csababarca írta:Chino írta:Ráadásul ne felejtsük, hogy elkezdődik a 3 frontos terhelés és két középhátvédjük van, ha nálunk védőproblémáról beszélünk, akkor ott is markáns.
Jókat írsz,így látom én is, de az a kettő az három, és mindhárom top 10es védő, összetenném Ramosért vagy Varane-rt a két kezem, ha valamelyikük minket erősítene.
ne felejtkeztem meg Varane-ról, nem ezért írtam 2 védőt. Csakhogy ő már régóta elég komoly sérüléssel bajlódik, azt is lehetett hallani, hogy műteni kell, és amúgy is nagyon sérülékeny. (az utóbbi két évben kb. annyit volt egészséges mint amennyit a sanitasban volt) így valószínűleg 1-2 hónap kell neki, aztán ki tudja hogy tér vissza, ez egy fiatal játékosnál még nehezebb.
Tehát így van egy Pepe-Ramos kettős, aki szinte nem is volt rotálva a szezonban, amellett nem kicsit hajlamosak a sárgák és pirosak gyűjtésére. Akkor pedig marad nekik egy Nacho, aki távolról sem nevezhető csodajátékosnak + nem is volt pályán egy ideje.
Most gondolj bele mi történik, ha őket is elkapja egy olyan sérüléshullám mint minket folyamatosan. Ilyen "apróságokon" mehetnek el meccsek.