Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
mess2009
Director del Fútbol

2014.11.08. 22:01:39

közben ötöt hintettek a Rayo nak, akik ennek ellenére szépen játszottak! az igazán fájó ebben, hogy a FOCI manapság a Real háza táján található - sajna....
Decima
Barça B

2014.11.08. 21:44:18

danianevem írta:
Decima írta:...
Nyilván előrébb lennénk velük, de már nincsenek a Barcánál. Cesc és Thiago más tészta, de Alexist éppenséggel jól "pótoltuk". Sokan megszerették a chileit, de a mai meccs például pont olyan, amit ő nem nyert volna meg a csapatnak. Ehhez egy Suárez kaliberű zsenire volt szükség, és -bár eleve nem írnám még le a csapatot- biztos vagyok benne, hogy több ilyen meccsen lesz hasznára a csapatnak az uruguayi.

A középpályánk valóban gyengébb, de úgy érzem, inkább a három csatárra akarja fektetni a hangsúlyt LE, kérdéses, hogy tavaszra összejön-e neki...
Hát nem tudom. Szerintem sem Fabre sem Alexis nem azt játszotta nálatok amit kellett volna nekik. Szerintem Suarez sincs a posztján. Csak azért idegesítő, mert nálatok ott voltak a játékosok, akikre lehetett volna építeni, ehelyett meg...
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.08. 20:38:30

Decima írta:...
Nyilván előrébb lennénk velük, de már nincsenek a Barcánál. Cesc és Thiago más tészta, de Alexist éppenséggel jól "pótoltuk". Sokan megszerették a chileit, de a mai meccs például pont olyan, amit ő nem nyert volna meg a csapatnak. Ehhez egy Suárez kaliberű zsenire volt szükség, és -bár eleve nem írnám még le a csapatot- biztos vagyok benne, hogy több ilyen meccsen lesz hasznára a csapatnak az uruguayi.

A középpályánk valóban gyengébb, de úgy érzem, inkább a három csatárra akarja fektetni a hangsúlyt LE, kérdéses, hogy tavaszra összejön-e neki...
Decima
Barça B

2014.11.08. 20:20:55

Hát ha Fabre, Alexis, Thiago hármas nálatok lenne, előrébb lennétek bőven. Ilyen gyenge középpályát az ezredforduló táján láttam a Barcától. És ezzel nem az a célom, hogy megsértsem a Barca érzelműeket.
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.11.07. 22:53:05

A köztudottan Real Madrid szimpatizáns Marca által kiírt szavazása,avagy ki minden idők legjobbja:
:roll:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... do-2374819" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.03. 19:33:33

Átolvastam a Madridomra, a következőket írta le egy olyan ember, aki zsigerből gyűlöli a Barcelonát és minden vele kapcsolatos dolgot (nem szó szerint idézem):

A Barcának a 2005/2006 - 2011-ig terjedő időszaka miatt olyan elvárásokkal kell szembenézni, amikkel a Realnak a történelme miatt évtizedekre visszamenőleg mindig is kellett, mert a Barca ezt az irreálisan sikeres időszakot megelőzően csak egy volt a sok nagy klub között, soha nem produkált ilyen álomszerű eredményeket. Ekkor viszont háromszor lett Európa legjobb csapata, holott előtte mindösszesen egyszer volt, a Real Madridra pedig talán története legfájóbb csapásait mérte, az először világbajnok spanyol válogatottnak pedig a gerincét adta.

Ez az időszak okolható azért, hogy a szurkolók szeretnék átélni az akkori eufóriát, így a nyomás minden tekintetben megnőtt az FC Barcelonán, pedig a támogatók is jobban tennék, ha nem dédelgetnének ehhez hasonló álmokat, hiszen annyi trófea megnyerését csupán néhány év alatt nem szabadna normálisnak tekinteni, könnyen lehet, hogy egyszeri és megismételhetetlen volt ez a klub történetében.

Az edzőváltások, mostani játékospolitika és ősrégi tradíciók elhagyása, amikkel a Barcelonának most az eredményesség miatt kell szembemenni mind-mind a megnövekedett elvárások velejárói. A türelem sokkal kevesebb már, hiszen a Barcelona kivívta magának a gigaklub státuszt a legszűkebb elithez tartozva, ahol a világ legjobb játékosai játszanak. Itt hozni kell az eredményeket, pedig idővel sokkal többre mennének. Innentől kezdve ezt az életet kell élnie a Barcának.

Döntse el mindenki, egyetért-e vele, vagy sem.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.03. 17:10:10

Decima írta:Fejétől bűzlik a hal. Ugyanabba a hibába estetek, mint mi. A rossz játékos politika, alapemberek elengedése, túlzott Messire koncentrálás. Ez a folyamat a jelenlegi vezetőséggel kezdődött.
Most nem tudom milyen alapemberekről beszélsz. Cesc. Az az igazság vele nem tudtunk volna újítani, legalábbis az alap kezdőnkbe nem annyira. Én is nagyon sajnáltam, hogy elment és az ideg is felba..ott, de Rakitic LE egyik legjobb húzásának tűnik, még ha az utóbbi két-három meccsen egy kicsit vissza is esett.
A másik Suarez. Ebben mi a gond. Másfél meccs alatt látszik, hogy előrelépés van a támadószekcióban. Ehhez Alexist be kellett áldozni sajnos, ez a trió mellett csak percei lettek volna. Alves kérdés tényleg necces. Viszont, ha megkapta volna LE akit akart Cuadrado személyében valószínűleg más lenne a leányzó fekvése. Masch-al kapcsolatban már leírtam a véleményem egy másik topicban.

A Messi központúság pedig pont, hogy kezd eltűnni. Neymar felnőtt ehhez a szerephez és akkor ott van Suarez, ráadásul a helye is változott, nem véletlen a sok assist és a relatíve kevesebb gól sunyi, rohadék, gnóm, hobbittól. (lehet sok időt töltöttem odaát és megszokás) Én inkább nálatok érzek CR központúságot. Ráadásul szemmel látható mennyire megértik egymást a brazillal, ami hatalmas fejlődés.
Decima írta: Ennyi pénzt elkölteni értelmetlenül, még Pereznek is nehezére esne. Fenntartom a véleményem, hogy Messi árából sok meghatározó játékost vehetnétek, hiányposztokra, csapatot építhetnétek. Csak LE és a vezetőség nem fogja merni meglépni. Az aktuális sztárjaitok megvannak. Inkább rájuk építenék ÚJ, sikeréhes, mentálisan nem fáradt emberekkel kiegészítve. Ha nem igazolhattok, akkor böjtidőszak következik. Szerintem LE nem teljesen alkalmas csapatépítésre.
Felesleges pénzköltés. Hát Suarezt megvenni nem hiszem, hogy felesleges volt, ahogy Rakiticet 18-20 millióért szintén. Mathieun lehet vitatkozni és tényleg érthetetlenül drága volt, de eddig kellemes meglepetés, ha középen játszik. Vermaelen szerencsétlen eset. Azt hiszem egy hónapos kiesés volt diagnosztizálva és 10 millióért ajándék volt. Erre senki nem számíthatott. Persze be lehetett volna ruházni 40-50 millióért egy top 3-as védőbe, de ez már így alakult. A két kapust szerintem rendben pótoltuk, szóval nem hiszem, hogy olyan elba..ott átigazolási időszak lett volna.

4 új embert a kezdőbe, változó játékstílusban azért érzek újat. De talán te jobban tudod.
Forca Barca!!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.11.02. 17:58:33

LG írta:
palesz77 írta:
Amúgy valahogy én is így látom mint te, a Malaga elleni X kétségbeejtőbb volt, mint a tegnapi vereség szerintem..
Számomra sem a tegnapi vereség a kétségbeejtő, hanem az, hogy Guardiola utolsó szezonja óta ugyanazokat a köröket futjuk. Közben meg Ancelotti azért egy elég jó csapatot rakott össze, az itt sokat fikázott és megmosolygott James Rodrigez is egyre inkább úgy tűnik, még ennyi pénzért is jó igazolás lesz. Még egy jó Barcának is komoly ellenfelek lennének, nemhogy a mostaninak.
Mondogathatjuk persze, hogy hosszú a szezon, de február környékén pont, hogy mi szoktunk visszaesni jelentősen, szóval én sok jót nem remélem, de már a szezon előtt sem voltak nagy ambícióim.
Mondom, Enriquét nem szabad Carlohoz hasonlítani, az olaszhoz képest Lucho abszolút zöldfülű. Ancelotti már akkor neves edző volt, mikor LE még játékosként tolta, és az első évében BL-t nyert itt a Madriddal, akik már 12 éve vártak erre a sikerre, meg végső soron a PSG-t is ő rakta össze, ami egy újgazdag, pár éve formálódó csapat, és így is csak nagy szenvedve sikerült őket kiejteni a BL-ből.

LE-nek mindenképp idő kell még, ha még várunk tőle valamit. A játékospolitikája nekem egyelőre nem tetszik (Bartra, Montoya mellőzése, Alves, Busquets mozdíthatatlan kezdőtagsága), de az tetszik pl., hogy Neymar tavalyhoz képest sokkal jobb lett, mert nem játszik már olyan kötött poszton.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.11.02. 15:38:24

palesz77 írta:
Amúgy valahogy én is így látom mint te, a Malaga elleni X kétségbeejtőbb volt, mint a tegnapi vereség szerintem..
Számomra sem a tegnapi vereség a kétségbeejtő, hanem az, hogy Guardiola utolsó szezonja óta ugyanazokat a köröket futjuk. Közben meg Ancelotti azért egy elég jó csapatot rakott össze, az itt sokat fikázott és megmosolygott James Rodrigez is egyre inkább úgy tűnik, még ennyi pénzért is jó igazolás lesz. Még egy jó Barcának is komoly ellenfelek lennének, nemhogy a mostaninak.
Mondogathatjuk persze, hogy hosszú a szezon, de február környékén pont, hogy mi szoktunk visszaesni jelentősen, szóval én sok jót nem remélem, de már a szezon előtt sem voltak nagy ambícióim.
nagyi1244
Barça B

2014.11.02. 12:45:50

Nem lesz, ti mostantól minden meccset gálával behúztok, mi meg mindig kikapunk!

Úgy legyen!! :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.02. 12:44:55

palesz77 írta: Nem lesz, ti mostantól minden meccset gálával behúztok, mi meg mindig kikapunk!!!
Szerintem is... LE mondjon le!! Jó, ha a BLt elérjük .... :roll: :cry:
:mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.02. 11:21:20

nagyi1244 írta:Buktatok ellenünk,ami bármikor benne van mindkét csapatban tegnap meg semmi nem ment be.(ilyen van) ezt el kell fogadni.

Lesznek itt még meglepetések nem is kevés....
Nem lesz, ti mostantól minden meccset gálával behúztok, mi meg mindig kikapunk!!!

nagyi1244
Barça B

2014.11.02. 11:17:45

Én nem írnám még le a Barcát nekünk is lesz ilyen meccsünk ebben biztos vagyok.

Mi történt?

Buktatok ellenünk,ami bármikor benne van mindkét csapatban tegnap meg semmi nem ment be.(ilyen van) ezt el kell fogadni.

Ha más eredménnyel zárul a mi meccsünk mindenki bajnokot avatna....

Lesznek itt még meglepetések nem is kevés....

Peace.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.11.02. 10:15:25

Normandia írta:
Decima írta:Fejétől bűzlik a hal. Ugyanabba a hibába estetek, mint mi. A rossz játékos politika, alapemberek elengedése, túlzott Messire koncentrálás. Ez a folyamat a jelenlegi vezetőséggel kezdődött. Ennyi pénzt elkölteni értelmetlenül, még Pereznek is nehezére esne. Fenntartom a véleményem, hogy Messi árából sok meghatározó játékost vehetnétek, hiányposztokra, csapatot építhetnétek. Csak LE és a vezetőség nem fogja merni meglépni. Az aktuális sztárjaitok megvannak. Inkább rájuk építenék ÚJ, sikeréhes, mentálisan nem fáradt emberekkel kiegészítve. Ha nem igazolhattok, akkor böjtidőszak következik. Szerintem LE nem teljesen alkalmas csapatépítésre.
Nem hittem volna, de vannak pontok, amivel egyetértek veled. Igen az árigazolásaink nagy része felesleges és nem eléggé átgondolt volt. Messi eladása nonszensz ezt itt senki sem veszi komolyan, főleg tőled nem, ezt itt felesleges leírnod naponta, senki sem veszi komolyan.
Le sajnos, nekem is úgy tűnik, hogy erejét meghaladò ez a feladat. Lehet, hogy nem így indult, mert az első meccseken még látszott, hogy harap a társaság, de a jelenlegi fásultnak tűnik. Olybá tűnik mintha ennyi lett volna LE.
Messi eladását én is butaságnak tartom. Tavasszal meg nyáron már én is ki voltam rá akadva, de azóta hozzáállásban, és játékban is feljavult, és Neymarral is jobban megértik egymást, mint az előző szezonban. Suarezzel kiegészülve félelmetes triót alkotnak, bennük látom idén a Barca egyetlen reménységét, mert a védelmünk, és középpályánk elég harmatos.
Főleg az utóbbi a szomorú, hiszen hosszú évekig miénk volt a világ legjobb középpályája. De ezek az idők elmúltak, és ma már, ki kell mondani: a Xavi-Busquets-Iniesta kp nem versenyképes. Sokaknak szentségtörésnek tűnhet, hogy ezt leírtam, de nem lehet a múltban élni, el kell fogadni. Ti is a középpályán vertetek meg minket nagyon. Még nyáron bizakodtam, hogy összeáll egy Rakitic-Mascherano-Iniesta kp, ami azért elég stabilnak tűnik, de sajna LE fejében más tervek vannak, meg maradt annál a hülyeségnél, hogy Masch védő, Busquetsnek pedig mindig kezdenie kell. Meg Xavit is ő beszélte rá a maradásra, ami miatt szintén van egy rossz pontja nálam.
A védelem: továbbra is vicc. Szánalom, szégyen és gyalázat, hogy Pique és Alves ennyi év gyatra teljesítmény után még mindig kezdő. De igaza van a vezetőségnek és LE-nek, Celeb barátunk teljesen megérdemelte a hosszabbítást 2019(?)-ig, a brazillal is kéne még egy 2-3 évet. :lol: De jött ám a komoly erősités: a középszerű Mathieu, meg a mindig sérült, és önmagát kereső Vermaalen személyében. :lol: Szegény Bartra és Montoya (akikben pedig sokunk reménysége volt) úgy lettek távolítva a kezdő csapat közeléből, mint vmi leprások.

A vezetőséggel kapcsolatban abszolút igaza van a madradista kollégának, alkalmatlanok, bizonyították ők ezt már sokszor. Szerencsére a nagy triumvirátusból már ketten eltakarodtak, remélem Bartomeu komát sem szenvedjük el már sokáig.

LE felett még nem törték pálcát, de eddig nagyon rossz úton jár, most még nem késő észhez térni, de ha nem tud váltani, akkor mehet ő is azok után, akik idehozták!
Normandia
Director del Fútbol

2014.11.02. 08:51:55

Decima írta:Fejétől bűzlik a hal. Ugyanabba a hibába estetek, mint mi. A rossz játékos politika, alapemberek elengedése, túlzott Messire koncentrálás. Ez a folyamat a jelenlegi vezetőséggel kezdődött. Ennyi pénzt elkölteni értelmetlenül, még Pereznek is nehezére esne. Fenntartom a véleményem, hogy Messi árából sok meghatározó játékost vehetnétek, hiányposztokra, csapatot építhetnétek. Csak LE és a vezetőség nem fogja merni meglépni. Az aktuális sztárjaitok megvannak. Inkább rájuk építenék ÚJ, sikeréhes, mentálisan nem fáradt emberekkel kiegészítve. Ha nem igazolhattok, akkor böjtidőszak következik. Szerintem LE nem teljesen alkalmas csapatépítésre.
Nem hittem volna, de vannak pontok, amivel egyetértek veled. Igen az árigazolásaink nagy része felesleges és nem eléggé átgondolt volt. Messi eladása nonszensz ezt itt senki sem veszi komolyan, főleg tőled nem, ezt itt felesleges leírnod naponta, senki sem veszi komolyan.
Le sajnos, nekem is úgy tűnik, hogy erejét meghaladò ez a feladat. Lehet, hogy nem így indult, mert az első meccseken még látszott, hogy harap a társaság, de a jelenlegi fásultnak tűnik. Olybá tűnik mintha ennyi lett volna LE.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Decima
Barça B

2014.11.02. 08:19:35

Fejétől bűzlik a hal. Ugyanabba a hibába estetek, mint mi. A rossz játékos politika, alapemberek elengedése, túlzott Messire koncentrálás. Ez a folyamat a jelenlegi vezetőséggel kezdődött. Ennyi pénzt elkölteni értelmetlenül, még Pereznek is nehezére esne. Fenntartom a véleményem, hogy Messi árából sok meghatározó játékost vehetnétek, hiányposztokra, csapatot építhetnétek. Csak LE és a vezetőség nem fogja merni meglépni. Az aktuális sztárjaitok megvannak. Inkább rájuk építenék ÚJ, sikeréhes, mentálisan nem fáradt emberekkel kiegészítve. Ha nem igazolhattok, akkor böjtidőszak következik. Szerintem LE nem teljesen alkalmas csapatépítésre.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.11.01. 21:02:57

Én azok közé tartozom, akik nagy erősnek tartják a Realt, már a szezon előtt is annak tartottam őket, és inkább a gyenge kezdésükön lepődtem. Azóta viszont azt hozzák, amit vártam tőlük, és Klasszikuson egyértelműen kiderült: jelenleg ők a jobb csapat. Bár egy ponttal előttük vagyunk, őket érzem esélyesebbnek a bajnoki címre, és a BL-ben is ők szvsz most a legerősebbek.

Ami minket illett: most már hagyományosan elmondható, hogy nagyon bekezdünk ősszel, most is megvolt a parasztvakítás, hiszen a klasszikus előtt még gólt sem kaptunk. De a PSG, és a Real elleni meccsek leleplezték a csapat gyengeségét. Hosszú még a szezon, ezért bizakodó vagyok, de ahhoz, hogy meccsben lehessünk a Reallal, Luis Enriquenek be kéne látnia a tévedéseit, és teljesen új úton elindulni, mert ez a mostani vészesen hasonlít az ezt megelőző szezonokra: a kezdeti nagy lendület egyre inkább megtörni látszik, a kerékkötőknek még mindig stabil helye van kezdőként a csapatban, így pedig a tavasz igencsak szomorú lesz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.11.01. 19:58:43

shutterisland írta:
tavaszig tartani kell a lépést, aztán a klasszikus otthon ki-ki meccs.
Nem nagyon értek egyet ezzel. Nem az egymás ellenik szoktak dönteni. Valóban nagyon jók, erre is lehetett számítani, hogy sok gólt fognak lőni, de egyáltalán nem verhetetlen csapat, s fognak ők pontot elhagyni tavaszig ahogy mi is.
Mi pont ebben érzem erősnek magunkat, hogy stabilok vagyunk, s tudjuk gyűjtögetni a pontokat. Én egyáltalán nem "ijedek" meg hogy megint rúgtak x gólt, tavaly is sokra mentek vele, hogy a legtöbbet rúgták. :lol: Maradjon mindig így, rúgjanak 100 gól felett és legyenek harmadikok.
A többi résszel igen, hogy most egyben vannak és Ronaldo ha ránéz a labdára gól, de a szezon baromi hosszú.

Kitenyésztett akkor rossz kifejezés volt. Elnézést, nem voltam elég körültekintő és alapos a megfogalmazásban.
Kép
Kép
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2014.11.01. 19:08:54

igazából baromi jók most, el kell ismerni.

nem csak kibrusztolják a győzelmeket, átgázolnak mindenkin.
a védelmük jó, a középpályájuk új szintre emelkedett kroos precíz, stabil játékával, hamesz is kezdi elkapni a fonalat, ronaldo pedig talán élete formájában.

tavaszig tartani kell a lépést, aztán a klasszikus otthon ki-ki meccs.
Fuentealbilla
Barça B

2014.11.01. 19:02:38

bence-barca írta:
Fuentealbilla írta: jobban illik ez az Messi hiszen őt kellett sajnálatos módon gyógykezelni az alacsony növése miatt. De még egyszer írom én ezt így nem mondom [-X
Te... te...!! Hogy merészelsz ilyeneket mondani??? :lol:
Najó írok az adminoknak, hogy vezessenek be egy szivárványszínű írási lehetőséget mert már nem tudtam ennél jobban kifejezni, hogy nem célom véletlenül sem ilyet írni rá. :P

:mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.11.01. 18:56:54

palesz77 írta: Hát én csak a Levante, Pool és ellenünk lejátszott meccseiket láttam, de ott végig uralták a játékot, és gyors, szép támadásokat vezettek. Már nem csak a kontra a fegyverük, ilyen játéknak én is örülnék a helyükben, mint amire ez a James-Kroos-Modric-Isco-CR(-Benzema) sor képes.
Hát az első gól amit a 'poolnak lőttek... nem semmi amit letoltak, mielőtt CR belőtte, azt még mi is megirigyelhetnénk. :(
Decima írta:Tényleg. Ilyen elismerő véleményeket még nem olvastam itt! Komolyan. Örülök, hogy nem csak szapuljátok.
Ezzel csak az a szomorú, h vannak akik még ebben is csak a rosszat veszik észre és azt emelik ki, ha épp vki rosszat mondott róla. Aztán azt hirdetik más oldalakon, h itt milyen hülyeséget írunk és azt nem látja, h a jóval nagyobb aránya inkább vt dicsérés. :)
De persze ilyenek mindig vannak mindenhol.
Bob_Marley írta:Kitenyésztettet én írtam, s direkt idézőjelben volt. Ez arra utalt, hogy ő egy olyan játékos, aki minden elemben a legjobb akar lenni. S a fizikai adottságaira is rengeteget fordít. De ez egyáltalán nem lekezelő, vagy gúnyos akart lenni. Minden elismerés az övé, mert rengeteg munka áll mögötte s sokkal érettebb is az utóbbi pár évben szerintem. Kevésbé érzem öncélúnak, sokkal többet dolgozik a mezőnyben s mellette halálos a kapu előtt.
Nem is rád reagáltam igazából. Máskor is és másoktól is olvastam/ hallottam ezt.
Fuentealbilla írta: jobban illik ez az Messi hiszen őt kellett sajnálatos módon gyógykezelni az alacsony növése miatt. De még egyszer írom én ezt így nem mondom [-X
Te... te...!! Hogy merészelsz ilyeneket mondani??? :lol:
Fuentealbilla
Barça B

2014.11.01. 18:54:36

Bob_Marley írta:Kitenyésztettet én írtam, s direkt idézőjelben volt. Ez arra utalt, hogy ő egy olyan játékos, aki minden elemben a legjobb akar lenni. S a fizikai adottságaira is rengeteget fordít. De ez egyáltalán nem lekezelő, vagy gúnyos akart lenni. Minden elismerés az övé, mert rengeteg munka áll mögötte s sokkal érettebb is az utóbbi pár évben szerintem. Kevésbé érzem öncélúnak, sokkal többet dolgozik a mezőnyben s mellette halálos a kapu előtt.
Ez a szóhasználat még időzőjelben sem állja meg a helyét Bob. Annak tükrében sem amit ki akartál fejezni vele. Természetesen én véletlenül sem használom ezt a szót rá, de ha már valakire jobban illik ez az Messi hiszen őt kellett sajnálatos módon gyógykezelni az alacsony növése miatt. De még egyszer írom én ezt így nem mondom [-X

ilyen játéknak én is örülnék a helyükben, mint amire ez a James-Kroos-Modric-Isco-CR(-Benzema) sor képes
.

Sokszor James a lassúságával (Puskás díjas gól ide vagy oda) illetve Isco a gyakori labdavesztéseivel még ezen felsorolt nevek közül negatívan ki is tűnik... de összességében igaz, hogy ahogy már tavalyra sem lehetett feltétlen azt mondani, h csak kontracsapat voltunk idénre a KP sor megváltoztatásával (amitől én nagyon féltem, h mi lesz DM és Alonso nélkül) még inkább játszó csapat lett a Real. De a gyors akciók továbbra sem állnak távol a team-től.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.01. 18:49:38

Rivaldo11 írta:A gála hangulat a madridnál milyen? Megy a kontra? Nem nézem, azért kérdezem.
Hát én csak a Levante, Pool és ellenünk lejátszott meccseiket láttam, de ott végig uralták a játékot, és gyors, szép támadásokat vezettek. Már nem csak a kontra a fegyverük, ilyen játéknak én is örülnék a helyükben, mint amire ez a James-Kroos-Modric-Isco-CR(-Benzema) sor képes.
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.11.01. 18:16:12

Rivaldo11 írta:A gála hangulat a madridnál milyen? Megy a kontra? Nem nézem, azért kérdezem.
Az első gól egy óriási védelmi hiba után született,a másik meg pályázik a puskás gólra. Nehéz lenne mégegyszer igy eltalálni a labdát. Ekkor jött el az a pont,hogy tv kikapcs :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.11.01. 18:01:24

A gála hangulat a madridnál milyen? Megy a kontra? Nem nézem, azért kérdezem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése