visca el barca írta:amugy meg tökmind1 h ki az edző, uis letudja mindenki annyival, hogy messivel, meg iniesatával én is tudnék bajnokcsapatot csinálni. soha nem lesz egyik sem elismerve..
Ez pedig nincs így! Annak idején amikor Xavi is toppon volt, akkor voltak ilyenek, mert Xavi-Iniesta-Messi azt csináltak a pályán amit akartak az ellenféllel. Odaát, ha megkérdezel egy normális szurkolót az mind elismeri ezt a 3 embert. Xavit már mi sem értjük, hogy mire fel van erőltetve, de Messit csak az nem ismeri el aki elvakult és hülye... Jelzem a FIFA év csapatába, nálam CR és Messi volt a két csatár...
Amit sokan emlegetnek talán az az, hogy a támadószekcióba akik játszanak kb tizenpár éves koruk óta csapattársak és ezeket a játékosokat nehéz formálni. Olvastam egyszer egy cikket, hogy már az utánpótlásba a tiki-takát tanulják, és ezért van az, hogy a barca saját nevelései nehezebben állják meg a hellyüket mint a madridé más csapatokba.
Pár, hete követem figyelemmel amùgy a fórumot és annyira hobbi kicsavarni egymás szavait amùgy, hogy fájdalmas, de jó látni, hogy azért itt is vannak olyanok akik a csapatuknak szurkolnak, nem pedig a rivális ellen, de ez sajnos mindenhol így van...
Mostanság amùgy én se vágom, hogy miért kell állandóan beszólni. Elment Mou és mindenki nyomta, hogy megszűnik a vitázás. Erre állandó jelleggel oda van szùrva... Ez viszont vicces...