Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.14. 22:10:32

REMY írta:2. -betömörült csapat ellen ti sem tudtok semmit csinálni.
Most nem azért, de ellenünk mindenki betömörülve védekezik. Mondjuk ez leginkább a játékunkból adódik, mert nálunk van a labda ők meg csak védekezni/tömörülni tudnak.
REMY írta:3. - nem vagyunk a legjobb csapat, mert jelenleg a Bayern az. De ez a Madrid akármekkora ocsmány 'mit is' ? játszik, ellenetek ez a taktika olyan tökéletes, hogy hihetetlen. Megöljük a játékotokat, akármit mondasz. Hiába nem mi vagyunk a legszebb focit játszó csapat, de az biztos, hogy mi vagyunk a legerősebb ellenfeletek.
Az utolsó 2-3 meccsen kijött a lépés (bár ehhez pl a bajnokin mutatott gyenge teljesítményünk is kellett) és ennyi. Ettől függetlenül, ha olyan szinten játszik a csapatunk mint a Milan ellen, akkor egyáltalán nem kell félnünk senkitől (még tőletek sem).
Kép
PPP
Barça B

2013.04.14. 22:09:18

neem, hát ez nyilván való, hogy a barca akárkit lealáz, gólokkal küldd haza, csak rajtuk múlik. az, hogy az utóbbi 4-5 évben nem minden szezon 6 kupás volt az annak köszönhető, hogy valamit csepegtetni akarnak atöbbieknek is, mert hogy nézne már az ki kérem szépen???

"rajtunk múlik szinte csak és kizárólag a végeredmény! Ha maxon pörgünk akkor bárkit,bármikor,bárhol elverünk. "

a kedvencem ez a "maxon pörgés" elmélet :lol: tehát ha nem pörög maxon a csapat, akkor az kizárólag a barcában keresendő probléma, mert például messi bal lábbal kelt fel, nem találta meg reggel a kedvenc papucsát, és ettől rosszkedvű lett. vagy kifogyott a homár a barca éttermében, mikor xavi délután azt szeretett volna enni, ezért el is ment a kedve aznap a focitól. ilyen nüanszokon múlik, hogy a barca nem ver mindekit 3-0-ra.
az teljesen abszurd felvetés, hogy a másik csapat jól felépített taktikájának köszönhetően nem megy úgy a barcának a játék. nyilván ezt nehezebb elismerni, kellemesebb a "nem pörögtünk 100%-on" frázist puffogtatni.
REMY
Madridista

2013.04.14. 21:59:02

Mezner2 írta:
REMY írta:Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy :D :lol:
Akkor tapsolj továbbra is az álomszerű,nagyszerűen kiforrott és tetszetős,adjuk oda CR-nek oszt majd lesz valami játéknak :D vagy annak,hogy ha nem kontrázhattok akkor nincs csapat aki ne lenne pariban veletek,leírtam,hogy egy kicsit sem félelmetes ez a Real Madrid ! A legnagyobb különség kettőnk között,hogy én ezeket a mondatokat anno leírtam Madridistán is,és nem egy kétszínű,teljesen ellentétes fórumozást hoztam a két oldalon :) De ha ez megnyugtat akkor ti vagytok a világ legjobb csapata :lol: (ez még leírva is igencsak science fiction) :D
1. - nálatok adjuk oda Messinek játék van :D láthattuk a PSG ellen is, hogy amikor nem volt pályán, akkor közötök nem volt.

2. -betömörült csapat ellen ti sem tudtok semmit csinálni.

3. - nem vagyunk a legjobb csapat, mert jelenleg a Bayern az. De ez a Madrid akármekkora ocsmány 'mit is' ? játszik, ellenetek ez a taktika olyan tökéletes, hogy hihetetlen. Megöljük a játékotokat, akármit mondasz. Hiába nem mi vagyunk a legszebb focit játszó csapat, de az biztos, hogy mi vagyunk a legerősebb ellenfeletek.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.14. 21:55:03

REMY írta:Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy :D :lol:
Akkor tapsolj továbbra is az álomszerű,nagyszerűen kiforrott és tetszetős,adjuk oda CR-nek oszt majd lesz valami játéknak :D vagy annak,hogy ha nem kontrázhattok akkor nincs csapat aki ne lenne pariban veletek,leírtam,hogy egy kicsit sem félelmetes ez a Real Madrid ! A legnagyobb különség kettőnk között,hogy én ezeket a mondatokat anno leírtam Madridistán is,és nem egy kétszínű,teljesen ellentétes fórumozást hoztam a két oldalon :) De ha ez megnyugtat akkor ti vagytok a világ legjobb csapata :lol: (ez még leírva is igencsak science fiction) :D
REMY
Madridista

2013.04.14. 21:48:30

Mezner2 nem azért, de te elképesztő vagy :D :lol:
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.14. 21:40:50

Én egy icipicit sem tartok ettől a Madridtól,ha hozzuk amit tudunk (nagyon régóta nem sikerült,remélem egy esetleges döntőben ez kijönne) akkor továbbra is csak aszisztálhatnak a mi játékunkhoz,és győzelmünkhöz.
Sokan oda meg vissza vannak az elmúlt 4 meccs eredményétől amiből a bajnokságbeli egy pofátlan elcsalt elmaradt tizi miatt lett szép a számukra,míg a kupában az elmúlt 5év legmélyebb kátyújában lévő,edzőjét is identitását elveszített Barcája ellen tudtak nyerni,a tavaly év végi NC-beli klasszikus az az övéké volt,azt el kell ismerni és le kell nyelnünk !
Igazából tényleg akkora SZERINTEM a minőségi különbség a javunkra (nem csak a Madrid ellen),hogy rajtunk múlik szinte csak és kizárólag a végeredmény! Ha maxon pörgünk akkor bárkit,bármikor,bárhol elverünk.

Pepe meg a legmocskosabb játékos aki valaha a futballpályán szaladgált,amellett,hogy ocsmány módon aljas,alattomos,favágó még az egyik legtöbbet színészkedő játékos is,azt hiszem a Madrid egyetemes történelmének egyik legnagyobb szégyenfoltja,hogy egy ilyen hulladék magára húzhatta a csapatkapitányi karszalagot
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.14. 01:06:25

Boixos írta:na, van egy ilyen arca is kisbarátunknak és a kollégáinak. ettől mondjuk nem lett szimpatikusabb sem a józsi, sem a brigád, de azért valamennyire árnyalja a képet a szitu. :)
azt eddig is tudtuk h a való életben normális a pali...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.04.14. 00:49:42

na, van egy ilyen arca is kisbarátunknak és a kollégáinak. ettől mondjuk nem lett szimpatikusabb sem a józsi, sem a brigád, de azért valamennyire árnyalja a képet a szitu. :)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.10. 15:44:52

Jussunk tovább,azután szerintem nyugodtan jöhet bárki.
Két meccsen több az esélyünk a Madrid ellen, mint egy döntőben.
Ez csak az én szerény, szubjektív véleményem.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.10. 12:10:35

Mi az a két hiba, amiről Varane esetében beszélnek a madridisták?!
én csak az összefoglalót láttam, de volt egy csúnyán eladott labdája is hátul, amiből sneijder került zinyóba, csak eltörte.
lehet arra gondolnak még páran.

ha a real jön, akkor meg most már össze kell kapni magunkat.
az utóbbi 4 meccsből 2 döntetlen és 2 vereség.
most jönne megint 2 meccs, egy győzelemnek már jönnie kellene.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.10. 12:00:08

#David Villa# írta:Egyértelműen (ha továbbjut) Barca-Bayern lesz. Így Real tuti ott van döntőben, és mindkét párharc nagy pénzeket hoz a konyhára. Ha a Psg jut tovább, akkor ők kapják a Bayernt.
miért? egy barca-dortmund, rm-bm nem hozna nem hozna nagy pénzt a konyhára? :D ne legyünk már ennyire naivak.

amugy meg ha tovabbmegyünk jöhet bárki, ne fossunk mi senkitől. sőt a margit is inkább most jöjjön, mert két meccsen jelenleg több esélyt látok ellünk mint egyen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.10. 09:13:41

Egyértelműen (ha továbbjut) Barca-Bayern lesz. Így Real tuti ott van döntőben, és mindkét párharc nagy pénzeket hoz a konyhára. Ha a Psg jut tovább, akkor ők kapják a Bayernt.
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.10. 09:00:42

Már látom mi lesz, amikor megtörténik a sorsolás, és egyik csapat a Dortmundot kapja, ugyanaz a lemez: "mázlisták", "elintézték nekik a leggyengébbet", "megint nekik jó", "az uefa a Barcát/Realt akarja győztesnek" és hasonló okosságok. :D
Deus
Boixos Nois

2013.04.10. 08:47:40

connor írta: Mi az európai szövetség érdeke?
Kép

Pénz, pénz és pénz. Őket nem érdekli az egész, inkább az, hogy minél több pénzt csapoljanak ki. Inkább olyan párharcokat hoznak össze, amelyeken nagy a valószínűsége, hogy majdnem mindenki meg akarja nézni, drágán tudják eladni a jegyeket, a közvetítés jogokat, stbstb...

Most az én tippem az, hogy Real -t akarják látni a döntőben. Ergo, Dortmundot fogják kapni a sorsolásnál. Innen nekik egyenes út a döntőbe.
KépKép
recrea
Llegenda del Barça

2013.04.10. 07:48:02

Mi az a két hiba, amiről Varane esetében beszélnek a madridisták?! A két kapott gól? Ha esetleg igen, akkor megkérdezném, hogyan kellett volna levédekezni? Sneijder góljánál csak a kígyó lábai között nem ment volna el a labda, emellett klasszis megoldás volt, Drogba gólja még nagyobb klasszis, senki nem számít ilyen megoldásra, nem beszélve arról, h bárki ellen lefedezi a labdát, bárkit ki tud zárni a játékból.
Attól eltekintve, h a gólnál valaki mindig hibázik, nem tekintem őket Varane hibájának. Mondhatni, keményen megszivatták.

Ez egyébként tipikus példája annak, mikor valaki bírálja a focistákat úgy, h életében nem játszott nagypályán, esetleg még kispályán is csak a haverokkal a téren. Mert ezt a szitut csakis úgy lehet értékelni, ha valaki volt már ilyen helyzetben.

Ha másik hibájáról beszéltek, akkor elnézést, nem láttam a meccset.

Egyébként CR 11 gólos, közel a csúcs, és három mecsen meg is csinálhatja, jó formában van. Megmondom, gratulálnék is neki. (Mondjuk ez attól is függ, h összefutunk-e a Blahán.)

Közel a végharc, izgalmas események jönnek, végre eldől, ki a jobb csapat, hacsak nem belerondítanak a németek. Azért pár sört meginnék a BL győzelem után.
connor
Jugador d'estrella

2013.04.10. 02:38:23

Chino írta: Azt azért nem értem Ylmaz sárgáját miért nem törölték akkor el.
Nagyon igaz!
Ha pl. mondjuk Ibra sárgáját eltörölték akkor akár itt is megtehették volna. Persze lehet, hogy a törököktől keletebbre jobb a "sportdiplomácia" (pénz).
Mindenesetre azért idén szemet szúr, hogy mennyire nyomják a Real Madridot. Bíráskodás, sorsolás. Nem lennék meglepve, ha a Dortmundot kapnák. :roll: Egyébként az UEFA akarata mindig elég egyértelmű.
Én szeretnék arra hajlani, hogy nincs befolyásolás, de vannak dolgok, amik nem hagynak nyugodni.
Mi az európai szövetség érdeke? Érdekesebb sorozat, nagy presztízsű párharcok, "hősi" célok, illetve változatosság. Egy ilyen sorozatnak, mint a BL pl. nem tenne jót, ha hosszú távon 1 csapat lenne az uralkodó, vagy pl. ,ha megtörne az az "átok", hogy a címvédő nem nyerhet. Így nézve a dolgot, nem meglepő, hogy pl. a 2009-es döntőre "továbblöktek" minket (vagy nem hagyták ideje korán eldőlni a párharcot). Reálisabb esélyünk volt megverni akkor a MU-t, mint a Chelsea-nek, illetve egy újabb angol döntő, ráadásul ugyanazzal a két csapattal unalomba is fulladhatott volna. Így azért érdekesebb volt. Aztán a következő évben a SzuperBarca-t megverették Mourinho Interével, tökéletes drámai forgatókönyv, utolsó percekig kiélezett párharccal. A következő évben egyből következett a 10-es döntő "visszavágója" - micsoda véletlen. Ahogy kiváló sorsolással sikerült egymás útjába sodorni a Real-Barca párost is. A MU-nek is kb. a Chelsea volt az egyetlen komoly ellenfele. Tavaly pedig minket raktak a "halál ágra", szinte csak kemény csapat ellen játszottunk, még akkor is, ha papíron mi voltunk az erősebbek. A Real az elődöntőig megint csak komolytalan csapatokkal találkozott. Egyébként Madridban nem panaszkodhatnak mostanában a sorsolásra, mert idén kaptak évek óta először komoly ellenfelet az elődöntő előtt. Stb.

Az utóbbi időben kicsit sok a véletlen. :roll: (Persze jó lenne azt hinni, hogy mindez véletlen és a sportoló bennem ezt mondja, de sajnos a reálisabbik énem tudja, hogy manapság a pénz az úr. Az európai fociban márpedig átlagember számára felfoghatatlan nagyságú pénzek mozognak.)
Mikaos
Director del Fútbol

2013.04.10. 01:27:27

Ezt az Övrebös dolgot hagyni kellene már, a Barcás oldalon is!
Egy olyan bíróról beszélünk, aki azt a meccsünket kis híján tönkre tette Abidal totál jogtalan kiállításával!
Ezt persze az újságírók, meg ellendrukkerek mindig elfelejtik megemlíteni - aztán még nem is beszéltünk annak a párharcnak az első meccséről, pl. az Henry-féle elmaradt 11-esről.
Nincs miért mosakodnunk amiatt a meccs miatt, még ha habzó szájú madridiak (tisztelet a kivételnek) állandóan csak erről tudnak beszélni. Az az ügy az átlagosnál nagyobb médiafigyelmet kapott Abramovics pénze miatt.

A topik fő témájához visszatérve, nagyon sajnálom, hogy ennyire egyértelmű lett (különböző okok miatt) a Galata-Madrid párharc. Legalább egy kicsit jobban megizzadhattak volna a
hó(fe)hérkék.
Bayern-Madrid párharcot szeretnék leginkább az elődöntőben, de nem félnék attól sem, ha a mi továbbjutásunk esetén Classico-s elődöntő lenne. Inkább, mint egy döntő: ott a bírón, a szerencsén nagyon sok minden múlik, és főleg az utóbbival nagyon jól állnak a fővárosiak (bár az elsőre sem lehet sokszor panaszuk - én általában meglepődve tapasztalom, hogy az esetek többségében megengedik nekik, hogy 11 emberrel fejezzék be a meccseiket).
zola8787
Director del Fútbol

2013.04.10. 00:02:16

Itt az emberek nagy része mondja, hogy a Real majdnem kiesett a nagyképűségük miatt, aztán jön a következő mondat, hogy mi reméljük megkapjuk a Dortmundot. Holnap játszunk 1 PSG ellen, vagy ez annyira egyértelmű meccs? Szóljatok, mert akkor nem is nézem...
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.09. 23:44:01

Én remélem a REal kikapja az elődöntőben a Bayernt
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.09. 23:13:58

Ezért itt is voltak hibák bőven. Ronaldo lesgólja most. Odavágón elmaradt tizik, Burak jogtalan sárgája.

Remélem holnap korrekt játékvezetés lesz.

Közben olvasom, hogy a madrid kezdőjében egy spanyol játékos volt csak, Diego Lopez személyében. :shock:
Motaro
Jugador del Barça

2013.04.09. 23:02:31

REMY-nél kilóg a lóláb :-)
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.09. 22:42:35

A madridista kollégáktól kérdezném, h ezt az "egy perc alatt két sárga" mutatványt mostanában gyakorolják edzésen a játékosok, v mitől megy nekik ilyen jól?
Facsy
Jugador d'estrella

2013.04.09. 17:35:05

"José Mourinho, játékosai éberségének fenntartása érdekében a mérkőzés előtt nem a Galatasarayról mutatott videót, hanem a márciusi Inter-Tottenham EL-párharcot mutatta be. Az idegenbeli 3-0-ás vereség után az olaszok hazai pályán végül rendes játékidőben a hosszabbításba lőtték magukat (3-0), és végül csak idegenben lőtt gólokkal tudott továbbjutni a Tottenham (4-1)." ez tetszik :D nem csípem a fickót de ez jó :D
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.09. 16:26:39

Számomra azért érthetetlen Ylmaz eltiltásának helybenhagyása, mert Ibráé egyértelmű volt. Nyílván azt akarták, hogy mind az oda -mind a visszavágó, nyitottabb, izgalmasabb legyen, nagyobb legyen a nézettség, de a török esetében pont az ellenkezőjét érik el. Azért megnéztem volna a Realt Ramos és Xabi nélkült a Bayern vagy éppen mi ellenünk.
Forca Barca!!!!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.09. 15:34:58

REMY írta: jajj, ne legyünk már ennyi gyűlölet benned.
Nem akarok vitába szállni, de ezt pont tőled olvasni - ismerve a munkásságodat odaát - kicsit vicces. Félreértés ne essék, úgy vélekedsz mindenről ahogy akarsz, nem várom el, hogy egyformán gondolkozzon mindenki, de marha felesleges és cseppet kétszínű itt álszenteskedni, miközben odaát egész más stílusban nyomod. De innentől lezárva részemről, peace, világbéke!
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése