Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
aki elég idős már ahhoz, hogy néhány tucat meccs mögötte van tudja: a fociban van egy sajátos törvény, ami a ziccereket illeti: egyszer bemennek, egyszer nem és minél nagyobb idő intervallumot fogsz át, annál jobban látszik a kiegyenlítődés.ferninho írta:Az első félidő Realos szempontból totál kuka volt, színtisztán Carlo cseszte el ezzel a gyönyörű felállással. Varane is meccshiányos volt, Ramos VKPban.... Bale sincs még olyan állapotban, hogy kezdenie kellett volna, Khedirát meg tényleg senki nem érti mit is tud ő, de mégis mindenkinél kezdő...Viszont Carvajal miatt pacsi Carlonak, jó meccset hozott le, bár az első gólban azért benne volt, de szépen csinálta összességében és még bőven van hova fejlődnie.
Jobb volt az első félidőben a Barca, de a gólhoz kellett bőven szerencse, hogy pont úgy pattanjon meg a védőn.
Ramosnál én nem éreztem, hogy pirosat kellett volna kapnia, az első esetnél elfejelte a labdát, ahogy kell, de kitette azért a kezét, de ez még belefért, bár tény kemény volt, de a spori se fújta le, utána egyből szabálytalankodott megint, jött is jogosan a sárga, de a 2. félidőben nem hiszem ,hogy Ini elleni szabálytalanság megért volna egy 2. sárgás kiállítást, kicsit erős lett volna sztem.
Aztán az 1. félidő végén jött Khedira helyzete, utána meg Adriano kezezése....
Érdekes szitu volt, ha azt befújják, akkor 11-es, plusz piros, mert Adrianonak volt már egy sárgája, az is pöppet erős lett volna sztem, de mint írtam érdekes szitu volt, amiről lehetne dumálni, de sztem felesleges.
2. félidőre végre bejött Illarramendi és helyreállt a Real játéka, ott volt CR ziccere, amiket a Barca ellen beszokott lőni, Di Maria is 1v1ben kapura mehetett volna, ha nem hosszan veszi át a labdát, Khedira is ügyeskedett még, meg Benzema lövésénél tényleg csak a szerencsén múlott, hogy bemegy-e, akkor még CR és Mascherano esete... Egyszerűen ez egy olyan meccse volt a Realnak, ahol nem ment be semmi, a Barcának megpattant és bement, a Real meg bármit csinált nem sikerült nekik, de nem a Barcán múlt, hogy nem tudott kiegyenlíteni a Real. Aztán jött Alexis gólja és eldőlt a meccs (meg voltak azért a 2. félidőben még Barca helyzetek, csak azokat nem részleteztem), de a végén azért örültem annak a Jesé gólnak, amit Valdes gyönyörűen benyelt.
Összességében a nagyon csúnya 1. félidő miatt reális ez a 2-1, de X is bőven benne volt, sőt ha egyenlít a Real bármi lehetett volna még.
Igazából nem vagyok mérges a csapatra, lehet, hogy ez a kisebb pofon még jót is tesz a Realnak és Ancelotti is tanul belőle.
Benne volt a pakliban.
Korrekt összefoglaló. Én sem tartottam volna az X-et se igazságtalannak, annál jobban örülök a győzelemnek.ferninho írta:...
Ezt ne gondold, de a szurkolók még hagyján.shutterisland írta:
a bírózáshoz annyit, hogy szerintem az első tizit meg kellett volna adni, a második eset (amiért céer majdnem szívrohamot kapott) nem volt az, illetve ha az volt, akkor a pepe vs cesc is, de én egyiket sem fújtam volna be.
ellenben ramos 3 akciójából (neymarral szemben kettő egymás után, és init is letakarította egyszer) nálam kijött volna kettő sárga, illetve azért engedte a hentelést.
valamelyest minket segített inkább, de mostanában a madrid kapott könnyű síppal befújt, vagy kétesebb tiziket (elche,malaga,juve), időszerű volt, hogy egy fújható elmaradjon.
idén azért szerintem az ő drukkereik nagy része is megvallja, hogy nem lehetett panaszuk a játékvezetésre.
Azért kell Messinek a szélen játszania mivel Pedro és Sanchez egy nagy nulla, semmi veszélyt nem jelentenek a kapura...már az is jobb megoldás ha fabre a hamis 9-es..Gareth Tello írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Cesc y Neymar.
Kíváncsi leszek erre a támadóhármasra...
Pad: Pinto, Puyol, Montoya, Song, Sergi Roberto, Alexis y Pedro.
Bartra...