ferninho nem véletlenül ilyen elfogadott az oldalon, karakán hozzászólást "idegenben" véletlenül sem tett még hanem igyekszik fülétfarkát behúzva közlekedni aztán max hazai vizeken ahol jóval kevesebbet posztol néha lehúzza az itt lévőket amit persze itt már nem sokan látnak csak akik ott is szemmel követik az eseményeket.
az évek és a rutin, tény hogy hazai pályán néha könnyebben elengedem magam, de itt azért nem arról van szó, hogy Messit meg Neymart folyamat szarozom ott, itt meg istenítem őket...
Hidd el van pár év tapasztalat a hátam mögött és itt persze, hogy nem fogok itt olyan dolgokról tárgyalni, amikkel felpiszkálhatom könnyedén az embereket és olyan vitát indítsak el, mint amit itt most te.
Visszalehet olvasgatni a kommentjeimet a madridom-on, vállalom az összeset, amit írtam és lehet akár itt is beszélni róla az off topikban. Vannak olyanok is, amikből itt vita is lehetne bőven.
Itt van a legfrissebb az Atletico elleni meccs is, a spori 2 lest is benézett az Atleticonak, mindkettőből elég nagy ziccer lehetett volna, mégse rohantam ide át panaszkodni, hogy ez mégis micsoda... igen, régen ezt csináltam, de megtanultam ,hogy ennek ideát semmi értelme nem lenne és a 2 "les" ide vagy oda attól még teljesen igazságos volt az X.
Igen, megjegyeztem ezt hazai pályán, de ide nem fogom "átmásolni", hogy vitát gerjesszek... nem láttam volna értelmét.
én már majdnem 5 éve regisztrált felhasználó vagyok itt, 5ször ilyen durva vitákban és minimum 3szor ilyen hosszúakban volt részen az 5 évem alatt, főleg az első pár évben... és nem is egyben....
szimplán megtanulja az ember ennyi idő alatt, hogy nem szabad itt a nagy hőst játszani folyamatosan, mert hosszabb távon semmi értelme nincs, de te biztos jobban tudod ezt, mint én

persze ha olyan téma jön elő ugrok rá, de az ember ennyi idő után már szelektál és nem áll le mindenért vitázni, hidd el nekem is fel ment egy kicsit a pumpa, amikor itt olvastam tegnap 1-2 kommentet, de jobb néha békén hagyni az illetőket és nem leállni vitázni, mert abból csak rosszabb dolgok lesznek.....
ennyit arról, hogy karakán hozzászólást még nem tett dologról... voltak nekem olyan gyönyörű dolgaim is, amiket te el sem tudnál képzelni... amikor mentek a feszült több oldalas viták... de te tényleg jobban tudod, hogy megy ez, mint én és nagyon ügyesen leszóltál engem is.
az, meg hogy ide többet írok, mint hazai pályára megint pöppet nevetséges. Ebben az évben 12 kommentem volt itt, annak is kb a bele NFL témában, míg a madridomon kb 40...
de ügyes vagy, hogy még velem is összeveszel, nem elég ez a sok barcás kolléga.
a mondanivalóddal persze egyetértek több helyen, csak a mikéntje a probléma, amibe én nem tudtam idáig belekötni, mert én is átmentem ezen, amin most te, először mindenki azt csinálná, amit most te, de az, hogy még engem is betalálsz...