Rivaldo11 írta:

Igen. Kiderült melyik az erősebb, amint felvállaltátok a játékot
a védekezés a játék fele. láthatod,mert a barcának nem megy és máris mekkora a baj.
ízlésen meg kár vitatkozni. nem tudom nézel-e major sportokat. ott ha egy csapatnak a védekezés az erőssége,akkor nem ujjal mutogatnak rá és oldalakon keresztül ecsetelik,hogy mekkora "nem szép dolog". ha a barca fele annyira lett volna jó abban,ami a realban böki a szemed,akkor triplázott volna.
ha már ízlés,nekem sem tetszik. nem szórakoztat,nem annyira látványos és bobbal ellentétben engem nem köt le a tolódások,zárások milyensége. de ez van,úgy tűnik,hogy miután egyre precízebb és gyorsabb lett a foci,úgy egyre precízebb és keményebb védelem kell,mert azzal lehet nyerni. hogy a védelem a labdával való futás vagy a labda nélküli,az más kérdés. az minden esetre látható,hogy egyre több csapat nyer azzal,hogy a játék "csúnyábbik" felére koncentrál és mellette beveri azt,amit be kell. jelen esetben a 4ből 3 ilyen csapat. ez lett a foci.
jó volt a párharcban a reál,ennek ellenére nem esem hanyatt,mert tökéletesen látszanak a csapat hibái és a döntőben is 50-50%-osak az esélyek.
ezek után kíváncsi vagyok a vb-re. az olaszok esélyei nőttek a szememben
olvasom a forumokat is. hát érdekes. itt ugye hurrá hangulat volt a sorsoláskor,hogy a real kiesik. most ha nem is síri csönd és hullaszag,de egyfajta csalódottság van.
a real forumán most az optimizmus,korábban kevésbé jó hangulat uralkodott.
a bayern forumon pedig sokan el vannak keseredve,amit részben megértek. lehetőségük nyílt idén megnyerni a 2 szuperkupát,egyet elhoztak. a világkupát,elhozták. a bajnokságot,zsebben. a kupát,döntőben. a bl-t,elődöntőben kiesés. ez olyan szezon,amit ha felvázolunk a szezon előtt,akkor csattognak a fitymák. nekem is. ami miatt szomorúak és megértem,hogy pep nem vitt olyat a csapathoz,amire szükségük volt. miután ő 1 ember és a csapatban játszik másik 20-22,így nem erőltetheti azt a csapatra,amit nem tudnak és tavaly látszott,hogy nem is lenne erre szükség. félreértés ne essék,szinte lehetetlen duplázni,juppal sem biztos,hogy sikerült volna. de mégis annyira idegennek tűnik abban a közegben és már-már a játékosoknak,vezetőknek is feltűnik,hovatovább hangoztatják is,hogy nem ezt kéne játszani. ha pep még legalább 2 évet ott szeretne tölteni,akkor vagy mást kell kitalálnia(ki sem kell találni,csak visszatérni a tavalyihoz) vagy nagyon stimmelnie kell a következő évnek.
ezeknek az az oka,hogy
1. ez a fajta játék is csak bizonyos esetekben,megfelelő kerettel működik és mára már könnyen sebezhető
2. a média által(?) az emberek elvárják egy év után a bayerntől,hogy ismételjék meg a tavalyi szezont. mint a barcától anno. pedig az volt a csoda,a mostani pedig csak szimplán egy nagyon-nagyon jó szezon.
hihetetlen,hogy 1 év alatt egy csapatot kikiáltanak verhetetlennek és ha mégis verhető,akkor hullanak a könnyek és fejek. nem jó ez.