Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt azert hozzatennem, hogy a CR - Kaka paroson kivul senkirol nem mondtuk azt, hogy visszahozta az arat es profitot is termelt (kozvetve vagy kozvetlenul)Mezner2 írta: Tök mindegy mert mindenki visszahozta az árát mezeladásokból, sőt még profitot is termelt az összes![]()
(igen, még Faubert is
)
Mar evek ota szeretnek venni egy 08-09-es eredeti Julien Faubert mezt, de egy Adidas boltba se kapni. Nem beszelhetnenk meg egy cseret? Kapnal tolem 5 barca mezt (termeszetesen te valasztod ki, hogy kinek a mezei legyenek) cserebe a francia legenda 18-as mezeert.Barcaman1993 írta:Itt lóg egy Faubert mez a falamon, legalább támogattam a projekt megtérülését.Persze, még az kéne...
"Kell egy csapat."Mezner2 írta:sörvirsli írta:A realmadrid egy kimutatás szerint az elmúlt öv évben 611 millió eurót (183,3 milliárd forint) költött játékosok vásárlására, ez majdnem háromszor annyi, mint amennyiért a Bayern München (227 millió euró) vásárolt ugyanebben az időszakban. Az egyetlen egyesület, amely megközelíti a real által elköltött összeget a Manchester City, amely 549 millió eurót szánt a keret megerősítésére a vizsgált időszakban
Tök mindegy mert mindenki visszahozta az árát mezeladásokból, sőt még profitot is termelt az összes![]()
(igen, még Faubert is
)
sörvirsli írta:A realmadrid egy kimutatás szerint az elmúlt öv évben 611 millió eurót (183,3 milliárd forint) költött játékosok vásárlására, ez majdnem háromszor annyi, mint amennyiért a Bayern München (227 millió euró) vásárolt ugyanebben az időszakban. Az egyetlen egyesület, amely megközelíti a real által elköltött összeget a Manchester City, amely 549 millió eurót szánt a keret megerősítésére a vizsgált időszakban
Ozil is berelte a hazat, gondolom mar kikoltozott. Max par het mulva benez, hogy ott felejtett par ezer eurot a parnaja alattGareth Tello írta:És Özil alkalmazott-serege ott maradt? Mert akkor nem fog unatkozni Bale.h3x0r írta:Amugy egy kis erdekesseg, hogy Bale pont :shock:zil hazaba fog bekoltozni.
Ugy birom ezeket a videokatvisca el barca írta:és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek![]()
Tiszta Benny Hills show újratöltve.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2280077
![]()
![]()
és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek![]()
visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2280077
![]()
![]()
és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek![]()
Belenéztem az élő közvetítésbe, hát szegény Cé tényleg eléggé unta magát.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2280077
![]()
![]()
És Özil alkalmazott-serege ott maradt? Mert akkor nem fog unatkozni Bale.h3x0r írta:Amugy egy kis erdekesseg, hogy Bale pont :shock:zil hazaba fog bekoltozni.
mondjuk akkor más volt a helyzet, mert egy top formában támadó és ugyan így védekező Barca ellen akartak támadni, aki épp űrfocit játszott egy olyan stílusban, ami akkor mindenkinek új volt szinte. attól azért még/már messze vagyunk, főleg védekezésben, sajnos a védelem még mindig meccsenként csinál hajmeresztő dolgokat és a középpályánk sem úgy szűr, mint Pepnél. valamint a legutóbbi, tavaszi classico-n meg pölö teljesen felénk kerekedtek és játszva vertek meg, nem Pepe-féle mészárlásokkal meg Arbeloa gyógyszer elgurulásaival.Mezner2 írta: Arra meg mindannyian emlékszünk, hogy mik lettek az eredmények amikor focizni akartak ellenünk, azt mi nagyon szeretjük ha valaki megpróbálja![]()
A farkán...h3x0r írta: Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.
Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.
Az eddigiek alapjan en mondjuk nem erzem benne azt a gyilkos tamado osztont, ami e legjobbakra jellemzo. Ott van a 16-oson belul, szemben a kapuval es ahelyett, hogy lone, inkabb lepasszolja a rosszabb helyzetben levo Messinek. Persze ezt csak par meccs alapjan mondom, meg boven van ideje fejlodni.
Ha meg mindig Mourinho lenne az edzo, akkor tenyleg nekunk allna a zaszlo. Ez viszont egy uj csapat, fogalmunk sincs Carlo milyen jatekot talalt ki ellenetek. Foleg, hogy ez lesz az elso klasszikusa. Teljesen 3 eselyes a meccs. Mondjuk ha abbol indulok ki, hogy a PSG is eleg jol jatszott tavasszal ellenetek, annyira nem aggodok.Barcaman14 írta:És ezt mégis mire alapozod? Mivel tart előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.shutterisland írta:a clasicókon nem nekünk áll a zászló.
Barcaman14 írta:És ezt mégis mire alapozod? Mivel előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.shutterisland írta:a clasicókon nem nekünk áll a zászló.
És ezt mégis mire alapozod? Mivel tart előrébb a Real mint mi? Mert szerintem semmivel, sőt. Jó pár olyan véleményt olvasni itt az utóbbi időben, hogy a Real ellen nem sok esélyünk lesz, de nem értem, hogy ezeket mire alapozzák.shutterisland írta:a clasicókon nem nekünk áll a zászló.
Az ára miatt egyből jött a kérdés Balenek a bemutatáson : Mekkora terhet jelent a világ legdrágább játékosának lenni!!h3x0r írta:Bale ara: az angol sajto allitja, hogy 100 millioba kerult, foleg a daily mail egy biztos forrasra hivatkozva. A spanyol sajto a 91 millio mellett van, ernesto bronzetti fifa ugynok szavaira tamaszkodva. A magyar sajto az angolok 100 milliojat vettek at. Hogy mi az igazsag? Par even belul a penzugyi jelentesegbol megtudjuk. Azt viszont meg most se olvastam egyszer se, hogy barki megkerdezte volna direktbe Perezt, hogy menniybe kerult Bale es o mondott volna egy konkret osszeget vagy kitert volna a valasz alol. (ha megis, akkor masoljatok be a nyilatkozatot)Mezner2 írta: Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."
És mindenhonnan ez folyik (itt nem a "színvonalas" sportgézára gondolok természetesen, hanem a külföldi (angol, spanyol) sajtóra gondolok)
Még milyen szerencse, hogy csak mi trükközünk az árakkal ugyebár![]()
Akárhonnan nézem ez egy igen erős szegénységi bizonyítvány Perez megalomániáját nézve...... Neymar még nem feltétlen jobb mint a brit, de, hogy a kis lábujjába több érzék szorult a focit tekintve mint a csúnya walesibe az hót ziher.... Viszont a brit jól fut legalább
megérte
Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.
Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.
Az eddigiek alapjan en mondjuk nem erzem benne azt a gyilkos tamado osztont, ami e legjobbakra jellemzo. Ott van a 16-oson belul, szemben a kapuval es ahelyett, hogy lone, inkabb lepasszolja a rosszabb helyzetben levo Messinek. Persze ezt csak par meccs alapjan mondom, meg boven van ideje fejlodni.
Bale siman lehet bukta, foleg hogy a legtobben nem is lattuk meg hogy teljesit a rovid passzos jatekban.visca el barca írta: viszont baleben sokkal inkább benne van h bukta lesz. hulyen hangzik, de sztem ancelottinak csak nyűg az egész. játszatni kell, viszont ahogy ronaldo, ugy ő sem fog beleilleni ebbe a labdatartós taktikába. cr még talán bele tud idomulni, de baleről ezt vhogy nem képzelem el. lehet h csak a barca szurkolo mondatja velem, de a football történelem legnagyobb buktája lehet a walesi. ő a murinnyó féle rohangálós madridba való nem az ancelottiéba. sokkal jobban fosnék ha eladtátok volna facebook pózer benzemát is valami hulyének 50 millióért aztán a 150-ből megveszitek a suarez/cavani/vidal hármast.
Benne van, hogy bukta lesz, viszont jelenleg fogalmunk sincs, hogy kis teruleten hogy oldja meg a dolgokat. Vagy legalabbis en nem lattam annyiszor jatszani, hogy velemenyt tudjak formalni rola.visca el barca írta:viszont baleben sokkal inkább benne van h bukta lesz. hulyen hangzik, de sztem ancelottinak csak nyűg az egész. játszatni kell, viszont ahogy ronaldo, ugy ő sem fog beleilleni ebbe a labdatartós taktikába. cr még talán bele tud idomulni, de baleről ezt vhogy nem képzelem el. lehet h csak a barca szurkolo mondatja velem, de a football történelem legnagyobb buktája lehet a walesi. ő a murinnyó féle rohangálós madridba való nem az ancelottiéba. sokkal jobban fosnék ha eladtátok volna facebook pózer benzemát is valami hulyének 50 millióért aztán a 150-ből megveszitek a suarez/cavani/vidal hármast.
viszont baleben sokkal inkább benne van h bukta lesz. hulyen hangzik, de sztem ancelottinak csak nyűg az egész. játszatni kell, viszont ahogy ronaldo, ugy ő sem fog beleilleni ebbe a labdatartós taktikába. cr még talán bele tud idomulni, de baleről ezt vhogy nem képzelem el. lehet h csak a barca szurkolo mondatja velem, de a football történelem legnagyobb buktája lehet a walesi. ő a murinnyó féle rohangálós madridba való nem az ancelottiéba. sokkal jobban fosnék ha eladtátok volna facebook pózer benzemát is valami hulyének 50 millióért aztán a 150-ből megveszitek a suarez/cavani/vidal hármast.h3x0r írta:Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.
Bale ara: az angol sajto allitja, hogy 100 millioba kerult, foleg a daily mail egy biztos forrasra hivatkozva. A spanyol sajto a 91 millio mellett van, ernesto bronzetti fifa ugynok szavaira tamaszkodva. A magyar sajto az angolok 100 milliojat vettek at. Hogy mi az igazsag? Par even belul a penzugyi jelentesegbol megtudjuk. Azt viszont meg most se olvastam egyszer se, hogy barki megkerdezte volna direktbe Perezt, hogy menniybe kerult Bale es o mondott volna egy konkret osszeget vagy kitert volna a valasz alol. (ha megis, akkor masoljatok be a nyilatkozatot)Mezner2 írta:Ezzel megelőzve a "a világ legdrágább játékosát, a 100 millió euróért vett Gareth Bale-et."Deus írta:http://sportgeza.hu/futball/2013/09/15/ ... l_madride/
És mindenhonnan ez folyik (itt nem a "színvonalas" sportgézára gondolok természetesen, hanem a külföldi (angol, spanyol) sajtóra gondolok)
Még milyen szerencse, hogy csak mi trükközünk az árakkal ugyebár![]()
Akárhonnan nézem ez egy igen erős szegénységi bizonyítvány Perez megalomániáját nézve...... Neymar még nem feltétlen jobb mint a brit, de, hogy a kis lábujjába több érzék szorult a focit tekintve mint a csúnya walesibe az hót ziher.... Viszont a brit jól fut legalább
megérte