MyShadow írta:Felvettük a Real stílusát és beletört a bicskánk.
Mi nem ehhez a játékhoz szoktunk, nem ebben vagyunk jók, igazából az elején még jól is jöttünk ki belőle, de a meccs egészében már egyértelművé vált, h az ő akaratuk érvényesül.
Ennek ellenére én nem vagyok elkeseredve, mert meg voltak a helyzeteink, bár a védekezés ma sem ment.
Én is így láttam. Első 30 percben átjáróház volt mindkét középpálya, fel alá rohangálás volt az egész, nem hiába volt rengeteg helyzet. A különbség annyi, hogy a Real ehhez hozzá van szokva, mi meg nem. Itt ez hatalmas hiba volt Enrique-től, hogy nem szólt oda, hogy nyugi, a saját játékunkat játsszuk, ne menjünk bele ebbe a "kontra" harcba. Belementek, és ez a 2. félidőben kis is ütközött, 60-65 perc után elfogyott a csapat. Iniesta nem hiába görcsölt be 70 perc után. Még egy statisztika is volt, hogy 70 vagy 75 perc körül többet futott a Barca, mint a Real, az meg azért eléggé beszédes, hogy mennyire is ment a Barcás labdajáratás, vagy mennyire nem.
(Nyilván lehet mondani azt is, hogy 4.percben lőtt góllal, látta az esélyt Enrique hogy le lehet zárni hamar a meccset, amire megjegyzem Messinek és Neymarnak is ott volt a lehetősége, de nem sikerült.)
Másik, amiben peches volt Enrique: Matyit játszatta, számítva a pontrúgásokra, és CR-t akarta fogni vele. Na hát a Realnak volt 3 szöglete, és szabija kb egy se, ezért Matyi kb teljesen felesleges volt, így viszont a bal oldali támadójáték hatékonysága a béka segge alá került. Ráadásul a szögletből fejelt gólt se CR vágta, hanem Pepe(róla nem tudom ki maradt le).
Suarez szerintem jó volt, a topikjában leírtam. Nagyon kell ő majd előre, azok a lefordulásai nagyon ültek, és ha úgy nézem adott 1 assistot, meg 1 assist értékű labdát.(Alves elleshetné tőle, hogy hogy kell beadni, ívelni.)
Ami pedig még hatalmas probléma, hogy ilyen meccseken(tavasszal a BL-ben), majd ha nagyon kéne cseréhez nyúlni, akkor megint ilyen Roberto,Pedro félék állnak rendelkezésre, akikhez inkább ne mis fűzök kommentárt.
Az bosszantó, hogy úgy kaptunk ki 3-1re, hogy az ellenfélnek 1 db értelmes támadást nem kellett felépítenie ahhoz, hogy áttörje a védelmet, és lőni tudjon. Talán egy volt ilyen, amikor Benzema kapufát fejelt. A többi egytől egyig egyéni hibából adódó kontra volt, vagy Mr.Shakira hozta a kötelező Real gólt.
A pont az i-re pedig a stúdió beszélgetés volt. A mi nagy Vincze Ottónknál már akkora az arc, hogy ő maga sem veszi észre. Egyszerűen nem értem, hogy kerülhet ilyen képernyőre.
Így hirtelen ennyi, ez a helyzetkihasználásos szerencsétlenkedés, és az ész nélkül való támadás megbosszulta magát.