Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ja, jóshutterisland írta:chiellini letépte ronaldo fejét, és földhöz vágta.
Volt kontakt, a sárgát mindekép megérdemelte volna Chiellini. De a pirosat már nem.geridoss írta:
A 11-es megadható kategória, viszont ez maximum sárga, az is Ronaldonak...
chiellini letépte ronaldo fejét, és földhöz vágta.Gareth Tello írta:Kicsit lemaradtam, mi folyik itt? Piros lap?! Mi volt?![]()
Többet nem jövök.
visca el barca írta:![]()
![]()
![]()
istenem, kamu 11-es, kamu kiállítás, mit kaphatnak még vajon?
Kapjanak tizenegyest, még kamut is, de ne ilyen döntő szitukban már. A Juve dominálta a meccset, sorra vezették a támadásokat, veszélyesek voltak, erre a Real egyszer eljut a kapuig, és rögtön kapnak egy tizit, ami után persze a juve épitkezhet előről. hihetetlenTobias88 írta:Madrid megkapta zsinórban a 3. kamu 11esét. Buffon már rég fogta a labdát mielőtt chiellini bármit csinált volna, ráadásul oda vissza ment a fogdososdi. Elche ellen kaptak egyet, aztán jött a Malaga elleni hasonlóan nagy kamu és most ez. Elképesztő úgy, hogy mi volt hogy 1 meccsen nem kaptunk meg 2 jogos 11est, mekkora különbség
Előre érzem hogy hétvégén szintén nekik kedveznek majd a bírók
nem! Cáceres, Barzagli, Chiellini, Ogbonna védelem.bali 15 írta:A Juve 3-5-2-ben állt föl?
Nem láttam a kezdőket...
1. A szezon elején volt pár amatőr hibája, mostanra feljavult, támadásban sokkal többet tesz hozzá a Real játékához, mint Arbeloa. Csak hát Álvaro tapasztaltabb, így most ő kezd.bence-barca írta:Arbeloát nem csodálom, csak a madridisták akarták azt hinni, h Carvajal majd egyből bekerül a helyére. Eddig amúgy, hogy játszik a srác?
Aki képben van a Juveval, az elmagyarázná hogyan lett a kh Ogbonnából jobb szélső?
Arbeloát nem csodálom, csak a madridisták akarták azt hinni, h Carvajal majd egyből bekerül a helyére. Eddig amúgy, hogy játszik a srác?Gareth Tello írta:Ez hihetetlen, Khedira megint kezd Madridéknál.Illetve Arbeloa is bekerült a kezdőbe, a szurkolók legnagyobb örömére.
![]()
Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Khedira, Illarramendi - Di María, Modric, Ronaldo - Benzema.
Juve: Buffon - Cáceres, Barzagli, Chiellini - Ogbonna, Vidal, Pirlo, Pogba, Marchisio - Tévez, Llorente.
Döntetlent tippelek, jobb a Real, de szerintem ők is kiegyeznének egy iksszel, nekik is fontosabb a Clásico.