Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem nem egymást utálják, hanem a médiát, ami szinte "uszítja" őket egymás ellen. Habár ez a pacsizás könnyen lehet, hogy kizárólag a "külvilágnak" szólt és nem egy teljesen őszinte gesztus.Alfa írta:Ez szép gesztus volt, hogy külön lepacsizott a RealosokkalLeon írta:Látszik,hogy Messi és Ronaldo mennyire utálják egymást:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qO-1epb-tgE#t=10" target="_blankde attól még szerintem nagyon nem szeretik egymást
Hogy írhatsz ilyet? Igen is "zseniális" kapusaink voltak!Balinho írta:Alcantara írta:Most hogy eszembe jutott, a Zubizarreta és Valdes közötti időben eleve nagy bajban voltunk a kapusokat illetően, de az öreg Busquets közülük is lefelé lógott ki! Pedig volt itt cifra nevek
Világklasszis faternak világklasszis fia? Akkor itt csak Busquetsék jöhetnek szóbaAlcantara írta:Kérlek olvass mielőtt kommentelsz!Decima írta:Maldini...de azért sok más példa is akad.![]()
Azt írtam, világklasszis/aranylabdás! Az öreg Maldini melyik kategóriába tartozik szerinted?
Nem tudom ki látta a Rush című filmet, de én hasonlóképp tudom elképzelni kettejük viszonyát, mint ahogy ott ábrázolták Lauda és Hunt kapcsolatát. Nem világi pajtások, de a kölcsönös tisztelet szerintem 100%, hogy megvan kettejük közt.. Tuti biztos vagyok benne, hogy ez sem csak a kamerának szólt.Alfa írta:Ez szép gesztus volt, hogy külön lepacsizott a Realosokkalde attól még szerintem nagyon nem szeretik egymást
Ez szép gesztus volt, hogy külön lepacsizott a RealosokkalLeon írta:Látszik,hogy Messi és Ronaldo mennyire utálják egymást:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qO-1epb-tgE#t=10" target="_blank
Kérlek olvass mielőtt kommentelsz!Decima írta:Maldini...de azért sok más példa is akad.
Mondjuk mit szólnál egy védelemhez ami nem a félelmetes Alves-Pique-Bartra-Jordi Alba tengelyből áll? Vagy talán egy edzőhöz aki érti a szakmát? Vagy ha lenne egy CR-Benz-James-Isco-Kroos-Modric pakkotok? Esetleg csapategység?Küzdés? Biztos nagy megmondó ember vagy de ez a sport kicsit összetettebb annál mint ,hogy előre vágunk egy Neymar-Suarez Pakkot, a középpályátokat megerősítjük Mascheranoval(mert ennyit értettem a megerősített kp-n, nem azt ,hogy lenne egy Zidane-Makelele-Vieira tengelyetek)....sadudetam írta:Tudom hogy nem lehet a másik oldalról idézni, de megint volt egy szösszenet a kedvenc bugyuta fórumozó emberemtől. Te Istenem hogy haverokkal mennyit röhögünk azon amiket ír. "egy Suarez-Nemar csatársor egy megerősített kp-val szerintem jól működne,nem lennének vilagverők akkor se , de nagyon jó lenne." Kérdem én, hogy akkor szerintetek mi kéne még?
Kezdjük ott, hogy Bale balhátvédként kezdte és mikor már szélső is vt, nem lehet összevetni egy olyannal aki alapján véve csatárként kezdte. Meg a bajnokságok szintje is "picit" eltér.Leon írta: Egy kis összehasonlítás:
Nem tudom, kik ezek a játékosok, akiket fent felsoroltál, de Bale kétség kívül veri őket, s esélyes az aranylabdára.Paródia lenne ha nyerne egy aranylabdát, pláne annak tudatában, hogy Xavinak, Iniestának, Raúlnak vagy Ibrának nem sikerült....