira meg Illara nem a legjobb megoldás náluk.
De azért egy SR-től vagy egy pedrótól talán még ők is hasznosabb játékosok. :idea: Figyelembe véve az idei Realt, minden sorozatban esélyesek egy siker edzővel az élükön és egy normális védelemel fűszerezve. #-o :roll: Nálunk majd Alvés és Matyi megoldják ott hátul valahogy. :cry:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.11.30. 03:31:25

Bár én nem vagyok értelmes szurkoló de ég az arcom amiért az átlagtól eltérő nem sablonszöveggel pukkasztom itt a polgárokat akinek nem esik le,hogy mi az amit nem gondolok komolyan.
Az ide tévedő habfehér szurkolók szörnyülködésén pedig remélem jót derül mindenki akik nem a neten élik az életüket! :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
teszler
Barça C

2014.11.30. 02:31:17

Kérdezném az értelmes szurkolókat.

Nektek nem ég az arcotok, ettől a Leon gyermektől? :)

Amikor a másik oldalon fel bukkannak ilyen elmék én kellemetlenül szoktam érezni magam és fel merül bennem egy olyan kérdés, hogy "MIÉRT, NEKED MIÉRT KELL ENNEK A CSAPATNAK SZURKOLNOD?" :D :D
Leon
Director del Fútbol

2014.11.30. 00:22:33

Elnézését kérek mindenkitől,sajnálom de én kimaradtam a 2B (Benzema-Bale) fanklub gyűléseiből,ígérem a hiányzásom és tudatlanságom mihamarabb pótolom! :oops:

L4wandowski

Grácies Messi!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.11.29. 23:49:09

ferninho írta: szeptember 20 óta 12 gól 6 gólpassz és az összes meccsén volt minimum egy assistja vagy gólja és 13 meccsről van szó.
http://i.imgur.com/q3hpuhb.png" target="_blank
borzasztó formában van tényleg, véletlenül se tolja nagyon jól mostanában és minden madridista imádkozik azért, hogy tartsa ezt a formáját.

Plusz ronaldo játékához is nagyon kjell Benzema. Területeket nyit,védőket húz el,stb...ideális támadó a mostani real számára,és fekszik is neki ez a stílus.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.11.29. 23:39:52

Pff, Leon, én a helyedben inkább nem írnék semmit az eget verő színvonalas hszeid után...

Attól nem kell félni, hogy fog-e még pontot veszíteni a Real. Jön még nekik majd pár nehéz meccs az Atma,Valencia,Sevilla,Barca ellen, szóval szórni fognak el ők még pontokat, illetve ha nem is nagy mértékben, de szerintem tavaszra el fog fogyni a kp-juk, Kroos nem fogja bírni erővel Modric hiánya miatt és azért Khedira meg Illara nem a legjobb megoldás náluk.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
ferninho
Madridista

2014.11.29. 23:38:03

palesz77 írta:
Leon írta:Benzema kb akkora a flop egy playa mint amilyen Mario Gomez volt a Bayernnél aki kb semmit nem csinált a meccseken és a labda a hátáról is bepattant vagy pedig a gólvonalról is fölé rúgta. :mrgreen:
Az utóbbi 1-2 hónapban láttad is játszani, vagy ez csak olyan szöveg, mint hogy Kroos flop volt a Realnak? Nem klasszis a srác, az tény, de nem akkora szerencsétlen, mint amilyennek te beállítod.
szeptember 20 óta 12 gól 6 gólpassz és az összes meccsén volt minimum egy assistja vagy gólja és 13 meccsről van szó.
http://i.imgur.com/q3hpuhb.png" target="_blank
borzasztó formában van tényleg, véletlenül se tolja nagyon jól mostanában és minden madridista imádkozik azért, hogy tartsa ezt a formáját.
madridista
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.29. 22:58:05

Leon írta:Benzema kb akkora a flop egy playa mint amilyen Mario Gomez volt a Bayernnél aki kb semmit nem csinált a meccseken és a labda a hátáról is bepattant vagy pedig a gólvonalról is fölé rúgta. :mrgreen:
Az utóbbi 1-2 hónapban láttad is játszani, vagy ez csak olyan szöveg, mint hogy Kroos flop volt a Realnak? Nem klasszis a srác, az tény, de nem akkora szerencsétlen, mint amilyennek te beállítod.
Leon
Director del Fútbol

2014.11.29. 22:45:45

Gareth Tello írta: Ezt nevezem én színvonalnak...
Mondja ezt egy "én ezentúl csak a .....dom.hu-ra fogok írni",az ellenfélhez átigazolt év fórumozója. =D>

Benzema kb akkora a flop egy playa mint amilyen Mario Gomez volt a Bayernnél aki kb semmit nem csinált a meccseken és a labda a hátáról is bepattant vagy pedig a gólvonalról is fölé rúgta. :mrgreen:

Isco kiállítása amúgy vicc kategória,gondolom a spori törleszteni akart a Malaganak a 2 meg nem adott tiziért,amit a kommentátor is szabálytalanságnak látott de nyilván a blankó hívő nethuszárok jobban tudják.
A Real fog még pontokat hullajtani,mondjuk a Valencia+Atma+Barca elleni idegenbelik során.

L4wandowski

Grácies Messi!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.11.29. 22:36:13

Sanama írta:
MichaaBee írta:A Real nem szegezi oda a kapu elé az ellenfelet, hanem szándékosan hagyja kijönni egy kicsit, mivel kontrára játszanak. Az összes spanyol csapat közül pedig egyedül az Atlético van olyan fegyelmezett, hogy jól tud hátul zárni egy Real ellen is. A többi csapatnak csak akkor lehet esélye, ha mégis teljesen beparkol és Ronaldóék rossz napot fognak ki, vagy ha sikerül kihasználniuk, hogy a Real nem játszik klasszikus vkp-val.

Azt pedig be kell ismerni, hogy ez a Real támadógépezet nagyon össze van rakva, s alapvetően a védelmük sem olyan rossz, mint gondoltuk azt a szezon elején a vereségeik láttán, szóval nem sok pontvesztésre lehet tőlük számítani.
Ez azt még akkor sem magyarázza, hogy miért nincs esze legalább egy csapatnak, hogy szándékosan nem mennek "rá" a Real által felajánlott területre. Ergo parkolják le a buszt...
Nem úgy működik szerintem ez, hogy jó akkor leparkolom a buszt. Persze, meg lehet csinálni, de a legtöbb csapat ha azt látja, hogy szabad az út az ellenfél térfeléig vagy akár annak közepéig, akkor nem fog hátul labdázgatni 90 percig, meg akkor kapnak egy masszív letámadást, amiben valljuk be, elég jó a Madrid.

Megtehetné a Barca is, hogy kicsit jobban kiengedi az ellenfelet, csak mi lenne akkor a "filozófiával"... Meg egyébként sem tudunk úgy kontrázni, mint a legtöbb élcsapat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2014.11.29. 22:59:17-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.11.29. 22:21:11

Leon írta:Mi lett volna ha a 2 jogos tiziből legalább egyet megkap a Malaga?
Ronaldo végre nem kapott tizit és így természetesen gólt sem lőtt! 8) :mrgreen:
A La Liga október hónapi játékosa egyébként a fogalmatlan Benzema lett! #-o
Akkor Neymar vagy Ronaldo mi volt?
Decima írta:Nyert 2 meccset a Barca és kezd elszállni néhány emberrel a ló. Ez egy észrevétel, vissza kell olvasni az elmúlt 1-2 oldalt. :lol:
Ezt nevezem én színvonalnak...

Elég jól muzsikál egyelőre eddig ez a Real, bevallom, azt hittem, hogy a valódi védekező középpályás nélküli játék meg fogja bosszulni magát, de eddig elég simán hozzák a meccseiket így is Ancelottiék, Isco és James pedig meglepően hasznos védekezésben is. Valószínűleg elég biztosan fogják hozni a hátralévő bajnoki meccseik nagy részét (hacsak nem lesz akkor pechük, hogy Modric mellé Kroos vagy Ronaldo is lesérül), most nem szabad velük foglalkoznunk, csak arra kell koncentrálnunk, hogy a saját csapatunkat minél jobban összerakjuk tavaszra.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.11.29. 22:12:23

MichaaBee írta:
MessiNeymarSuarez írta:Számomra az a rejtély, hogy míg ellenünk szinte az összes csapat buszozik, a Real ellen (akik a világon a legjobbak kontrában) pedig nyiltan játszanak, és annyi helyet hagyva hogy akàr egy repülőt le lehetne oda parkolni, így szinte csak élniük kell a lehetőséggel. Felállt fal ellen viszont általában a Real is nagy bajban van, mint pl Atletico ellen.
A Real nem szegezi oda a kapu elé az ellenfelet, hanem szándékosan hagyja kijönni egy kicsit, mivel kontrára játszanak. Az összes spanyol csapat közül pedig egyedül az Atlético van olyan fegyelmezett, hogy jól tud hátul zárni egy Real ellen is. A többi csapatnak csak akkor lehet esélye, ha mégis teljesen beparkol és Ronaldóék rossz napot fognak ki, vagy ha sikerül kihasználniuk, hogy a Real nem játszik klasszikus vkp-val.

Azt pedig be kell ismerni, hogy ez a Real támadógépezet nagyon össze van rakva, s alapvetően a védelmük sem olyan rossz, mint gondoltuk azt a szezon elején a vereségeik láttán, szóval nem sok pontvesztésre lehet tőlük számítani.
Ez azt még akkor sem magyarázza, hogy miért nincs esze legalább egy csapatnak, hogy szándékosan nem mennek "rá" a Real által felajánlott területre. Ergo parkolják le a buszt...
Válasz küldése