Majd ott kapni fog.Federer22 írta:Azért az elmebeteg, hogy a Real egyetlen gólt sem kapott, úgy jutott a döntőbe.![]()
Az elméletileg nehezebb ágon.
Barça vs. Real - El Clásico
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Nagyon jól tudpm, hogy kell írni, de abban a mondatomba így akartam leírni vagy ùgy, hogy "várom már a klasszikust", de akkor abba is belekötnél...Federer22 írta:Bízom benne, hogy anno nem ez a mentalitás dominált nálad nyelvtanórán.
Hát azért nem mondhatni amùgy, hogy csak az atleticó volt erős, mert az osasuna idegenben nem könnyű, de az espanyol se a sima kategória. Mondjuk ùgy, hogy szivesen cseréltem volna, de így már mind1... Az meg, hogy kinek volt több megpattanós gólja, szerintem nem kell belemenni, mert a barca is talál ilyen gólt vagy gólolat és mi is. Az atleticonak meg 2 meccs alatt volt 2 értelmes helyzete kb...
- Kash
- Entrenador del Barça
Nem tudom, nekem tetszettferninho írta:belinkelnéd hol dobálták le egy csapat mezét 2szer is, a 2.ra finoman rá is lépkedve miközbencsababarca írta: Értem,hogy beszólt,de kapott ebben a műsorban már más is savazást
az "Elveszítjük a Real Madrid szurkolókat" mondatra egy laza "Dögöljenek meg" volt válasz...
a hányingerarcúak megjegyzést meg sem említve.
Szerintem is már túl lett egy kicsit reagálva ez az egész, de egy olyan csatorna, mint a Sport TV, ahol ezeket a meccseket közvetítik és rengetegen nézik ott egy ilyet nem lehetne megengednie magának a csatornának és tényleg azért egy kicsit felháborító volt.

Nem szoktam nézni ezt a műsort (Heti helyzet) de rre én is felkaptam a fejem, amúgy meg egyetértek vele. Ha ellenkező esetben a Barca mezével csinálja ezt, igazábol egy kisseb durcaságon kivül nem lett volna több a részemröl, max azt mondanám, hogy ismét levizsgáztak a Real szurkolók. Véleményem szerint a Madrid szurkolók azért reagálhatnak így egy ilyen esetre, mert még lehet egy szinten említeni őket a Barcával, de pl nem hinném, hogy ha Ganxta egy xerez mezt taposott volna meg, lett volna-e bocsánat kérés. Ez megint csak egy reklám a Madridnak, és tudjuk, hogy van roszz és jó reklám, de a reklám az akkor is reklám. Akik eddig nem kedvelték Zolit, azok ezután sem fogják.

Ezzel nem tudom mit szeretnél mondani? 3 gólt rúgtak.sjd írta:Szerintem sokkal viccesebb, hogy az odavágót meg úgy nyerték meg 3-0-ra, hogy kis híján gólt sem rúgtak.Federer22 írta:Azért az elmebeteg, hogy a Real egyetlen gólt sem kapott, úgy jutott a döntőbe.![]()
Az elméletileg nehezebb ágon.![]()
:grabs popcorn:

Egy gyönyörű Jesé gól, illetve két megpattant lövés, ami benne van.
Míg mondjuk a katalánok egyet a Sociedad ellen, mégis 2-0-ról folytatják ma.
Objektivitás.

Szerintem sokkal viccesebb, hogy az odavágót meg úgy nyerték meg 3-0-ra, hogy kis híján gólt sem rúgtak.Federer22 írta:Azért az elmebeteg, hogy a Real egyetlen gólt sem kapott, úgy jutott a döntőbe.![]()

:grabs popcorn:
Mindenesetre a másik ág még ennél is gyengébb volt.
Illetve nem sűrűn fordul elő, hogy egy csapat kapott gól nélkül masírozik be egy döntőbe. (kalapemelés)
Illetve nem sűrűn fordul elő, hogy egy csapat kapott gól nélkül masírozik be egy döntőbe. (kalapemelés)
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Az Atletico volt egyedül nehezebb ellenfél az águkon. A párharcot meg az első meccsen lerendezték...Federer22 írta:Azért az elmebeteg, hogy a Real egyetlen gólt sem kapott, úgy jutott a döntőbe.![]()
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bízom benne, hogy anno nem ez a mentalitás dominált nálad nyelvtanórán. 

Majd azt eldöntöm, hogy hogyan akarom leírni...Federer22 írta:Tiszteljük meg ezt a klasszikus párharcot azzal, hogy megtanuljuk leírni:
El Clásico!
Tiszteljük meg ezt a klasszikus párharcot azzal, hogy megtanuljuk leírni:
El Clásico!
El Clásico!
Amit shutter megjósolt, szerencsére csak az atleticonál jött ki (sérülések) és ez az aminek még nagyon örülök. Most a bajnokságba is sebezhetőek, és remélem pontot is vesztenek, kettőnk között meg majd eldől az első hely. Várom a classicót, mert van egy olyan érzésem, hogy nagyon sok fog mùlni azon a meccsen.
Annyira látszott, hogy mi sem nagyon erőltetjük a dolgot, főleg a tizi után. Annyira az volt a lényeg, hogy ne legyen sérülés, és mindenki legyen a döntőben.csababarca írta:Túl sima volt az odavágó ahhoz,hogy ez a B-csapatos AtMa ma kis izgalmat is tudjon okozni.MikeTyson írta:Na hát ennek az atleticonak se sok köze volt a focihoz... Találkozunk a döntőben! Az legalább nézhető lesz, mert ezen majdnem bealudtam...
A CR eset meg elég érdekes, mert a srác is hasonlóan pukkant. A baj az volt, hogy CR magasabra ment és a srác hùzta a rövidebbet...
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Nagyon gusztustalan volt, ahogy szegény csávó földet ért. De amúgy elmondanám, hogy csak azért kapott sárgát, mert ilyen csúnyán pukkant le a srác. Amúgy csak egy sima szabálytalanság volt. Tudom, idiótán hangzik, de ilyenkor ez az "eljárás". Legalábbis ennek kéne lennie...más kérdés, hogy ki mennyire tartja be ezt az íratlan szabályt.Vakmacska írta:Hát azért az, amit most is művelt....
Ekkora egy nemistudom micsodát...
Majdnem kitörte csóri Atletico játékos a nyakát. Ő meg játssza a hülyét, hogy nem csinált semmit...
Azért az elmebeteg, hogy a Real egyetlen gólt sem kapott, úgy jutott a döntőbe.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Túl sima volt az odavágó ahhoz,hogy ez a B-csapatos AtMa ma kis izgalmat is tudjon okozni.MikeTyson írta:Na hát ennek az atleticonak se sok köze volt a focihoz... Találkozunk a döntőben! Az legalább nézhető lesz, mert ezen majdnem bealudtam...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Na hát ennek az atleticonak se sok köze volt a focihoz... Találkozunk a döntőben! Az legalább nézhető lesz, mert ezen majdnem bealudtam...
- Chino
- Llegenda del Barça
Még mindig jobban járt, mint anno De la Pena. Ő egy Zippot kapott a szögletzászlónál.Gareth Tello írta:Ronaldót fejbedobták egy öngyújtóval:
http://www.youtube.com/watch?v=foowShM5VhA" target="_blank
Ramos...
Forca Barca!!!!
-
- Az Év fórumozója 2013
Ronaldót fejbedobták egy öngyújtóval:
Ramos...
Ramos...

Hát azért meg pláne minek kell egy ilyet csinálni?mirko1199 írta:hány ilyen van egy meccsen??ütköztek levegőbe.ne hogy már kitaláld hogy ezt is akarta te...Hát azért az, amit most is művelt....
Majdnem kitörte csóri Atletico játékos a nyakát. Ő meg játssza a hülyét, hogy nem csinált semmit...Hát azért az, amit most is művelt....
szerencsétlenül esett a srác,sajnos ilyen van.
azt nézd meg h mennyi az eredmény,és hogy kilőtte.
Igen, sok ütközés van a levegőben, aláírom. De nem nagyon emlékszem, hogy láttam volna ennyire durvát. Még NFL-ben sem nagyon...
[quote]Hát azért az, amit most is művelt....
Majdnem kitörte csóri Atletico játékos a nyakát. Ő meg játssza a hülyét, hogy nem csinált semmit...Hát azért az, amit most is művelt....[/quote]
hány ilyen van egy meccsen??ütköztek levegőbe.ne hogy már kitaláld hogy ezt is akarta te...
Majdnem kitörte csóri Atletico játékos a nyakát. Ő meg játssza a hülyét, hogy nem csinált semmit...Hát azért az, amit most is művelt....[/quote]
hány ilyen van egy meccsen??ütköztek levegőbe.ne hogy már kitaláld hogy ezt is akarta te...
Hát azért az, amit most is művelt....
Majdnem kitörte csóri Atletico játékos a nyakát. Ő meg játssza a hülyét, hogy nem csinált semmit...
az a kiállítás utáni magatartás ezt a mozzanatot takarja tudtommalChino írta:Én is így tudom. A piros miatt megkapta az automatikus 1 meccset+ kettőt a kiállítás utáni magatartásért vagy valami ilyesmi.Capon írta: Érdekes, de szerintem nem.
A rossz játékvezetői döntés a játék része amit tetszik nem tetszik nekünk is és a játékosoknak is el kell fogadni, tehát a piros marad, (de akár törölhették volna is) de a halmazati büntetést Cunci nem a szabálytalanságával vívta ki hanem a reakciójával utána, ezt honorálták neki +2 meccsel a már meglévő 1 mellé a piros után. Gondolom én.
és azért kapta ezt a 2 meccset, mert a 4. játékvezetőnek ment ez a mozzanat (ez állítólag jelent valamit spanyolban, azt írták, de hogy konkrétan mit az nem tudom), miközben a videóban tisztán látszik, hogy nem erről volt szó.
szóval teljesen poén ez az egész ügy...
madridista
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez megint egy olyan dolog, ami ha fordítva történik meg akkor röhögtök rajta és leirja pár ember, hogy végre a sport tv nem minket naldos, meg végre egy ember aki bátran "elmondja a véleményét"..ferninho írta:belinkelnéd hol dobálták le egy csapat mezét 2szer is, a 2.ra finoman rá is lépkedve miközbencsababarca írta: Értem,hogy beszólt,de kapott ebben a műsorban már más is savazást
az "Elveszítjük a Real Madrid szurkolókat" mondatra egy laza "Dögöljenek meg" volt válasz...
Szerintem is már túl lett egy kicsit reagálva ez az egész, de egy olyan csatorna, mint a Sport TV, ahol ezeket a meccseket közvetítik és rengetegen nézik ott egy ilyet nem lehetne megengednie magának a csatornának és tényleg azért egy kicsit felháborító volt.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Túl lett reagálva? Reagálni sem kellett volna rá.
Pontosan ez volt a célja, hogy felhívja magára a figyelmet.
Amolyan negatív reklám is reklám alapon működött a dolog.
Hagyni kellett volna a fenébe, és nem minden fórumon puffogni.
Az az ember nem méltó arra, hogy bárhol is írjanak róla, felesleges összepiszkolni vele a facebook falunkat is akár.
Pontosan ez volt a célja, hogy felhívja magára a figyelmet.
Amolyan negatív reklám is reklám alapon működött a dolog.
Hagyni kellett volna a fenébe, és nem minden fórumon puffogni.
Az az ember nem méltó arra, hogy bárhol is írjanak róla, felesleges összepiszkolni vele a facebook falunkat is akár.
belinkelnéd hol dobálták le egy csapat mezét 2szer is, a 2.ra finoman rá is lépkedve miközbencsababarca írta: Értem,hogy beszólt,de kapott ebben a műsorban már más is savazást
madridista