Az biztos hogy a bajnoksagot nem feltetlenul az nyeri aki behuzza a classicokat, erre ugye pont a tavalyi szezon az egyik pelda...

En foleg a `nagyok` gyengelkedeseinek a szamlajara irom a vereseget, se Messi, se Ini, se Neymar ( a golon kivul, bar o hajtott ), se Busi, ugyanugy Pique gyengek voltak, nem tudtak felporogni max az elso fel oraig, s talan meg nagyvonalu voltam. Suareztol nem vartam nagyon sokat, mivel vegulis elso meccse volt, ahhoz kepest adott egy golpaszt, meg meg egyet, csak Messi kihagyta. Jo lesz o remelhetoleg. De az vilagos, hogy minosegi csere nuku. S az is szamomra egyertelmu, hogy Alves, Pedro tuti hogy nem valo kezdobe, bar Dani meg probalkozott s egy ideig jo is volt, de Pedro ? inkabb nem is irok semmit.... Busi is egy ideig jo volt szerintem, de en mindenkepp Maschot nyomnam ott egy ideig, had erezze a torodest Busi.
Az is vilagos es mar reg mondtam, hogy Matyi a toltelek csapatok ellen meg elmegy, de egyszeruen nagyok ellen betli, betettek mert magas, de semmi haszna nem volt ugyse, meg a tudasa miatt sem... Piquet is kicsit jegelnem, vagy nem eroltetnem ugy, Bartra kicsit megnyivanulhatna... Nincs mese Luchonak ideje lenne egy gala kezdot osszeraknia, mert ez a rotalas arra vezet, hogy nincs osszeszokas, es jonnek a maihoz hasonlo veresegek.
Meg tudnek irni regeket, de inkabb nem teszem. Bizom benne hogy javulunk, es telleg javulunk, nem csak szavakba, nyilatkozatokba mondjuk. Inkabb most jojjenek a betlik, mert meg tavaszig van hova javulni.
Grat a Madridnak, osszesegeben megerdemeltek, mert kihasznaltak a hibainkat, es fejben, meg fizikalisan is erosek voltak. Carlo papa azert ott van a szeren...
Megy tovabb az elet, de meg nincs veszve semmi sem.
VAMOS BARCA