Sziasztok, madridista vagyok, nem akarok trollkodni, nem azért jöttem, csak hozzászólnék 1 -2 dologhoz
Szóval Bale-nek nem kell a baloldalon játszania. Sőt, nem is lenne szabad, ott CRonaldo játszik, Bale-t én inkább a jobboldalon tudnám elképzelni, mint egyfajta "tükörszélső". Főleg ballábas, így befelé húzva, kamatoztatni tudj a kiváló lövőkéjét. Ez egyébként is a modern futball alapvető tulajdonsága. Gondoljunk csak a Bayern Münchenre.. Szerintem mindenki így is gondol Bale -re, hogy a jobboldalon játszik és onnan húz befelé

Szóval, nagy kavarodást nem okoz a kezdőben, reméljük, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket
Aztán, Özil.
Furcsa, hogy ilyen gyorsan elment. Valószínűleg Perez keze nagyban benne a vana dologban. Nyilván hiányozni fog az a sok gólpassza amiket kiosztott, meg a laza, elegáns játéka, de Özillel volt egy nagy probléma, az utolsó két évében... Súlytalan volt a kapu előtt.. Agólpasszokat szépen osztogatta, bárki ellen.. De valahogy nem volt meg benne az, hogy becselezzen a avédők közé, vártlanul rászúrja.. stb stb..
Voltak azért hiányosságai bőven, bár tény, hogy ezzel együtt is elit játékos volt.
Most itt van Isco akiben eddig minden megvan ami Özilből hiányzott, de tény, hogy azok a védelem mögé belőtt labdái meg nincsenek.. egyelőre! Majd az idő eldönti

én leginkább a kispadot tartom kevésnek, de azért az is luxus lett volna, ha egy 10 millió eurós fizetésű Kakát jegelnek, aki amúgy is el akar menni, vagy egy 50 millió eurós játékost..
Szal.. nehéz ez, mindenesetre a kezdő nagyon erős, és sérülések esetén is sok a variációs lehetőség. (pl Isco kiesik, akkor Modric megy a helyére, Modric helyére meg Illara vagy Xabi.. akárki

)