palesz77 írta:Leon írta:Nem is igazán a BL sikert sajnálom a blankóktól hanem azt,hogy ez lenne nekik a 10.ik!Igaz,hogy ebből a 10ből kb -5öt akkor szereztek amikor még rajtuk kívül a több csapat gyakorlatilag focizni sem tudott de csak zavaró az a decima!
Engem a vita része igazából nem érdekel, azt rendezzétek le ti egymással, de fejtsd már ki ezt légyszi, hogy mire célzol itt, mert nagyon kíváncsi lettem.. Mikor nem tudott a többi csapat focizni?

ő se tudja, hagyjad.... első BL Döntőben a Real 2 gólos hátrányban volt már 10 perc után, biztos azér,t mert az ellen nem bírt focizni....
a 2. BLben azért kellett 3. meccs a Realnak a legjobb 16 között az Austria Wien ellen, mert nem tudtak focizni...
a 3. BLben, azért volt hosszabbítás a Döntőben, mert ott se tudott senki focizni...
a 4. kiírásban azért kellett 3. meccs az elődöntőben az Atletico Madrid ellen, mert azok se tudtak focizni....
az 5.ben meg volt a Real-Frankfurt meccs, ahol a Döntőben Puskás eltett egy négyest...
és jött a BL 6. kiírása, ahol már megtanult a többi csapat is focizni (vagyis hát León szerint így van....) és a legjobb 16 között esett ki a Real (épp a Barc ellen, 4-3 összessítéssel), innentől számítanak csak a dolgok, a 60-61es szezontól, mert onnan már több csapat is megtanult focizni, elég egyértelmű ez.
Én nem vitázok senkivel,csak jókat szórakozom azon,hogy vannak olyanok akik ilyen poénokat komolyan vesznek és azon hergelik magukat!
a hülyeség és a vicc között elég vékony a határ, had nem mondjam hova tartozol
Gutit elüldözték, Raúlt elüldözték, Casillas-t is kezdik kiutálni.
Guti még szezon közben lenyilatkozta, hogy el akar menni... és mindenki így számolt vele, aztán szezon végén már nem volt ebben ennyire biztos, de épp emiatt mennie kellett mert ő már ezt kijelentette korábban, hogy menni akar és emiatt nem volt maradása.
Raúl se lett elüldözve, szimplán gyenge volt már akkor és inkább hátráltatta a csapatot, meg lett neki mondva, hogy nem lesz annyi játékperce és úgy döntöttek, hogy inkább elmegy egy Schalkéba, ahol igencsak sikeres 2 évet hozott össze.
Nem értem ezzel mi volt a probléma, tökéletes volt ez így mindenkinek.