Normandia írta:Decima írta:Fejétől bűzlik a hal. Ugyanabba a hibába estetek, mint mi. A rossz játékos politika, alapemberek elengedése, túlzott Messire koncentrálás. Ez a folyamat a jelenlegi vezetőséggel kezdődött. Ennyi pénzt elkölteni értelmetlenül, még Pereznek is nehezére esne. Fenntartom a véleményem, hogy Messi árából sok meghatározó játékost vehetnétek, hiányposztokra, csapatot építhetnétek. Csak LE és a vezetőség nem fogja merni meglépni. Az aktuális sztárjaitok megvannak. Inkább rájuk építenék ÚJ, sikeréhes, mentálisan nem fáradt emberekkel kiegészítve. Ha nem igazolhattok, akkor böjtidőszak következik. Szerintem LE nem teljesen alkalmas csapatépítésre.
Nem hittem volna, de vannak pontok, amivel egyetértek veled. Igen az árigazolásaink nagy része felesleges és nem eléggé átgondolt volt. Messi eladása nonszensz ezt itt senki sem veszi komolyan, főleg tőled nem, ezt itt felesleges leírnod naponta, senki sem veszi komolyan.
Le sajnos, nekem is úgy tűnik, hogy erejét meghaladò ez a feladat. Lehet, hogy nem így indult, mert az első meccseken még látszott, hogy harap a társaság, de a jelenlegi fásultnak tűnik. Olybá tűnik mintha ennyi lett volna LE.
Messi eladását én is butaságnak tartom. Tavasszal meg nyáron már én is ki voltam rá akadva, de azóta hozzáállásban, és játékban is feljavult, és Neymarral is jobban megértik egymást, mint az előző szezonban. Suarezzel kiegészülve félelmetes triót alkotnak, bennük látom idén a Barca egyetlen reménységét, mert a védelmünk, és középpályánk elég harmatos.
Főleg az utóbbi a szomorú, hiszen hosszú évekig miénk volt a világ legjobb középpályája. De ezek az idők elmúltak, és ma már, ki kell mondani: a Xavi-Busquets-Iniesta kp nem versenyképes. Sokaknak szentségtörésnek tűnhet, hogy ezt leírtam, de nem lehet a múltban élni, el kell fogadni. Ti is a középpályán vertetek meg minket nagyon. Még nyáron bizakodtam, hogy összeáll egy Rakitic-Mascherano-Iniesta kp, ami azért elég stabilnak tűnik, de sajna LE fejében más tervek vannak, meg maradt annál a hülyeségnél, hogy Masch védő, Busquetsnek pedig mindig kezdenie kell. Meg Xavit is ő beszélte rá a maradásra, ami miatt szintén van egy rossz pontja nálam.
A védelem: továbbra is vicc. Szánalom, szégyen és gyalázat, hogy Pique és Alves ennyi év gyatra teljesítmény után még mindig kezdő. De igaza van a vezetőségnek és LE-nek, Celeb barátunk teljesen megérdemelte a hosszabbítást 2019(?)-ig, a brazillal is kéne még egy 2-3 évet.

De jött ám a komoly erősités: a középszerű Mathieu, meg a mindig sérült, és önmagát kereső Vermaalen személyében.

Szegény Bartra és Montoya (akikben pedig sokunk reménysége volt) úgy lettek távolítva a kezdő csapat közeléből, mint vmi leprások.
A vezetőséggel kapcsolatban abszolút igaza van a madradista kollégának, alkalmatlanok, bizonyították ők ezt már sokszor. Szerencsére a nagy triumvirátusból már ketten eltakarodtak, remélem Bartomeu komát sem szenvedjük el már sokáig.
LE felett még nem törték pálcát, de eddig nagyon rossz úton jár, most még nem késő észhez térni, de ha nem tud váltani, akkor mehet ő is azok után, akik idehozták!