Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.10.23. 23:01:45

Ha fociról lenne szó hétvégen kb egy 10est kapna a madrid...De nem arról van,lesz itt szó...Hanem...Megint egy jó nagy láma bíró lesz,Pepe megtapossa Neymar arcát a 10.percben,mentő viszi kórházba és onnatól max egy Jacko-t tudnak majd összerakni belőle,de nem volt semmi csak szimulált, persze megússza lap nélkül Pepe...No ez jel lesz a hentes alakulatnak, hogy megint zsebben a bíró, Ramos gyomorba rúgja Messit,miközben eljátsza hogy lekönyökölte Leo, piros lap,Messinek...innentől ha Barca játékos elesik szimulál,ha madridi akkor azonnal szabadrúgás,persze sárgalap nekünk...Emberhátrányban is jobban fogunk játszani,de 2szer elfutnak Cica eldobja magát a 16os vonalánál,felbillenti a hátulról fújó mediterrán szél...Bevarja,befeszít majomkodik fél órát...Majd később egy szöglet,3 madridi repül fej magasságban térddel,a védőinket leütik de a fejes gól érvényes...Majd feszengenek fél évet hogy megvertek minket...Ne legyen igazam de sokkal inkább kabaré lesz ez mint foci,abban meg jobbak...Sokkal...(nyílván irrionikus,bár sajnos nem annyira szürreális)

Komolyra fordítva:

Amúgy én nem látom hogyan tudnánk megveri ezt a madridot...A nyakamat rá hogy engedni fogja a bíró a kemény játékot,alias hogy minden madridi belerúgjon az éppen arra járó játékosba,ha pedig odafut vki lendületből és bokára talpal egyet,az csak erőszakos volt...Innentől meg sz.rt sem ér a tiki-taka,nem lehet játszani ha 3 méterenként lerúgnak minket,egészen egyszerűen mert nem alakulhat ki folyamatos játék, a sok apró tüske miatt...Cica meg tuti lefutja egyszer a védelmünket,ramos a saját 16osról indít,megpattan 2 emberen,de nem baj pont jó helyre megy és kész...Ők úgy hívják modern támadásépítés,én nem írom le inkább hogy hívom...Onnantól meg még 10szer úgy fognak kapaszkodni az eredménybe...És ha ki is tudunk egyenlíteni tuti majd szögletből lenyomják 3 védőnket,persze a bíró ezt nem fogja látni és gól...Egész egyszerűen ez ellen az antifoci ellen nem nagyon van ellenszerünk,ha hagyja a bíró a sok szabálytalanságot...Csak az lenne ha baromi jól játszanánk,egyetlen labdát sem adnánk el középpályán,amire a csapat képes alapból,de úgy érzem nem most...Nem vagyunk vmi eget verő formában...(Bár jobb a formánk azért mint tavaly...) Messi is jó ha 50%os a sérülés után...Talán Xavi,Ini kezd vmit mutatni,de Neymart pl alapból meg fogják enni hentesék a sok rúgással,könyökléssel...A védelmünk meg rendben lehet alapból,de ha középpályán eladjuk olyan helyzetben akkor mind1,nincs az a védelem ami kivédekezi ha lendületből jönnek...Meglátjuk ne legyen igazam...Én aláírnám az X-et így látatlanban...Bár jobbak vagyunk nem kérdés,de közel nem biztos hogy eredményesebbek is tudunk lenni...Ebben jobb a madrid,eredménycentrikusabb...

Kb így látom a 2 csapat közötti különbséget hozzáállásban:
-Mi focizunk és úgy próbálunk eredményt elérni,akár sikerül akár nem, mi focizunk...
-Ők elsődlegesen az ellenfél játékát akarják megölni,bármilyen eszközzel,majd kontrajáték...Lényegében eredményt próbálnak eléri bármi áron,és néha pár percet fociznak is ezért...
Kinek mi tetszik dönts el...Én személy szerint a labdarúgás temetőjének tartom ezt a hozzáállást,inkább kapjunk ki,mintsem antifocit játszunk...De ez csak egy vélemény...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
h3x0r
Madridista

2013.10.23. 22:39:27

Elso felido:
- A gyors golunk ellenere a juve jobban jatszott, a kozeppalyan nagyon erosek voltak (foleg hogy Khedira is jatszott), viszont a szelen verhetoek lettek volna. Ez ket dolog miatt nem jott ossze: az egyik hogy Marcelo nagyon gyenge meccset fogott ki, alig nyerte meg a parharcait, a masik pedig hogy Arbeloa ugy tamadasban, mint vedekezesben NULLA
- Maga a tizenegyes befujhato volt, mert szabalytalankodtak Ramos ellen. A juves csavo viszont nagy rutintalan volt, teljesen feleslegesen rantotta le Ramost
- Ami tetszett, hogy Pirlot sikerult kivonni a jatekbol, ahogy labdahoz ert, maris 2-en tamadtak le (neha szabalyosan, neha nem). Minket is tobbszor azzal vertek meg, hogy Xabit teljesen kivontak a jatekbol
- Vidal egy hatalmas nagy paraszt. Sargaval a zsebeben igy szabalytalankodni Marceloval szemben.. siman lehetett volna masodik sargaval kiallitas
- a felido vegere a Juve mintha egy kicsit elfaradt volna

Masodik felido:
- Kedves Biro! Koszonjuk hogy az idiota piros lapoddal elrontottad tobb millio ember szorakozasat.
- a szabalytalansag egyertelmu volt, eltalalta CR arcat, a sarga lett volna a jogos itelet
- CR szineszkedese szanalmas volt (habar multkor pont TI hitettetek el velem Neymar-al kapcsolatban hogy a kis szabalytalansagot es a szandekot is buntetni kell. a jatekos a szineszkedessel csak a biroi hibakat javitja ki, meggyozi a jatekvezetot, hogy adjon batran lapod. Persze tudom en, hogy ezek az iratlan szabalyok a Real eseteben nem ervenyesek.)
visca el barca írta:csodálom h zselé nem sírta el magát :lol: én már csak röhögni tudok ezen a mű palin. multkor az a gol utáni 'bocsánat kérés', most meg ez... lassan jászai mari díjra kellene felterjeszteni, mást usem nagyon nyer :lol:
Ha epitene egy korhazat a sajat penzebol, akkor is ugyan igy szidnad. Lehet valakit gyulolni es szidni amikor ugy viselkedik, viszont a teljesen szimpatikus megnyilvanulasaiba belekotni..
shutterisland írta:chiellini letépte ronaldo fejét, és földhöz vágta.

es a vegen meg is taposta :D
bence-barca írta: Volt kontakt, a sárgát mindekép megérdemelte volna Chiellini. De a pirosat már nem.
Mondjuk Cé nem hazudtolta meg magát, nyomott egy kisebb Oscart. :D

Teljesen korrekt hozzaszolas :taps:
Gareth Tello írta:(Amúgy Vidalt is simán ki lehetett volna állítani már.)
Ne beszelj hulyesegeket, ezzel a Realt veded :P
Tobias88 írta:Nem vagyok kifejezett antiMadrid drukker, nem is ezért nézem a meccseiket és épp ez zavar. Innentől ez a meccs büdös. A tavalyi Manchesteri meccs is az volt, de idén elképesztően sok ilyen eset van. Elche is ilyen volt csak ott 1 percet kellett tovább nézni ugye, a 97. percet
A biro, aki az MU meccsen volt korabban ket TELJESEN UGYAN OLYAN ESETBEN pirosat adott a szabalytalansagot elkoveto jatekosnak, persze ezt mindenki elfelejti. Az Elche ellenit adom, ott nincs mit magyarazni.
Tobias88 írta:Bale eddig az ég világon semmit nem csinált a Madridban, eddig azt bizonyította be hogy egy baki volt a megvétele amit eddig is tudtunk. Hozzá képest Neymar egy zseni jelenleg
Bale az egesz eloszezont kihagyta, en azert megvarnam, hogy legalabb 1 teljes meccset vegig tudjon jatszani.
Tobias88 írta:Remélem a meccsen nem lesz semmi kamu 11es meg kamu piros
Ugy legyen.

szerk.: Vidal viszont hatalmas volt. Belerug a foldbe, elesik es 11-est reklamal. :lol:
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.10.23. 22:27:27

Vakmacska írta:Még 10 emberrel is jobbak, mint a madrid....

Viccelsz? Annyira rossz a juve, hogy mar faj nezni. Toketlen bagazs. Normalis passzt se tudnak megcsinalni.

Emberhatranytol fuggetlenul irom ezt.
KépKép
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.10.23. 22:26:34

Remélem a meccsen nem lesz semmi kamu 11es meg kamu piros mert úgy kifejezetten ideges leszek arra, hogy ennyire tolják őket, csak úgy mint tavaly előtt (max a mi javunkra hogy kiegyenlítsük a Madrid bő előnyét)
94:39 6 - 1
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.10.23. 22:24:12

Szerintem összekapjuk magunkat a hétvégén és megint lesz egy csúnya Madrid verés, mert benne van a pakliban. Még Cé se menti meg őket szerintem, ma is nagyon gyengén muzsikál a 2 gólja ellenére (bár az NSO szerint tarthatatlan :D mert berúgott egy 11est a gólja mellett :D )
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.23. 22:20:13

Tobias88 írta:Bale eddig az ég világon semmit nem csinált a Madridban, eddig azt bizonyította be hogy egy baki volt a megvétele amit eddig is tudtunk. Hozzá képest Neymar egy zseni jelenleg
Neymar alapból is egy zseni BAle-hez képest.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.23. 22:18:26

Az a vicc,hogy ezek az okosok,az ilyen meccsekkel a hátuk mögött leállnak uefalonázni, meg bírózni...szánalmas alakok gyülekezete.
ha hétvégén is ez várható,le sem ülök megnézni a meccset.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.10.23. 22:15:51

Bale eddig az ég világon semmit nem csinált a Madridban, eddig azt bizonyította be hogy egy baki volt a megvétele amit eddig is tudtunk. Hozzá képest Neymar egy zseni jelenleg
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.23. 22:09:19

Még 10 emberrel is jobbak, mint a madrid....

Bale mióta van a pályán? Eddig fel sem tűnt, hogy ott van, csak most, a közeliben vettem észre
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.10.23. 22:08:55

FCB-Mate-FCB írta:Innentől kezdve hogy legyen az embernek kedve tovább nézni a meccset? =D>
Nem vagyok kifejezett antiMadrid drukker, nem is ezért nézem a meccseiket és épp ez zavar. Innentől ez a meccs büdös. A tavalyi Manchesteri meccs is az volt, de idén elképesztően sok ilyen eset van. Elche is ilyen volt csak ott 1 percet kellett tovább nézni ugye, a 97. percet
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.10.23. 22:04:25

Perez papa megvette a bírót,az uefat,a spanyol szövetség már rég zsebben volt... :D Továbbmenve sztem kb még a sorsot is megvette... :D Botrányos...Évek óta kb egy jó meccset nem hoz a madrid,de mázli az van,aztán meg eredmény is... :D No az ilyenek miatt vagyok néha úgy hogy sz.rok az egészre kell a hóhérnak a foci...Hogy ki lesz a BL győztes vagy a bajnok nem érdekel,ez sok mindenen múlik,sok szerencse is kell,de könyögöm csak ne ez a nullafoci bagázs...Ne így...Játszanak jól, nyerjenek nekem nincs bajom ezzel...De hogy sokkal rosszabbak, csak a kontra, amúgy lerúgnuk mindenkit, dobáljuk magunkat,meg óbégatunk a sajtóban,majd kiállunk hogy mi vagyunk a királyok...Pfff ne...

Ha van egy pici igazság a fociban hétvégén nagyon csúnyán megütjük őket...De tudjuk hogy nincs,a Chelsea is hogy nyert BLt...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.10.23. 22:04:10

Benzema remélem kezd ellenünk. Még az a Morata gyerek kapura tud lőni, az nem jó :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.23. 22:03:05

shutterisland írta:chiellini letépte ronaldo fejét, és földhöz vágta.
Ja, jó :lol: Akkor megérdemelt a piros. :lol:

(Amúgy Vidalt is simán ki lehetett volna állítani már.)
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.23. 22:02:31

geridoss írta:
A 11-es megadható kategória, viszont ez maximum sárga, az is Ronaldonak...
Volt kontakt, a sárgát mindekép megérdemelte volna Chiellini. De a pirosat már nem.
Mondjuk Cé nem hazudtolta meg magát, nyomott egy kisebb Oscart. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2013.10.23. 22:03:52-kor.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.23. 22:01:32

Gareth Tello írta:Kicsit lemaradtam, mi folyik itt? Piros lap?! Mi volt? :D
Többet nem jövök.
chiellini letépte ronaldo fejét, és földhöz vágta.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.23. 22:00:27

csodálom h zselé nem sírta el magát :lol: én már csak röhögni tudok ezen a mű palin. multkor az a gol utáni 'bocsánat kérés', most meg ez... lassan jászai mari díjra kellene felterjeszteni, mást usem nagyon nyer :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.23. 21:57:59

Azért kíváncsi lennék, hogy műringyó ezekre mit mondana :-D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.23. 21:56:40

Kicsit lemaradtam, mi folyik itt? Piros lap?! Mi volt? :D

Többet nem jövök.
FCB-Mate-FCB
Jugador d'estrella

2013.10.23. 21:55:56

Innentől kezdve hogy legyen az embernek kedve tovább nézni a meccset? =D>
geridoss
Director del Fútbol

2013.10.23. 21:55:19

visca el barca írta::lol: :lol: :lol:

istenem, kamu 11-es, kamu kiállítás, mit kaphatnak még vajon?

A 11-es megadható kategória, viszont ez maximum sárga, az is Ronaldonak...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.23. 21:53:40

Nakérem, akkor kit is szoktak vádolni színészkedéssel?
Drága szeretett CR7-ünk úgy esett most össze, és játszotta el a nagyhalált, hogy hozzá sem értek. Az olasz jutalma a semmiért pedig egy piros lap.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.23. 21:52:34

:lol: :lol: :lol:

istenem, kamu 11-es, kamu kiállítás, mit kaphatnak még vajon?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2013.10.23. 21:51:59

UEFALONA =D>
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.23. 21:46:03

ez egy ilyen év lesz, úgy néz ki.
pont ezért kell valahogyan megnyerni a szombati meccset, hogy a 6 pontra rá lehessen ülni.
ha meg a bl-t nem mi nyerjük, akkor nyerje valaki más, csak nem ők, azt kész.
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.10.23. 21:40:42

én most őszintén szeretnék gratulálni a madridistáknak!

nem hiszem,h ebben a műfajban -hogy lőjünk úgy gólokat,nyerjünk meccseket,esetleg még nagy különbséggel is, úgy,h az ellenfél jobb,olykor sokkal jobb, több helyzete van- ne a Madrid legyen a legelső helyen már évek óta...pedig reménykedtem benne,h mou távozásával odébbáll ez a széria is,de hát csak nem akar.

nincs ha,de most legyen: HA vmi folytán pontozásos sportág lenne ez, idén középmezőny ez a csapat,de csúnyán.

szóval grt, ehhez is érteni kell,vagy ehhez is le kellett pippantani pár őrfarkangyalt...de még ha 5 évig is ez lesz, akkor sem akarnám,h mi ebben jobbak legyünk.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése