La Liga / Copa del Rey
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Casillas egyértelmű, a világ legjobbja a szememben.
Nade a 49 és háromnegyed éves Canizares, és a Barçában például lepkefogó szerepkörben tündöklő Reina is előtte legyen, számomra elég érdekes. Reina még okés is lenne talán, bár inkább egy szint, sokat fejlődtek mind a ketten, Reina különösképp, bár én még mindig nem tartom olyan nagyra...
Nade a 49 és háromnegyed éves Canizares, és a Barçában például lepkefogó szerepkörben tündöklő Reina is előtte legyen, számomra elég érdekes. Reina még okés is lenne talán, bár inkább egy szint, sokat fejlődtek mind a ketten, Reina különösképp, bár én még mindig nem tartom olyan nagyra...
- Charlie
- Öreg Harcos
33főt jelölt meg Aragones a spanyolok összetartására,akik közül válogatni fog a vb-re.
Real Madrid: Casillas, Raúl, Sergio Ramos és Michel Salgado.
Atlético Madrid: Antonio López, Fernando Torres és Pablo Ibáñez.
Getafe: Gavilán.
Betis: Joaquín, Juanito és Melli.
Espanyol: De La Peña.
Celta Vigo: Oubiña.
Deportivo: Capdevila.
Valencia: Albelda, Baraja, Cañizares, Marchena, Vicente és Villa.
Liverpool: Luis García, Morientes, Reina és Xabi Alonso.
Chelsea: Del Horno.
Villarreal: Javi Venta és Marcos Senna.
Barcelona: Iniesta, Puyol és Xavi.
Zaragoza: Cani.
Arsenal: Cesc Fabregas és Reyes.
C.
Real Madrid: Casillas, Raúl, Sergio Ramos és Michel Salgado.
Atlético Madrid: Antonio López, Fernando Torres és Pablo Ibáñez.
Getafe: Gavilán.
Betis: Joaquín, Juanito és Melli.
Espanyol: De La Peña.
Celta Vigo: Oubiña.
Deportivo: Capdevila.
Valencia: Albelda, Baraja, Cañizares, Marchena, Vicente és Villa.
Liverpool: Luis García, Morientes, Reina és Xabi Alonso.
Chelsea: Del Horno.
Villarreal: Javi Venta és Marcos Senna.
Barcelona: Iniesta, Puyol és Xavi.
Zaragoza: Cani.
Arsenal: Cesc Fabregas és Reyes.
C.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Zuzós volt az üvegdobálás...cps46 írta:Folytatták: 0-1 lett.redlions írta:Fébeszakadt az Atletico-Sevilla meccs....
Atlético: 3 piros
Sevilla: 2 kihagyott 11-es
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Fébeszakadt az Atletico-Sevilla meccs.... 

By red
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Szerintem, ha Katalónia függetlenedne, azzal nem tiltanák ki a Barcát a spanyol bajnokságból. Megoldhatnák úgy, mint a Monaco. Az végülis nem nagy baj, ha katalán játszik a spanyol 11-ben főleg, ha az lenne a vége, hogy elkatalánosodna és elbaszkosodna a válogatott, mert így nagyobb viszhangot kaphatna az ügy! Bár erről beszélni hülyeség, miért engedné el Spanyolország a leggazdagabb tartományt? Olyan ez, mint Erdély. A románok hánynak az ott élő magyaroktól, de az egyetlen bevételi forrásukért inkább tűrnek... 

- Bleydh
- Barça B
- Kapcsolat:
Bocsi de nem értem mindent amit írtadigeorgy írta:Nehéz megfogalmazni, de mondjuk az érdekes lenne, ha catalunia "nagyobb" szabadságot...autonómiát kapna és pl saját bajnokságot írna ki, lehet az ott szereplõ barca már nem jelentene akkora lehetõséget a sztár légiósoknak...
Meg emócionális kérdést vet fel a válogatottaknál, h hol szerepeljen...pl Puyol, Oli, Xavi szíve szerint a katalán 11-et választaná, de lehet h nem jut ki a vb-re, eb-re...
De összeségében a spanyol nép, nemzet, ország...stb sokat veszítene szerintem katalóni, baszkföld nélkül, viszont meg kell vizsgálni, h az szabadsággal vajon többet nyernek az autonómiák?

Itt, Katalóniában nem akarunk egy katalán bajnokságot, hanem egy hivatalos Katalán csapatot. Szerintem a legjobb lenne egy (igazi) europai bajnokság, ahol lenne a Barça, a R.Madrid, PSG, Liverpool stb...
Nem tudom hogyan lesz Magyarországon, de Spanyolországban, ha Aragonés hivja valakit (mint Oleguer-t) és a játékos azt monda hogy nem akar menni, van egy NAAAAAAGY bírságot neki. ÉS talán nem tud jatszani tovabb.

A Barça nem beszél spanyolul!
- igeorgy
- Jugador del Barça
Nehéz megfogalmazni, de mondjuk az érdekes lenne, ha catalunia "nagyobb" szabadságot...autonómiát kapna és pl saját bajnokságot írna ki, lehet az ott szereplő barca már nem jelentene akkora lehetőséget a sztár légiósoknak...
Meg emócionális kérdést vet fel a válogatottaknál, h hol szerepeljen...pl Puyol, Oli, Xavi szíve szerint a katalán 11-et választaná, de lehet h nem jut ki a vb-re, eb-re...
De összeségében a spanyol nép, nemzet, ország...stb sokat veszítene szerintem katalóni, baszkföld nélkül, viszont meg kell vizsgálni, h az szabadsággal vajon többet nyernek az autonómiák?
- Bleydh
- Barça B
- Kapcsolat:
Sajnos, Spanyolországban nem Nagy Británia. Mi (Katalónia) csak jatszunk karacsonykor, és csak egy meccset! , mast TILOS lenne! Ez a spanyol szabadságot
Érdekes hogy a Barça és a Real Madrid a legjobb csapatok a világon, de a Spanyol Csapat SEMMIT SEM csinál. Szerintem azok a spanyolok nagyon félnek, hogy Katalónia (és a Baszkföld) jobb lenne.

Érdekes hogy a Barça és a Real Madrid a legjobb csapatok a világon, de a Spanyol Csapat SEMMIT SEM csinál. Szerintem azok a spanyolok nagyon félnek, hogy Katalónia (és a Baszkföld) jobb lenne.

A Barça nem beszél spanyolul!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Van katalán válogatott,de az ugyebár,csak ilyen karácsonykor,meg ilyen alkalmakkor szokott összejönni.Ugyanígy van baszk meg mittoménmégmilyen válogatottak is.
Még annyit tudok ezzel a dologgal kapcsolatban,hogy a Xabi Alonso faterja a Katalán válogatott úgymond szövetségi kapitánya..ha nagy hülyeséget mondtam,akkor viszont ezer bocsánat.
Még annyit tudok ezzel a dologgal kapcsolatban,hogy a Xabi Alonso faterja a Katalán válogatott úgymond szövetségi kapitánya..ha nagy hülyeséget mondtam,akkor viszont ezer bocsánat.

- igeorgy
- Jugador del Barça
Bleydh írta:
Mikor lesz egy HIVATALOS Katalán Nemzeti Csapat??![]()
Speciel én úgy tuttam h van...egyébként attól függetlenül, h Puyol már jáccot spanyol mezbe, pályára léphetne a Katalán nemzeti 11-ben...?
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hogy néz most ki a legjobb spanyol 11 vki világosítson már fel.
Előre is köszi.

Ott. Nemesocsán, az Komáromtol 22km.Rapika írta:Lg szlovákiában laksz?
az télleg 11-es volt, de nem tudhatod mit mondott az a játékos, mert nem azt állították ki aki kezelt, hanem egy másikat aki utána pofázott... erre allergiásak a bírok mostanában, én is kaptam bíró anyázásért sárgátKeelhaul írta:Szvsz a 11es jogos volt,de a kiállítás semmiképpen.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Szvsz a 11es jogos volt,de a kiállítás semmiképpen.
Megnyugodhatx, nem vernek itt senkit, nem kell mindent elhinni!Rapika írta:Lg
Ha igazi magyar vagy,a spanyoloknak kéne szurkolnod!
A ro.hadt szlovákoknál is úgy verik a magyarokat,mint az állat,te meg nekik szurkolsz???
Ne legyél már bar-om!!!
Más: Az 5-1ben a drága bíro is nagyon alaposan benne volt: 2-1nél jogtalan 11-es + kiálítás.