Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
socio66

2013.04.14. 22:39:59

Mezner2 írta: 5meccsel ezelőtt nyertek ellenünk először,azóta volt 2X is azért ez messze van az általad említett 10meccses opóágtól...
azelőtt pedig simáztuk őket folyamatosan, igaz?
szbalint88
Jugador del Barça

2013.04.14. 22:39:25

B.szki barcásként mondom nektek (Mezner2, zola8787...stb.) hogy álomvilágban éltek. Ez a Barca már messze nem az a Barca sajnos, reálisan nézve a Bayern a favorit a BL-ben.
Mikaos
Director del Fútbol

2013.04.14. 22:38:58

Ezek számomra az érthetetlen dolgok:
- A Bilbao-Madrid meccsen* (de mondhatnám a Madrid meccsek legalább felét!) közel kiegyenlített a mezőnyjáték, erre a Madrid vezet már 3 góllal.
- Nálunk meg van párszor, hogy brutális fölény, és esetleg mégis a másik csapat (pl. Madrid, Chelsea, vagy ezekhez hasonló szépség) nyer.

Ezek azok a dolgok, ami miatt a foci a 2000-es évek végétől már kissé hányingerré vált számomra. Az ilyen anomáliák miatt.
Régebben is voltak olyan meccsek, amikor nem a nagyobb tudású csapat nyert, de az félelmetes, hogy lassan 1 évtizede ennyire abnormálissá vált a labdarúgás, és ennyi "furcsa" eredmény születik.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.14. 22:37:42

socio66 írta:
Mezner2 írta:azért lennének nagy meglepődések ha egy fitt és erejeteljében lévő Barcával találnátok szembe magatokat,lehet ismét csak a kamillázás menne !
ez nagyképűség, semmi több.
nem két-három, hanem nyolc-tíz meccsről beszélünk már, sőt annál is többről, mióta meg vagyunk fogva, nehogy már kitaláld, hogy mindig bekavart valami nekünk.
5meccsel ezelőtt nyertek ellenünk először,azóta volt 2X is azért ez messze van az általad említett 10meccses opóágtól...
socio66

2013.04.14. 22:33:57

Mezner2 írta:azért lennének nagy meglepődések ha egy fitt és erejeteljében lévő Barcával találnátok szembe magatokat,lehet ismét csak a kamillázás menne !
ez nagyképűség, semmi több.
nem két-három, hanem nyolc-tíz meccsről beszélünk már, sőt annál is többről, mióta meg vagyunk fogva, nehogy már kitaláld, hogy mindig bekavart valami nekünk.
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.14. 22:31:07

amúgy lehet, hogy igazából nem ennyire gyenge ez a madrid, hanem ez mourinho zsenialitása. direkt hagyja, hogy az összes falusi kicsapat domináljon ellenük, ezáltal azt hiszik, hogy lőhetnek gólt a realnak, és amikor már elbízzák magukat, akkor pár kontra elszalad, vagy valami rögzített szituáció és vége. de ez csak álca, mert amikor majd igazán kell, akkor jön a csodafutball majd!
zola8787
Director del Fútbol

2013.04.14. 22:29:04

Fúúúúú de unalmas, hogy a Bayern a legjobb.... Egy német bajnokságban aztán nagy dicsőség, ahol egy Husztit a legjobbak közé sorolnak...
Majd ha a Barcát kiejtik, illetve a Realt is a döntőbe (oké addig még van 1 Dortmund, de őket hagyjuk, esélyük sincs), akkor majd elismerem, hogy tévedtem.

Az pedig igaz, hogy a Barca Messi függőségben szenved, de ezt ne már egy Real drukker mondja bakker.........
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.14. 22:28:53

REMY írta:Gyenge a Budesliga? :D Akkor a 4 között miért van 2 német? :D Semmivel sem erősebb egy spanyol bajnokság, mint egy német. Ott is van 2 csapat, itt is van kettő. A többi meg egy óriási szakadékban.
Azért a spanyol a német előtt van :D Hasonlítsd össze a "középcsapatokat": Atletico Madrid, Valencia, Malaga - Shalke, Leverkusen, Werder... Szerintem bőven van különbség :roll:

Az meg a másik, hogy kicsin múlott ne 2-2 hanem 3-1 (spanyol-német) csapat legyen a BL négyesben :wink:
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.14. 22:27:47

REMY írta:Gyenge a Budesliga? :D Akkor a 4 között miért van 2 német? :D Semmivel sem erősebb egy spanyol bajnokság, mint egy német. Ott is van 2 csapat, itt is van kettő. A többi meg egy óriási szakadékban.
Csak mondjuk mi a Bayernnel de főképp veletek ellentétben már Európában is virítottunk párszor a közelmúltban,így elég nagy ostobaság kiemelni a Bayernt mint világ legjobbját egy apró bajnoki címre alapozva.... 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mezner2 2013.04.14. 22:28:57-kor.
REMY
Madridista

2013.04.14. 22:25:55

Gyenge a Budesliga? :D Akkor a 4 között miért van 2 német? :D Semmivel sem erősebb egy spanyol bajnokság, mint egy német. Ott is van 2 csapat, itt is van kettő. A többi meg egy óriási szakadékban.
Lego
Jugador del Barça

2013.04.14. 22:23:18

1. - nálatok adjuk oda Messinek játék van :D láthattuk a PSG ellen is, hogy amikor nem volt pályán, akkor közötök nem volt.

2. -betömörült csapat ellen ti sem tudtok semmit csinálni.

3. - nem vagyunk a legjobb csapat, mert jelenleg a Bayern az. De ez a Madrid akármekkora ocsmány 'mit is' ? játszik, ellenetek ez a taktika olyan tökéletes, hogy hihetetlen. Megöljük a játékotokat, akármit mondasz. Hiába nem mi vagyunk a legszebb focit játszó csapat, de az biztos, hogy mi vagyunk a legerősebb ellenfeletek.
REMY
1. A PSG ellen nem pörgött úgy a csapat mint kellett volna, túlságosan is óvatosak voltunk, persze Messi kellett a végére és az is igaz, hogy elsősorban Messire épül a csapat, hiszen vele egy teljesen más szintet képvisel a csapat. Viszont az is nyilvánvaló, hogyha huzamosabb ideig nincs , akkor is képes lenne a Barca játszani (de ehhez persze idő kéne, hogy megszokjuk, hiszen évek óta, szinte mindig játszik a Bolha).

2. Ez sem igaz, kevés csapat van akik megúszták ellenünk, hiszen mind a tavalyi Chelsea, mind Mou Intere örülhetett a szerencsének köszönhetően. Ua ez a "ti sem" feltétlenül igaz, hiszen ellenetek kevésbé állnak be a csapatok (pedig véleményem szerint ez lenne a megoldás :) ), sőt sokszor mernek játszani (sokan ekkor jönnek, hogy ellenünk bezzeg lefekszenek dumával).

3. Lehet, hogy nagyképű leszek, de véleményem szerint még mindig mi vagyunk a legerősebb csapat a világon, csak most már sokkal kisebb a differencia. És valljuk be, az idei Bundásliga elég gyenguszka...régen azért egy Schalke vagy Werder...estleg Leverkusen oda tudott pörkölni a salátástálért, idén meg jóformán már márciusban bajnokavatás volt. Bl-ben pedig a Juve volt az első komolyabb falat. Ezek alapján én nem mondanám a Bayernt a világ legjobbjának. Na persze ez csak az én véleményem.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.14. 22:10:42

REMY írta:
1. - nálatok adjuk oda Messinek játék van :D láthattuk a PSG ellen is, hogy amikor nem volt pályán, akkor közötök nem volt.

3. - nem vagyunk a legjobb csapat, mert jelenleg a Bayern az. De ez a Madrid akármekkora ocsmány 'mit is' ? játszik, ellenetek ez a taktika olyan tökéletes, hogy hihetetlen. Megöljük a játékotokat, akármit mondasz. Hiába nem mi vagyunk a legszebb focit játszó csapat, de az biztos, hogy mi vagyunk a legerősebb ellenfeletek.
1.- ezzel a részével kár vitatkozni mert így van,csak az a különbség,hogy ő olyan tempópasszokkal is képes különbséget teremteni amire a világon csak ő képes,így nem annyira egysíkú a dolog mint az esetetekben,mert ha ő nem szerez gólt,akkor is képes eldönteni a meccseket, CR-nél a jó játék meg szorosan összefügg a gólokkal

2. Azért egy kicsit több kreativitást mutatunk be ellenük,és simán ledominálunk akárkit amikor formában vagyunk ellentétben mondjuk veletek !

3.Mitől a legjobb csapat a Bayern? :D mert nyertek egy Bundesligát? Nagyon erősek ezt aláírom,de keretben továbbra sem veszik fel velünk a versenyt,csapatként legyőzhetnek,de szerintem a középpályán megesszük őket reggelire ( ha a tavalyi egymás elleni elődöntőtökből indulok ki akkor meg pláne,ahol mindkét csapatnak teljesen nevetséges volt a középpályás védekezése) Szerintem nem kérdés,hogy a mai fociban továbbra is van a Barca,és van mindenki más,ha hozzuk amit tudunk akkor ezt a csapatot sem a Real,sem a Bayern,sem a Kiskunlacháza nem tudja megállítani,ebben nincs semmi nagyképűség ez egyszerűen így van,amit számtalan eredmény bizonyít ! 4jó meccsre meg azért még el ne süssd a pisztolyodat (bár azt roncira tartogatod tudom én jól :mrgreen: ) azért lennének nagy meglepődések ha egy fitt és erejeteljében lévő Barcával találnátok szembe magatokat,lehet ismét csak a kamillázás menne !

Arról ne is beszéljünk,hogy ha nincs a török Cakir úr akkor bizony még elméletben sem merülhetne fel a Real-Barca döntő mert nem kicsit lettetek lefocizva 11 a 11 ellen..
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.14. 22:10:32

REMY írta:2. -betömörült csapat ellen ti sem tudtok semmit csinálni.
Most nem azért, de ellenünk mindenki betömörülve védekezik. Mondjuk ez leginkább a játékunkból adódik, mert nálunk van a labda ők meg csak védekezni/tömörülni tudnak.
REMY írta:3. - nem vagyunk a legjobb csapat, mert jelenleg a Bayern az. De ez a Madrid akármekkora ocsmány 'mit is' ? játszik, ellenetek ez a taktika olyan tökéletes, hogy hihetetlen. Megöljük a játékotokat, akármit mondasz. Hiába nem mi vagyunk a legszebb focit játszó csapat, de az biztos, hogy mi vagyunk a legerősebb ellenfeletek.
Az utolsó 2-3 meccsen kijött a lépés (bár ehhez pl a bajnokin mutatott gyenge teljesítményünk is kellett) és ennyi. Ettől függetlenül, ha olyan szinten játszik a csapatunk mint a Milan ellen, akkor egyáltalán nem kell félnünk senkitől (még tőletek sem).
Kép
PPP
Barça B

2013.04.14. 22:09:18

neem, hát ez nyilván való, hogy a barca akárkit lealáz, gólokkal küldd haza, csak rajtuk múlik. az, hogy az utóbbi 4-5 évben nem minden szezon 6 kupás volt az annak köszönhető, hogy valamit csepegtetni akarnak atöbbieknek is, mert hogy nézne már az ki kérem szépen???

"rajtunk múlik szinte csak és kizárólag a végeredmény! Ha maxon pörgünk akkor bárkit,bármikor,bárhol elverünk. "

a kedvencem ez a "maxon pörgés" elmélet :lol: tehát ha nem pörög maxon a csapat, akkor az kizárólag a barcában keresendő probléma, mert például messi bal lábbal kelt fel, nem találta meg reggel a kedvenc papucsát, és ettől rosszkedvű lett. vagy kifogyott a homár a barca éttermében, mikor xavi délután azt szeretett volna enni, ezért el is ment a kedve aznap a focitól. ilyen nüanszokon múlik, hogy a barca nem ver mindekit 3-0-ra.
az teljesen abszurd felvetés, hogy a másik csapat jól felépített taktikájának köszönhetően nem megy úgy a barcának a játék. nyilván ezt nehezebb elismerni, kellemesebb a "nem pörögtünk 100%-on" frázist puffogtatni.
REMY
Madridista

2013.04.14. 21:59:02

Mezner2 írta:
REMY írta:Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy :D :lol:
Akkor tapsolj továbbra is az álomszerű,nagyszerűen kiforrott és tetszetős,adjuk oda CR-nek oszt majd lesz valami játéknak :D vagy annak,hogy ha nem kontrázhattok akkor nincs csapat aki ne lenne pariban veletek,leírtam,hogy egy kicsit sem félelmetes ez a Real Madrid ! A legnagyobb különség kettőnk között,hogy én ezeket a mondatokat anno leírtam Madridistán is,és nem egy kétszínű,teljesen ellentétes fórumozást hoztam a két oldalon :) De ha ez megnyugtat akkor ti vagytok a világ legjobb csapata :lol: (ez még leírva is igencsak science fiction) :D

Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.14. 21:55:03

REMY írta:Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy :D :lol:
Akkor tapsolj továbbra is az álomszerű,nagyszerűen kiforrott és tetszetős,adjuk oda CR-nek oszt majd lesz valami játéknak :D vagy annak,hogy ha nem kontrázhattok akkor nincs csapat aki ne lenne pariban veletek,leírtam,hogy egy kicsit sem félelmetes ez a Real Madrid ! A legnagyobb különség kettőnk között,hogy én ezeket a mondatokat anno leírtam Madridistán is,és nem egy kétszínű,teljesen ellentétes fórumozást hoztam a két oldalon :) De ha ez megnyugtat akkor ti vagytok a világ legjobb csapata :lol: (ez még leírva is igencsak science fiction) :D
REMY
Madridista

2013.04.14. 21:48:30

Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy :D :lol:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.14. 21:40:50

Én egy icipicit sem tartok ettől a Madridtól,ha hozzuk amit tudunk (nagyon régóta nem sikerült,remélem egy esetleges döntőben ez kijönne) akkor továbbra is csak aszisztálhatnak a mi játékunkhoz,és győzelmünkhöz.
Sokan oda meg vissza vannak az elmúlt 4 meccs eredményétől amiből a bajnokságbeli egy pofátlan elcsalt elmaradt tizi miatt lett szép a számukra,míg a kupában az elmúlt 5év legmélyebb kátyújában lévő,edzőjét is identitását elveszített Barcája ellen tudtak nyerni,a tavaly év végi NC-beli klasszikus az az övéké volt,azt el kell ismerni és le kell nyelnünk !
Igazából tényleg akkora SZERINTEM a minőségi különbség a javunkra (nem csak a Madrid ellen),hogy rajtunk múlik szinte csak és kizárólag a végeredmény! Ha maxon pörgünk akkor bárkit,bármikor,bárhol elverünk.

Pepe meg a legmocskosabb játékos aki valaha a futballpályán szaladgált,amellett,hogy ocsmány módon aljas,alattomos,favágó még az egyik legtöbbet színészkedő játékos is,azt hiszem a Madrid egyetemes történelmének egyik legnagyobb szégyenfoltja,hogy egy ilyen hulladék magára húzhatta a csapatkapitányi karszalagot
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.14. 01:06:25

Boixos írta:na, van egy ilyen arca is kisbarátunknak és a kollégáinak. ettől mondjuk nem lett szimpatikusabb sem a józsi, sem a brigád, de azért valamennyire árnyalja a képet a szitu. :)
azt eddig is tudtuk h a való életben normális a pali...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.04.14. 00:49:42

na, van egy ilyen arca is kisbarátunknak és a kollégáinak. ettől mondjuk nem lett szimpatikusabb sem a józsi, sem a brigád, de azért valamennyire árnyalja a képet a szitu. :)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.10. 15:44:52

Jussunk tovább,azután szerintem nyugodtan jöhet bárki.
Két meccsen több az esélyünk a Madrid ellen, mint egy döntőben.
Ez csak az én szerény, szubjektív véleményem.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.10. 12:10:35

Mi az a két hiba, amiről Varane esetében beszélnek a madridisták?!
én csak az összefoglalót láttam, de volt egy csúnyán eladott labdája is hátul, amiből sneijder került zinyóba, csak eltörte.
lehet arra gondolnak még páran.

ha a real jön, akkor meg most már össze kell kapni magunkat.
az utóbbi 4 meccsből 2 döntetlen és 2 vereség.
most jönne megint 2 meccs, egy győzelemnek már jönnie kellene.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.10. 12:00:08

#David Villa# írta:Egyértelműen (ha továbbjut) Barca-Bayern lesz. Így Real tuti ott van döntőben, és mindkét párharc nagy pénzeket hoz a konyhára. Ha a Psg jut tovább, akkor ők kapják a Bayernt.
miért? egy barca-dortmund, rm-bm nem hozna nem hozna nagy pénzt a konyhára? :D ne legyünk már ennyire naivak.

amugy meg ha tovabbmegyünk jöhet bárki, ne fossunk mi senkitől. sőt a margit is inkább most jöjjön, mert két meccsen jelenleg több esélyt látok ellünk mint egyen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.10. 09:13:41

Egyértelműen (ha továbbjut) Barca-Bayern lesz. Így Real tuti ott van döntőben, és mindkét párharc nagy pénzeket hoz a konyhára. Ha a Psg jut tovább, akkor ők kapják a Bayernt.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.10. 09:00:42

Már látom mi lesz, amikor megtörténik a sorsolás, és egyik csapat a Dortmundot kapja, ugyanaz a lemez: "mázlisták", "elintézték nekik a leggyengébbet", "megint nekik jó", "az uefa a Barcát/Realt akarja győztesnek" és hasonló okosságok. :D
Válasz küldése