Ligue 1 - Franciaország
Na, itt közben a félidőben vezetnek az északír hurkák a görögök ellen! 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nézem ezt a Brazil kezdőt, hát.. Az az Oscar-Willian-Elias-Luis Gustavo középpálya elől Tardellivel kiegészítve hogy is mondjam..
Remélem a jövőben még fogunk látni szépen játszó Brazil válogatottat, mert nekem már nagyon hiányzik a szamba amibe anno beleszerettem. 

-
- Llegenda del Barça
A Norvégia–Bulgária Európa-bajnoki selejtező 64. percében csereként pályára lépett Martin Ödegaard, ezzel 15 évesen és 300 naposan a sorozat legfiatalabb játékosává avanzsált.
Not bad!
Not bad!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azt az Afellayt, aki megmentette őket a kazah csapat ellen. Izland azért tényleg egyre jobb, előző selejtezőnél is már a pót megvolt. Persze a hollandoknak komoly érvágás ez így, de gyakorlatilag "tuti" meccsek már az európai mezőnyben csak elvétve vannak.

- Nervo
- Capitá del Barça
Az folyik hogy a sneijder and kuyt féle generációnak vége. Robben és VPS aki ebből a generációból ér valamit, Hiddinken csodálkozom sem Ginkel sem Maher nincs a keretben.Vakmacska írta:Apáám.... átnyomtam a tévét az Izland-Holland meccsre. És 2-0 Izlandnak. Mi folyik itt?
Lementem pókjárásba, annyira meglepett...

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Apáám.... átnyomtam a tévét az Izland-Holland meccsre. És 2-0 Izlandnak. Mi folyik itt?
Valakinek feledtetni kell Odonkorékat.Alcantara írta:Azt én is csak lestem tegnap miket tud a pali. Nagy forma, nem volt megilletődve.hank1ee írta:Karim Bellarabi a legújabb német spíler...
Hiába na, a "hagyományos német" utánpótlás kiapadhatatlan.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- visca el barca
- Presidente del Barça
egy újabb NÉMET tehetséghank1ee írta:Karim Bellarabi a legújabb német spíler...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Azt én is csak lestem tegnap miket tud a pali. Nagy forma, nem volt megilletődve.hank1ee írta:Karim Bellarabi a legújabb német spíler...
Hiába na, a "hagyományos német" utánpótlás kiapadhatatlan.

Karim Bellarabi a legújabb német spíler... 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- danianevem
- Entrenador del Barça
Nem rossz, nem rossz, de lehetne jobb isNormandia írta: 2-ből 2, nem rossz a helyzetkihasználásuk.

A németek a helyzetek alapján behúzhatták volna a meccset, de eddig kifejezetten lazábbra vették a tempót a "nagyok", a második helyes automatikus kvalifikáció nem tett jót ilyen szempontból a selejtezősorozatnak. Mondjuk így legalább mi is kijuthatunk valahova...
- Normandia
- Director del Fútbol
Azért tegyük hozzá, hogy a Németek nyerhettek volna 5:2 re simán, ha a helyzeteik felét belövik, de a Lengyelek is jól játszottak. Az iram az hihetetlen volt, azt vártam mikor fáradnak el a polákok. Nos, nem tették, hanem lőttek még egy gólt. 2-ből 2, nem rossz a helyzetkihasználásuk.Alcantara írta:Nagyon jó meccs volt a lengyel-német, aki nem látta, bánhatja.
Olyan iram, hajtás volt a második félidőben, hogy már kezdtem sajnálni a lengyeleket szinte, gondoltam a németek bedarálják őket.
Le a kalappal a polákok előtt, jól bírták a tempót, nagyon megérdemelték ezt a győzelmet.
Szczesny olyan védéseket mutatott be, hogy csak ámultam. A lengyelek, gyorsak, erősek fizikálisan, sokat fejlődtek a saját rendezésű EB óta.
A németeknél sok új játékos van, idő kell nekik, hogy összerakja Löw, de a tempó az ugyanaz, mint a világbajnok csapatnál.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nagyon jó meccs volt a lengyel-német, aki nem látta, bánhatja.
Olyan iram, hajtás volt a második félidőben, hogy már kezdtem sajnálni a lengyeleket szinte, gondoltam a németek bedarálják őket.
Le a kalappal a polákok előtt, jól bírták a tempót, nagyon megérdemelték ezt a győzelmet.
Szczesny olyan védéseket mutatott be, hogy csak ámultam. A lengyelek, gyorsak, erősek fizikálisan, sokat fejlődtek a saját rendezésű EB óta.
A németeknél sok új játékos van, idő kell nekik, hogy összerakja Löw, de a tempó az ugyanaz, mint a világbajnok csapatnál.
- Leon
- Director del Fútbol
lengyelek - németek 2-0! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ami számunkra fontosabb, hogy a finnek egyenlítettek nem olyan rég a görögök ellen. Nagyon jó lenne egy csendes iksz azon a meccsen.
Észak-Írország veheti át majd a vezetést a csoportban.
Észak-Írország veheti át majd a vezetést a csoportban.

- Leon
- Director del Fútbol
Igaz de akkor is jó látnia lengyel vezetést!
Amúgy ez az Bel Arabi annyi német mint amennyire én kínai!

Amúgy ez az Bel Arabi annyi német mint amennyire én kínai!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leon 2014.10.11. 22:23:23-kor.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Azért abban a gólban Neuer benne volt.Leon írta:Vezetnek a lengyelek a németek ellen 1-0ra!Sport 1 adja élőben!
- Leon
- Director del Fútbol
Vezetnek a lengyelek a németek ellen 1-0ra!
Sport 1 adja élőben!

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- Leon
- Director del Fútbol
Aggodalmát fejezte ki Marokkó kormánya a jövő télen az országban rendezendő Afrikai Nemzetek Kupája kapcsán, melyet elhalasztanának a kontinensen kitört ebolajárvány miatt.
A morokkói Egyészségügyi Minisztérium egyik képviselője egyenesen úgy fogalmazott a BBC szerint, hogy el kellene kerülni az ebola által érintett országok részvételével zajló események megrendezését,
így az Afrikai Nemzetek Kupáját is, melyet január 17. és február 8. között rendeznének az észak-afrikai országban. Mostanra több mint 4000 halottja van az afrikai járványnak.
Az Afrikai Labdarúgó-szövetség még nem reagált a hozzá benyújtott kérelemre.
A morokkói Egyészségügyi Minisztérium egyik képviselője egyenesen úgy fogalmazott a BBC szerint, hogy el kellene kerülni az ebola által érintett országok részvételével zajló események megrendezését,
így az Afrikai Nemzetek Kupáját is, melyet január 17. és február 8. között rendeznének az észak-afrikai országban. Mostanra több mint 4000 halottja van az afrikai járványnak.
Az Afrikai Labdarúgó-szövetség még nem reagált a hozzá benyújtott kérelemre.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- danianevem
- Entrenador del Barça
Nem a sorfalon múlott, erősen lőtte Kucka, de középre tartott, Iker meg elszámolta a labda ívét, ráadásul egy kicsit jobbra el is dőlt. Reflexből már nem tudta korrigálni a hibáját. Hogy mennyire Mourinho hibája, azt nem tudom, mindenesetre ez már inkább fizikumon múlott mintsem mentalitáson.macgabi írta:Az elsőnél rosszul állította a sorfalat. A fal mellett két méterrel rúgták el a labdát.
A második tipikus bizonytalansági bénázás volt. kimenjek? ne menjek? Merre menjek?
Szomorú ezt látni de Casnál nincs rendben valami. És meggyőződésem, hogy Mou tette tönkre őt.
Koke többnyire bal oldalt játszik az AtMa-ban, na meg a pontrúgásokat is ő végzi. A válogatottban meg VdB berakta Busquets mellé és mással rúgatta a szögleteket...macgabi írta:Koke a válogatottban nem tud focizni, moközben az AM-ban iszonyat jó
Az elsőnél rosszul állította a sorfalat. A fal mellett két méterrel rúgták el a labdát.Vakmacska írta:Tegnap mindkét gólban benne volt szerintem Cas.
A második tipikus bizonytalansági bénázás volt. kimenjek? ne menjek? Merre menjek?
Szomorú ezt látni de Casnál nincs rendben valami. És meggyőződésem, hogy Mou tette tönkre őt.
Del Bosque is megöregedett, de legalábbis nem mer kockázatot vállalni vagy fogalma sincs mit tegyen.
Látni kell, hogy a játékosok úgy fociznak a válogatottban, mintha az egy öregfiúk csapat lenne a megye háromban. Nem érdekli őket.
Koke a válogatottban nem tud focizni, moközben az AM-ban iszonyat jó, a Cesc-Costa páros a Chelse-ben tök jó, itt meg bénáznak.
Az öreg csapatként nem tudja együtt játszatni ezt kábé 20-25 srácot.
Tegnap mindkét gólban benne volt szerintem Cas.
Az elsőt alaposan belepkézte. A másodiknál meg minek jött ki a a kapujából?
A beadás előtt ott áll méterekre a kaputól.
Nem láttam a meccset, csak a gólokat.
De véleményem szerint Böskét már a VB után le kellett volna váltani. Képtelen megújítani a csapatot. Ha Xavi nem lép vissza, akkor még mindig alapember lenne a válogatottban.
Megcsontosodott, képtelen új színt hozni a játékba.
"Del Bosque 12 vereséget szenvedett a spanyol válogatottal, de ebből 4-et a legutóbbi hat mérkőzésen."
"Diego Costa nyolc meccsén egy gólt sem lőtt, a nagy spanyol futballtudor (nagy spanyolfutball-tudor) Pedro Martin szerint ék még ilyen rosszul nem rajtolt a spanyol válogatottban."
Talán ezeken el kellene gondolkodni. Nem nekünk, hanem a szövetségnek. No meg Böskének.
Az elsőt alaposan belepkézte. A másodiknál meg minek jött ki a a kapujából?
A beadás előtt ott áll méterekre a kaputól.
Nem láttam a meccset, csak a gólokat.
De véleményem szerint Böskét már a VB után le kellett volna váltani. Képtelen megújítani a csapatot. Ha Xavi nem lép vissza, akkor még mindig alapember lenne a válogatottban.
Megcsontosodott, képtelen új színt hozni a játékba.
"Del Bosque 12 vereséget szenvedett a spanyol válogatottal, de ebből 4-et a legutóbbi hat mérkőzésen."
"Diego Costa nyolc meccsén egy gólt sem lőtt, a nagy spanyol futballtudor (nagy spanyolfutball-tudor) Pedro Martin szerint ék még ilyen rosszul nem rajtolt a spanyol válogatottban."
Talán ezeken el kellene gondolkodni. Nem nekünk, hanem a szövetségnek. No meg Böskének.
- Leon
- Director del Fútbol
Meg Disney Land-et és laktalan szigeteket,csakhogy biztos összejöjjön valami!LG írta:Mondjuk a spanyolok 2012 óta jelentősen visszaestek, de tény, a szlovák labdarúgás már évek óta a magyar előtt jár, ahogy lassan minden környező ország szépen lehagy minket.Leon írta:Mi (magyar válogatott) valszeg nem úsztuk volna meg egy tizes alatt,de szlovákok igen... épp most alázzák 1-0val a spanyolokat!![]()
Kéne egy alternativ EB-t alapítani, amit mi rendeznénk, meghívnánk Lichtensteint, Máltát, Andorrát, Vatikánt, Luxemburgot, Gibraltárt, és akár még az érem is összejöhetne!

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Mondjuk a spanyolok 2012 óta jelentősen visszaestek, de tény, a szlovák labdarúgás már évek óta a magyar előtt jár, ahogy lassan minden környező ország szépen lehagy minket.Leon írta:Mi (magyar válogatott) valszeg nem úsztuk volna meg egy tizes alatt,de szlovákok igen... épp most alázzák 1-0val a spanyolokat!![]()
Kéne egy alternativ EB-t alapítani, amit mi rendeznénk, meghívnánk Lichtensteint, Máltát, Andorrát, Vatikánt, Luxemburgot, Gibraltárt, és akár még az érem is összejöhetne!