Érdemes lenne minden gyerekes sz.rrágás nélkül szimplán csak gratulálni egyszer az ellenfélnek.
Nyilván az nem lenne olyan menő. mint az állandó puffogás.

Mit látnak bele?Charlie írta:"A spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid a bajnoki éllovas Atlético Madridot fogadta, és megnyugtató, három nullás győzelmet aratott. A találkozón a „királyiak” védője, Pepe újra megmutatta arca csúnyábbik felét, s egy szögletnél egyszerűen Diego Costára fújta az orrát."
klikk
Videó nincs egyelőre, kiváncsi vagyok majd madridista kolléga mit lát bele az esetbe, hogy tahópepe taknyát ürítette D. Costára.
szerk.: taknyóca
C.
Barcaman1993 írta:A meccset nem láttam, de belekukkantottam a gólokba. Egyszerűen nem tudom felfogni...
Ott legalabb abbol szuletett a gol, hogy mind2x Real játékos probalta kapura rugni a labdat. (az hogy megpattant benne van a jatekban)Barcaman1993 írta:A meccset nem láttam, de belekukkantottam a gólokba. Egyszerűen nem tudom felfogni...
Chino írta: Costa sem játszott túl szimpatikusan, de Arbeloa még őt is túlszárnyalta.
http://www.youtube.com/watch?v=2o0YatuIWJw" target="_blank
Én szinte biztos vagyok benne, h a Real sajnos csak egyre jobb lesz. Tavasszal mindig nagyon erősek, ráadásul találtak egy igen jó játékost Jesé személyében. Na még Bale és Varane is felgyógyul, és akkor aztán... . Mindegy. Az biztos, hogy nagyon látszik rajtuk az akarat, még ha a játékuk nem is állt össze teljesen. Mi pedig remélem, túléljük ezt a hónapot!csabooo írta:Most nem ternek ki a ket csapat kozti viszonyra(RMD-ATMA) viszont olyan deja vu erzesem volt, a 3,4 evvel ezelott Barca-Real meccsekrol.. Kb ugyanaz a faragas, aljas faultolasok, csak most az ATMA is partiba volt..
Egyre jobban erzem h Carlo papa tavaszra osszekaphatja a Realt, ami nem biztos hogy jo reank nezve. Valamelyest feludules volt nezni a meccset olyan teren, hogy nem ment az alibi, a tutyiputyi, hanem kemeny, jo iram volt, a Real ugy ment mint a mergezett eger, harcoltak minden labdaert, kemenyek voltak, s en azt lattam rajtuk hogy iden akarnak kupat/kupakat(?) nyerni :/ Es ilyen teren biztos jobbak mint mi, mert nem tudom mi mikor mentunk igy a labdaker, mikor akartunk igy mint ok ahogyan.
Persze voltak negativumok is amikbe nem nagyon mennek bele, gondolom mindenki eszrevette naggyabol aki nezte a figyelte is a meccset, nem csak nezte, de en szerintem komolyan kell veluk szamolni, mar ha eddig nem szamoltunk volna veluk![]()
Az ATMA meg csalodas volt, egy ket igeretes ziccer, helyzet, de semmi tobb, nem ertem hogy vezethetik a tabellat(persze nem akarom vitatni az erdemeket, de most nem mutattak sokat szvsz..).
bence-barca írta:Visszavágón Costa 3, Villa 1 és a döntőben Atmával találkozunk.
S.Agüero írta:Azért vicces, hogy 2 megpattanó labda, meg egy potya, és döntősök...
szerintem courtois ma úgy mászkált, hogy egy viharfelhő volt a kis feje felett, és ömlött rá az eső végig...mint a mesékbenS.Agüero írta:Azért vicces, hogy 2 megpattanó labda, meg egy potya, és döntősök...
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy így szólt volna ez a cikk a Bilabao-meccs után is.JOseppe írta:Túlzások vannak benne természetesen, de egy két igazság is akad azért, gondolok itt a rendezetlen védelemre példáúl vagy az aggályos komolytalan viselkedésekre.Ir3NiCuS írta:[url]http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... rcelonaban
Korrekt cikk aztán csodálkoznak ha utolja a két tábor egymást....
Pár idézet ,hogy ne nyissátok meg![]()
Alapjába véve ez egy elfogult cikk ami a csapatot támadja és ami lényegében elfogultságot mutat a reallal szemben, ez így botrányos összeségében.De eltekintve mindentől akadnak apró igazságok is, még egy ilyen elfogult cikkben is mint amilyen ez .
Túlzások vannak benne természetesen, de egy két igazság is akad azért, gondolok itt a rendezetlen védelemre példáúl vagy az aggályos komolytalan viselkedésekre.Ir3NiCuS írta:[url]http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... rcelonaban
Korrekt cikk aztán csodálkoznak ha utolja a két tábor egymást....
Pár idézet ,hogy ne nyissátok meg![]()
a meccs után itt is megjegyeztem, hogyChino írta:
Ellenben Xabiról mi a véleményed a Bilbao ellen?
Lehet, hogy van bennem egy kis elfogultság, de amilyen páros lábas, elkésett becsúszásai, durvaságai voltak sárgásan, nem tudom hogy engedték már ki a második félidőre.
és lehet szidni a bírót, hogy kiállotta Cr-t, mert tényleg jogtalan (bár ahogy közbe meg utána vigyorgott lekeverhettek volna neki egy fülest nevelő szándékból), de odaát sem nagyon beszélnek erről. Vagy én látom rosszul és tiszta belépői voltak?
nagyon narancs volt már nála, mondjuk amire az első sárgát kapta, ott pont a labdát rúgta el.hihetetlen, hogy itt már semmi nem fér bele és ha valaki csúnyán néz az ellenre már megy a piros, de Xabi esetében is nagyon homályban volt a spori....
ja értem.... akkor jó sok felspanolt , tesztoszterontól túlpörgött védő ugrál a másiknak minden meccsen, mert ezek a reklamálások elég gyakoriak, de ezek szerint ezt így kell csinálni és ez rá a természetes reakcióNe kezdjen "hevesen" reklamálni a semmire és akkor a felspanolt , tesztoszterontól túlpörgött védő nem ugrik neki....mííííegyszerűnem?